Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαριτα μου εγω πιστευω οτι ειναι δοντια ...βεβαια μπορει να ειναι και αυτια γιατι την ευαισθησια την εχουμε αλλα δεν δειχνει να τον ποναει ...ουτως ή αλλως Δευτερα θα παμε γιατρο..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

Ο Σωτηρακης μου τελικα μεχρι στιγμης ειναι οκ... Depon δεν εδωσα, κοιμηθηκε ησυχα το πουλακι μου ολη τη νυχτα. Για να δουμε σημερα τι θα γινει.. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι ηταν αυτο το χθεσινο. Στο μεταξυ εφυγε και ο αντρας μου, ο οποιος για να φυγει μπορει και να με ξυπνησε 10 φορες. Απορω πως δεν ξυπνησε τον Σωτηρη. Βαριοταν να φτιαξει τη βαλιτσα του απο το βραδυ, οσο και να γκαριζα εγω και ξυπνησε στις 2:30 τη νυχτα για να ετοιμαστει. Κλασικα δεν εβρισκε τιποτα. Γυρισε ολο το σπιτι πανω κατω και μουρμουραγε για να βρει τα πραγματα του. Ανοιγε πορτες, εκλεινε πορτες, ανοιγε ντουλαπες, εκλεινε ντουλαπες... Τα νευρα μου... Αφου τα βρηκε ολα, εκανε μπανιο και μετα τραγουδαγε ιταλικα... Ο,τι του φανει του λωλοστεφανη!:lol::lol::lol:

Σημερα εχουν κοσμο οι γονεις μου, οποτε θα κατσω κι εγω της προσκολλησεως να φαω μαζι τους με τον Σωτηρακη μου!

Stone μεγαλες στιγμες εζησες στο ΙΚΑ! Επρεπε να ειχες μια καμερα απο κοντα!:lol::lol::lol: Και η στολη φανταστικη! Πριγκηπας κανονικος ο Αναστασης σου!

Ιωαννα αυτοι οι κυνοδοντες πολυ μας ταλαιπωρησαν κι εμας! Κανε λιγο υπομονη ακομα...

Giovanna μου και τα καυγαδακια στο προγραμμα ειναι, μη σκας!!! Πως ειστε σημερα?

Σουλιτσα εσυ? Καλε μην πεφτεις ψυχολογικα! Κι αν πεφτεις ειμαστε εδω εμεις να σε ανεβαζουμε!:wink:

t7fQp3.png

εμάς το μπούκωμα καλά κρατεί...

δεν θα τσικνίσουμε σήμερα, θα μείνουμε σπιτάκι μας και θα φάμε φασολάκια χαχα...

Ιωάννα μου εσύ μπορεί να απεχθάνεσαι τις απόκριες αλλά στα παιδάκια μας αρέσει να ντύνονται κτλ. Ειδικά αν μεγαλώσουν ακόμη πιο πολύ όσο και να μην θες θα σου το ζητάει, εκτός κι αν σου μοιάσει σ΄αυτό :wink:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

τι κανετε;

να σας πω και τα νεα μας τελικα πηγαμε εχθες στη γιατρο μας εξετασε και ειμαστε μια χαρα ολα καθαρα μου ειπε να του καθαριζω πιο συχνα τις μυξουλες για να μην πιχτονουν!

τελικα βαρος δεν πηραμε ειμαστε στα 10,500 και υψος 87ποντους στο υψος μας βρισκει μια χαρα και απο ομιλια το ιδιο τελικα μου ειπε απο μονη της να κανουμε εξετασεις αιματος και ουρων για την στασιμοτητα του βαρους.

μας εγραψε ενα σωρο εξετασεις αντε να τις κανουμε να δουμε τι γινεται!

μου ειπε να ειμαι λιγο πιο αυστηρη μαζι του γιατι οταν ερθει κι ο μπεμπης θα τα βρω σκουρα μμμμμμμμμμμμ.

επισης μου ειπε οτι το βραδυνο ξυπνημα μπορει να το κανει επιτιδες επιδει μας θελει κοντα του τι να πω δεν ξερω αυτο μου φανηκε λιγο περιεργο δεν νομιζω οτι το κανει επιτηδες.

