Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιατί Στονε τους φέρνεις σε δύσκολη θέση; Αν δεν έχουν πρόβλημα τα παιδιά γιατί να έχεις εσύ;

Σαρδελάκι μου δεν εχουν κανενα προβλημα, ισα-ισα που τον χαίρονται πολύ και τον παιζουν, εγω αισθανομαι λίγο ασχημα γιατι πολλες φορες η συζητηση παει εκει και βλέπω μια αμηχανία απο μερους τους..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εννοείται πως αν δεν θέλεις να του το στερήσεις δεν θα το κάνεις...εγώ θέλω και του το στερώ και σ΄αυτό συμβιβάζονται και οι παπούδες θέλουν δεν θέλουν. Όποιος φέρνει σοκολάτα στο παιδί απλά την εξαφανίζω!

και εγω στην αρχη την εκρυβα αλλά μετα φαινομουν εγω η κακια στα ματια του παιδιού..Αφου το ελεγχεις εσυ, αστο όπως ειναι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

joa μου κι εσυ κατα των αποκρεων ε?

ευτυχως βρηκα συμπαραστατη.

και αν την ντυσω θα το κανω μονο και μονο για να ειναι συνολο με τα αλλα παιδακια .για κανεναν αλλον λογο!

για το αυγο κοριτσια εγω δινω καθε μερα πλεον σφιχτο πολυ καλα για λογους σαλμονελας.η παιδιατρος μου ειπε οτι στα χωριτικα ειναι μεγαλυτερος ο κινδυνος.

μελατο της εχω δωσει με ψωμακι και το εφαγε ευχαριστα αλλα το αποφευγω!

σαρδελινα καλα κανεις και δουν του δινεις.κι εγω ειμαι πολυ κατα αλλα την εμμαθε δυστυχως απο σπιτια που παμε!

οταν δει κατι με σοκολατα βουρ εκει παει!!!επισης ο μπαμπας της τησ δινει κρυφα αλλα του το απαγορεψα και αν δωσει μονο μαυρη σοκολατα!

ειμαι πολυ κατα λογω δυσκοιλιοτητας και δεν θελω να επιβαρυνω το προβλημα κι αλλο!!

1654096yn4fep17z7.gif

Σουλα μου σ'ευχαριστω πολυ!

ευχομαι κι εσυ αυριο να εισαι καλυτερα θα πατε πουθενα σημερα;

λοιπον φαγαμε τα φρουτα μας με το αυγο δεν το καταλαβε καθολου να σας πω την αληθεια κι εγω που δοκιμασα δεν το καταλαβα ουτε στη γευση ουτε στη μυρωδια αν δεν μου το ελεγαν δεν θα το επερνα χαμπαρι!

Δεν το βλεπω να πηγαίνω πουθενά γλυκειά μου.Μαλλον παρέα με το κοριτσάκι μου θα είμαι γιατι πιστευω οτι ο αντρας μου θα βγει.Εξαλλου ειμαστε και λιγο μαλωμενοι οποτε καλυτερα να βγει!!!!!

Διαφημίσεις

Δεν το βλεπω να πηγαίνω πουθενά γλυκειά μου.Μαλλον παρέα με το κοριτσάκι μου θα είμαι γιατι πιστευω οτι ο αντρας μου θα βγει.Εξαλλου ειμαστε και λιγο μαλωμενοι οποτε καλυτερα να βγει!!!!!

Σουλίτσα μου γιατί γλυκειά μου? Μην στεναχωριέσαι όμως γλυκειά μου σε όλες μας συμβαίνουν αυτά, απλά αν μπορείς να μην δώσεις περισσότερη έκταση και να τα ξαναβρείτε μωρέ????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Σουλίτσα μου γιατί γλυκειά μου? Μην στεναχωριέσαι όμως γλυκειά μου σε όλες μας συμβαίνουν αυτά, απλά αν μπορείς να μην δώσεις περισσότερη έκταση και να τα ξαναβρείτε μωρέ????

Αχ βρε Ευα μου είναι περίεργη η φαση.

Πήγε κατι στραβα με κατι χρηματα που περιμενε και επεσε ψυχολογικα.Προσπαθησα να τον βοηθησω να το ξεπερασει και δεν το εκανα και καθολου θεμα παρολο που φυσικα με ποναει και μενα.

αλλα αυτος κανει λες και φταιω εγω.Οπότε δεν ασχοληθηκα καθολου με το θεμα .

Εχουμε ψυχρανθει και δεν καταλαβα και το γιατι.

Stone καλύτερα να φαίνομαι κακιά στα μάτια του παιδιού παρά να τρώει κάτι που δεν του προσφέρει απολύτως τίποτε εκτός του ότι παχαίνει και επιβαρύνει τα δόντια.

Αυτή είναι η γνώμη μου...

