Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξερω αλλα παει μεσα απο το παμπερσ;;αν ειναι ετσι εχει καλώς, αλλιως δεν θα το τραβηξει;;;

τέτοιο σακουλάκι που λέτε μας βάζανε στο νοσοκομείο για να πάρουν ούρα του Αστέρη και δεν κατουρούσε με τίποτε!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ τέλεια θα ήταν...εμείς λέμε να πάμε καστοριά...αν δεν πάμε τελικά και έρθετε φυσικά και θα ήθελα να βρεθούμε!

αχ τελεια καστορια εχετε φιλους εκει;

κι εγω ηθελα να παμε αλλα ο αντρας μου θελει καπου να εχει και χιονοδρομικο για να κανει σκι :rolleyes:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχακι δινουν το σακουλάκι γιατι τα περισσότερα παιδακια σε αυτη την ηλικια δεν χρησιμοποιουν το γιογιο..Εννοειται πως αν ο Τιμος κανει τσισα στο γιογιο θα του βαλεις το αποστειρωμενο και τελειωσε..

Σαρδελάκι καλά να περασετε..Ωραια ειναι η Καστορια.

Βατραχακι εχει και στην Καστορια χιονοδρομικό κεντρο, το Βιτσι.

Το μπουφανακι εξυπακουεται πάνω απο τη στολή, για το απο μεσα ελεγα γιατι πραγματι τα υφασματα ειναι πολύ λεπτα..

Εμεις σε λίγο θα φυγουμε, θα παρουμε και τον μικρο για καμια ωριτσα και μετα θα τον πάμε στη γιαγια του.Τελικα θα βγουμε εξω και τυγχανει να γιορταζει και η φιλη μας οπότε θα μας κανουν και το τραπέζι, μια χαρα μας εκατσε, χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Α και εμεις και παϊδακι βεβαιως-βεβαιως...πρεπει να τον δειτε και πως τρωει το σουβλακι το καλαμακι..το ροκανιζει ολο γυρω γυρω...πολυ γελιο τα σκατουλια μας!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...