Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμενα γενικα ο αντρας μου βαριεται αφορητα τις αντιπαραθεσεις! Οταν τον στριμωχνω, τα παραταει, παει για υπνο! Βαριεται να τσακωθει! Δλδ ποτε δεν εχουμε φτασει στο σημειο να λεω εγω, να λεει εκεινος, να θυμομαστε τα παλια κτλ. Κατεβαζει μουτρα και μου λεει να φυγω γιατι βλεπει τηλεοραση! Εκει να δεις! Να βραζει το αιμα σου για καυγα και να μη σου καθεται ο αλλος!:lol: Θα πει τη μλκ του (και με φωνη παρακαλω) την ωρα του καυγα, αλλα δε θα συνεχισει σε περαιτερω αναλυσεις! Ξερει οτι δε θα του βγει σε καλο!:rolleyes:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ καλε αυτο ακριβως...οταν ειδικα ανοιξω το χρονοντουλαπο...μην τον ειδατε εχει πεσει για υπνο..Φοβερα εκνευριστικο!

Καλα οι δικοι μας αυτο ελειπε να μην εμοιαζαν.χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ενταξει περα απο την πλακα να λεμε και Δοξα το Θεο.

Εγω παντως εχω να το λεω,ειναι πολυ πραος(σωστα το ειπα?χιχι) ανθρωπος διαφορετικα δε θα καναμε χωριο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ενταξει περα απο την πλακα να λεμε και Δοξα το Θεο.

Εγω παντως εχω να το λεω,ειναι πολυ πραος(σωστα το ειπα?χιχι) ανθρωπος διαφορετικα δε θα καναμε χωριο.

Εμενα παλι οχι! Ειναι και οξυθυμος και πολυ νευρο! Θελει ειδικο χειρισμο! Αλλα απο την αλλη ξερω οτι την καλοσυνη του δεν την εχει κανεις! Εγω ας πουμε ειμαι πολυ σκυλα μπροστα του!:lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέεεεεεεερα. Τι κάνετε σουρλουλούδες; Εμείς, δόξα το Θεώ καλά. Ευτυχώς ξετσακωθήκαμε. Σήμερα με πήρε 3 φορές τηλέφωνο στη δουλειά για να δει αν είμαι καλά. :lol::lol::lol::lol: Ο λόγος που τσακωθήκαμε ήταν ο εξής. Γυρίσω χτες από το μανικιούρ και σούπερ μάρκετ και βρίσκω στο σπίτι τα κρεβάτια από το μεσημέρι άστρωτα, τα πιάτα που έφαγε ο καλός μου το μεσημέρι άπλυτα και τη βρώμικη πάνα που άλλαξε την Αλεξάνδρα πάνω στην αλαξιέρα. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν μάζεψε κάτι μου είπε ότι η Αλεξάνδρα δεν τον άφησε ρούπι. Εμένα πώς με αφήνει δεν ξέρω. Τεσπά, το καταπίνω και δεν μιλάω. Λίγο πιο μετά ανακαλύπτει ότι έχασε κάτι προθεσμίες για τη δουλειά και μου λέει το έξής ωραίο: 'Δεν μπορούσες να μου το θυμήσεις;' Εκεί φουντώνω και αρχίζω το ψαλτήρι. Εγώ θα του θυμίζω τις δικές του υποχρεώσεις; Μετά κατάλαβε τη βλακεία του......αλλά ήταν αργά........είχα ξενερώσει εντελώς. Πάντως σήμερα όλα είναι καλά.