Λαζαρένια μου καλά κάνεις και του το απαγόρεψες του συζύγου...τί θα πεί της δίνει κρυφά; Εμείς ευτυχώς με τον σύζυξ συμφωνούμε απόλυτα σ΄αυτό!

m57Zp2.png

Αχ βρε Ευα μου είναι περίεργη η φαση.

Πήγε κατι στραβα με κατι χρηματα που περιμενε και επεσε ψυχολογικα.Προσπαθησα να τον βοηθησω να το ξεπερασει και δεν το εκανα και καθολου θεμα παρολο που φυσικα με ποναει και μενα.

αλλα αυτος κανει λες και φταιω εγω.Οπότε δεν ασχοληθηκα καθολου με το θεμα .

Εχουμε ψυχρανθει και δεν καταλαβα και το γιατι.

Ίσως η ψυχολογία του να μην τον αφήνει να δεί τα πράγματα όπως ακριβώς είναι.Προσπάθησε εσύ τότε κούκλα μου γιατί είναι κρίμα να σας νιώθει και η μικρή έτσι....μη νομίζεις μικρά μικρά όλα τα καταλαβαίνουν.Μπόρα είναι θα περάσει.Ξέρω πως τα οικονομικά πάντα μας ταλαιπωρούν αλλά θέλει υπομονή.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

σουλα ευχομαι να τα βρειτε γρηγορα και γιατι δεν καθεται να το τσικνισετε στο σπιτι σας οικογενειακα;

οσο για την σοκολατα πιστευω πως το παιδι μου ειναι απο τα λιγα παιδια που δεν του αρεσει η σοκολατα με το ζορι θα φαει μια μπουκια περισσοτερο του αρεσει η κουβερτουρα :rolleyes: τι να πεις ειναι του αλμυρου το παιδι μου!

αφου και η γιατρος απορει οταν του δινει μετα το εμβολιο σοκολατακι κι αυτος δεν το δινει σημασια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Συμπεθέρα μου τί έγινε δηλαδή; Τί σου είπε και νευρίασες; Η πως ήθελες να τον βοήθησεις κι αυτός δεν το δέχθηκε;

Καλό θα ήταν να μην μαλώνετε βρε γλυκειά μου για τέτοια πράγματα. Σας χαλάει την ζαχαρένια σας και δεν είναι ωραίο...εκτός αυτού γιατί δηλ. να βγεί ο σύζυξ κι εσύ να καθίσεις μέσα; Βγήκε κι εχθές έτσι δεν είναι;

Σόρρυ αλλά εγώ είμαι πολύ κατά σ΄αυτό...θα βγεί κι αυτός με φίλους για καφέ κι εγώ με φίλη αλλά βράδυα συνηθίζουμε να βγαίνουμε μαζί!

Σόρρυ αν σε έπριξα

m57Zp2.png

Παιδιά και μεις με την σοκολάτα έχουμε ένα θέμα , εγώ από την αρχή ήμουν αρνητική αλλά η πεθερά μου κάθε μεσσημέρι μετά το φαγητό την έδινε .Το είπα το είπα πια βαρέθηκα ε[ειδή έτρωγαν τα παιδιά της και τρώνε ακόμα πρέπει να τρώει και η μικρή???? Δεν μπορώ να καταλάβω.Και μάλιστα επειδή έτρωγε το φαγητό της το μεσημέρι μου έλεγε αφού έφαγε τώρα δικαούται να φάει σοκολάτα.Δεν σας λέω πόσο εκνευριζόμουν , τώρα μετά από πολλές προσπάθεις το έχει ελατώσει κατα πολύ!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Συμπεθέρα μου τί έγινε δηλαδή; Τί σου είπε και νευρίασες; Η πως ήθελες να τον βοήθησεις κι αυτός δεν το δέχθηκε;

Καλό θα ήταν να μην μαλώνετε βρε γλυκειά μου για τέτοια πράγματα. Σας χαλάει την ζαχαρένια σας και δεν είναι ωραίο...εκτός αυτού γιατί δηλ. να βγεί ο σύζυξ κι εσύ να καθίσεις μέσα; Βγήκε κι εχθές έτσι δεν είναι;

Σόρρυ αλλά εγώ είμαι πολύ κατά σ΄αυτό...θα βγεί κι αυτός με φίλους για καφέ κι εγώ με φίλη αλλά βράδυα συνηθίζουμε να βγαίνουμε μαζί!

Σόρρυ αν σε έπριξα

Αχ το κοριτσάκι μου " τα πήρε".

Και στην ουσια δεν μαλωσαμε απλα υπάρχει ενα χαζο κλιμα μια ατμοσφαιρα "καπως " και επαναλαμβανω δεν εχω καταλαβει γιατι.Απλα δεν δινω σημασια γιατι εχω κουραστει τοσο πολυ με ενα σωρο πραγματα ε δεν μπορω να σχολουμε με τη διαθεση του.

