Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σουλιτσα μου, τοτε κανε αυτο που εσυ θεωρεις σωστο και αυτο που σου επιτρεπει η ψυχολογια σου τη δεδομενη στιγμη... Αν αισθανεσαι οτι δε θελεις να ασχοληθεις, μην ασχοληθεις. Αν ομως ηρεμησει εκεινος και τον βρεις σε καλη φαση, ηρεμα κι ωραια, πες του οτι ηταν αδικος... Με γλυκο τροπο, πιστεψε με θα σε ακουσει και θα το μετανιωσει...

t7fQp3.png

Kαλημερα κοριτσια

ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΑΠΑΑΑΑ δεν διαβαζεστε με τιποτα πλεον...κανα 2 σελιδες δεν καταφερα.

Ριτακι το εχασε το παιδι τελικα η γυναικα που ερχεται σπιτι σου ε? Παλι καλα που δεν δουλευε σε σενα οταν το επαθε. Μεγαλη προσοχη θελει. Να της πεις την επομενη φορα που θα μεινει εγκυος να σταματησει αμεσως την δουλεια αν δεν θελει να το ξαναχασει. Πικουλινι η δικια σου μηπως επαθε κατι τετοιο και εχει τοσες μερες αιμα? Εμαθες τι εγινε τελικα? Πηγε στο νοσοκομειο?

Σουλιτσα μου ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗ (το ξερω οτι εξαντλειται και αυτη !!!!)

Εμεις χθες περασαμε τελεια. Ολα τα μαγαζια της γειτονιας αποφασισαν να ψησουν ρεφενε και ειχε κατεβει ολη η γειτονια στο δρομο και το γλεντησαμε .. (χορεψα και εγω!!!!) Την μεγαλη την εντυσα καρναβαλακι και ο μικρος που ειχε να βγει ποσες μερες απο το σπιτι λογο της βριοχιολιτιδας το καταευχαριστηθηκε..Ετρεχε και επαιζε με τα αλλα παιδακια. 9 η ωρα το βραδυ μαζευτηκαμε. Σκασαμε και απο το φαι.. Ηταν μια πολυ ωραια ιδεα και μια ευκαιρια να ξαναβρεθει η γειτονια. Γνωριζομαστε οι περρισσοτεροι...

Ομως γυρισα κομματια τελειως και επεσα για υπνο απο τις 11. Το πρωι επισης σηκωθηκα κομματια. Η περιμενω Ρωσσους ή κανενα κρυωμα. Ειναι και ο λαιμος μου καπως σημερα.

Αυτο το ΣΚ εχω πολυ τρεξιμο απο παρτυ και γιορτες και επισκεψεις. Σημερα θα κανω φασολακια για αυριο και δεν θα ασχοληθω με τπτ αλλο. Θα ειμαι συνεχεια στους δρομους.

Το αυγο το τρωγαμε και εμεις μικροι οπως ειπε η Στονε. Ωμο ,χτυπητο με ζαχαρη και κακαο και πραγματικα ειναι ΤΕΛΕΙΟ!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ... Τρελενομουν μικρη ... και θυμαμαι ακομα τη γευση. Βεβαια δεν θα το εκανα με τπτ στο παιδι μου πλεον με αυτα που κυκλοφορουνε..σαλμονελες και νοσος των πουλερικων κτλ....

Παω να κανω ενα τσαι..

Κριμα παντως γιατι ηταν και θρεπτικο και πεντανοστιμο.

Διαφημίσεις

κοριτσια τελικα ο αντρας μου ειναι ηδη Λαμια δεν ταλαιπορηθηκε πολυ στον δρομο απλα απο τους παραδρομους που τον εστειλαν λεει οτι εχει πολυ χαλια δρομο ολο στροφες και λακουβες οποτε καλυτερα που δεν πηγα οδηκως!

και ο δικος μου ειναι στον δρομο για αθηνα!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Στον Κωνσταντίνο το είχαν δεί στην αυχενική το φύλο. Τωρα ίσως να μη βοηθούσε η θέση.

Μήπως ξερετε τί είναι η υδρονέφρωση? Αν και ο γιατρός μου είπε οτι όλα είναι καλά, βλέπω στις παρατηρήσεις που λέει "υδρονεφρωση:ναι" τί στο καλό να είναι αυτό?

