Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια και καλη τσικνοπεμπτη.και του χρονου να τσικνισετε!!!

περαστικα στα αρρωστουλικα και στην αρμα .

ελπιζω να ειστε καλυτερα σημερα και να διασκεδασετε.εχετε ψωνισει στολες?εγω οχι και δεν ξερω αν θα παρω!ειμαι πολυ κατα αυτης της γιορτης και δεν μου αρεσει γενικα το καρναβαλι .πειτε καμια πρωτοτυπη στολη...

κατα τα αλλα πως ειστε?

μαμαλευτερακι καλως ηρθες παλι.να μην χανεσαι...

Λαζαρενια ειμαστε δυο στο κλαμπ"μισω τις αποκριες"!!!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Στονε αυτό που λες με το αυγό το έχω ακούσει από τον άντρα μου...εγώ δεν έχω φάει ουδέποτε τέτοιο πράγμα κι ούτε θα ήθελα να το φάω εγώ αλλά ούτε και το παιδί μου. Κι ο άντρας μου μου είπε πως είναι τέλειο, αλλά εγώ αναγουλιάζω και μόνο που το ακούω!

Ειναι τελειο πραγματι..Εμεις τοτε δεν το σκεφτομασταν οτι τρωγαμε ωμο αυγο. Τωρα βαλε με να το φάω... ειναι πολύ θρεπτικο όμως...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ριτα πρωτη φορα το ακουω αυτο.. Ο ελεγχος που θα κανει τι περιλαμβανει;;Παλι αιματολογικες και ουρων ή αλλες πιο ειδικες;;

Μαλλον πιο ειδικες δε ξερω ακριβως ..ισως και αλλεργιας?Θα μου πει αναλυικα καποια στιγμη ..ας πανε ολα καλα μονο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Πετρουλα και αυτο μου το ελεγαν αλλα μη καλοβρασμενο αυγο ειναι απαγορευτικο για τα μικρα μου ειχει πει η παιδιατρος.Τουλαχιστον 10 λεπτα βρασιμο..ειναι απολυτη σε αυτο μου εχει πει αν δεν ειναι καλοβρασμενο καλυτερα να μην το φαει.

Ναι εμεις το τρωγαμε σε μεγαλύτερη ηλικία, μετα τα 3.. Αλλα νομιζω πως με το χωριατικο το αυγουλακι δεν τιθεται θεμα, νομιζω, δεν ξερω.... Ολα αυτα βεβαια πολύ πριν την πτηνογρίπη

Ριτα 10 λεπτα το αυγο γινεται βραστο..Δεν δωσατε αυγο μελατο στα παιδακια σας;;

Επεξεργάστηκαν by Stone

Το προβλημα με το αυγο ειναι η σαλμονελα...χωριατικο ή μη σαλμονελα μπορει να εχουν ολα τα κοτοπουλα.

Μαλιστα μου ειχε πει χαραχτηριστικα οτι απο αποψη σαλμονελας ειναι πιο επικινδυνα τα σπιτικα παρα του εμποριου που εχουν παρει αντιβιωσεις κτλ..

Τωρα τι να πω δε ξερω..εγω παντως το προσεχω αυτο διοτι μια φορα αν σου τυχει.....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσια κι εγω το ευχομαι να ειναι ολες οι εξετασεις μας καλες!

οσο για το αυγο με το φρουτο θα το δοκιμασω κι αν δω οτι δεν του αρεσει δεν θα του ξαναδωσω μην μου κοψει και τα φρουτα που ειναι τα μονα που τρωει ευχαριστα!

κι εγω πιστευω πως για να ξυπναει το βραδυ εχει καποιο λογο αλλιως δεν ειναι τετοιο παιδι να χαλασει τον υπνο του για να τον παρω αγκαλια!

στονε μου ειπε γενικως να μην του κανω τα χατηρια γιατι αυτο θα με δυσκολεψει μετα με το μωρο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κοριτσάκια καλημέρα .... τι κάνετε????

Εμείς Δόξα το Θεό είμαστε καλά, Η Ραφαελίτσα μου μια χαρά θα ντυθούμε καρναβάλια σήμερα και το περιμένουμε πως και πως!!!!

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω ελπίζω να είστε όλες καλά.Πολλά φιλάκια !!!!

Κορίτσια να σας πω να γελάσετε, προχθές που φυσούσε στο δωμάτιο της Ραφαέλας ακουγόταν ο αέρας και τι μου λέει το σκατούλι μου:

Ακους? Υσάει (ακους? Φυσάει)

ε φοασαι (δεν φοβάσαι)

Μαμούα εδω (μανούλα εδω)

Παιδιά τρελάθηκα!!!!!:P:p:p

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο Ριτα, οτι μπορουμε να αποφυγουμε καλό ειναι να το αποφευγουμε..

Σαλμονελα επίσης (μακρια απο εδώ) μπορουμε να πάθουμε και απο το κρεας και τα λαχανικά, το πολύ καλό πλυσιμο ειναι το μυστικό (το φρεσκο αυγό περιεχει τα καταλοιπα των κοπρανων της κοτας και θελει πολύ σχολαστικο πλύσιμο)

Και ξαναρωταω αυγο μελάτο δεν δινετε στα παιδια;;

Εγω οχι δεν του εχω δωσει ποτε..μια φορα μονο του δοκιμασα μια μπουκια σε λιγο ψωμακι για να δω αν εφταιγε το σφικτοβρασμενο τοτε που δεν το ετρωγε μου το εφτυσε και δεν το ξαναεπιχειρησα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...