Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το προβλημα με το αυγο ειναι η σαλμονελα...χωριατικο ή μη σαλμονελα μπορει να εχουν ολα τα κοτοπουλα.

Μαλιστα μου ειχε πει χαραχτηριστικα οτι απο αποψη σαλμονελας ειναι πιο επικινδυνα τα σπιτικα παρα του εμποριου που εχουν παρει αντιβιωσεις κτλ..

Τωρα τι να πω δε ξερω..εγω παντως το προσεχω αυτο διοτι μια φορα αν σου τυχει.....

Δίκιο έχεις Ρίτα για το αυγό όπως επίσης και για την χωριάτικη - αλανιάρα κότα ισχύ το ίδιο, όσο και να το θέλουμε το φρέσκο σπιτικό αλανιάρικα, ποτέ δεν είσαι σίγουρη.

Βατραχάκι αν ο Τίμος δεν τρώει το αυγό μου είναι λίγο αηδιαστικό να το βάλεις στα φρούτα και όπως είπες μη σιχαθεί τα φρούτα έτσι.

Η ανίψια μου δεν ήθελε το αυγα και η συννυφάδα μου το έβαζε στον τραχανά, δηλαδή πριν κατεβάσει το φαί από την φωτιά χτυπούσε ένα αυγό σε ένα πιάτο έριχνε λίγο ζεστό τραχανά μέσα και μετά το έριχνε στην κατσαρόλα για μια βράση δηλαδή όπως το αυγολέμονο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ο οδοστρωτηρας Κικο περασε....

οσο για σοκολατα , του χρηστου δεν του αρεσει καθολου .Εγω οπως και παπουδογιαγιαδες δεν του δινουν αλλα εχει τυχει να φαει και την φτυνει ...ευτυχως δεν πηρε απο μενα που εχω σχεση εξαρτησης με την σοκολατα ..

Αλλα αμα βρει κανα μπισκοτα μιραντα δεν θα πει οχι !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

αχ εχετε θεμα με την σοκολατα εε:?::?::?:

εμεις την δινουμε λιγο μπας και παρει καμια θερμιδα αλλα η μινιατουρα εγγονουλα μου ειναι της υγεινης διατροφης:):)

mars την δινω αλλα δαγνκανει λιγο και μετα φευγει

ο οδοστρωτηρας Κικο περασε....

οσο για σοκολατα , του χρηστου δεν του αρεσει καθολου .Εγω οπως και παπουδογιαγιαδες δεν του δινουν αλλα εχει τυχει να φαει και την φτυνει ...ευτυχως δεν πηρε απο μενα που εχω σχεση εξαρτησης με την σοκολατα ..

Αλλα αμα βρει κανα μπισκοτα μιραντα δεν θα πει οχι !!!

who me;;;:o:o

Αχ ηρθαμε...πηγαμε μετ α ποδια σ/μ και μετα του εταξα αυγουλακι bob μπαστορα.

Επειδη ομως δεν βρηκα στο δρομο μου εκανα οτι το ξεχασα...και εκεινος ο ατιμος με οδηγησε στο μαγαζι που ξερει οτι εχει..φωναζε Κωκα bob καν κουν(καν κουν =μαστορας χαχα)

Λοιπον και εγω ειμαι αρνητικη στη σοκολατα και εχω ξαναπει επειδη εγω ειχα αλλεργια που εκδηλωθηκε με τη σοκολατα το προσεχα παρα πολυ εως 16 μηνων δεν ειχε δοκιμασει καν.Τσακωθηκα και με την πεθερα μου το καλοκαιρι για αυτο το λογο που ηθελε να του δωσει μωσαικο οχι μονο με σοκολατα αλλα και με ωμα αυγα που βαζει μεσα..και εγινε το ελα να δεις..με παρακουσε και ελεγε στον ανδρα μου αστο το παιδι και τετοια σα να μην υπηρχα..Ε την εβαλε ο καλος μου στη θεση της στο τελος.

Τεσπα..πλεον του περνουμε κανα αυγο σοκολατενιο που και που και μεχρι να δει το παιχνδι το εχει ξεχασει εγω τα βαζω πανω στον παγκο και του δινω μισο και τρωει οταν το δει και το θελησει .Φυσικα του αρεσει πολυ αλλα σπανια τη ζηταει.

Οσο μπρειτε να το αποφυγετε καλα κανετε.

Α για τα αυγα τα σπιτικα το ξερεις και εσυ Φωτεινη ?Λεω και εγω μνο σε μενα το εχει πει?

