Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευακι μου και εγω επαθα πλακα.

Μια χαρα κοπελα ηταν τωρα πως εγινε ετσι?

Οντως πάντως σαν αρρωστη φαινεται.

Εμείς κορίτσια από εμβόλια εχουμε 3.

Ανεμοβλογιας , την τριτη δοση prevenar και την τεταρτη του πενταπλου .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κούκλες μανούλες ήρθα πάλι εμείς περάσαμε ένα δύσκολο βραδύ με πυρετό αλά σε χαμηλά επίπεδα και έτσι σήμερα πρωί πρωί και αφού τσακώθηκα με τον άντρα μου (ήθελε να κοιμηθεί ενώ εγώ του έλεγα ότι πρέπει να πάμε το παιδί γιατρό ) τελικά πήγαμε παιδίατρο για να διαπίστωση ελαφρά κόκκινο λαιμό και τίποτα άλλο….

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΜΑΚΟΥ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟ εγώ του δίνω κάθε μέρα μελάτο με μια φέτα ψωμί και το τρώει μια χαρά και όταν δεν του φτάνει του δίνω και ένα ακόμη ασπράδι με ψωμί είναι το μοναδικό πράγμα που τρώει ευχαρίστα και μου το ζητά

Σας κούρασα συγγνώμη

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Μαμα λευτερακη αφου ο πυρετος πεφτει σταδιακα ,λογικα σήμερα θα σας χαιρετησει ..Συνηθως στο τριτο 24ωρο εμας υποχωρει τελειως ..

Τι καλε μας κουρασες ??να μας ερχεσαι συχνοτερα ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εγώ θέλω να χαλαρώσω αλά μου την έσπασε ο άντρας μου και καλά μου κρατά μούτρα γιατί του χάλασα τον ύπνο ΑΝΤΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΑΝΤΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Συμφωνώ και επαυξάνω.ΑΝΤΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Μη χαλάς τη ζαχαρενια σου γλυκειά μου.αν μπορείς (εννοώ λόγω μωρού) να πας να χαλαρώσεις .Αμα πια!

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου

Μου φαίνεται ότι πρεπει να το ρίξουμε και πάλι στο τραγούδι ε????

Λοιπόν σήμερα εχει Χατζηγιαννη το μενού.(κοριτσακια θα χρεωθειτε λίγο παραπανω ε!)Μόνος μου, μόνος μου

ένα τραγούδι μόνος μου

παράξενο θα πω

ένα κρυφό μου στίχο

Μόνος μου, μόνος μου

τις νότες βάζει ο πόνος μου

και κλέβω το ρυθμό

απ' της καρδιάς τον ήχοοοοοοοοοοοοοοοο

Δραμααα σημερα...τελικα μονη θα μεινω σπιτι...

Ο καλος μου λεει στο μαγαζι γινεται χαμος απο τωρα και το βραδυ θα παει απο νωρις εκει..απο τις 8.

Η μανα μου εχει τραπεζι και εγω θα κατσω με τον μπουμπουκο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Συμφωνώ και επαυξάνω.ΑΝΤΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Μη χαλάς τη ζαχαρενια σου γλυκειά μου.αν μπορείς (εννοώ λόγω μωρού) να πας να χαλαρώσεις .Αμα πια!

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΥΤΡΑ………?????

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΝΤΕΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ 11 ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΘΑ ΣΚΑΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...