Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμεις αυγο τρωμε σχεδον καθε μερα αλλοτε σφικτο αλλοτε μελατο ..η γιατρος μας ειπε το αυγο ειναι τοσο θρεπτικο και κανει τοσο καλο στην λειτουργια του εγκεφαλου που μας ειπε απο την στιγμη που εχουμε σπιτικα αυγα να δινουμε καθε μερα , εμποριου 2 φορες την εβδομαδα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαρδελακι βαζω μαιντανο κρεμμυδι,λιγη πιπερια και λιγο σκορδακι,τα σωταρω ολα μαζι και καμμια φορα σβηνω με ελαχιστο λευκο κρασακι.

Πουμαρο ή ντοματακια ή φρεσκια ντοματα,αλατι πιπερι και ελαχιστη κανελλιτσα(του παει παρααα πολυ)και αφηνω να μαγειρευτουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ευα πως θα ντυσεις τη μικρη που λεει και πολλά;;;;

Σαρδελάκι εγω γενικά δεν χρησιμοποιω πολλά μπαχαρικά και μυρωδικά..Σχεδον σε όλα βαζω ριγανη όμως..

Στα φασολακια ριγανη, αλάτι, πιπερι (λίγο)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

εμεις αυγο τρωμε σχεδον καθε μερα αλλοτε σφικτο αλλοτε μελατο ..η γιατρος μας ειπε το αυγο ειναι τοσο θρεπτικο και κανει τοσο καλο στην λειτουργια του εγκεφαλου που μας ειπε απο την στιγμη που εχουμε σπιτικα αυγα να δινουμε καθε μερα , εμποριου 2 φορες την εβδομαδα

Ναι ε;; Σπιτικα καθε μερα;; Δεν το γνωριζα.. Κι ο δικος μου για αυγο πεταει τη σκουφια του (για να μην μιλήσω και για το σοκολατενιο!!χαχα)

Σαρδελακι βαζω μαιντανο κρεμμυδι,λιγη πιπερια και λιγο σκορδακι,τα σωταρω ολα μαζι και καμμια φορα σβηνω με ελαχιστο λευκο κρασακι.

Πουμαρο ή ντοματακια ή φρεσκια ντοματα,αλατι πιπερι και ελαχιστη κανελλιτσα(του παει παρααα πολυ)και αφηνω να μαγειρευτουν.

ετσι κι εγω μονο που δεν βαζω πιπερια δεν την τρωει ο καλος μου!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια της πήραμε μια στολή τίγρης. Και είναι τέλεια!!!!!

Θα πάμε σήμερα μαζί με την αδελφή μου και τα κουμπαριά μου σε ένα παιδότοπο που πηγαίνουμε συνήθως εκεί κάνουμε και τις γιορτές των παιδιών και θα έχουν happening. Θα ψήσουν και θα γίνει χαμός.Να σας πω δεν ήθελε να πάω κάπου μόνη μου έτσι θα το ευχαριστηθεί και η Ραφαέλα και όλα τα παιδάκια της παρέας.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Εγω εχω κολλημα βατραχακι πιπερια βαζω παντου και ειδικα πορτοκαλι...μη μου δινετε σημασια..χαχα

κι εμενα μου αρεσει πολυ η πιπερια αλλα ο αντρας μου δεν την θελει καθολου ανατριχιαζει οταν την μασαει :confused:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Και εμενα μου αρεσει πολύ η πιπερια και τη βαζω συχνά, πιο πολύ την κοκκινη που γλυκιζει και λίγο.. (και η πορτοκαλι νομιζω) απλά κοκκινες εχουμε απο το μπαξεδακι του παππου..

Ευάκι μου τέλεια η μικρούλα σου.

Vatraxaki μου καλά αποτελέσματα ευχομαι με τις εξετάσεις .

Η Ανδρεάννα δεν εχει καθολου καλες σχεσεις με το αυγο ουτε μελατο ουτε σφικτο.Ε δεν τρελαινομαι κιολας το παιρνει από αλλού.Ετσι και αλλιως με το ζορι δεν μπορω να της το δωσω.

Συμπεθέρα εγω στα φασολακια βαζω τα κλασικα.Κρεμυδακι , καροτο, αλατι πιπερι μαιντανο.

Εμείς το αυγουλάκι το τρώμε σφικτό αλλά τις περισσοτέρες φορές δεν τρώει τον κρόκο.Σκέφτομαι τώρα να της το κάνω μελάτο να το φάει με ψωμάκι ή και τυράκι που της αρέσει πολύ και εύχομαι να το φάει όλο.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...