Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και απο ΄'μένα.

Τι κάνετε μανούλες και γιαγιούλες;

Βλέπω καλά τα περάσατε εχθές , λίγο πολύ όλες τσικνίσατε, η καλύτερη της παρέας ήταν βέβαια το Αρμάκι πήγε και στα μπουζούκια και έχει άντρα μάλαμα που δεν έχει αντάλλαγμα (σωστόςςς Άρμα μου;)

Ακόμα καλύτερες όμως είναι η Λαζαρένια , η Ρίτα και η Νατάσα , το λέω αυτό γιατί εγώ δεν αντέχω με τίποτα τα ξενύχτια και εσείς και φάγατε το κρεατάκι σας και είσασταν στο σπιτάκι σας μετά ήρεμες ήρεμες.

Πετρούλα , τι διαβάζω μανκεν , μανκεν; πόσο ύψος έχεις καλέ , δώσε και σε εμάς λίγο μπας και με το μπόι μου φύγει και η κοιλιά. Εγώ πάντως έτσι απαντάω σε όλους αυτούς που με ρωτάνε αν είμαι πάλι έγκυος λόγω κοιλίτσας , οτι η κοιλίτσα σημαίνει ΜΠΟΙ.χιχιχιχι

Μαρινάκι , μπράβο και σε εσένα , συνέχισε ακάθεκτη το θηλασμό και ξέρεις πολύ καλά λόγω εμπειρίας ότι με τον καιρό στρώνει το ωράριο το μωρό , όσο για το βάρος του παιδιού , μη σε αγχώνει μια χαρά είναι το μωράκι.

Ελενίτσα εσύ πως τα πάς;

Μπράβο και στην κα Φωτεινή που πέρασε όμορφα χθες το βράδυ και στη Giovanna που έκανε και τον καλλωπισμό της.

Και εσείς Βατραχάκι αφού βγήκατε μη μιλάς καθόλου , χαράς το κουράγιο σου.

ΜαμάΛευτεράκι μη μασάς καθόλου , συνέχισε απτόητη και άσε τον άντρα σου να κελαδάει.

Σουλίτσα και εγώ έτσι ακριβώς αντιδρώ στους τσακωμούς με τον άντρα μου, όταν δηλαδή έχω δίκιο κάθομαι ακούνητο αγαλματάκι και ακούω τις βλακείες του και δεν μπορώ να μιλήσω και δυστυχώς δεν καταφέρνω να ξεσπάσω αφού όταν θα ηρεμήσει ο άντρας μου και θα το έχει ξεχάσει εγώ θα του κρατάω ακόμα μούτρα αφού δεν έχω βρει την ευκαιρία να του τα πω και όταν δε του τα λέω είναι πολύ αργά γι'αυτόν γιατί τα έχει ξεχάσει ήδη.

Κωνκωνάκι , μπράβο πολύ χαίρομαι που η αυχενική είναι μια χαρά όσο για το άλλο δεν το γνωρίζω καθόλου αλλά μην ανησυχείς αφού ο γιατρός σου είπα ότι είναι όλα καλά. Πάντως και εμάς το φύλλο μας το είπε στην αυχενική διαφάνεια ο γιατρός και φταίει γιατί ο δικός μας είχε ανοίξει τα πόδια φόρα παρτίδα, δεν υπήρχε περίπτωση αμφισβήτησης.

Πικουλινάκι μου είναι καλά η κοπέλα τώρα , από τι έπεσε έτσι ο αιματοκρίτης;

Και εσείς Νικάκι διαβάζω τέλεια περάσατε , μπράβο βρε πάντα τέτοια , καλή παρέα να υπάρχει και τίποτε άλλο.

Ιωαννίτσα πως είναι ο μικρός ; καλύτερα ;

Να σας πω και τα δικάς μας , εμείς δυστυχώς τη βγάλαμε χθες με σκέτα ξηροκάρπια μιας και γιόρταζε η ξαδέρφη μου και έπρεπε να πάμε και δυστυχώς μπορεί να πήγαμε νωρίς για να την κάνουμε και νωρίς μπας και πάμε κάπου να φάμε αλλά ο άντρας μου έπινε τα ποτά σαν νερό το ένα μετά το άλλο και νυχτώσαμε πια. όταν αποφασίσαμε να φύγουμε δυστυχώς δεν υπήρχε τραπέζι στο μαγαζί που ψάχναμε και εγώ έμεινα με την τσίκνα στη μύτη μιας και όλη η περιοχή μύριζε τσικνίλα τρελή και με το ξηροκάρπι στο στομάχι που δεν με έπιασε καθόλου.

Τέλος πάντων μου υποσχέθηκε ότι θα με βγάλει το Σάββατο ο άντρας για να αναπληρώσει τα χθεσινά.

και μετά φταίω εγώ που με λέτε σαρωτή ;; το ξέρω Πετρούλα το έχω καταλάβει και όπως βλέπεις το απολαμβάνω .χιχιχιχχι

Ξέχασα καμία, ααα ναι τη Βίκυ άλλά δεν θυμάμαι αν έγραψε πως τα πέρασε. Είστε και πολλές που να τα θυμάμαι όλα ....;););)

Ευάκι , περαστικά στον σύζυγο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευα μου προχτες επεσε απο την πλάτη του καναπέ με το κεφαλι προς τα κατω, ευτυχως όλα καλά γιατι του εβαλα κατευθειαν παγο για να μην πεταξει καρουμπαλο. Αυτο το κεφαλι θα αντεξει πολλά χτυπήματα (ευχομαι) μεχρι να ερθει καμια και να του το σπάσει μια και καλή, χαχα

αντε καλε μη λες τετοια...

