Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

. ΣΑΡΔΕΛΑΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ …!!!!

ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΔΗΛ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΡΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οσο για την κοπελα..πολυ κριμα ετσι και η δικια μου εχασε το μωρακι και καθε φορα που ερχεται κλαιει...

Ωχ απεβαλε τελικα;;; Θυμαμαι που ηταν εγκυος και προβληματιζοσουνα τι θα κανεις. Κριμα μωρε!!!

Ναι απεβαλε και ''ευτυχως''δε συνεβει ενω ηταν στο δικο μου σπιτι διοτι θα ειχα πεσει να πεθανω απο τυψεις.Την επομενη φορα με το καλο θα τη σταματησω την ιδια μερα που θα μου το πει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να'μαι κι εγω!

Μαμαλευτερακι ολα τα δικια με το μερος σου τα εχεις! Απλα καμια φορα οι αντρες μπορουν να γινουν τεραστια γαιδουρια! Μη στεναχωριεσαι γιατι αυριο παλι ολα καλα θα ειναι!

Ριτα γιατι δε φορτωνεσαι κι εσυ με τον μικρο στη μαμα σου? Εγω παντως αυτο θα κανω! Γιατι να τσικνισεις μονη σου?

Πικουλινι βρε την κοπελα τι επαθε? Απορω πως στεκοταν στα ποδια της...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Αna η μικροβιολογος δεν πιστευε οτι με τετοιο αιματοκριτη ηταν ορθια και δουλευε!!!

Ρε κοριτσια, ακουω αυτα που κανουν οι αντρες και απορώ πραγματικά πως γινεται να ειναι τοσο αναισθητοι!!!

Θα παω μωρε στη μαμα μου αλλα 10 θα γυρισω να πιουμε αντιβιωση,μπανακι κτλ.

Πανω που εστρωσε δε θελω να τον ταραξω με αλλαγες στο ωραριο του.

Ε, τοτε τουλαχιστον θα το τσικνισετε εστω και για λιγο! Εγω σε τετοιες περιπτωσεις, αμα δεν γκρινιαζει μπορει να τον αφησω και μεχρι τις 10:30 -11. Αμα τρωει ειδικα στο τραπεζι, η καλυτερη μου!!!:lol: Απο την αλλη εχεις δικιο, πανω που στρωσατε, μην του χαλας το προγραμμα...

t7fQp3.png

Ε, τοτε τουλαχιστον θα το τσικνισετε εστω και για λιγο! Εγω σε τετοιες περιπτωσεις, αμα δεν γκρινιαζει μπορει να τον αφησω και μεχρι τις 10:30 -11. Αμα τρωει ειδικα στο τραπεζι, η καλυτερη μου!!!:lol: Απο την αλλη εχεις δικιο, πανω που στρωσατε, μην του χαλας το προγραμμα...

Καλε και μεχρι τις 12 κρατιεται ανετα ειδικα αν τσιμπολογαει αλλα πασχισα να τον ξαναστρωσω μη μου χαλασει παλι γιατι θα τρελαθω..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αna η μικροβιολογος δεν πιστευε οτι με τετοιο αιματοκριτη ηταν ορθια και δουλευε!!!

Που να το πιστευει η γυναικα? Νομιζω οτι απο 22 και κατω χρειαζεται μεταγγιση! Που να φτασει και 18...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Και εγω απορω...αν λεμε αν εκανε ο δικος μου τετοια θα ειχε πει ημαρτον απο την γκρινια μου χαχαχαχαχα

(Το εριξα στο χαβαλε για να ξεχαστουμε)!

έτσι έτσι φιλενάδα :P κι ο δικός μου από την δική μου :P

Άσε που περισσότερο εγώ θα βγω με καμιά φίλη για καφέ παρά αυτός με παρέα.

m57Zp2.png

Και εγω απορω...αν λεμε αν εκανε ο δικος μου τετοια θα ειχε πει ημαρτον απο την γκρινια μου χαχαχαχαχα

(Το εριξα στο χαβαλε για να ξεχαστουμε)!

Μωρε κι εγω απορω, αλλα πολλες φορες συμβαινει να ειναι κι εκεινοι φορτισμενοι, να εχουν κατι, να τους απασχολει κατι που να μη μας το λενε γιατι δε θελουν να μας στεναχωρησουν και αντιδρουν ετσι... Κι εγω ειμαι γκρινιαρα, αλλα εχω καταληξει οτι το να αρχισω να τσακωνομαι οταν βλεπω τον αλλο να ειναι μεσα στα νευρα (για οποιονδηποτε λογο) δε με βγαζει πουθενα. Προτιμω να κρατηθω και οταν ξεθυμανει εκεινος και μπορει να κανει λογικο και σοβαρο διαλογο, να του τα ψαλω τοτε... (οχι που θα τον αφησω να γλιτωσει...:lol:)

t7fQp3.png

Καλε και μεχρι τις 12 κρατιεται ανετα ειδικα αν τσιμπολογαει αλλα πασχισα να τον ξαναστρωσω μη μου χαλασει παλι γιατι θα τρελαθω..

Το αγαπανε το τισμπολογημα τα παιδακια μας! Ειναι θρεφταρακια!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Μωρε κι εγω απορω, αλλα πολλες φορες συμβαινει να ειναι κι εκεινοι φορτισμενοι, να εχουν κατι, να τους απασχολει κατι που να μη μας το λενε γιατι δε θελουν να μας στεναχωρησουν και αντιδρουν ετσι... Κι εγω ειμαι γκρινιαρα, αλλα εχω καταληξει οτι το να αρχισω να τσακωνομαι οταν βλεπω τον αλλο να ειναι μεσα στα νευρα (για οποιονδηποτε λογο) δε με βγαζει πουθενα. Προτιμω να κρατηθω και οταν ξεθυμανει εκεινος και μπορει να κανει λογικο και σοβαρο διαλογο, να του τα ψαλω τοτε... (οχι που θα τον αφησω να γλιτωσει...:lol:)

Εμενα παλι ο ανδρας μου δεν τακωνεται...μονη μου τσακωνομαι παντα..(άλλο εκνευριστηκο αυτο)

Σπανια να φωναξει ή να τσακωθει :lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ηρθα κι εγω!

μαμαλευτερακη τι να πω παιδι μου δεν καταλαβαινουν ωρες ωρες τα νομιζουν ολα ευκολα!

ελπιζω και η ιωσουλα του μικρου να ειναι στα τελευταια!

πικουλινακι μου ναι για την στασιμοτητα του βαρους θα κανουμε τις εξετασεις κι εγω ηθελα να κανουμε για να δουμε αν ειναι ολα καλα αλλα λογικο ειναι 10500 δεν ειναι βαρος για 20 μηνων παιδι ειναι λιγο.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...