Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συμπεθερα μου !!!!!!!!!!!

Και μαζί βλεπω κανουμε τελειο ντουετο!!!

Μαργαριτα είμαστε και μακρυα ρε γμτ να καναμε παρεα.

Θα αφήναμε τον Γρηγόρη και την ανδρεαννα να αλωνίζουν και εμείς θα πιναμε το ποτακι μας.

Φτου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια ως συνήθως μαζευεστε οταν εγω σχολαω(κλαψ κλαψ)

μαμαλευτερακι εχει πολύ αδικο ετσι οπως τα λες οποτε επιμενω μην χαλας τη ζαχαρενια σου.

Να και ενα ανεκδοτακι να σου φτιαξει τη διαθεση

Ένας λογιστής γυρνά αργά στο

σπίτι του μία νύχτα.

- Ανησύχησα! Που στο καλό ήσουνα;

(ρωτά η γυναίκα του)

- Α, λέει αυτός, δεν ήταν τίποτε.

-Πήγα να κάνω ένα τατουάζ.

- Τατουάζ; Τι τατουάζ έκανες;

- Ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ

στα γεννητικά μου όργανα, λέει

αυτός περήφανα.

- Χαρτονόμισμα; Μα τι στο καλό

σκεφτόσουνα; Δεν καταλαβαίνεις

ότι αυτό που έκανες είναι τρελό;

- Μπα, είχα τους λόγους μου:

Πρώτον μου αρέσει να βλέπω τα

λεφτά μου να αυξάνονται,

δεύτερον μου αρέσει να παίζω με

τα λεφτά μου,

τρίτον μου αρέσει να έχω λεφτά

στα χέρια μου και

τέταρτον έτσι θα μπορώ να σου

δίνω 100 ευρώ όποτε το θελήσεις

κοριτσακια κι εγω εφτιαξα καφεδακι μιας και δεν θακοιμηθω.σε λιγο θα ξυπνησει και η λατρεια μου!

σαρδελινα της δινει σοκολατα κιντερ γιατι δεν μπορει να της επιβληθει.δηλ δενμπορει και δεν αντεχει την γκρινια της οταν θελει κατι.εγω πλεον αδιαφορω και λιγο και την απασχολω με κατι αλλο στην τελικη.

πληρωνει το τιμημα του αποχωρισμου ο αντρας μου...

θα τσικνισετε αποψε?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΥΤΡΑ………?????

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΝΤΕΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ 11 ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΘΑ ΣΚΑΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

πες τα πες τα καλη μου!!!αντρεςςςςςς!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Με στενοχώρησε δεν είναι έτσι δεν ξέρω γιατί φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο ? έφυγε για την δουλεία και μου λέει εγώ θα φάω το αγγούρι σήμερα τσικνοπέμπτη εσύ θα χοντρό κοιμάσαι

\μααααααααααααα ???????

εγώ 3 μέρες θηλάζω μέρα νύχτα είμαι άυπνη ο μικρός δεν τρώει τίποτα μονό θηλάζει με κοπήκαν τα πόδια

:tongue::tongue:

Vatraxaki θα κανετε εξετασεις λογο βαρους; Εμενα η παιδιατρος δεν ανησυχει καθολου. Μαλιστα τον βρισκει μια χαρα στα κιλά του.

Εμεις αυγουλακι και ψαρι θα φαμε σε 15 μερες. Για να δουμε.

Και εμεις δεν κοιμηθηκαμε καθολου καλα σημερα. Ρε Ριτα λες η γκρινια και η αφαγια να ειναι απ'ο το εμβολιο της ανεμοβλογιας. Ειναι δυνατόν να ξυπναει ο Πανουλης τη νυχτα και η μπεμπα να μην κουνιεται ολο το βραδυ;;;;

Περαστικά Αστερακο με τις μυξουλες!!!!

Δε θυμαμαι και τιποτα αλλο απο αυτα που γραψατε.

Ηρθε σημερα το πρωι η κοπελα που καθαριζει το σπιτι και μου φανηκε παρα πολύ χλωμη. Τη ρωτησα τη συμβαινει και μου ειπε οτι πηγε για εξετασεις γιατι εδω και δεκα μερες εχει αιμα περιοδου. Πήρα στο μικροβιολογικό να μαθω τις απαντησεις και ειχε 18 αιματοκριτη. Μου ειπε η μικροβιολογος να την παω αμεσως στο νοσοκομειο για μεταγγιση. Και εκεινη ξερετε τι εκανε;;; Δεν εφευγε με τιποτα αν δεν τελειωνε το σπιτι.Στο τελος τσακωθηκαμε και την βγαλαμε σχεδον σηκωτη απο το σπιτι. Πολύ αγχωθηκα και στεναχωρηθηκα!!!

Διαφημίσεις

Ηρθε σημερα το πρωι η κοπελα που καθαριζει το σπιτι και μου φανηκε παρα πολύ χλωμη. Τη ρωτησα τη συμβαινει και μου ειπε οτι πηγε για εξετασεις γιατι εδω και δεκα μερες εχει αιμα περιοδου. Πήρα στο μικροβιολογικό να μαθω τις απαντησεις και ειχε 18 αιματοκριτη. Μου ειπε η μικροβιολογος να την παω αμεσως στο νοσοκομειο για μεταγγιση. Και εκεινη ξερετε τι εκανε;;; Δεν εφευγε με τιποτα αν δεν τελειωνε το σπιτι.Στο τελος τσακωθηκαμε και την βγαλαμε σχεδον σηκωτη απο το σπιτι. Πολύ αγχωθηκα και στεναχωρηθηκα!!!

περαστικά στο κορίτσι. Αχ ρε πικουλινάκι μου φαντάσου πόσο ανάγκη θα είχε και τα χρήματα για να μην έφευγε και πόσο συνεπείς είναι στην δουλειά της!

m57Zp2.png

Αχ βρε Πικουλινι δε ξερω..εμεις απο την ωρα που καναμε αυτο το εμβολιο (ισως ειναι και συμπτωση) προχθες που κλεισαμε τις 2 εβδομαδες ηρεμησε...

Αφηστε που πιστευω οτι και η ωτιτιδα εχει καποια σχεση διοτι οπως ειπατε ριχνει το ανοσσοποιητικο το συγκεκριμενο.

Πραγματικα η συμπεριφορα του Γρηγορη τις τελευταιες 2 εβδομαδες μεχρι προχθες ηταν απεριγραπτη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σαρδελακι τα λεφτα, της τα ειχα δωσει ηδη, για να καταλαβει οτι δεν θα της τα μειωνα. Ειναι τοσο καλή που δεν ηθελε να με αφησει ετσι.

Το εμβολιο το καναμε προχθες την Τριτη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...