Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Nαι βρε Σουλα οντως μεγαλωσε...ευχαριστουμε αλλα και η κουκλιτσα δεν παει πισω ετσι?

Βατραχακι πολυ γελιο με τη μανα μου...καθε φορα μενει με το στομα ανοιχτο κια σταυροκοπιεται ...τις προαλλες βλεπανε μαζι φωτο στο λαπ τοπ μου και με φωναζε η μανα μου να του το προχωρησω παταει λοιπον ο Γρηγορης το βελακι τσακ τσακ παρτην κατω τη μανα μου..

Ολη τη μερα μου λεει φτυστο και φτυστο λες και ολα τα παιδια σημερα δεν ειναι μεσα στην τεχνολογια.

αχ και η δικη μου τα ιδια προχθες ηταν εδω στο σπιτι και τον κρατουσε εγω εφυγα κι αφησα ανοιχτο τον υπολογιστη ε ανεβηκε ο κυριος και να τον δεις καθεται σαν διευθυντης περνει και υφος και πιανει το ποντικι και πατα πατα ανοιξε κατι φακελους και ειχε μια φωτο του αντρα μου και φωναζε μπαμπας ε η μανα μου τρελαθηκε ακομη το λεει :lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλε ναι οι γιαγιαδες ειναι σε πολιτισμικο σοκ..

Που να δεις οταν βγαινουν βολτα που της λεει στοπ στο κοκκινο και παμεεε στο πρασινο..

Ριχνω πολυ γελιο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α το μονο που εχει αρχισει πολυ εντονα ο γρηγορης ειναι οι ντροπες..

Μιλαμε του απευθυνονται στο δρομο ,τον καμαρωνουν κτλ και κρυβεται...

Αυτο δεν το ειχε ,εχει γινει πολυ εντονο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλε ναι οι γιαγιαδες ειναι σε πολιτισμικο σοκ..

Που να δεις οταν βγαινουν βολτα που της λεει στοπ στο κοκκινο και παμεεε στο πρασινο..

Ριχνω πολυ γελιο!

:lol::lol::lol:

καλα τους ερχεται περιεργο ολο μου λεει η μαμα μου τοτε τα παδια δεν ηταν τοσο εξυπνα τωρα που να τα ξεγελασεις!

Διαφημίσεις

Α το μονο που εχει αρχισει πολυ εντονα ο γρηγορης ειναι οι ντροπες..

Μιλαμε του απευθυνονται στο δρομο ,τον καμαρωνουν κτλ και κρυβεται...

Αυτο δεν το ειχε ,εχει γινει πολυ εντονο.

αχ κι εμενα ενω ειναι πολυ κοινονικος τα πρωτα λεπτα κανει πολλες ντροπες και ναζια!

Και εμενα μου τα λενε κυριως η πεθερα μου αλλα τους απαντω αλλες εποχες..

Διοτι εκεινη εκανε 5 παιδια αλλα ειχαν αλλα ερεθισματα.Ολη μερα εξω στην αυλη και στη γειτονια.Δεν τα ζουσαν τοσο στενα τα παιδια ...εχω την αισθηση.

Καμμια φορα ρωταω τον ανδρα μου για τα αδερφια του και ρε παιδια δε θυμαται λεει κανενα αδερφκαι του μωρο πλην του τελευταιου που γεννηθηκε οταν ηταν ο ανδρας μου 10 ετων..

Και του λεω καλα εσυ που ησουν?Μου λεει εξω και επαιζα..χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και εμενα μου τα λενε κυριως η πεθερα μου αλλα τους απαντω αλλες εποχες..

Διοτι εκεινη εκανε 5 παιδια αλλα ειχαν αλλα ερεθισματα.Ολη μερα εξω στην αυλη και στη γειτονια.Δεν τα ζουσαν τοσο στενα τα παιδια ...εχω την αισθηση.

Καμμια φορα ρωταω τον ανδρα μου για τα αδερφια του και ρε παιδια δε θυμαται λεει κανενα αδερφκαι του μωρο πλην του τελευταιου που γεννηθηκε οταν ηταν ο ανδρας μου 10 ετων..

Και του λεω καλα εσυ που ησουν?Μου λεει εξω και επαιζα..χαχα

καλα αλλα χρονια τοτε σιγουρα πιο αθωα τοτε ηταν τα παιδια τωρα πονηρευουν απο μικρα!

Ετσι ακριβως...δε ξερω μαλλον ειναι της ηλικιας!?

ισως γιατι δεν το εκανε εως τωρα αλλα το τελευταιο διαστημα το κανει και σε ατομα που γνωριζει αλλα δεν τα βλεπει καθε μερα!

