Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχακι σουπερ ο τιμουλης ...θα κανετε και εξεταση ουρων ε ???πωπω αυτο ειναι λιγο ταλαιπωρια...

.

Ιωαννα μου ναι καλιεργεια θα κανουμε κι ενα σωρο αιματολογικες πρωτη φορα τις ειδα εκτος την γενικη αιματος εγραψε και κατι αλλες 3 σελιδες εξετασεις μας εγραψε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Άντε καλέ, είπα να βάλω μια μπριζολίτσα για το καλό και ήρθε η Ρίτα και το βατραχάκι και μου έβαλαν τις υπερπαραγωγές!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Βατραχάκι μου μια χαρά θα είναι ο Τιμούλης! Θα δεις πόσο πολύ θα ηρεμήσεις μετά όταν θα έχουν βγει όλες οι εξετάσεις καθαρές. Για το ύπνο δεν θα συμφωνήσω, σ'αυτή τη φάση όλα τα παιδάκια μας ξυπνάνε, μία τα δόντια μία τα όνειρα. Δεν πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες και όπως έχεις δει όλες λίγο ή πολύ έχουμε βραδινά ξυπνήματα..

Για το αβγό με το φρούτο(γιατί ούτε η Εύα το τρώει)η γιατρός μου είχε πει χαρακτηριστικά τα εξής:'' θα στο πω, το κάνουν άλλες μαμάδες, αλλά αν θες την προσωπική μου γνώμη εγώ δεν θα το έκανα ποτέ στο παιδί μου..είναι αηδιαστικό. Δοκίμασε μέσα σε άλλα φαγητά, ή κέικ κλπ, για να το βάλεις στα φρούτα δεν συμφωνω..'' κι εγώ συμφώνησα μαζί της βέβαια. Άσε που εγώ φοβήθηκα μήπως σιχαθεί και τα φρούτα σε περίπτωση που δεν της αρέσει. Τώρα που έμαθε επιτέλους να τα τρώει δεν είμαστε για τέτοια...:lol:

Νατάσα καλό ταξίδι στον καλό σου..για την βραδινή του προετοιμασία δεν θα σχολιάσω..ζήσατε μεγάλες στιγμές πάλι! :lol: :lol: :lol:

Σαρδελάκι μου περαστικά στον Αστεράκο..τον ταλαιπώρησε πολλές μέρες τελικά η μύξα ε?

stone έπρεπε να σου δώσουν μεροκαματο εχτές στο ΙΚΑ! :lol:

joa τι κρίμα μωρέ ο Χρηστάκος τέτοιο κλάμα...πω πω αν δεν ηρεμούν με τιποτα είναι απελπισία..υπομονή!

Σουλίτσα μου κι εγώ πιστεύω ότι είσαι πεσμένη από όλη αυτή την κούραση. Να σκέφτεσαι θετικά και ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες. όσο έχουμε την υγεία μας όλα τα άλλα διορθώνονται!

Σε λίγο πέρνω την κόρη μου και πάμε στον μπαμπά μας! Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Τωρα που λετε για εξετασεις..

Της κολλητης μου ο μικρος 2 ετων εχει ανεβασμενες πολυ τρανσαμινασες του συκωτιου σε 2 εξετασεις που του εκαναν..

Εχουν κατααγχωθει οι ανθρωποι..

Τους ειπαν οτι μπορει να ειναι απο φαρμακα που επαιρνε λογω ιωσεων(σταθμοι κτλ)αλλα ο παιδιατρος ειναι επιφυλακτικος και τους εστειλε για περαιτερω ελεγχο..

Πολυ εχω στεναχωρηθει..

Τι να ειναι τωρα αυτο?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Για το αυγο να σας πω εμεις τι μας εκαναν μικρα και ξετρελαινομασταν...Βάζουμε ωμό σε μια κούπα μόνο τοΝ κρόκο, ρίχνουμε 1 ή 2 κουταλιές κακάο και 1 ή 2 κουταλιές ζάχαρη και το χτυπάμε πάρα πολύ καλά. Γίνεται ένα ωραίο επιδόρπιο περιπου σαν μερεντα. Τη συνταγη αυτη την καναμε μόνο με αυγό ημέρας και χωριατικο.

