Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Κατα τα άλλα όλα είναι καλά εκτος απο τον μικρούλη ο οποίος με προβληματίζει αρκετα...

Υπάρχουν φορές που τρώει πολύ λαίμαργα (του δίνω μόνο μπιμπερό γιατί κάνω αποκλειστική άντληση μιας και απο Δευτέρα γυρνάω στη δουλειά..) και μετά είναι ανύσηχος, ξεροκαταπίνει συνέχεια, δεν έχει γουλιές αλλά ζορίζεται αρκετά και σκέφτομαι μήπως έχει παλινδρόμηση...:roll::roll::roll::roll: Θα τον παρακολουθήσω και θα πάρω τον παιδίατρο τη Δευτέρα... Ελπίζω πάντως να είναι απο τη λαιμαργία του και τίποτα άλλο...

Χμμ αχ αυτη η λαμαργια και η παλλινδρομηση..τι μου θυμιζεις τωρα..

Λοιπον ο Γρηγορης που ειχε διαπιστωμενη παλλινδρομηση μεγαλου βαθμου ξεκινησε να βγαζει γουλιες μετα τις 40 μερες.Στη δικη σας φαση πριν τις 40 μερες ζοριζοταν και ακουγα το γαλα να ανεβαινει. Η παλλινδρομηση δεν συνεπαγεται παντα γουλιες υπαρχει και η λεγομενη ''κρυφη παλλινδρομηση''.Εγω ας πουμε σε πολλες φασεις ακουγα το γαλα να παλλινδρομει και να το ξανακαταπινει.Επισης ειχε πολυ λοξυγκα και ρευοταν και αρκετη ωρα μετα το γευμα (γουλιες εβγαζε ακομα και πριν το επομενο γευμα και συχνα ειχαμε εμετους και ρουκετες).

Συνηθως η λαιμαργια και η μεγαλη ποσοτητα εντεινει το θεμα.Η συμβουλη ηταν μικρα και συχνα γευματα(δεν εφαρμοστηκε ποτε διοτι ηταν ανεφικτο γινοταν χαμος οταν πειναγε),πολυ καλο ρεψιμο,ανασηκωμενο στρωματακι και στις αρχες τον κραταγαμε σε ορθια θεση για κανα 20 λεπτο μετα το γευμα.Στην πορεια πριν τον ξαπλωσω τον εβαζα για λιγο στο ρηλαξ και μετα τον ξαπλωνα.Επισης φροντιζα να τον αλλαζω πριν το γευμα γιατι αν τον αλλαζα μετα εβγαζε παρααα πολυ.Δε θελει πολλα ταρακουνηματα.

Εχω πολλα να πω για αυτο το θεμα και δε θελω να σε κουραζω (ουτε να τα θυμαμαι χαχα).

Για αρχη απλα προσπαθησε να ρευεται πολυ καλα και δοκιμασε να αλλαξεις θηλες στο μπιμπερο εγω ειχα αλλαξει παραα πολλα μεχρι να καταληξω πιο ειναι αυτο με το οποιο δυσανασχετουσε λιγοτερο μετα.

Σου ευχομαι να μην ειναι παλλινδρομηση και απλα η ανησυχια να ειναι απο αερια απλα επειδη ειναι κατι πολυ συνηθισμενο και συμβαινει συχνα να εχεις το νου σου και να επιμεινεις στον παιδιατρο(βεβαια το πρωτο που θα σου πει θα ειναι οτι το μητρικο γαλα ειναι αραιο για να το δινεις με μπιμπερο και αλλες τετοιες βλακειες,δωσε δικο σου οσο μπορεις,εγω το σκυλομετανιωσα που τους ακουσα)!

Δυστηχως οι παιδιατροι επειδη ξερουν οτι ειναι κατι που ξεπερνιεται δεν δινουν την πρεπουσα σημασια και δε λογαριαζουν ποσο ψυχοφθορο μπορει να γινει για τη μητερα.

Να μου τα φιλησεις και οτι θες το συζηταμε.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα!

