Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τόσο αργά κάνει παρενέργειες αυτό το εμβόλιο?Ουφ, με το άγχος θα είμαστε πάλι!

Ναι τοσο αργα..να φανταστεις εμεις ακομα ειμαστε στην 16η μερα...

Παντως ειμαι βεβαιη οτι εχε επηρεασει την ορεξη και τη διαθεση του κατα πολυ.

Σημερα παλι με το ζορι μου εφαγε.Βεβαια τωρα τον πηρε η γιαγια για λιγο και μου ειπε οτι εφαγε μια μπολαρα κοχυλια με τυρακι..τα ζητησε ο ιδιος..

Μακαρονας μου εχει βγει..τα φρουτα και το μεσημεριανο μου τα εκανε καταπλασμα.

Τωρα μολις μιλουσα με φιλη μου που ειναι ειδημονας στις ιωσεις :lol:

Πηγε την μικρη της στη γιατρο γιατι ακουγε το βηχα περιεργο και της ειπε βροχοπνευμονια ελαφρια σε αρψικο σταδιο..χαιρετισματα..

Της ειπε οτι οι ιωσεις του Φεβρουαριου και του Μαρτιου χτυπανε συνηθως στο αναπνευστικο και στα αυτια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσια μου.

Πετρουλα κουκλι το Πριγκιπόπουλο.Και τι υφος!

Εμείς κοριτσακια καλα.Πηγα για καφεδακι με τη μικρη σε εναν ξαδερφουλη της μεγαλυτερο βεβαια και επαιξε αρκετα.

Τωρα ηθελε να παει στον παππου της.Λύσαξε "παππους παπους" ε την πηγε για λιγο ο αντρας μου.

Με τον καλο μου απο κρυα εως παγωμενα τα πραγματα αλλα τελως παντων.

Περαστικα και στα αρρωστουλικα.:-(

Και εμενα μου φανηκε ζεστη η μικρη μετα που ξυπνησε αλλα της εβαλα θερμομετρο και ειχε 38,8 οποτε η ιδεα μου ηταν.Βεβαια εχει λιγες μυξουλες αλλα μαλλον ψιλοσυναχακι ειναι

Και εμενα μου φανηκε ζεστη η μικρη μετα που ξυπνησε αλλα της εβαλα θερμομετρο και ειχε 38,8 οποτε η ιδεα μου ηταν.Βεβαια εχει λιγες μυξουλες αλλα μαλλον ψιλοσυναχακι ειναι

38,8???????????????????????????

Δεν την ειδα την εκπομπη διοτι παιζω με το ζουζουνι πες μου πως ηταν και θα στην πω διοτι ξερω 2-3 πορτοκαλοπιτες.

Ηταν αυτη με το φυλλο σε κομματακια ή με το φυλλο σε βενταλια?

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλε Σουλα με 38,8 τι ιδεα σου το παιδι ειχε πυρετο μηπως εγραψες λαθος;

στονε μου πηρα ενα μαυρο καλο παντελονι και μια μπλουζα ριχτη σε χρωμα σμαραγδι ε στην κατασταση μου δεν εχω και πολλες επιλογες!

καλα ο γιος σου ειναι κουκλος φτου φτου!

ριτα η πορτοκαλοπιτα ηταν με το φυλλο που ειναι κομματακια το ειδα κι εγω!

αντε κερναω ποτακι μετα μολις κοιμησω τον μικρο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Σούλα μαλλον 36,8 ήθελες να γραψεις..

Πορτοκαλόπιτα δεν εχω κανει ποτέ, εχω το βιβλιο της Αργυρως και εχει πέσει το ματι μου σε μια που εχει μεσα αλλά δεν εχει κανει κλικ να την δοκιμασω

Πριν λίγο εκανα μανιταρια φρεσκα στο τηγανι και εριξα και κοκκινο πιπερακι και σκορδακι σε σκονη και εγιναν μουρλια.Ο αντρας μου μανιταρας μεγαλος εγλειφε τα δαχτυλα του..

