Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχα πολυ γελασα με την μαμα σου που σου λεει να φτυσεις τον Γρηγορακη...Ριτακι

Οντως καταλαβαινει πααααααααααραααα πολλα για την ηλικια του παντως. Δεν νομιζω να ειναι ολα τα παιδακια το ιδιο. Ειδικα αυτο με το ντι-βι-ντι ηταν κορυφαιο.

Πικουλινακι γιατι εφτασε σε αποπειρα αυτοκτονιας η κοπέλα??? Δεν καταλαβα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να κουκουβιάσω κι εγώ λίγο? Πολλές-πολλές κουβέντες δε λέμε (καμία σχέση με το Γρηγοράκη) αλλά έχει ο άτιμος μνημονικό ελέφαντα και δεν του ξεφεύγει τίποτα! Εδώ και μέρες του έλεγα ότι θα έρθει ο παππούλης σπίτι θα κάνουμε το σταυρό μας κλπ κι επειδή έχει κάτι ανθρωπάκια, ένα γαμπρό και μία νύφη, τον παραμύθιαζα ένα βράδυ ότι όταν έρθει ο παππούλης θα τους παντρέψει! Χτες λοιπόν που ήρθε ο παππάς να πάρουμε τη μισή ευχή καθόταν παναγίτσα και έκανε και το σταυρό του μέχρι που κάποια στιγμή και ενώ ο παππάς συνέχιζε να ψέλνει φεύγει σφαίρα για το δωμάτιό του που ήταν σκοτεινά και φέρνει το αυτοκίνητο με τα παιχνίδια του! Τα αδειάζει στα πόδια του ιερέα πιάνει το γαμπρό και τη νύφη και τεντώνει τα χέρια του στον παππούλη, μόνο το πετραχείλι δεν του τράβηξε! Εμείς να έχουμε λυθεί στο γέλιο και ο παππάς να συνεχίζει! Στο τέλος του ζητήσαμε συγνώμη και του εξηγήσαμε ότι ο Γώγος είχε άλλα σχέδια, ήθελε να τελεστεί το μυστήριο του γάμου :lol: και γελλούσε κι εκείνος!

Μαρινα καλα αμα ηταν ο πεθερος μου που ειναι παπας θα ηταν ειχε αφησει την ευχη και θα το ειχε ριξει στην πλακα!!!

Φοβερος ο Γωγουλης πολυ γελασα με τη φαση αυτη!:lol:

Κορυφαια!Τι σου ειναι τα ατιμα! Εχουν ενα μυαλο αυτα...

Καλε 20 ημερων κιολας η μπουμπουκα?Πως περνανε οι μερες!

Ευχαριστουμε και για το κοπλιμεντο αλλα ο Αστερης και ο Πανουλης λενε μακραν περισσοτερα!Νομιζω και τα κοριτσακια της παρεας δεν πανε καθολου πισω .

Νικη μου ναι καταλαβαινει παραα πολλα αλλα νομιζω ολα τα παιδακια τα καταλαβαινουν ολα πλεον άλλα εκφραζονται περισσοτερο και άλλα λιγοτερο.

Να σας πω ενα παραδειγμα μια φιλη μου εχει μια μπουμπουκα ιδια ηλικια με τον δικο μου και οποτε πηγαιναμε εκεινη η σουσουραδα δεν εβγαζε κιχ και καθοταν και παρακολουθουσε την κουβεντα την εβλεπες τα ακουγε ολα αλλα δεν ελεγε κουβεντα.

Την ειδα πριν καμμια βδομαδα..ε ρε τι ελεγε το στομα της.Ρηματα ,κτητικες αντωνυμιες,ολα!