Μίλησα τελικά με τον γιατρό μου για την υδρονέφρωση και μου είπε οτι είναι κατακράτηση ούρων του εμβρυου ή έχει πολύ ώρα να κάνει τσισάκια. Συνήθως αυτό συμβαίνει στα αγόρια και φευγει πριν τη γέννηση. Ηρέμησα λιγάκι γιατί χθες ήμουν χάλια.

Οσο για λεξούλες ακόμα 1 συλαβή λέει. Καταλαβαίνει τα πάντα, τον ρωτάει για διάφορα πράγματα που είναι και μου τα δείχνει όλα. Αλλά δεν λέει κάτι άλλο.

Μαρίνα μου κ εμείς κάναμε το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς αλλά η παιδίατρος μου είπε οτι αυτό δε κάνει παρενεργειες.

vatraxaki μου καλά να περάσετε.

sunsun καλά αστέρι η μικρή σου!:D

Περαστικά στα αρρωστούλικα!

Καλέ, ξύπνησε ο Κωνσταντίνος! Απο τις 6 το πρωί στο πόδι!

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γραφω στα γρηγορα, γιατι πρεπει να φυγω, να παω γαι ψωνια και μετα εχω κομμωτηριο να παω να βαψω το μαλλι. Χθες πηγα για φαγηο με την κουμπαρα μου και περασαμε θαυμα, φαγαμε μεχρι σκασμου!

Deleni οπως στα ειπε η Ριτα! Και ο Σωτηρης ειχε παλινδρομηση και μαλιστα εβγαζε και ρουκετες.. Ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι η παλινδρομηση μας ανησυχει απο τη στιγμη που το παιδι δε βαζει βαρος. Κι εμεις ειχαμε ατελειωτο λοξυγγα και πολλες γουλιστες εκτος απο τις ρουκετες. Πολυ σηματικο ειναι και να μην τον πολυκουνας μετα το γευμα.... Επισης εγω εκανα το εξης. Επειδη ο Σωτηρης ηταν παντα πειναλεος και επινε μεγαλες ποσοτητες γαλακτος, του εκοβα το γευμα στα δυο. Επινε το μισο μπιμπερο, τον εβαζα να ρευτει και μεα συνεχιζαμε.. Για δοκιμασε το και αυτο...

Βαραχακι καλο ταξιδι!

Stone ο γιος σου ειναι κουκλος! Μπηκα χθες στα γρηγορα αλλα δεν προλαβα να γραψω, το καμαρι σου ομως το ειδα!

Αρμακι μου περαστικα!!!!!!

Εφυγαααααααα

t7fQp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Σας ευχαριστώ για τα περαστικά. Η πρώτη μας ίωση για φέτος. Δεν φαίνεται προς το παρόν να είναι κάτι σοβαρό, πυρετό έχει κάνει μέχρι 38.1, συνήθως βέβαια η 2η μέρα είναι πιο ζόρικη...αλλά έχει πολύ μπούκωμα. Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτή τη φορά δεν δέχεται τίποτα από το στόμα. Κάνει εμετό και το ντεπόν..δεν μπορώ να το πιστέψω..ήταν πολύ συνεργασιμη με αυτά..το βράδυ της έβαλα υπόθετο τελικά κι αυτό στον ύπνο της.ούτε μύξες με αφήνει να τις τραβήξω, τώρα κατάφερα λίγο αλλά πλάνταξε στο κλάμα και πήγε πάλι να κάνει εμετό..:-( Αυτό είναι που με αγχώνει περισσότερο,αν μου κάνει καμιά ωτίτιδα από τις μύξες πως θα πάρει αντιβίωση? Δεν ξέρω..έχω απελπιστεί λίγο, ελπίζω να μην χρειαστεί και να μην ανεβάσει πιο πολύ πυρετό κατά τ'άλλα έχει και διάθεση και δεν είναι πολύ πεσμένη.

Ελπίζω να είστε όλες καλά..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κορίτσια.