Βατραχακι πολύ κομψο μου ακουγεται, το σμαραγδι με τα ματια σου θα ταιριαζει γαντι!!Καλοφορετα να είναι.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ιδου

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2531&Itemid=49

Πριν απο εσας για εσας :lol:

Την εχω κανει ακριβως ετσι με τις παρατηρησεις στο σχολιο 6

Ριτα αυτη ειναι η γνωστη πατσαβουροπιτα (ετσι τη λέμε εμεις) ειναι πολύ ευκολο και νοστιμο γλυκό.

stone τί παιδί είναι αυτό φτου φτου φτού και ξανα φτού! Πω πω με ομπρέλα θα κυκλοφορούσα στη θέση σου!!

μια που λέτε ιστορίες, πριν από λίγες μέρες στην παιδική χαρά, η φίλη της Κάτιας η Θεοδοσία είχε πάρει μαζί της ένα μικρό καροτσάκι με μια κούκλα. Τσακωνόταν λοιπόν με ένα αγοράκι, το οποίο πήρε την κούκλα και έτρεχε μακριά. Πήγε λοιπόν η Κάτια και του λέει πολύ σοβαρά κουνώντας το δάχτυλο: "Παρακαλώ να βάλεις την κούκλα στη θέση της!" :lol::lol::lol: Η μαμά του έπαθε πλάκα χαχαχα!!!

Τα μόνα που δεν μπορεί να πει, κυριολεκτικά μιλάω, είναι το "σκ" και το "ρ"... λέει δηλαδή "..κύλος", "do..a", κτλ.

Θα την ντύσω "ροκ νεράιδα" που προκύπτει από τον συνδυασμό των φτερών και της φουστίτσας νεράιδας μαζί με ένα μπλουζάκι στα χρώματα ροζ γκρι με ασημί λεπτομέρειες που γράφει Rock και πάει με τη φουστίτσα και τα φτερά! Μου αρέσει περισσότερο από τις στολές που είδα αλλά πρέπει να πάρω και ένα ραβδάκι γιατί δεν ξέρω πια πού είναι και ίσως κάτι για τα μαλλιά (μάλλον κανένα περίεργο τσιμπιδάκι).. Αύριο πάμε σε πάρτι..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Της ειπε οτι οι ιωσεις του Φεβρουαριου και του Μαρτιου χτυπανε συνηθως στο αναπνευστικο και στα αυτια.

Τέλεια!!! Σε κανένα μήνα δηλαδή να ξαναβγούμε από το σπίτι!

Sun-sun η μικρή σου νομίζω μας έβαλε τα γυαλυά!:cool:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου sunsun με τη ροκ την κόρη!!Με τις λέξεις τα πατε περιφημα, συνεννοειστε άψογα πλέον. Μπραβο στην Κάτια!!Το σκ και το ρ ειναι πταισμα μωρε, εδω ο βαφτισιμιος μου θα πάει στην πρωτη και ακομη το θ το λέει φ και το ρ το λεει λ..

stone διάβασα για την εξέταση ούρων. Το σακουλάκι μπαίνει μέσα από την πάνα (τουλάχιστον στα κορίτσια, αλλά δεν νομίζω να είναι αλλιώς). Αλλά καλό είναι να μην έχει πιεί για καμιά ώρα τίποτα και ένα τέταρτο πριν να διψάει για να πιει νεράκι. Μέσα σε 15 λεπτά συνήθως ουρούν.

λέτε να της βάλω ζελέ στα μαλλιά ??

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Sunsun αν θελεις βαλε λεμονακι στα μαλλια αφου τα βρεξεις καλά προηγουμενως, αλλά αν βγειτε εξω μην βρεξεις το κεφαλάκι της μωρε..Πιαστα κοτσιδακια και κρεπαρισε τα λίγο..

Βατραχακι στην υγεια μας!!!Μολις κατεβηκα να βαλω κρασακι και ο καλος μου με κοιτουσε καλά-καλά..Αυτος ετοιμαστηκε για υπνο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...