συμπεθερα μου δεν ειναι τιποτα!μεχρι να γεννηθει το κουνιαδακι μας θα φυγει.σου το ανεφερε ο γιατρος η απλα το διαβασες εσυ?

Επεξεργάστηκαν by vickypap

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

βατραχακι απο Λαμια για Αθηνα θα κανει 4 ωριτσες ..ναι η παλια εθνικη ειναι μαυρο χαλι ..

πλακα κανεις

Γειά σας κοριτσούδια μου!!!!!

Ελπίζω να περάσατε καλά όλοι χθες!!!! Εμείς περάσαμε έτσι και έτσι γιατί ο άντρας μου είχε φοβερό πονοκέφαλο και βγήκαμε μόνο και μόνο για να μην μας χαλάσει το χατήρι.Αλλά φαντάζεστε δεν το ευχαριστηθήκαμε.Η Μόνη που το καταευχαριστήθηκε ήταν η Ραφαέλα που ξεσάλωσε χθες στον παιδικό.Ανέβαινε παντού και μετά γλιστρούσε με τον πωπό της και είχε πολύ γέλιο, δεν καταλάβαινε τίποτα!!!!Την έβλεπα και την καμάρωνα!!!!!

Κατά τα άλλα σήμερα ο αντρας μου δεν πήγε στην δουλειά γιατί ακόμη και το πρωί πονούσε, τώρα πήρα τηλ.και είναι κάπως καλύτερα.

Το μόνο που πήρε το μάτι μου είναι της Κωνκων που πήγε στον γιατρό και θέλεω να της πω πως αν ήταν άτι ανησυχητικό θα σε έλεγε ο γιατρός σου να κάνεις αμνιοπαρακέντηση, αφού δεν σου είπε πάει να πεί πως δεν είναι τίποτα.Εσύ όμως κουκλίτσα μου τον ρώτησες????

Πέτρούλα μου τι διάβασα??? Έπεσε ο Αναστάσης???? Χτύπησε πολύ το πουλάκι μου????Πως είναι σήμερα και πότε χτύπησε χτές????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Κωνκων για να μη στο αναφερει δεν θα ειναι κτ ανησυχητικό και καλά εκανε γιατι μπορει να θελει να το ξαναδει την επόμενη φορα που πιθανόν να μην υπάρχει.. Οχι σαν την προηγουμενη τη δικη μου πριν επιβεβαιωσει εγκυμοσυνη εβγαλε και το πόρισμα για αποβολές λόγω ανωμαλίας της μητρας..

Σούλα αν θες να βγεις, δεν ειναι κακό.. κανονισε με καμια φιλενάδα ή και τη συνυφαδα σου για φαγητακι και πες του οτι θελεις λίγο να χαλαρώσεις κι εσύ.

Λοιπόν το βραβειο του κατανοητικού συζυγου για αυτη την εβδομαδα το παίρνει ο Αργυρης!!

Οι υπόλοιποι αναμείνατε....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πέτρούλα μου τι διάβασα??? Έπεσε ο Αναστάσης???? Χτύπησε πολύ το πουλάκι μου????Πως είναι σήμερα και πότε χτύπησε χτές????

επεσε ο αναστασης?που ζω εγω ρε παιδια τι κανει?τι επαθε?

Ευα μου προχτες επεσε απο την πλάτη του καναπέ με το κεφαλι προς τα κατω, ευτυχως όλα καλά γιατι του εβαλα κατευθειαν παγο για να μην πεταξει καρουμπαλο. Αυτο το κεφαλι θα αντεξει πολλά χτυπήματα (ευχομαι) μεχρι να ερθει καμια και να του το σπάσει μια και καλή, χαχα

Βικακι αληθεια γιατι παει για δουλεια;

στονε μου τον πηρες τον μικρο;τι λεει πως περασε με την γιαγια και τον παππου;

εμενα ευτυχως εχθες ηταν καλος στης 11 επεσε και για υπνο εγω ειπα θα γυρησουμε κι ακομη θα τρεχει αλλα οκ τον κοιμησε η μαμα μου!

ευα μου μηπως καμια ιωσουλα τριγυρναει τον καλο σου!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

επεσε ο αναστασης?που ζω εγω ρε παιδια τι κανει?τι επαθε?

Δεν ήταν κτ σοβαρο Βικακι, λίγο ανησυχησα επειδη εγινε βραδυ , αλλά όλα καλά.

Πάω να ζεστανω φαγητο και ερχομαι σε καμια ωριτσα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...