Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα

Παρασκευηηηηηηηηηηηηη!!!

Εμεις τσικνισαμε με σουβλακια ,τα οποια μας ηρθαν κρυα παγωμενα ..αλλα δεν ειχαμε και αλλη επιλογη μιας και ο συζυγος σχολασε αργα ..

Πετρουλα πως ειναι ο Αναστασης ???τι μας λεει βρε η Βικυ ??το εσκασες απο το next top model??

Eμας ο μικρος συγκαηκε παλι ...το βραδυ που τον εκανα μπανιο ηταν καλα αλλα το εκανε κακα το βραδυ στον υπνο του και οταν ξυπνησε ηταν κατακοκκινος ..του εβαλα απο το λατρεμενο(μωβ το δικο μας) μελανι!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλα ειναι ο Αναστασακος, ευτυχως δεν εχει κανενα σημαδακι απο το πεσιμο. χτες κοιμηθηκε στη γιαγια του γιατι εμεις το τσικνισαμε για τα καλά και τωρα που μιλησα με τον πεθερο μου δεν ηθελε να εθει στο τηλ. εκαναν γαϊδουρακι πρωι-πρωί..

Απο το next top model δεν το εσκασα, με εδιωξαν επειδη ήμουν κακο κορίτσι...χαχα

Σημερα θα ειναι καλά ο Χρηστακης..Τι σου εχουν πει για το μελάνι, καθε πόσο πρεπει να το βαζουμε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

για το μελανι μου το ειπαν εδω τα κοριτσια η αρμα και το σαρδελακι και οντως καλη πολυ καλη δουλεια ..να φανταστεις του ειχα βαλει Kenakomb και δεν ειχαμε κανενα αποτελεσμα ..του βαζω 3 φορες την μερα το πρωι μετα απο πλυσιμο και καλο στεγνωμα , το μεσημερι πριν κοιμηθει και μετα το βραδυνο μπανιο

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και από μενα.

Λοιπόν , χθες φυσικα εκατσα σπιτι για την ακριβεια ολοι κατσαμε σπιτι και φυσικα ο καβγας φουντωσε.

Μου τα ειπε ενα χερακι ο καλός μου αλλα δεν ειχα το κουραγιο να πω κουβεντα.Δεν ξερω αλλα οταν εχω δικιο πλεον δεν αντιδραω με εχει πιασει κατι περιεργο.

Η μικρη ευτυχως ειχε ενα πολυ ηρεμο βραδυ αλλα το κακο ειναι οτι συνεχιζει να μην τρωει.Για μεσημερι δεν εφαγε σχεδον τιποτα και το απογευμα καταφερα να της δωσω ενα πιατο κρεμα και λιγο ψωμακι.Ουτε ολο το γαλα της δεν ηπιε.

Αντε να δουμε τωρα σ/κο που θα ειμαι σπιτι .

Ειχαμε και τρεχαματα πρωι πρωι στο γραφείο μας διαρηξαν.

Το θεμα ειναι οτι δεν πηραν τιποτα αλλα και ο συναγερμός δεν χτυπησε.Παντως και μονο η αισθηση με ανατριχιαζει.

Α και όσο για την εμφανιση της Πετρούλας εγω σας τα ελεγα αλλα δεν με πιστευατε.Εχω και τη Βικη συμμαχο τωρα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες κ μωράκια

Εύχομαι να περάστε καλά χτες το βράδυ, εγώ πήγα επάνω στην ξαδέλφη μου και το τσικνίσαμε για τα καλά με καλή παρέα και καλό φαί.

Joa με το μελανι το μπλε η Βίκυ μεγάλωσε, όταν έβγαζε δόντια ο ποπος της γινόταν κομμάτια με ουλές απο το σύγκαμα….ειναι πολύ καλό

1482028p7cj8xi6na.gif

Καλημερα Σουλα , ευχομαι τωρα που ερχεται ΣΚ και θα χαλαρωσετε ολα θα πανε καλυτερα με τον καλο σου..

Κυρια Φωτεινη οντως το μελανι θαυματουργο και βλεπω και ο Χρηστακης σαν την Βικυ βγαζει δοντια και το συγκαμα παει συννεφο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααα!!!!!!

Μπήκα να γράψω και μετά να σας διαβάσω. Λοιπόν εχτές τα καταφέραμε και πήγαμε μπουζούκια :lol: :lol:(που λέει ο λόγος μπουζούκια). Ωραίοι όλοι μεν Γλυκερία-Νικολόπουλος- Καραφώτης- Ασλανίδου αλλά ένα τραγούδι κεφάτο- δεκα ''κόβω φλέβες'' :lol: :lol: :lol:. Η παρέα βέβαια ήταν φανταστική και έπεσε πολύ γέλιο. Εγώ στην αρχή είχα πολυ άγχος και μου έλειπε το κοριτσάκι μου(το οποίο ξεσάλωσε με τη γιαγιά μέχρι τις 12) γιατί δεν την είχα πολυδεί ούτε το απόγευμα. Μόλις με πήρε η μαμά μου και μου είπε ότι κοιμήθηκε ηρέμησα.Ο καλός μου έγραψε πάλι εχτές. Το απόγευμα είχα κομμωτήριο. Το πρωί εν τω μεταξύ δεν είχα κάνει τίποτα, ούτε καν μαγείρεψα. Τάισα την Εύα και φύγαμε και πήγαμε στο γραφείο του για βολτα. Πήραμε φαγητό απ'έξω και 4.30 πήγα κομμωτήριο. όταν γύρισα με το άγχος να κανω κάποιες δουλειές και να ετοιμαστώ, είδα ένα σπίτι στην εντέλεια! Ο γλυκός μου τα έκανε όλα γιατι μου είπε πως δεν είχε νόημα να χαλάρωνα στο κομμωτήριο και να γυρνούσα μετά να έκανα δουλειές! Ο καλός μου!!!(Δεν έχει και φατσάκι με καρδούλες να βάλω)..:lol: :lol: :lol:

Αυτά, έχω τρομερό πονοκέφαλο, έχω ξεσυνηθίσει τελείως την δυνατή μουσική και την κάπνα..κακογερνάω!!!! :lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Σουλα όλα μαζι έπεσαν..Ερχεται Σαβ/κο και κοιταξτε να τα βρειτε, συζητηστε και δωστε τόπο στην οργη.

Καμια φορα οσο τα σκαλίζεις τοσο βρωμανε και ακρη δεν βρισκεις, πας καμια φορα να βοηθησεις, να δωσεις λύσεις, να πεις μια καλή κουβεντα και βρισκεις το μπελα σου..

Ιωαννα εννοουσα αν ρωτησες το φαρμακοποιό για τη συχνότητα που βαζεις το μελάνι.Κι εγω βαζω αλλά δεν ξερω αν πρεπει να βαζουμε με φειδώ.

Αρμα του δωσατε να καταλάβει ετσι;;Αντε σου στελνω εγώ μια καρδια, με τετοιο συζυγο που να μη σε χτυπήσουν τα βελη του ερωτα!!!Μπραβο του πάντως!

2162017js0b3ttg7f.gif

Μαζι μ'αυτούς δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...