Vatraxaki αυτό με το φρούτο και το αυγό το έχω ακούσει και από άλλους και μάλιστα με μπανάνα. Και εγώ το είχα δοκιμάσει στην Αλεξάνδρα και έπιασε για λίγο. Τώρα τρώει αυγό 3 φορές την εβδομάδα μελάτο με ψωμάκι και αν έχω της βάζω λίγο τσουρέκι για να γλυκαίνει περισσότερο και να το τρώει. Και η Αλεξάνδρα αν δεν έχει πάρει βάρος μέχρι τέλος Φλεβάρη δεν θα γλιτώσει τις εξετάσεις......βέβαια κάναμε εξετάσεις και την προηγούμενη εβδομάδα. Τεσπά. Το πιο δύσκολο από όλα είναι τα ούρα. Με το αίμα, άντε θα κλάψει, αλλά σε 2' τελείωσες. Το άλλο;:-(:-(:-(

Αρμα πώς είναι η Εύα τελικά; Καλά; Θα βγείτε απόψε; Ρίξε και ένα χορό για εμάς.:lol::lol::lol:

Εύα βάλε άυριο φωτογραφία της τίγρης σου, αλλά μην την βγάλεις αμέσως για να την προλάβουν και οι μεσημεριανοί. Την Αλεξάνδρα θα την ντύσω ποντικίνα και θα κατεβούμε, αν φυσικά έχει καλό καιρό, την Κυραική που έχει Καρναβάλι. Θα σας βάλω και εγώ φωτογραφίες. Βρε κορίτσια τι ρούχο θα τους βάλετε από μέσα για να μην κρυώνουν.......ψεύτικα είναι τα υφάσματα των στολών.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Δεν σας πιστευω πάλι, τα χιλια μυρια αραδιασατε..Τι εχω παθει..εδω και 2-3 μερες με παίρνει ο υπνος στην tv

Kiko ο Αναστασης σημερα ειναι καλα , χτες ετρεξα να του βαλω βουτυρο και παγακι και ευτυχως γλιτωσαμε το καρουμπαλο..

δεν εχεις καταλάβει οτι σε εχουμε βγαλει οδοστροτηρα και σαρωθρο απο το κατεβατο που γραφεις;;;:tongue:

Εντωμεταξύ αναρωτιέμαι πως και εμείς τελιώσαμε τόσο νωρίς με τα εμβόλια...:confused::confused: Τον ρώτησα κιόλας χθες αλλά μου είπε ότι τώρα έχουμε μόνο τα επαναληπτικά που γίνονται γύρω στα 4-5...

Και εμεις Ελένη μου τα εχουμε τελειώσει τα εμβολια μας. Στο σχολειο ξανα..

Εμεις τα κανουμε στο ΚΥ που του τα κανουν πότε 2 και πότε 23 μαζί

Κούκλες μανούλες ήρθα πάλι εμείς περάσαμε ένα δύσκολο βραδύ με πυρετό αλά σε χαμηλά επίπεδα και έτσι σήμερα πρωί πρωί και αφού τσακώθηκα με τον άντρα μου (ήθελε να κοιμηθεί ενώ εγώ του έλεγα ότι πρέπει να πάμε το παιδί γιατρό ) τελικά πήγαμε παιδίατρο για να διαπίστωση ελαφρά κόκκινο λαιμό και τίποτα άλλο….

Μαμα Λευτερακι καλώς ήρθες, εγω δεν σε γνωριζω καθως ειμαι εδω και λίγους μηνες στο καφε, σε εχω διαβασει ομως κατα καιρους σε άλλα θεματα..Να χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλό να υποδεχτειτε το μωρακι σας

Δεν εφευγε με τιποτα αν δεν τελειωνε το σπιτι.Στο τελος τσακωθηκαμε και την βγαλαμε σχεδον σηκωτη απο το σπιτι. Πολύ αγχωθηκα και στεναχωρηθηκα!!!

Κριμα βρε Ντίνα στο κοριτσι, καλά κανατε και επιμείνατε..Μακαρι να είναι καλά συντομα

Ρε κοριτσια, ακουω αυτα που κανουν οι αντρες και απορώ πραγματικά πως γινεται να ειναι τοσο αναισθητοι!!!

Θα σου τα πει μεθαυριο η νυφη σου, όλοι ιδιοι ειναι και οι γιοι μας δεν θα αποτελέσουν εξαιρεση, χαχα

Για το θεμα του τσακωμου και της εξοδου και εγω ειμαι πολύ νευρική και καμια φορα βαζω τις φωνες, εκεινος δεν αντιδραει, ακουει όμως, δεν φευγει γιατι ξερει οπου και να πάει απο πίσω εγω, οποτε καθεται ακουει, ξεθυμαινω και μετα πεταει καμια ατακα ή κανα ασχετο και μας παιρνουν τα γελια...