οσο για το εμβολιο που λετε κι εμενα η παιδιατρος επεμενε οτι δεν υπαρχει προβλημα μεταδοσεις αλλα δεν μ'αφησε η γυναικολογος να το κανουμε κι ετσι δεν το καναμε αλλα σε κανα δυο μηνακια θα τα κανουμε δεν θα τα γλιτωσουμε!

Επεξεργάστηκαν by vatraxaki

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

εμάς το μπούκωμα καλά κρατεί...

δεν θα τσικνίσουμε σήμερα, θα μείνουμε σπιτάκι μας και θα φάμε φασολάκια χαχα...

Ιωάννα μου εσύ μπορεί να απεχθάνεσαι τις απόκριες αλλά στα παιδάκια μας αρέσει να ντύνονται κτλ. Ειδικά αν μεγαλώσουν ακόμη πιο πολύ όσο και να μην θες θα σου το ζητάει, εκτός κι αν σου μοιάσει σ΄αυτό :wink:

Αχ Σαρδελακι μου το ξερω οτι οσο μεγαλωνει δεν θα μπορω να το αποφυγω αλλα ελεγα οσο μπορουσα να το γλυτωσω αλλα δεν γινεται να ειναι ολα τα παιδακια ντυμενα και το δικο μου οχι οποτε βουρ για στολη...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

α μου ειπε οτι αφου τελικα το αυγο δεν το τρωει καθολου να το βαζω μαζι με τα φρουτα και να το αλεθω μου λεει δεν θα το καταλαβαινει καθολου εμενα μου ακουγεται λιγο μπλιαχ αλλα θα το δοκιμασω και θα σας πω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχακι, ψηλο παιδακι και ο Τιμος!

Ιωάννα γιατι δεν θελεις να τον ντυσεις τον Χρηστακο;;;

Ρε Σαρδελακι ριξε και κανα λουκανικακι μες τα φασολακια, το απαιτει η μερα!

Νατασα φανταζομαι τι λιχουδιες να εχει ετοιμασει η μαμα σου για σημερα...Ποσο θα ήθελα να ειμαι και εγω εκει....

Εμενα πάλι αυτα στη σχαρα δεν με γεμιζουν το ματι..Θελω ζουμερο το κρεατακι μου, με σαλτσουλα βρε παιδακι μου..

Μπιφτεκακια με πατατουλες για σημερα το μεσημερι, το βραδυ θα δουμε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

βρε μποι εχουμε αλλα ειμαστε βεργες!!!!

να βαλουμε και κανα κιλο μια χαρα θα ειναι!

Ναι, τα κιλακια θα μπουν μην ανησυχεις..Μετα θα τα κυνηγαμε να μην τρωνε και παχαίνουν.Δε λες πάλι καλά που μπορεις και τον κουμανταρεις και εσυ πιο ευκολα;;

Βουρ Ιωάννα μου...κι εγώ αύριο θα τον πάω ντυμένο στους παπούδες του...και το άλλο ΣΚ ίσως πάμε Καστοριά, αναλόγως τον καιρό.

Έχουμε μερακλωθεί με τον γιο και ρίχνουμε πολύ χορό χαχα...θα πρεπε να είστασταν από καμιά γωνιά να μας βλέπατε...είναι μερακλής ο Αστέρης σαν την μανούλα του!

m57Zp2.png

Βατραχακι σουπερ ο τιμουλης ...θα κανετε και εξεταση ουρων ε ???πωπω αυτο ειναι λιγο ταλαιπωρια...

Πετρουλα δεν μου αρεσουν οι αποκριες,δεν μου αρεσουν τα λατιν, δεν μου αρεσει να ντυνομαι και ολο αυτο το εχω απο μικρη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Και εσεις Σαρδελάκι;;Κι εμεις του χορου, τον εχω πάρει στο κιν. σε βιντεακι και οποτε εχω τις μαυρες μου καθομαι και τον βλέπω και συγκινουμαι πολύ..Μάλιστα με εχει δει να χορευω ζεμπεκιά και του λέω πως κανει η μαμα (που ακουμπάω κτ τα γονατα) και προσπαθει να με μιμηθεί πεφτοντας πίσω ξαπλωμένος..χαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...