Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραια για το μεσημερακι θα εισαι εκει.. Ο γαμος αργα το απόγευμα ειναι, οπότε με την ησυχία σου θα ετοιμαστείς..Κυριακή μαζι επιστρεφετε;;Νομιζω η επιστροφή θα ειναι πιο ευκολη, οι αγροτες με τα μπλόκα εχουν αποχωρισει

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ναι σε μια ωριτσα θα ειμαι εκει δεν εχω και βαλιτσες να περιμενω οποτε θα παμε βολτιτσα αμεσως!

ο γαμος ειναι στης 8 το βραδακι μια χαρα εχουμε χρονο να ετοιμαστουμε

εγω θα επιστρεψω παλι αεροπορικως κυριακη πρωι πεταω για πισω το μεσημερι θα ειμαι με το ζουζουνι μου και το βραδακι με το καλο θα εχει φτασει κι ο μπαμπας μας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Να' μαι και γω!!!

Πολυλογούδες....:lol::lol::lol:

Βατραχάκι καλά να περάσεις!!!! Καλό ταξίδι!

Stone κούκλος ο πρίγκιπας!!!;) Που θα κυκλοφορήσετε;

Εμάς μας έφερε η μαμά μου μια στολή σκυλάκι και θα τη βάλει μάλλον στην παρέλαση την άλλη Κυριακή με τον μπαμπά της!;)

Κατα τα άλλα όλα είναι καλά εκτος απο τον μικρούλη ο οποίος με προβληματίζει αρκετα...

Υπάρχουν φορές που τρώει πολύ λαίμαργα (του δίνω μόνο μπιμπερό γιατί κάνω αποκλειστική άντληση μιας και απο Δευτέρα γυρνάω στη δουλειά..) και μετά είναι ανύσηχος, ξεροκαταπίνει συνέχεια, δεν έχει γουλιές αλλά ζορίζεται αρκετά και σκέφτομαι μήπως έχει παλινδρόμηση...:roll::roll::roll::roll: Θα τον παρακολουθήσω και θα πάρω τον παιδίατρο τη Δευτέρα... Ελπίζω πάντως να είναι απο τη λαιμαργία του και τίποτα άλλο...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Ελενακι!!Πως πάτε;;Γυρνας στη δουλειά ε;;Καλή ευκολία καλή μου..Ρωτα την παιδιατρο για την καταποση του μικρου, μηπως το κανει γιατι προσπαθει να συνηθισει το μπιμπερο;;Με μια τρυπα δεν ειναι σε αυτη τη φαση;;

Βικακιιιι που εισαι καλέ σημερα που λειπει ο συζυγος;;;;;;

Τωρα Βατραχακι δεν ακουω τπτ, μαλλον εχουν ξεραθει και οι δυο...

Εσυ τον εχεις μαζι τον Τιμο ή τον αφησες απο σημερα με τη γιαγια;;

Η Λαζαρενια και η Giovanna χαθηκαν σημερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...