Καμια νοστιμη ομελετούλα με τυρακι δεν θα φαγωθει απο τα παιδακια σας;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βατραχακι αυτο με τα φρουτα το κανει η ξαδερφη μου στην μικρη της απο την αρχη αλλα και εγω το ειχα βρει καπως...

Η μανα μου ειχε ενθουστιαστει και ηθελε να το κανουμε στον μικρο αλλα εγω αρνηθηκα...

Νομιζω οτι ειδικα το αυγο υπαρχουν πολλες τροφες απο οπου το παιρνει και αυτη η λυση με τα φρουτα ειναι ακραια σε αυτη την ηλικια...νομιζω δεν τα ξεγελας ευκολα.

Οσο για τα κλαμματα τη νυχτα απο προσωπικη εμπειρια εχω καταληξει οτι σχεδον παντα κατι του φταιει του δικου μου παιδιου..μα εφιαλτης,μα πονος,πεινα κτλ...αλλιως χωρις λογο δεν ξυπναει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και εμας μαργαριτα οταν ειχαμε κανει εξετασεις μας ειχανε βαλει να κανουμε και τρανσαμινασες..μου ειχε κανει εντυπωση γιατι την θεωρουσα πιο ειδικη εξεταση και οχι οταν ειναι για ενα τυπικο ελεγχο ..ευτυχως εμας ηταν καλες..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα κοριτσια και καλη τσικνοπεμπτη.και του χρονου να τσικνισετε!!!

περαστικα στα αρρωστουλικα και στην αρμα .

ελπιζω να ειστε καλυτερα σημερα και να διασκεδασετε.εχετε ψωνισει στολες?εγω οχι και δεν ξερω αν θα παρω!ειμαι πολυ κατα αυτης της γιορτης και δεν μου αρεσει γενικα το καρναβαλι .πειτε καμια πρωτοτυπη στολη...

κατα τα αλλα πως ειστε?

μαμαλευτερακι καλως ηρθες παλι.να μην χανεσαι...

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

ριτάκι μου να μην είναι τίποτε με το μικράκι της φίλης σου...τους εύχομαι ΤΕΛΕΙΑ αποτελέσματα.

μαράκι να ρε γμτ τον ταλαιπώρησε πολύ η μύξα...και είμαι και μόνη και δυσκολεύομαι να του τις βγάλω γκρρρρρρρρρρρρρρ...

βατραχουλίνα μου όλα καλά θα είναι ...σουπερ αποτελεσματα θα έχετε.

m57Zp2.png

Πετρουλα και αυτο μου το ελεγαν αλλα μη καλοβρασμενο αυγο ειναι απαγορευτικο για τα μικρα μου ειχει πει η παιδιατρος.Τουλαχιστον 10 λεπτα βρασιμο..ειναι απολυτη σε αυτο μου εχει πει αν δεν ειναι καλοβρασμενο καλυτερα να μην το φαει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Στονε αυτό που λες με το αυγό το έχω ακούσει από τον άντρα μου...εγώ δεν έχω φάει ουδέποτε τέτοιο πράγμα κι ούτε θα ήθελα να το φάω εγώ αλλά ούτε και το παιδί μου. Κι ο άντρας μου μου είπε πως είναι τέλειο, αλλά εγώ αναγουλιάζω και μόνο που το ακούω!

m57Zp2.png

Και εμας μαργαριτα οταν ειχαμε κανει εξετασεις μας ειχανε βαλει να κανουμε και τρανσαμινασες..μου ειχε κανει εντυπωση γιατι την θεωρουσα πιο ειδικη εξεταση και οχι οταν ειναι για ενα τυπικο ελεγχο ..ευτυχως εμας ηταν καλες..

Α ναι ε?Μαλλον ισως σχετιζετε με τα φαρμακα?Τι να πω εχουν μεγαλο δρομο με εξετασεις οι φιλοι μου μεχρι να βρουν ακρη...πολυ με εχει ταραξει αυτο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...