Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σουλίτσα μου ελπίζω σύντομα να τα βρείτε με τον άντρα σου και να μην έχετε ξανα καυγάδες...εμείς βρήκαμε την λύση. Έχουμε δύο διαφωνίες όλες όλες. Που όσο και να τις συζητάμε είμαστε ο ένας άσπρο και ο άλλος μαύρο. Ε, είπαμε πως δεν θα τα ξανασυζητήσουμε αυτά τα θέματα και από τότε είμαστε μια χαρά. Ούτε τσακωμοί ούτε τίποτα. Είναι καθε μέρα σαν να είμαστε στο μήνα του μέλιτος!

Για το αβγό που λέγατε ουτε κι εμένα η παιδίατρος με αφήνει να δώσω μελάτο αλλά κι εκείνη να μη μου το έλεγε τα φοβάμαι πολύ πλέον. Όταν ήμουν έγκυος ο άντρας μου έπαθε σαλμονέλα..δεν περιγράφεται τι περάσαμε. Πιστεύω ότι η Εύα λόγω της υφής δεν το τρώει, αλλά τι να κάνουμε..ελπίζω κάποια στιγμή να το φάει.

giovanna μπράβο που τα βρήκατε τελικά! Με τη συζήτηση όλα λύνονται!

stone ευχαριστώ για την καρδούλα!!!! χαχαχα! Πολύ μου άρεσε! όσο για το ''αχώνευτη'' μη στενοχωριέσαι.. και εμένα η Βίκυ έτσι με λέει, μόνο που εσύ επειδή είσαι και πολύ ψηλή είσαι λίγο πιο πολύ από εμένα! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαράκι μου μπραβο σας που περασατε ομορφα και χιλια μπραβο στον αντρουλη σου!!!!!

Πω πω ζηλευω !

Και στην παρούσα φαση με την κατασταση που ειμαστε εμεις με τον δικο μου διαβαζοντας αυτα που λες κανονικα θα επρεπε να κανω αιτηση διαζυγιου ΑΜΕΣΩΣ(ΧΑ ΧΑ)

Καλημέρα!

Μπήκα να πώ ενα γεια!

Με τη δουλεια τώρα δεν σας προλαβαίνω, εχω και τη μανούλα μου εδώ αυτή τη βδομάδα και προσπαθω να την χαρώ. Ο Κωνσταντίνος Δόξα Τον Θεό είναι μια χαρά και εγώ σήμερα εκανα αυχενική και ήταν καλή. Περιμένω βέβαια και τα αποτελέσματα της παπ-α, ελπίζω να είναι καλά. Είχα πολύ άγχος και αγωνία γιατί λείπει και ο καλός μου, θα ήθελα να ήταν μαζί μου.

Ελπίζω να είστε καλά όλοι!:D

Γεια σου Κωνκων, χαρουμενα και αισιοδοξα τα νεα σου..

Εφυγε ενα αγχος με την αυχενική, να χαρειτε τη γιαγια σας και με την αλλη εξεταση όλα θα ειναι καλά. Το φυλο του παιδιου διακρινεται σε αυτη τη φαση;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα!!!

τι κανετε;

κι εμεις τελικα βγηκαμε εχθες,ωραια περασαμε πηγαμε με μεγαλη παρεα σε μαγαζι με ζωντανη μουσικη αλλα εχω ξεμαθει βρε κοριτσια και δεν ξερω αλλα δεν ειναι οπως παλια που εβγαινα και διασκεδαζα ισως να ειναι και η εγκυμοσυνη τωρα!

παντως καλα ηταν ξεσκασαμε!

κωνκων μου τελεια τα νεα σου!

αρμακι μου τελειος ο καλος σου τι να πω!

κι εγω σημερα θα παω κομμωτηριο για να ειμαι αυριο κουκλα χαχαχαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Κωνκων, χαρουμενα και αισιοδοξα τα νεα σου..

Εφυγε ενα αγχος με την αυχενική, να χαρειτε τη γιαγια σας και με την αλλη εξεταση όλα θα ειναι καλά. Το φυλο του παιδιου διακρινεται σε αυτη τη φαση;;

Στον Κωνσταντίνο το είχαν δεί στην αυχενική το φύλο. Τωρα ίσως να μη βοηθούσε η θέση.