Ουτε κι εκεινος ειναι της εξοδου, μονο μαζί βγαινουμε, αφου πολλές φορες του λέω "βγες λίγο βρε παιδακι μου εξω, να μπορω κι εγω να εχω αλλοθι αν καποια στιγμη θελήσω να βγω"

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ιωάννα τελος καλό , όλα καλά με τον συζυξ..

Τα τσισακια μονο στο μπανιο αν της προλάβεις ή την εχεις αρκετη ωρα χωρις παμπερσ και να εισαι σε ετοιμοτητα με τον ουροσυλλέκτη και οτι προλάβεις να κρατησεις...

Εγω προχτες που τον εντυσα, φορουσα απο κατω ενα ζευγαρι φορμες, εσεις αν ειναι φορεματακι βαλε μακρυμανικο μπλουζακι και χοντρο καλτσον.

Εμείς πάλι κάποιες φορές βγαίνουμε ξεχωριστά, περισσότερες όμως μάλλον εγώ. Μην φανταστείτε όμως ότι συμβαίνει συχνά αυτό. Π.χ. μπορεί κάποια φορά να κανονιστεί κάτι με συναδέλφους, ενώ (δεν ξέρω γιατί) στη δουλειά το άνδρα μου δεν το συνηθίζουν. Έχει τύχει όμως, και πολλές φορές τώρα που το σκέφτομαι σε κάτι κοινές μας υποχρεώσεις να πάει ο καλός μου και εγώ να μείνω με την Αλεξάνδρα.

Διαφημίσεις

Ιωάννα τελος καλό , όλα καλά με τον συζυξ..

Τα τσισακια μονο στο μπανιο αν της προλάβεις ή την εχεις αρκετη ωρα χωρις παμπερσ και να εισαι σε ετοιμοτητα με τον ουροσυλλέκτη και οτι προλάβεις να κρατησεις...

Εγω προχτες που τον εντυσα, φορουσα απο κατω ενα ζευγαρι φορμες, εσεις αν ειναι φορεματακι βαλε μακρυμανικο μπλουζακι και χοντρο καλτσον.

Υπάρχει ένα ειδικά σακουλάκι με αυτοκόλλητο που το κολλάς στο πουλάκι τους και κατουράνε εκεί. Μάλλον όμως ενοχλητικό είναι και αργούν πααααάρα πολύ.

Υπάρχει ένα ειδικά σακουλάκι με αυτοκόλλητο που το κολλάς στο πουλάκι τους και κατουράνε εκεί. Μάλλον όμως ενοχλητικό είναι και αργούν πααααάρα πολύ.

Ξερω αλλα παει μεσα απο το παμπερσ;;αν ειναι ετσι εχει καλώς, αλλιως δεν θα το τραβηξει;;;

Α για τα τσισακια που λετε..

Βατραχακι αν χρησιμοποιει ακομα το γιο γιο οΤιμουλης βαλτον να κατσει και μεσα στο γιογιο το ποτηρακι :wink:

Ουτε γατα ουτε ζημια :lol:

Αυτο το θεμα με τις στολες και το ρουχο απο μεσα το θυμαμαι να το συζηταει η μανα μου απο οταν ημασταν παιδια.

Εγω οτι και να τον ντυσω ενα μπουφανακι θα του το φορεσω απο πανω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι ε?αχ μου φαινεται ολοι κατα βαθος ιδιοι ειναι..

Να τους γνωρισουμε...

Προσπαθω να τον πεισω να ερθουμε οικογενειακως θεσ/κη την Καθαρα Δευτερα.

Για να δουμε θα τα καταφερουμε λογω δουλειας?Πολυ θα το ηθελα.

αχ τέλεια θα ήταν...εμείς λέμε να πάμε καστοριά...αν δεν πάμε τελικά και έρθετε φυσικά και θα ήθελα να βρεθούμε!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...