Και ναι χθες βγηκε αλλα για να βγω εγω πρεπει να κρατησει τη μικρη η πεθερα και οπως καταλαβαινετε αυτο απαιτει να ειμαστε καλα με το συζυγο για να συννενοηθούμε οποτε ακυρο.

Παντως δεν με πειραζει καθολου να μεινω με τη μικρουλα μου.

Και δεν με πρηζεις κοπελαρα μου.

Και για να επανερθουμε στα "δικα μας".Χα χα

Ουτε η Ανδρεάννα vatraxaki μου εχει ιδιαιτερη συμπαθεια στη σοκολάτα.

Της εδωσα κανα δυο φορες να δοκιμασει αλλα δεν την εφαγε και ουτε ζηταει.Οπότε δεν με απασχολεί το θέμα.

Η κόρη μου εχει λατρεία στο σαλάμι.Μιλάμε τρεχει στο ψυγείο και ψαχνει να το βρει.Ακομα και αν το κρύψω καθεται μπροστα και φωναζει "αλαμι" "αλαμι".

Μια μεγάλη καλημέρα και απο'μένα και καλή τσικνοπέμπτη εύχομαι σε όλες σας.

Από το πρωί , τώρα κατάφερα να σας διαβάσω, έπεσε δουλίτσα αρκετή σήμερα.

Να τα πάρω απο την αρχή (ότι πρόλαβα δηλαδή)

Giovannoula μου μακάρι να ήταν τόσο εύκολο και με εμάς η αποσυμφόρηση της μύτης αλλά δυστυχώς τι του έχουμε μιλήσει σοβάρα , τι με θυμωμένο ύφος , τι κάθομαι και μου χώνει και εμένα στη μύτη ότι τους ορούς για να παραδειγματιστεί αλλά τζίφος. Πάντως μια χαρά αφού σου κάθεται μη λες τίποτα.

Νατασούλα περαστικά στο Σωτηράκη και καλό ταξίδι να έχει ο άντρας σου , χαλάλι η φασαρία που έκανε και εμένα το πρωί που σηκώνεται για δουλειά ξυπνάει μαζί του όλο το τετράγωνο (όταν δε κατεβαίνει τη σιδερένια σκάλα νομίζω ότι ζούμε καθημερινά τον σεισμό εκείνου του μαύρου Σεπτέμβρη).

Στονε αφού άντεξες αυτή την ταλαιπωρία στο ΙΚΑ μη μιλάς καθόλου, είσαι έτοιμη να κάνεις και δεύτερο παιδάκι χιχιχχι.Το κεφαλάκι του Αναστασούλη πως είναι;

Ιωάννουλα και εμείς είναι να κάνουμε την 4η δόση του πενταπλού αλλά λόγω μπουκώματος τον αφήνω λίγο να ανακάμψει το ζουζούνι μου.

Σουλίτσα τσίκνισε λίγο φαγητό σήμερα και να δεις για πότε θα ξεχαστούν όλα , μη στεναχωριέσαι βρε σαν την υγεία δεν είναι τίποτα.

Βατραχάκι καλή δύναμη με τις εξετάσεις, μην ανησυχείς βρε δεν θα είναι τίποτα , λογικά και εμείς σε κανένα χρόνο θα μπούμε σε αυτή την διαδικασία. Νομίζω μετά τα 2 όλα τα παιδάκια δεν κάνουν εξετάσεις αίματος;;;

Ριτάκι αυτό το ένζυμο που λες το έχει ανεβασμένο η μαμά μου λόγω χαπιών που παίρνει για τη χοληστερινή και της είπε ο γιατρός αυτό συνήθως γίνεται όταν λαμβάνεις για μεγάλο χρονικό διάστημα χάπια, το παιδάκι τώρα γιατί το έχει.

Εμάς ρε κορίτσια η ανιψιά μου που είναι 7 χρονών και έχει ανεβασμένη χοληστερινή και είναι υπο παρακολούθηση και είπε ο γιατρός ότι είναι κληρονομικό και δεν μπορεί να κάνει τίποτα γ@#@# μου.

Σαρδελάκι και εγώ είμαι της ίδιας άποψης με εσένα, γλυκά και σοκολάτες τα αποφεύγω, μια φορά έχει τύχει να φάει κίντερ που το είδε που το φέρανε και αναγκαστικά δοκίμασε. ευτυχώς όμως δεν μου τρώει τα γλυκά γιατί αν καμιά φορά κάνω την κίνηση να του δώσω όταν τρώμε δεν το ζητάει. Ευτυχώς...

Αυγουλάκι τρώμε και εμείς και σφιχτό και μελάτο.

Κυρία Φωτεινή ζωγραφίσατε πάλι με τον νέο γκόμενο της Μενεγάκη.

Αυτά , αν ξέχασα καμία συγχωρέστε με.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...