α,να μη ξεχασω ισχυει η τεταρτη σπιτι θα ειμαι.η θα παρω αδεια η απεργια.θα δω...παντως περιμενω την τεταρτη με αγωνια!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ευα μου προχτες επεσε απο την πλάτη του καναπέ με το κεφαλι προς τα κατω, ευτυχως όλα καλά γιατι του εβαλα κατευθειαν παγο για να μην πεταξει καρουμπαλο. Αυτο το κεφαλι θα αντεξει πολλά χτυπήματα (ευχομαι) μεχρι να ερθει καμια και να του το σπάσει μια και καλή, χαχα

ξεχασα να σου πω μην βαζεις παγο μονο βουτηρο καποτε ελεγαν παγο αλλα τωρα δεν το συνηστουν!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βικακι αληθεια γιατι παει για δουλεια;

παει να παρει μια βοηθητικη μηχανη για σκαφος.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ξέχασα καμία, ααα ναι τη Βίκυ άλλά δεν θυμάμαι αν έγραψε πως τα πέρασε. Είστε και πολλές που να τα θυμάμαι όλα ....;););)

σπιτι....

Διαφημίσεις

κικο μου μπραβο σου ομως δεν ξεχνας καμια μονο εγω οταν ξεκιναω να γραψω ολα τα ξεχναω χαχαχα!

οσο για εχθες παντου χαμος κι εμεις ποσες μερες πριν ειχαμε κλεισει τραπεζι!

ααα βολτιτσα παει γιατι δεν πηγες κι εσυ να παρεις το αερα σου;

ασε με καλε που θα ξεκινησω εγω με μπλοκα τοσες ωρες δρομο.να παω με αεροπλανο ναι ευχαριστως.μια χαρα αερα εχουμε και εδω.ασε που την αλλη βδομαδα θα παρω χαλκιδικιωτικο αερα γιατι θα παω να αφησω ενα επιπλο στο σπιτι.

Διαφημίσεις

Τι είμαι εγώ ; Σαρωτής

Τι είναι η Βίκυ; το αντίθετο (δεν το θυμάμαι πως είναι)

απλωτης χαχαχαχα

Πετρούλα μου περαστικούλια, ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό. Πάντως ρε παιδιά τι τραβάνε αυτά τα κεφαλάκια.Και η Ραφαέλα συνέχεια το κεφαλάκι της χτυπάει, αφού η αδελφή μου μου λέει αστεία αστεία κράνος πρέπει να την βάλουμε!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

ασε με καλε που θα ξεκινησω εγω με μπλοκα τοσες ωρες δρομο.να παω με αεροπλανο ναι ευχαριστως.μια χαρα αερα εχουμε και εδω.ασε που την αλλη βδομαδα θα παρω χαλκιδικιωτικο αερα γιατι θα παω να αφησω ενα επιπλο στο σπιτι.

αντε ελα αυριο μαζι μου αεροπορικως τοτε χαχαχα να μου κανεις και παρεα!

Σίγουρα θα είναι καλύτερα να βγούμε αύριο (παρηγοριά στον άρρωστο) αλλά εμένα ποιος με ηρεμούσε χθές που ήμουν από τις 5 η ώρα με ένα κομματάκι cookies τουρτίτσα και 5 κάσιους και όλη η ατμόσφαιρα μύριζε παϊδάκια στη σούβλα;;;

Vatraxaki δεν ξεχνάω καμία γιατί τα γράφω όλα σε ένα μπλοκ που έχω στο γραφείο , άντε να δω πότε θα έρθει η ώρα να δει ο προϊστάμενος απο πάνω μου το χαρτί που λέει

π.χ Μαρία καλά να περνάς

Γιωργία να περνάς καλύτερα

Μάρθα ακόμα καλύτερα κλπ κλπ , την έχω στο τσεπάκι την απόλυση εε;;;.:tongue::tongue:

Βατραχάκι καλό ταξίδι να έχεις αύριο , να περάσετε όμορφα στο γάμο εύχομαι , στο λέω απο τώρα γιατί μπορεί να το ξεχάσω μετά.

Ο γιατρός που με είδε στι ΙΑΣΩ μου είπε οτι όλα είναι καλά, συγκεκριμένα μου είπε "γερό το βλέπω το μωράκι σου, καλή συνέχεια, όλα είναι μια χαρα". Απλά τη σημείωση την είδα στο σπίτι. Τώρα περιμένω τηλ. απο τον γιατρό που με παρακολουθεί για να μου εξηγήσει καλύτερα. Ελπίζω να μην είναι τίποτα γιατί και στον Κωνσταντίνο είχαμε πρόβλημα με τον πνευμονα και είχαμε αρκετό τρέξιμο, άγχος, στεναχώρια, ευτυχώς μέχρι την γέννηση είχε φύγει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...