Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ρε παιδι μου οντως τωρα εχει αλλαξει πολυ...

Βασικα εγω παλια ειχα κολλημα με τον Αλκη Κουρκουλο..τωρα που τον βλεπω δε ξερω πως μου ειχε κατσει ετσι..

Α και ο Σπαλιαρας μου αρεσει χαχαχαχα(τα πιανω ολα τα γουστα χαχα)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ο Σπαλιαρας δε μου αρεσει...

Ο Κουρκουλος μου αρεσε στο λογω τιμης! Τωρα οχι...

Ο Στρατος απο το βερα στο δεξι??? Μεγαααααααλο κολλημα. Αλλα ουτε κι αυτος μου αρεσει πια...

t7fQp3.png

Καλησπέρα κι από μένα κοριτσάκια! Εϊμαι καμιά 10αριά σελίδες πίσω, θα διαβάζω και θα σχολιάζω αναδρομικά μέχρι να ξυπνήσει η μπουμπού ή μέχρι να με πάρει ο ύπνος πάνω στο πληκτρολόγιο!:lol:

Τα νέα μας πρώτα! Ζυγίσαμε κι εμείς σήμερα τη μπουμπού και έφτασε 3.200, είμαι αρκετά ευχαριστημένη αφού γεννήθηκε 2.610 και φτασαμε μία μέρα πριν φύγουμε από το μαιευτήριο 2.370! Ένα άγχος με το βάρος λοιπόν το έχουμε! Την έχω διαρκώς στο στήθος, αλλά τουλάχιστον όταν βλέπω ότι παίρνει τα πάνω της αποζημιώνομαι, παρόλο που τις στιγμές που ξυπνάει το βράδυ και τρώει απο λίγο και συνέχεια λέω ότι είναι η τελευταία μέρα θηλασμού!

Αρμάκι, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες για το εμβόλιο! Μάλλον θα το κάνουμε όμως κι εμείς παρόλο που ρίχνει το ανοσοποιητικό γιατί τώρα είναι σπίτι και υποτίθεται σε καλή φάση, ενώ η παιδίατρος δε θέλει να αφήνουμε πίσω εμβόλια! Πάντως κι εμάς μετά το MMR κόλλησε στο καπάκι ίωση και μας πήρε κανένα μήνα κι ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει τελείως!

Βατραχάκι ο Τιμουλης μπορεί να είναι slim αλλά είναι ψηλό παιδάκι! Μια χαρούλα σας βρίσκω, αλλά ίσως καλύτερα που θα κάνετε τις εξετάσεις απλά για να σας φύγει το άγχος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Λαζαρενια εσυ τι καλο εφαγες?

ρεβυθιααα :lol::lol::lol::lol:

Εγω προσπαθω να βλεπω καθε μερα! Ειναι απιστευτοι οι ανθρωποι! Επισης ο Κανακης για μενα ειναι απο τους πιο γοητευτικους αντρες που κυκλοφορουν... :lol:

δεν το βλεπω κοριτσια.με εκνευριζουν μετα απο καποια φαση!

Ο Σπαλιαρας δε μου αρεσει...

Ο Κουρκουλος μου αρεσε στο λογω τιμης! Τωρα οχι...

Ο Στρατος απο το βερα στο δεξι??? Μεγαααααααλο κολλημα. Αλλα ουτε κι αυτος μου αρεσει πια...

μεσα κι εγωωωω!!!

θα κολαστουμε βραδυατικο!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα κοριτσάκια! Εϊμαι καμιά 10αριά σελίδες πίσω, θα διαβάζω και θα σχολιάζω αναδρομικά μέχρι να ξυπνήσει η μπουμπού ή μέχρι να με πάρει ο ύπνος πάνω στο πληκτρολόγιο!:lol:

Τα νέα μας πρώτα! Ζυγίσαμε κι εμείς σήμερα τη μπουμπού και έφτασε 3.200, είμαι αρκετά ευχαριστημένη αφού γεννήθηκε 2.610 και φτασαμε μία μέρα πριν φύγουμε από το μαιευτήριο 2.370! Ένα άγχος με το βάρος λοιπόν το έχουμε! Την έχω διαρκώς στο στήθος, αλλά τουλάχιστον όταν βλέπω ότι παίρνει τα πάνω της αποζημιώνομαι, παρόλο που τις στιγμές που ξυπνάει το βράδυ και τρώει απο λίγο και συνέχεια λέω ότι είναι η τελευταία μέρα θηλασμού!

μαρινακι πολυ ωραια τα νεα σου.

μπραβο στην μπουμπουκα σου και θα δεις μολις σαραντησεις πως θα αλλαξει ρυθμο η μικρουλα και δεν θα σε ξυπνα το βραδυ.

μην σταματησεις συνεχισε οσο μπορεις και θα δες που μετα θα πορωθεις κιολας.να μετρας πανες στην μπουμπου σου.

πηγαινε να ξεκουραστεις τωρα και να μου τα φιλησεις!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Στη συζήτηση για τα αυγά που είχατε, τις τελευταίες μέρες δίνουμε στο Γώγο κάθε μέρα γιατί έφερε η θεία μου φρέσκα χωριάτικα και παρόλο που εγώ πάντα τα βραζω 10' η μάνα μου πάντα του το δίνει μελάτο γιατί λέει αλλιώς δεν το τρώει το παιδί :mad: αλλά μου έβγαλε κάτι κοκκινίλες στα μάγουλα-μπορεί να είναι και από το κρύο- νομίζω όμως ότι μπορεί να έχει σχέση το αυγό οπότε λέω να μην του δώσω μερικές μέρες! Στο σταθμό έτρωγε μέρα παρά μέρα!

Πικουλίνι, εμάς μας έλεγε η παιδίατρος ότι είναι αδυνατούλης ο Γώγος! Ίσως γιατί από τον Ιούνιο αντί να παίρνει έμενε στάσιμος ή έχανε και λίγο! Εσάς μάλλον πήγε πιο σταδιακά ο Παναγιωτάκης! Είχατε καμιά παρενέργεια από το εμβόλιο? Ο αιματοκρίτης της κοπέλας ήταν πάαααρα πολύ χαμηλός! Νομίζω πρέπει να ψαχτεί! Άκου εκεί δεν έφευγε αν δεν τέλειωνε τις δουλειές! Πώς είναι τώρα αλήθεια, έκανε μετάγγιση τελικά?

Λαζαρένια μόλις διάβασα και το τελευταίο μήνυμα που πρέπει να είναι το δικό σου! Μακάρι να στρώσει λίγο τον ύπνο της να πάρουμε όντως τα πάνω μας! Δώσε κι εσύ πολλά φιλάκια στην κορούλα σου!

Την κάνω κι εγώ να ξυπνήσω τη μπουμπού γιατί δεν έχει σκοπό να σηκωθεί μόνη της!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα.πως ειστε?λυπαμαι αλλα δεν μπορουσα να σας παρακολουθησω καθολου,πανικος γινοταν.και σημερα μια απο τα ιδια προβλεπω....

ηθελα να σας πω οτι με την πετρουλα που βγηκαμε το καταχαρηκα.ειναι υπεροχος ανθρωπος αλλα πρεπει να την βαλουμε στο κλαμπ των αχωνευτων.ειναι ψηλη αδυνατη και πολυ ομορφη.μολις βγηκε απο το αμαξι και ξεδιπλωθηκε επαθα πλακα....οταν την κοιτουσα στο προσωπο ειχα και φοντο συννεφα απο πισω!!!!!

αυτα για την ωρα..φιλακια

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...