Μαράκι περαστικά αγάπη μου προσπάθησε ενώ είναι νηστική κ δεν έχει να βγάλει κ τίποτα να της τραβήξεις τις μύξες.θα περάσει,μη στεναχωριεσαι κούκλα μου.

Ελένη δεν εχω εμπειρία κ δεν ξέρω τι να σου,κανε αυτα που σου είπαν τα κορίτσια κ μιλά με την γιατρό σας.

Πετρουλά μου κυνηγάω το θηρίο,που να μαι.έχει σακάτεψεί τον σκύλο.μας έφερε ο μπαμπάς κ δώρο από την αθήνα κ χαιρόμαστε.δεν τον είδα τον κούκλο σου,δυστυχώς.

Πείτε καμία ιδέα,υπάρχει κανα κόλπο να κάνω το τυρακι το λάβας σάλτσα για να της το δώσω με μακαρόνια;ρίταααααα έλα να μου πεις.....

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα!!

Βικυ..πιο la vache?φανταζομαι στο κουτακι ε?την κρεμα?

Αν ανακατευες λαβας με λιγη κρεμα γαλακτος σε ενα κατσαρολι ή λιγο τυρι φιλαδελφεια συν λιγο νερακι και το ζεσταινες νομιζω θα γινοταν σαλτσα..Νομιζω..δεν ειμαι και σιγουρη δε ξερω μηπως λεω βλακειες...για δοκιμασε

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αρμα...πανε οι μερες συνεργασιας που ξεραμε..και εμενα χαμο κανει στην αντιβιωση..του ανεβαινουν ολα αλλα ευτυχως δεν τα βγαζει.

Θα σε παρω μετα να δω πως ειστε φιλακι στην κουκλα.

Νατασσα σωστο και αυτο με το διακεκομενο γευμα,το εκανα και εγω ξεχασα να το πω αλλα δε με επαιρνε παντα, κατι φορες εκανε τον χαμο απο την πεινα...αχ αυτη η λαιμαργια τους.

Κων κων μου σημερα διαβασα τα νεα σας!Εφτασες κιολας αυχενικη?Μπραβοοοοοοο!Ολα καλα θα ειναι ειμαι σιγουρη.Αυτο που αναφερεις το εχω ξανακουσει αλλα δε θυμομουν τι ηταν αλλα ειμαι σιγουρη δεν ηταν κατι ανησυχητικο.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα και απο μενα.

Να διωρθωσω το χθεσινο λαθος .Ναι 36,8 ειχε βρε.

Ειχαμε μια νυχτα χαλια.

Κοιμηθηκε γυρω στις 11 και μιση και καναμε το σταυρο μας.Βιαστηκαμε ομως.Ξυπνησε με κλαματα στις 1 και ξανακοιμηθηκε στις3.

Φυσικα καθε μιση ωρα μας φωναζε.

Ξυπνησε 8 το πρωι .

Ειμαι κομματια .Παω να κανω καμμια δουλιτσα

Καλημερα μανούλες!!!!

Μαρία και πάλι περαστικά στην Ευούλα, όσο για το σιροπάκι το αντιπυρετικό αν της το ανακατευες με λίγο χυμο (πχ 1/2 πορτοκαλι) σ'ένα ποτηρακι δεν θα το επινε;;

Βικυ για το λαβας δεν ξερω, γιατι δεν της κανεις μακαρονακια και να τριψεις τυρακι απο πάνω;;Τρωει καλύτερα το λαβας;;Αν ειναι ετσι προσπάθησε να το κανεις σαλτσουλα οπως στο λέει η Ρίτα.

Σούλα απο το κακό στο χειρότερο η Ανδρεάνα.Μεγαλη ταλαιπωρία εχετε βρε παιδι μου.Τι να μπορούσε αραγε να την ηρεμουσε τις βραδινες ωρες..

Πάω και εγω Σ/Μ και τα λέμε το μεσημερι..Καλη συνεχεια σε όλους

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...