Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμενα παλι ο ανδρας μου δεν τακωνεται...μονη μου τσακωνομαι παντα..(άλλο εκνευριστηκο αυτο)

Σπανια να φωναξει ή να τσακωθει :lol:

κι εμενα τις περισσοτερες φορες ετσι κανει και μου σπαει τα νευρα αν πει να μαλωσει ομως αστα γινεται χαμος :lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

έτσι έτσι φιλενάδα :P κι ο δικός μου από την δική μου :P

Άσε που περισσότερο εγώ θα βγω με καμιά φίλη για καφέ παρά αυτός με παρέα.

Και εμενα ποτε δεν βγαινει μονος του.Οχι γιατι του εχω πει κατι..ειλικρινα μια στο τοσο δε θα ειχα προβλημα αλλα ετσι ειναι σαν ανθρωπος...οχι τωρα εδω και 10 χρονια ειναι ετσι.

Αν θα βγει βραδυ θα βγει μαζι μου.Αν λειψει μονος του θα ειναι για δουλεια ή κανα μπασκετ.

Οταν του λενε να παει καπου λεει γιαιτ να βγω μονος μου?Τι ειμαι εργενης?χαχα (βολικο αυτο ...χαχαχα)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κι εμενα τις περισσοτερες φορες ετσι κανει και μου σπαει τα νευρα αν πει να μαλωσει ομως αστα γινεται χαμος :lol:

Αν πει να μαλωσει και γινει χαμος την εχει βαψει..θα βγω απο πανω :tongue::tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμενα παλι ο ανδρας μου δεν τακωνεται...μονη μου τσακωνομαι παντα..(άλλο εκνευριστηκο αυτο)

Σπανια να φωναξει ή να τσακωθει :lol:

Εμενα ριχνει τις μουτρακλες του, λες και εχουμε πενθος...:mad: Ειναι ικανος να εχει μουτρα για μερες! Αυτο να δεις ποσο εκνευριστικο ειναι!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

α καλα αυτο εννοητε εμεις παντα απο πανω :lol::lol::lol:

Καλε ξερεις ποσο παλια μπορω να το φτασω?Ουουουου τον παω τοσο πισω σε γεγονοτα που ουτε καν τα θυμαται και στο τελος υποχωρει... εχει και λιγο γελιο ωρες ωρες..οι αντρες ειναι πιο επιφανειακοι ενω εμεις μνημη ελεφαντα εχουμε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εμενα βρε κοριτσια κατι αλλα που με νευριαζει ειναι οτι το ξεχναει αμεσως ενω εγω δεν μπορω θελω τον χρονο μου να ξεθυμωσω χαχαχα!

Μοιαζουμε οι ανδρες μας...για αυτο ειπα πιο πανω ''οσο το κραταω εγω''...εκεινος αρχιζει κατι μουτρακια γλυκουτσικα και στο τελος νιωθω και τυψεις :rolleyes:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Χμμμ ναι μουτρα κανει και ο δικος μου αλλα οσο το κραταω εγω αν θελω να τον τουμπαρω το καταφερνω χιχιχιχι

Κι εγω τον καταφερνω, απλα καμια φορα δεν εχω τη διαθεση να πεσω πρωτη! Οποτε τραβαει η ιστορια!

t7fQp3.png

Μοιαζουμε οι ανδρες μας...για αυτο ειπα πιο πανω ''οσο το κραταω εγω''...εκεινος αρχιζει κατι μουτρακια γλυκουτσικα και στο τελος νιωθω και τυψεις :rolleyes:

κι εμενα μωρε ο ατιμος τα ιδια μου κανει :lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ριτάκι λες και μιλάς για τον άντρα μου...σε ότι είπες πάντως σου λέω πως έτσι ακριβώς είναι κι ο δικός μου!

Ναι ε?αχ μου φαινεται ολοι κατα βαθος ιδιοι ειναι..

Να τους γνωρισουμε...

Προσπαθω να τον πεισω να ερθουμε οικογενειακως θεσ/κη την Καθαρα Δευτερα.

Για να δουμε θα τα καταφερουμε λογω δουλειας?Πολυ θα το ηθελα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...