Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Έχω ψιλοδιαβάσει τα νέα σας. Χτες δεν μπήκα καθόλου για΄τι η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Η Αλεξάνδρα μου είναι και πάλι άρρωστη.:-(:-(:-(:-(:-( Γαστρεντερίτιδα αυτή τη φορά και έχει διάρροιες. Πυρετό έκανε χτες μέχρι 39 και τώρα έχει 37,7. Είναι σε δίαιτα...........

Κάτι διάβασα και για το Ευάκι; Την κόλλησες βρε Άρμα; Περαστικά της.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ιωάννα μου και Μαράκι μου περαστικά στις κορούλες σας.Ευχές για γρήγορη ανάρωση.

Σουλίτσα μου περαστικά και σε σας κούκλα μου ,αμάν βρε παιδί μου ταλαιπωρήσαι και συ πολύ με τον ύπνο της μικρής, πομονή!!!!

Βατραχάκι καλό ταξίδι καλά να περάσετε!!!! Περιμένουμε νέα αύριο.

Πετρούλα καλά ψωνια!!!!Τι κανει ο Αναστάσης????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

να 'μαι κι εγω!!!

ειπε η αλεπου να παει στο παζαρι και ηταν μερα Σαββατο!!!!

το ξερετε αυτο;αυτο επαθα κι εγω τελικα δεν πηγα Αθηνα η πτηση ακυρωθηκε λογο καιρου χιονιζει σημερα απο το πρωι και η επομενη ηταν τον βραδυ κι ετσι ακυρο το ταξιδι!

δεν πειραζει τι να κανουμε καθε εμποδιο σε καλο ;)

γιοβαννα μου περαστικα και σ'εσας αμαν μωρε πολυ ταλαιπορητε η μικρη σου!

αρμακι μην στεναχωριεσαι μπορει να την περασετε ελαφρια και να μην παρετε τιποτα κι εμεις ειχαμε θεμα με τα σιροπια αλλα αυτα που μου εδωσε την προηγουμενη φορα δεν τα εκανε εμετο ειναι νοστιμα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Περαστικά στα αρρωστούλια καταρχήν, ελπίζω να πάνε καλύτερα σήμερα...

Βατραχάκι μου τι ήταν αυτό;;;!!! Εγώ στη θέση σου θα είχα σκάσει απο το κακό μου...

Ευχαριστώ και για τις συμβουλές Ρίτα και Ana...μου δίνεται κουράγιο γιατί ψιλοαγχώθηκα....:( Αν σας χρειαστώ....θα σας πρήξω να το ξέρετε :lol::lol::lol:

Και εγώ αυτό κάνω προς το παρόν (καλό ρέψιμο, διαλείμματα στο φαγητό και αρκετή ώρα "όρθιος") Είναι καλύτερα πάντως... Θα τον παρακολουθήσω και τη Δευτέρα θα μιλήσω και με τον παιδίατρο...

Η Αναστασία είχε πολλές γουλιές μετά το φαγητό αλλά δεν είχε αυτή την έκφραση της "ανακατοσούρας" και του ζορίσματος... Άστε που εμετό δεν μου είχε κανει ποτέ ενω ο μικρούλης έχει ήδη κάνει δύο φορές....

Βατραχάκι μου όντως είναι λαίμαργος και τρώει πολύ έχει τύχει να φάει και 170 μλ (ούτε η Αναστασία δεν τρώει τόσο ώρες ώρες:lol:)