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

πότε προλάβατε και γράψατε τόσσα πάλι καλέ;;;;:lol::lol::lol::lol:

Αυγό εμείς τρώμε σχεδόν κάθε μέρα (απο τότε που ξεκινήσαμε το φρέσκο γάλα) κυριως για το σίδηρο που περιέχει...

Πάντως και εμάς χθες το βράδυ είχε την γκρίνια και τι δε δοκιμάσαμε αλλά τίποτα...:roll::roll::roll:

Ποιός ξέρει τι της έφταιγε μιας και εμάς έχουν σκάσει μύτη όλοι οι κυνόδοντες, την είδε και ο παιδίατρος χθες και αυτιά-λαιμός είναι πεντακάθαρα...

Εντωμεταξύ αναρωτιέμαι πως και εμείς τελιώσαμε τόσο νωρίς με τα εμβόλια...:confused::confused: Τον ρώτησα κιόλας χθες αλλά μου είπε ότι τώρα έχουμε μόνο τα επαναληπτικά που γίνονται γύρω στα 4-5...

Deleni φτού, φτού μια χαρά ό μπεμπάκος, παίρνει τα πάνω του!2.730 βγήκατε από το μαιευτήριο ή τόσο γεννήθηκε?

τόσο τον πήραμε Μαρίνα μου, 2910 γεννήθηκε...

κορίτσια μου πάω να κοιμηθώ κανένα μισάωρο... έχω και ένα τρελό πόνο στη μέση... με ξέκαναν τα μωρά μου!!!!:lol::lol::lol::lol:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ναι Ρίτα μου το ξέρω εδω και πολλαααααα χρόνια πριν.

Για το μωσαϊκό που είπες..απαραδεχτο για την γιαγιά να δώσει στο παιδί και άλλο τόσο πλέων να το φτιάχνει έτσι με ώμο αυγό.

Ο άνδρας μου με τον κουνιάδο μου που έχουν παρακολούθησε σεμινάρια εδω και πολλά χρόνια για τη ταβέρνα μας επάνω στην συντήρηση και αποθήκευση και τρόπο παρασκευής τροφίμων, ήταν τα πρώτα που τόνισαν στα σεμινάρια, μεγάλο παράπτωμα το ώμο αυγό

διάβασα αυτό στο troktiko και μου την έδωσε.

Καλα ρε γμτ τι άνθρωποι είναι αυτοί?????Γονείς δεν υπάρχουν????

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι εννιάχρονο κορίτσι από την Κίνα έγινε μητέρα! Το ανήλικο παιδί έφερε στον κόσμο το μωρό στις 27 Ιανουαρίου με καισαρική τομή, σε νοσοκομείο στην περιοχή Changchun, στην βορειοδυτική επαρχία Jilin....

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The City Evening News», τόσο το έμβρυο όσο και η μητέρα είναι καλά στην υγεία τους. Ωστόσο η υπόθεση συγκλονίζει, καθώς, σύμφωνα με κινεζικό νόμο, η σεξουαλική συνεύρεση με άτομο κάτω των 14 ετών αποτελεί έγκλημα.

Όπως είπε μία νοσοκόμα, η μικρή έδειχνε πολύ ώριμη για την ηλικία της, αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό το πώς έμεινε έγκυος. Η εννιάχρονη, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι η νεότερη μητέρα στον κόσμο.

Διαφημίσεις

Εντωμεταξύ αναρωτιέμαι πως και εμείς τελιώσαμε τόσο νωρίς με τα εμβόλια...:confused::confused: Τον ρώτησα κιόλας χθες αλλά μου είπε ότι τώρα έχουμε μόνο τα επαναληπτικά που γίνονται γύρω στα 4-5...

Και εμας 2 μας μενουν deleni μου μαλλον γιατι φαγαμε 2 μηνες με το αντιγριπικο.

Νομιζω εσεις δεν το κανατε για αυτο μειναμε εμεις πιο πισω.

Ο μικρος τι κανει?Για πες!!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σουλίτσα διάβαζα τώρα στο τρωκτικό για το θέμα που προανέφερες και είδα την ιωάννα Παππά ....ρε συ πως έγινε αυτή η κοπέλα???? Τόσο χάλια ...άσε που έκοψε εκείνο το θεσπέσιο μαλλί, το έβαψε και χάλια και έχει αδυνατίσει λες και είναι άρρωστη.Μιλάμε τρελάθηκα όταν την είδα!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

και εμεις 2 εχουμε ..την τριτη δοση prevenar και την τεταρτη του πενταπλου

Ακριβως αυτα και εμεις..

Της ανεμοβλογιας τελικα μεχρι στιγμης δεν του εκανε τιποτα εκτος και αν η γκρινια των περασμενων ημερων ηταν και απο αυτο..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...