Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 44 λεπτά , Neverstop είπε:

Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου λίγο,κι ασχέτως φυσικά με το επόμενο αποτέλεσμα της @Bubble24🙏🏻, προφανώς 14 μέρες είναι υπολογίζοντας και τις ημέρες του εμβρύου, δηλαδή ένατη ημέρα κάνουμε για βλαστοκύστη συν 5 του εμβρύου=14. 11η για τριών ημερών+3=14.

Στο κέντρο που ήμουν  11η ημέρα βάζουν χοριακη τα τριών ημερών.

Expand  

Πάντως όχι 10.. είναι πολύ νωρίς..γενικά όπως και να έχει μια επαναληπτική προβλέπεται για λόγους ασφαλείας και δεν πρέπει να αποτρέπεται η γυναίκα ειδικά από μαία! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω δυστηχως συνηθως εισαγωγης βρισκω πιπεριες χρωματιστες αλλα αν πετυχω ελληνικες στη λαικη (οπως αυτη τη βδομαδα)περνω μια τεραστια τσανταρα και τις βαζω καταψυξη για να εχω.

Δε ξερω αν σας εχω πει αλλά το ρυζι με χρωματιστες πιπεριες ειναι το αγαπημενο του Γρηγορη..μπορει να φαει μια κατσαρολα..χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευα να περασετε πολύ όμορφα!!

Κι εγω θελω πολύ να τον παρω σημερα μαζί μου ομως το θεμα ειναι οτι ο καλος μου μαλλον κανονισε με 2 ζευγαρια φίλων και εκεινοι δεν εχουν ακομη παιδακι και δεν θελω να παιρνω το παιδι μαζι μου, νομιζω πως τους φερνω σε δυσκολη θεση...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Stone είπε:
Ευα να περασετε πολύ όμορφα!!

Κι εγω θελω πολύ να τον παρω σημερα μαζί μου ομως το θεμα ειναι οτι ο καλος μου μαλλον κανονισε με 2 ζευγαρια φίλων και εκεινοι δεν εχουν ακομη παιδακι και δεν θελω να παιρνω το παιδι μαζι μου, νομιζω πως τους φερνω σε δυσκολη θεση...

Συμφωνώ απολύτως δεν πειράζει όμως καλά να περάσετε.Εμάς όλοι έχουν από δυο παιδιά και η αδελφή μου και η κουμπάρα ,μου οπότε είναι ευκαιρία για εμάς να βγούμε όλοι μαζί.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Αχ καλε πως το ξεχασα..η Ιωαννα κανει φασολακια πολυ ωραια!

Ειναι η σπεσιαλιτε της χιχιχιχιχι

Να και τα πειστηρια!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=763&Itemid=49

Παω βολτα με τον μικρο bye!bye!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα79 είπε:
Σαρδελακι βαζω μαιντανο κρεμμυδι,λιγη πιπερια και λιγο σκορδακι,τα σωταρω ολα μαζι και καμμια φορα σβηνω με ελαχιστο λευκο κρασακι.

Πουμαρο ή ντοματακια ή φρεσκια ντοματα,αλατι πιπερι και ελαχιστη κανελλιτσα(του παει παρααα πολυ)και αφηνω να μαγειρευτουν.

αααααααααααααα με κανελλίτσα δεν έχω δοκιμάσει...εγώ βάζω και δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, λίγο ξύδι (το κάνει η μαμά έτσι και είναι σούπερ) και μαιντανό και άνιθο...αυτάααααααααααααααααααααα.

Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω με κανελλα

m57Zp2.png

Σουλα μου σ'ευχαριστω πολυ!

ευχομαι κι εσυ αυριο να εισαι καλυτερα θα πατε πουθενα σημερα;

λοιπον φαγαμε τα φρουτα μας με το αυγο δεν το καταλαβε καθολου να σας πω την αληθεια κι εγω που δοκιμασα δεν το καταλαβα ουτε στη γευση ουτε στη μυρωδια αν δεν μου το ελεγαν δεν θα το επερνα χαμπαρι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Stone είπε:
Ναι ε;; Σπιτικα καθε μερα;; Δεν το γνωριζα.. Κι ο δικος μου για αυγο πεταει τη σκουφια του (για να μην μιλήσω και για το σοκολατενιο!!χαχα)

:tongue::P ναι ε;

Εγώ από σοκολάτα δεν του δίνω καθόλου παιδιά...είμαι πολύ αρνητική σ΄αυτό από την αρχή. Μέχρι στιγμής έχει φάει μόνο ένα κομματάκι από αυγουλάκι κίντερ και έγλυψε λίγο παγωτό το καλοκαίρι...αυτά!

Αν είναι να φάει κάτι γλυκό του φτιάχνω εγώ κουλουράκια με μέλι ή κανένα ρυζόγαλο ή κανένα κεικ!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Σαρδελάκι εγω σου απάντησα μονο για μπαχαρικά, εννοειται οτι βαζω κρεμμυδακι, πατατουλες, μαϊντανό, καροτακι και φρεσκια ντοματα, ενίοτε και κολοκυθακι..

Οσο για το αυγουλάκι το εχει ξεκινησει η γιαγια του αλλά επειδη η χαρα του ειναι απεριγραπτη δεν μπορω να του το στερήσω..Να βλέπατε απο καμια μερια πως κανει...

joa είπε:
Μαργαριταααα μην με κανεις ρεζιλι καλε!!!!απαπαπα ...ναι εχω κανει πολλες καταχωρησεις στο μασα και με ευφανταστες συνταγες!!!

Καλε γιατι ρεζιλι;;Ετσι γινονται ρεζιλι;;με τη νοικοκυροσυνη;;

εννοείται πως αν δεν θέλεις να του το στερήσεις δεν θα το κάνεις...εγώ θέλω και του το στερώ και σ΄αυτό συμβιβάζονται και οι παπούδες θέλουν δεν θέλουν. Όποιος φέρνει σοκολάτα στο παιδί απλά την εξαφανίζω!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...