Φοβερη εξελιξη.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

E ρε Ριτάκι τα κορίτσια είναι πιο προχώ ούτως ή άλλως, είπα εσάς που είστε πιο μεγάλοι από τα αγόρια, για να έχουμε δικαιολογία που δε λέμε πολλά ακόμα!:lol::lol::lol: Ο Αστέρης και ο Πανούλης είναι πιο κοντά σε μας ηλικιακά γι αυτό δεν τους αναφέρω, ζουλεύουμε καλέ, ζουλεύουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Το πρωί που ξυπνησε ο Παναγιωτης και ηταν αρρωστο μου λεει:

μαμα Ντιντια!!!! ετσι αποκαλεί το ονομα της παιδιατρου!! Ηθελε το καημενουλι μου να παει στο γιατρό.

Η αλήθεια ειναι κοριτσια οτι λεει παρα πολλες κουβεντες. Κανει και προτασεις με δυο λεξουλες!!! Το αγαπημενο μου ειναι το ΄΄ελα εδω''. Τονίζει παρα πολύ το λαμδα και ειναι τελειο. Και το αλλο καλό ειναι, που όταν απευθυνεται στη μπεμπα λέει ΄΄ μπεμπα μας ΄΄!!!!!

Διαφημίσεις

Με γεια το μαλλάκι Βατραχακι!

Τι καλό θα βαλεις στο γαμο;;

Πικουλίνα να μας τα λές τα κατορθωματα του Πανου.Αρχισατε προτασούλες ε;;Μπραβο του και περαστικα του.Τι ειχε, καμια ενόχληση;;

Ερχομαι να βαλω μια φωτο του Πριγκιπα μου...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Και το αλλο καλό ειναι, που όταν απευθυνεται στη μπεμπα λέει ΄΄ μπεμπα μας ΄΄!!!!!

Είναι γλύκας!!! Άκου μπέμπα ΜΑΣ! Αλήθεια της επιτίθεται καθόλου? Εμάς από την "υπερβολική" αγάπη τις έχει "χαιδέψει" λίγο τη φατσούλα! Λες να είναι αδιάθετος εξαιτίας του εμβολίου?

Βατραχάκι κοίτα μην κλέψεις την παράσταση από τη νύφη! Να περάσετε τέλεια στο γάμο εύχομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Πετρουλα κουκλος!Του παει παρα πολυ η στολη του!

Πικουλινι περαστικα στον Πανουλη!!Λεει και κτητικα ε?Ε ειναι πολυ προχω!Φτου σας!!

Μαρινακι νομιζω ιωσουλα θα ειναι του Πανουλη,δε μπορει να ειναι απο το εμβολιο διοτι κανει παρενεργειες (της ανεμοβλογιας )απο 11η εως 21η μερα.

Και η Αρμα με πηρε τωρα εχει το Ευακι με πυρετο ρε γμτ...δυσκολες μερες αυτες ...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αμάν πια αυτές οι ιωσεις! Γρήγορα περαστικά σε Πανούλη και Ευάκι τότε! Τόσο αργά κάνει παρενέργειες αυτό το εμβόλιο?Ουφ, με το άγχος θα είμαστε πάλι!

Πετρούλα, του ταιριάζει γάντι η στολή του ξανθούλη σου! Τέλειος είναι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ευχαριστώ κοριτσια και περαστικα στα παιδακια της παρεας μας που ταλαιπωρουνται..

Αυτο μαλλον πρεπει να ειναι ενα ακομη κυμα ιωσεων..Μας θερισαν για τα καλά φετος.Οι παιδιατροι πάντως απο την κριση δεν πρεπει να καταλαβαν και πολλά πράγματα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαρινα δεν ειναι απο το εμβόλιο και γιατί ειναι νωρίς να εκδηλωθεί ο πυρετος αλλα και γιατι εχουμε μυξουλες.Με τη μπεμπα τα παει καλά εως τελεια. Αλλωστε η μπεμπα ή θα κοιμαται ή θα καθεται στο ριλαξ. Ουτε που τη καταλαβαινουμε. Οποτε ασχολουμαστε ακομα παρα πολύ μαζι του και δε νιωθει καμμια διαφορα. Μονο να της φιλαει τα ποδαρακια θελει διαρκως!!1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...