Διαφημίσεις

Ακριβως το ιδιο και ο δικος μου...να φανταστεις πηγαμε να πληρωσουμε τα κοινοχρηστα που αλλοτε εμπαινε στο ξενιο σπιτι και εριχνε μια βολτα και τωρα η γυναικα δεν τον ειδε καθολου.Κρυμμενος απο πισω μου ηταν.Οταν σταματησε να του απευθυνεται τοτε βγηκε.

Ωχ ξυπνησε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οσο για τη κοπέλα που μου καθαριζει το σπίτι ,εννοειται οτι δεν πηγε στο νοσοκομειο πηγε μονο στη γυναικολογο. Πρεπει να κανει αφαιρεση οινομοιωματων . Επειδη η γυναικολογος ειναι σε ιδιωτικό, πρεπει να βρει αλη για να παει σε δημοσιο. Πήγε η μαμα μου το πρωι και τις αγορασε πυτζαμες και παντοφλες και μετά απο λιγο που τη πηραμε τηλεφωνο μας ειπαν οτι εκανε αποπειρα αυτοκτονιας στην αττικη οδό. Την προλαβαν τελικα και εληξαν ολα καλά. Ειναι τοσο καλή αλλα δεν περναει καθολου καλά!!

Τα δικά μας νες ειναι οτι ο Πανουλης εχει πυρετο και μυξες. Οσο δεν ειχε αρρωστησει μεχρι τωρα ,αρρωστησε δυο φορές απανωτα.

Μαρινα εμεις δεν εχουμε μεινει ποτε στασιμοισε βάρος. Βεβαια ο Πανουλης γεννηθηκε μικρούλης 2740. Οποτε γιαυτο μου λεει οτι ειναι καλός.

Arma μου και εμενα ο καλός μου αυτο ακριβώς θα εκανε. Το εχει κανει παρα πολλές φορές δηλαδή.

Ωχ, τι διαβάζω βρε Πικουλίνα, έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας η κοπέλα? Μακάρι να πάρει τα πάνω της σύντομα! Όσο για τον Παναγιωτάκη σου, είχα ξεχάσει ότι γεννήθηκε κι αυτός μικρουλης, οπότε όντως τότε μια χαρά τα πάει με το βάρος του! Ο δικός μου μέχρι κάποια στιγμή έπαιρνε συνέχεια και με το που ξεκινήσαμε σταθμό και ιώσεις ταυτόχρονα μείναμε στάσιμοι!

Να κουκουβιάσω κι εγώ λίγο? Πολλές-πολλές κουβέντες δε λέμε (καμία σχέση με το Γρηγοράκη) αλλά έχει ο άτιμος μνημονικό ελέφαντα και δεν του ξεφεύγει τίποτα! Εδώ και μέρες του έλεγα ότι θα έρθει ο παππούλης σπίτι θα κάνουμε το σταυρό μας κλπ κι επειδή έχει κάτι ανθρωπάκια, ένα γαμπρό και μία νύφη, τον παραμύθιαζα ένα βράδυ ότι όταν έρθει ο παππούλης θα τους παντρέψει! Χτες λοιπόν που ήρθε ο παππάς να πάρουμε τη μισή ευχή καθόταν παναγίτσα και έκανε και το σταυρό του μέχρι που κάποια στιγμή και ενώ ο παππάς συνέχιζε να ψέλνει φεύγει σφαίρα για το δωμάτιό του που ήταν σκοτεινά και φέρνει το αυτοκίνητο με τα παιχνίδια του! Τα αδειάζει στα πόδια του ιερέα πιάνει το γαμπρό και τη νύφη και τεντώνει τα χέρια του στον παππούλη, μόνο το πετραχείλι δεν του τράβηξε! Εμείς να έχουμε λυθεί στο γέλιο και ο παππάς να συνεχίζει! Στο τέλος του ζητήσαμε συγνώμη και του εξηγήσαμε ότι ο Γώγος είχε άλλα σχέδια, ήθελε να τελεστεί το μυστήριο του γάμου :lol: και γελλούσε κι εκείνος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πόση απόγνωση και στενοχωρια εχει μαζεψει η κακομοιρα η γυναίκα για να φτασει στο σημειο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Μαρίνα αστερι ο Γωγος!!!Σφουγγαρια ειναι σε αυτη την ηλικία, όσο πιο πολλά τους λέμε τοσο πιο πολλά τους μενουν το τελος και εκπλήσσεσαι περισσότερο οταν σε ανυποπτη στιγμη (καλή ωρα) ανακαλουν στη μνημη τους αυτες τις πληροφορίες.

Η μπουμπου πως ειναι;;Μπαινετε σε ρυθμο;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...