Βίκυ εγώ το la vache το βάζω μόνο του με λίγο μακαρονόζουμο για να διαλυθεί (βέβαια η Αναστασία τα μακαρόνια τα τρώει...λευκά :lol::lol::lol: αν δει και κοκκινίζουν....ουτε να τα φτύσει :lol::lol::lol:) καμιά φορά βάζω και λίγο μπρόκολο...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κοριτσάκια το μπουμπουκάκι μου κοιμήθηκε και είπα να σας πω τα νέα μας αναλυτικά. Η Αλεξανδρούλα μου σήκωσε 37,8 χτες το μεσημέρι και ξεκίνησαν και οι διάρροιες. Εκείνη την ώρα τρελλάθηκα, η ψυχολογία μου έπεσε εντελώς και αφού την έβαλα για ύπνο με πίανουν κάτι κλάμματα που δεν μπορούσα να σταματήσω. Πρέπει να έκλαιγα 2 ώρες σερί. Γύρισε ο αντρούλης μου, του είπα τα νέα, γινέται κουρέλι και αυτός και περιμέναμε να πάει 6 για να πάορυμε το γιατρό. Όταν μιλήσαμε μαζί του μας είπε να την πάμε στο ιατρείο να τη δει. Είναι σε όλα εντάξει, αυτιά, μύτη, λαιμός, ακροαστικά και αυτό που έχει είναι μάλλον ίωση αλλά δεν αποκλείει και το δόντι. Μας σύστησε την εβδομάδα που έρχεται να μην την στείλουμε καθόλου παιδικό για να αναρώσσει λίγο. Τον ρώτησα αν πρέπει να την βγάλουμε από το σχολείο και τότε είχαμε την εξής κουβέντα:

-Θα την έχεις με κάποια γιαγιά;

-Ναι

- Τότε να την αφήσεις εκεί που είναι. Εγώ είμαι πολέμιος των παιδικών Σταθμών, αλλά μόνο όταν τα παιδιά μεγαλώνουν με τη μητέρα. Οι γιαγιάδες τα αγαπάνε και τα φροντίζουν, αλλά μακροπρόθεσμα κάνουν κακό γιατί το 80% δεν ακούει τους γονείς.

Μου είπε επίσης ότι το παιδί τώρα μπορεί να αρρωσταίνει συχνά και 'να μην παίρνει τα πάνω του' αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αναπτυχθεί. Και το ύψος και το βάρος που είναι να πάρει θα το πάρει. Κανένα παιδί δεν έμεινε κοντό ή δεν πάχυνε επειδή πήγε Παιδικό. Αυτά......σας κούρασα;

Διαφημίσεις

Υπάρχουν φορές που τρώει πολύ λαίμαργα (του δίνω μόνο μπιμπερό γιατί κάνω αποκλειστική άντληση μιας και απο Δευτέρα γυρνάω στη δουλειά..) και μετά είναι ανύσηχος, ξεροκαταπίνει συνέχεια, δεν έχει γουλιές αλλά ζορίζεται αρκετά και σκέφτομαι μήπως έχει παλινδρόμηση...:roll::roll::roll::roll: Θα τον παρακολουθήσω και θα πάρω τον παιδίατρο τη Δευτέρα... Ελπίζω πάντως να είναι απο τη λαιμαργία του και τίποτα άλλο...

Eλένη μία από τα ίδια χτες δοκίμασα κι εγώ πρώτη φορά να της δώσω γάλα που είχα αντλήσει και ήπιε 100 από τα 120 μλ σε 5' και μετά ζοριζόταν για ώρα ενώ σε 1,5-2 ώρες ξαναπείνασε και ήθελε να θηλάσει! Νομίζω ότι συμβαίνει επειδή είναι μικράκια και είχαν συνηθίσει το στήθος που έχει άλλη ροή και μπορούν ουσιαστικά να την ελέγχουν, ζορίζονται με το μπιμπερό! Αλήθεια εσένα πόσο πίνει τη φορά και τι θήλαστρο χρησιμοποιείς? Χαρά στο κουράγιο σου που θα αντλείς όλα τα γεύματα! Καλή αρχή στη δουλειά!

Αρμάκι μην αγχεσαι το Ευάκι σε 1-2 μέρες θα είναι περδίκι! Αφου δε δέχεται αντιπυρετικό από το στόμα συνέχισε με τα υπόθετα! Καθόλου απαραίτητο δεν είναι ότι θα κάνει ωττίτιδα και θα πάρει αντιβίωση! Στο λέω εγώ που ο Γωγουλίνος από Σεπτέμβρη είναι άρρωστος κάθε εβδομάδα σχεδόν! Υπομονή και θα περάσει!

Γιοβάννα τι διαβάζω πάλι αρρωστούλα η Γιοβάννα σου? Πολύ ταλαιπωρείται τελευταία. Άντε να της περάσει γρήγορα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ βρε Γιοβαννα μου περαστικα..αυτες οι γαστρεντεριτιδες ειναι αναποφευκτες στα σχολεια.

