Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βατραχάκι καλό ταξίδι να έχεις αύριο , να περάσετε όμορφα στο γάμο εύχομαι , στο λέω απο τώρα γιατί μπορεί να το ξεχάσω μετά.

σ'ευχαριστω πολυ γλυκια μου κι εσεις καλα να περασετε στην εξοδο σας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου φευγω καλο σαββατοκυριακο να εχετε.

βατραχακι μου καλο ταξιδι και καλη διασκεδαση,την αλλη φορα θα ερθω μαζι σου!!!

ελατε και απο εδω καμια βολτα.

φιλακια στα μωρακια σας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κοριτσάκια μου τι μου κάνετε? Εμείς περιμένουμε εδώ και κανένα δύωρο το μάστορα να κάνει αλλαγή στο κρεβατάκι της μπουμπούς που το έφερε ελαττωματικό και ακόμα έρχεται:mad:! Το χειρότερο είναι ότι κρατάω και το Γώγο ξύπνιο γιατί στο δωμάτιό του είναι η κούνια της μπέμπας!

Φεύγω και πάλι, ελπίζω να μπω λίγο το βράδυ!

mGKop3.png60Jvp3.png

σ'ευχαριστω πολυ βικακι και την επομενη φορα θα το κανονησουμε ;)

καμια δεν ειναι εδω;

ο μικρος μου ζητουσε τον μπαμπα του σου λεει καθε μεσημερι τετοια ωρα ερχεται σημερα που ειναι αχ το πουλακι μου!

Διαφημίσεις

Ηρθα και εγω..

Δεν εχω διαβασει τιποτα πλην της τελευταιας σελιδας.

Βατραχακι ετοιμαζεσαι ε?Αντε καλο ταξιδι..

Ειδες μωρε τα μικρακια μας πως καταλαβαινουν?Και εμενα ολο τετοια με ρωταει για τον μπαμπα του και πολυ στεναχωριεμαι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

vatraxaki μου ευχομαι να περασεις καλα και να εχεις καλό ταξίδι.

Είδες μωρε πως εχουν μεγαλώσει τα ζουζουνακια μας.Και η Ανδρεάννα ξέρει τι ωρα σχολαω και ακομα το σ/κο που ειμαι σπιτι εχει αλλο προγραμμα και στο πρωινο ξυπνημα και γενικα εχει αλλη συμπεριφορα ολη τη μερα.

Καθε βραδυ που λετε ο Γρηγορης κανει κακα στο γιο γιο και μετα σηκωνεται με χαρα και παει στο σαλονι να φωναξει τον μπαμπα του να του πει ζητω.

Εχθες λοιπον που ελειπε ο μπαμπας μας σηκωνεται παει στο σαλονι ,ψαχνει τα δωματια και μετα ερχεται και μου λεει με σοβαρο υφος..''μπαμπα δουλεια,μαμα ..(και μου εδειχνε να του κανω εγω παλαμακια)'' δεν ειναι φοβερο?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αααα αυτο παλι με τις λεπτομερειες ειναι φοβερο..

Εχθες ηθελε να δει ενα επεισοδιο Ντορα που κοιμαται εκεινο το πιθηκι ο Μπουτς...

Μου ελεγε λοιπον ''Ντορα ντι μπι ντι (dvd) νανι μπουτς''.

Του λεω ενταξει, και επειδη το βαζει μονος του στο μηχανημα του δινω στο χερι του το δισκακι.Το κοιταζει και μου λεει ''οκιιιι νανι μπουτς''το ξανακοιταζω και επεμενα αυτο ειναι ..τα πηρε λοιπον ανεβηκε στην καρεκλα της τραπεζαριας βρηκε το σωστοαναμεσα σε πολλα και μου φωναζε ατοοοοοοοο ναιιιιιιιιι!το κοιταω και εγω και τι να δω..το ιδιο εξωφυλλο με απλα διαφορετικους αριθμους επεισοδιων επανω..και ειχε δικιο το ατιμο...

Φοβερο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καθε βραδυ που λετε ο Γρηγορης κανει κακα στο γιο γιο και μετα σηκωνεται με χαρα και παει στο σαλονι να φωναξει τον μπαμπα του να του πει ζητω.

Εχθες λοιπον που ελειπε ο μπαμπας μας σηκωνεται παει στο σαλονι ,ψαχνει τα δωματια και μετα ερχεται και μου λεει με σοβαρο υφος..''μπαμπα δουλεια,μαμα ..(και μου εδειχνε να του κανω εγω παλαμακια)'' δεν ειναι φοβερο?

Μαργαριτάκι μου τα φοβερα είναι δυο για να μην πω τρια

1ο Ο Γρηγοράκης μας μπηκε σε σειρα με το γιογιο

2ο μιλαει πολύ ,ολοκληρη προτασουλα φτιαχνει

3ο ξερει τι θελει και το ζηταει (χα χα)

Να σου ζήσει και να ειναι παντα γερός.

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο λαχταραω να μεγαλώσει λιγο και η Ανδρεάννα και να κανει και αυτη καποια πραγματακια.

χαχαχα κι εμενα κατι τετοια κανει ριτα και παθαινω πλακα αφου εχθες που ηταν εδω η μανα μου της λεω οτι δεν ξερεις απο τηλεοραση πως να αλλαξεις καναλια και τετοια πες τον τιμο μεσα σε ολα ειναι τα σκατουλικα!

Nαι βρε Σουλα οντως μεγαλωσε...ευχαριστουμε αλλα και η κουκλιτσα δεν παει πισω ετσι?

Βατραχακι πολυ γελιο με τη μανα μου...καθε φορα μενει με το στομα ανοιχτο κια σταυροκοπιεται ...τις προαλλες βλεπανε μαζι φωτο στο λαπ τοπ μου και με φωναζε η μανα μου να του το προχωρησω παταει λοιπον ο Γρηγορης το βελακι τσακ τσακ παρτην κατω τη μανα μου..

Ολη τη μερα μου λεει φτυστο και φτυστο λες και ολα τα παιδια σημερα δεν ειναι μεσα στην τεχνολογια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσακια μου γλυκα σχολαω.

Φιλιω μου να περασεις καλα.

Μαργαριτακι να μου φιλησεις το αντρακι σου.

Ελπιζω να μπορεσουμε να τα πουμε και απο το σπιτι.

φιλια πολλα Σουλα μου κι εσυ ευχομαι να εχεις ενα ωραιο σ/κ χωρις εντασεις φιλια στη ζουζουνα σου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...