Μήπως ξερετε τί είναι η υδρονέφρωση? Αν και ο γιατρός μου είπε οτι όλα είναι καλά, βλέπω στις παρατηρήσεις που λέει "υδρονεφρωση:ναι" τί στο καλό να είναι αυτό?

Ντινάκι μου ,

φυσικά και θα ειναι καλα τα αποτελεσματα .

Αντε τουλάχιστον εχεις τη μανουλα σου εκει για παρεα και φυσικα για βοηθεια.

Ασε Σουλίτσα μου θυσαυρός! Τόσες μέρες δεν έχω σκουπίσει, δεν έχω μαγειρέψει, δεν έχω αλλάξει πάνα, δεν σηκώνομαι τα βράδια! Τέλεια! Και ο μικρός την ψαχνει συνέχεια, μέχρι και για να πάει για ύπνο τραβάει απο χέρι τη γιαγιά του, βέβαια πάντα μου δίνει 2 φιλιά πριν πάει για ύπνο!

Σουλα μου διαβαδα ειχαμε καυγαδακι εχθες ε;

τι να κανουμε μωρε κι αυτα στο προγραμμα ειναι τωρα που θα εισαστε σπιτι το σ/κ θα τα βρειτε και αντι για εχθες βγητε αυριο σιγα το ιδιο ειναι!

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Αρμα δεν εχω λογια για τον αντρα σου! Εμενα ο δικος μου δε θα το εκανε αυτο ποτε των ποτων!!! Τι να πεις? Ο καθενας με τις χαρες του!:lol::lol::lol:

Σουλα μου κι εγω αυτο θα σου ελεγα, δωσε τοπο στην οργη! Τι νοημα εχει να ειστε ετσι συνεχεια? Αστο να περασει, να παει στο καλο! Παντως η αληθεια ειναι οτι οταν υπαρχουν οικονομικα θεματα στα ζευγαρια (κατι τετοιο καταλαβα, διορθωσε με αν κανω λαθος) οι καυγαδες δημιουργουνται για πλακα...

Καλε Stone, γιατι δεν πας να δηλωσεις συμμετοχη στο next top model???:lol::lol::lol::lol:

κωνκων κατι εχω διαβασει για την υδρονεφρωση στο παρεντς, για ριξε μια ματια... Θυμαμαι παντως οτι δεν ειναι κατι σοβαρο, ειναι συχνο ευρημα.. Μην ανησυχεις, ολα θα πανε τελεια! Και για το θεμα του φυλου, εμενα στην αυχενικη μου ειχαν πει (αφου τους ζαλισα) οτι ο Σωτηρης μου ειναι κοριτσι! Και τελικα στον επομενο υπερηχο φανηκαν τα προσοντα του!:lol::lol: Ειναι πολυ δυσκολο να κανουν προβλεψη απο τοσο νωρις, ετσι κι αλλιως!

t7fQp3.png

κοριτσια τελικα ο αντρας μου ειναι ηδη Λαμια δεν ταλαιπορηθηκε πολυ στον δρομο απλα απο τους παραδρομους που τον εστειλαν λεει οτι εχει πολυ χαλια δρομο ολο στροφες και λακουβες οποτε καλυτερα που δεν πηγα οδηκως!

Νατασα μου και φιλιώ μου,

Τον καβγά δεν τον προκαλεσα εγω και για την ακριβεια ... δεν συμετειχα καν.

Ο αντρας μου ειναι αρπαγμενος και μου μιλαει αποτομα.Ειπε και κατι οτι ειμαι αδιαφορη κτλ κτλ....

Εγω παντως το ξαναλεω δεν ασχολουμε τουλαχιστον για το συγκεκριμενο περιστατικο αλλα δεν εχω και καμμια διαθεση να κανω καμμια κινηση για να τα βρουμε.

Δεν το κανω πεισματικα απλα εχει αδικο ειμαι αρκετα φορτωμενη με αλλα και δεν εχω αποθεματα υπομονης και καλοσυνης.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...