Σε καταλαβαινω και εγω ετσι ειμαι αγχωνομαι πολυ με τις αρρωστιες ενω γενικα δεν εχω φοβιες με το παιδι εχω αλλαξει.

Καλα σου ειπε ο γιατρος δεν τιθεται θεμα να μην αναπτυχθει το κοριτσακι σου σωστα για ονομα του Θεου τα περισσοτερα παιδακια την σημερον ημερα πανε σχολειο απο νωρις.Οπως μου τονισε η παιδιατρος ο σταθμος εχει αρκετα θετικα αλλα ενα μεγαλο αρνητικο τις ιωσεις.Αυτο ειναι αποφευκτο για ολες μας οποτε και αν τα στειλουμε.Απο εκει και περα ειναι θεμα παιδιου ποσο γρηγορα τα ξεπερναει και η Αλεξανδρα εχει δειξει οτι αναρρωνει γρηγορα.

Απο την αλλη για τις γιαγιαδες εχω ξαναπει οτι οσο και να τα λατρευουν σιγουρα καπου ξεφευγουν απο τη γραμμη της μαμας άλλες περισσοτερο και αλλες λιγοτερο.Εγω βεβαι ειμαι της αποψης οτι ως μια ηλικια 2-2μιση καλυτερα ειναι με τη γιαγια αλλα δε ξερω κιολας δεν ειμαι απολυτη διοτι δε ξερω την κατασταση της καθε οικογενειας.

Αυτο που εχω μονο να σου πω συμφωνα με το τι θα εκανα εγω σε αναλογη περιπτωση ή τι θα κανω οταν με το καλο παει (κοντοζυγωνει ο σταθμος και για εμας)ειναι να κρατησεις το παιδι για ενα διαστημα στο σπιτι μεχρι να δυναμωσει.Διοτι κακα τα ψεμματα ιωση στην ιωση ειναι πολυ ψυχοφθορο για εσας και κουραστικο για το παιδι.

Περαστικα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι έγινε ρε Βατραχάκι ξέμεινες τελικά? Αυτό είναι που λέμε όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελλάει! Καλά θα περάσεις κι εδώ μαζί μας!

Ο Γώγος έχει αδειάσει όλη τη ντουλάπα μέσα και η μπουμπού είναι στην αγκαλιά μου και τρώει συνέχεια!

Delenaki τώρα διάβασα τις ποσότητες που τρώει ο μικρούλης! Κι εμένα μου φάνηκαν πολλά τα 100μλ! Μάλλον είναι μεγάλη η ποσότητα για το στομαχάκι του γι αυτό βγάζει!

Γιοβάννα μου φαίνονται σωστά αυτά που σου είπε ο γιατρός, αν είναι για λίγες μέρες μέχρι να πάρει τα πάνω της ας την κρατήσει η γιαγιά και μετά πατε πάλι σχολείο! Κι εγώ τον κρατάω τώρα μόνο επειδή είμαι κι εγώ σπίτι, αλλιώς δε νομίζω να το έκανα!

mGKop3.png60Jvp3.png

deleni μου ασε κι εγω να σκασω ειμαι αλλα τι να κανω!

σταναχωρεθηκα γιατι το ειχα παρει αποφαση οτι θα παμε οτι θα αφησω τον μικρο τα ειχα ετοιμασει ολα και ξαφνικα πανε ολα!

τι να κανω ομως προσπαθω να δω το θετικο οτι ειμαι με το ζουζουνι μου!

μου λειπει ομως πολυ και ο αντρας μου δεν εχω μαθει να μενω μονη και μου λειπει πολυ!

γιοβαννα μου μην στεναχωριεσαι γλυκια μου μπορα ειναι που θα περασει κι αυτη!περαστικα κι ευχομαι γρηγορη αναρωση!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Βατραχακι. Σου χάλασαν τα σχέδια και εσένα. Και τα δικά μας. Σήμερα έχει γενέθλια η αδερφή μου και έχει κλείσει για να μας βγάλει έξω, αλλά με την Αλεξάνδρα άρρωστη πάλι μέσα θα την βγάλουμε. Γμτ.:-(:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...