Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βατραχουλινα ευχαριστώ για το site ….αχ παρόλο τον πονοκέφαλο έριξα ΤΟ ΓΕΛΙΟ

Λοιπόν λέω στην μαμά μου

Εγώ….. …….μανά έλα να δεις τον γκόμενο της μενεγακη!!!!

Μαμά μου…. αυτός είναι….μμ δεν μου αρέσει

Εγώ…. ……...Γιατί ρε μανά, δεν σου αρέσει ..ειναι και μικρός

Μαμά μου…. άσε καλέ.. αυτός είναι τεκνό.. τι να κάνει η μενεγακη με το τεκνό

Εγώ…………γιατί ρε μανα ξέρεις τι πολλά πράγματα μπορεί να κάνει!!!!!

Μαμά μου…. σώπα καλέ .. άφησε τον άνδρα και πήγε με το τεκνό

Αχ βρε κορίτσια η μάνουλα μου είναι τις παλιάς σχόλης:lol::lol::lol::lol:… δεν ήμουν σε καλή διάθεση να την εξηγήσω πόσα πολλά μπορεί να κάνει κάποιος με ένα τεκνό αν θέλει:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Για να μην παρεξηγηθώ δεν μου αρέσουν η μικρότερη άνδρες και ειδικά η ξανθή ανδρες :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Fast από το πρωί έχω φοβερό πονοκέφαλο που μόνο με postant θα μου περάσει. Όταν παιρνω το συγκριμένο παυσίπονο μετά από μισή ώρα εδω και 10 χρόνια μου φέρνει τρομερό πόνο στα νεφρά για 15-20 λεπτά, πολλές φορές μου θυμίζει πόνο γεννας.

Το πάλευα όλοι μέρα άλλα δεν άντεξα πηρα το φάρμακο πέρασαν και η πόνοι και τώρα είμαι καλά

Διαβάζω για αρρωστούλικα..... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.... ειναι και η αρμα αρρωστη?

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Βατραχουλινα ευχαριστώ για το site ….αχ παρόλο τον πονοκέφαλο έριξα ΤΟ ΓΕΛΙΟ

Λοιπόν λέω στην μαμά μου

Εγώ….. …….μανά έλα να δεις τον γκόμενο της μενεγακη!!!!

Μαμά μου…. αυτός είναι….μμ δεν μου αρέσει

Εγώ…. ……...Γιατί ρε μανά, δεν σου αρέσει ..ειναι και μικρός

Μαμά μου…. άσε καλέ.. αυτός είναι τεκνό.. τι να κάνει η μενεγακη με το τεκνό

Εγώ…………γιατί ρε μανα ξέρεις τι πολλά πράγματα μπορεί να κάνει!!!!!

Μαμά μου…. σώπα καλέ .. άφησε τον άνδρα και πήγε με το τεκνό

Αχ βρε κορίτσια η μάνουλα μου είναι τις παλιάς σχόλης:lol::lol::lol::lol:… δεν ήμουν σε καλή διάθεση να την εξηγήσω πόσα πολλά μπορεί να κάνει κάποιος με ένα τεκνό αν θέλει:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: α ρε φωτεινη και η μαμα μεσα σε ολα ε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Για να μην παρεξηγηθώ δεν μου αρέσουν η μικρότερη άνδρες και ειδικά η ξανθή ανδρες :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Fast από το πρωί έχω φοβερό πονοκέφαλο που μόνο με postant θα μου περάσει. Όταν παιρνω το συγκριμένο παυσίπονο μετά από μισή ώρα εδω και 10 χρόνια μου φέρνει τρομερό πόνο στα νεφρά για 15-20 λεπτά, πολλές φορές μου θυμίζει πόνο γεννας.

Το πάλευα όλοι μέρα άλλα δεν άντεξα πηρα το φάρμακο πέρασαν και η πόνοι και τώρα είμαι καλά

Διαβάζω για αρρωστούλικα..... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.... ειναι και η αρμα αρρωστη?

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΟΙ ΠΟΝοΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΟΛΙΚΟΣ ? ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΟΥΛΕΣ ? Η ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΕΡΑΣΑ 5 ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΧΤΟΙ ΠΟΝΟΙ

Τα ποσταν επιβαρύνουν τα νεφρά

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

βατραχουλίνα μου βγήκε ο μαρκαδόρος;

αχ ασε απο την οθονη εφυγε το πληκτρολογιο απο ασπρο εγινε γκρι το πατωμα καθαρησε και στο συρταρι εμεινε μια σκια :mad:

κατσε ακομη να δω που αλλου προλαβε γιατι οσο περναει η ωρα ολο και καπου βλεπω μουτζουρες πριν ειδα οτι εκανε ολη τη σιδερωστρα το πανι!!!

αχ ασε απο την οθονη εφυγε το πληκτρολογιο απο ασπρο εγινε γκρι το πατωμα καθαρησε και στο συρταρι εμεινε μια σκια :mad:

κατσε ακομη να δω που αλλου προλαβε γιατι οσο περναει η ωρα ολο και καπου βλεπω μουτζουρες πριν ειδα οτι εκανε ολη τη σιδερωστρα το πανι!!!

ΧΑΧΑΧΧ ΘΕΟΣ Ο ΤΙΜΟΣ

Εμείς έχουμε όλο το σπίτι με αφηρημένες τέχνες

:tongue::tongue:

παιδί που δεν λέρωσε σπίτι και δεν έσκισε γόνατα δεν μεγάλωσε

λένε στο χωριό μου ,,,,,,

α καλα απο τετοια αλλο τιποτα δυο φορες εχουμε κανει ραμματα μονο αυτο σου λεω!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια. Τι κάνετε;

Μαμάλευτεράκι καλώς μας ήρθες και πάλι. Μην ξαναχαθείς τώρα για να τα λέμε. Πώς είναι το παιδί;

Αρμάκι περαστικά κορίτσι μου. Την Εύα πρόσεχε τώρα.

Κίκο και όσες άλλες είχατε απορίες, όπως είπε και η Joa η πράσινη μύξα σημαίνει ωτίτιδα και η κίτρινη κάποια ίωση. Καλό είναι να τον πάτε στο γιατρό το παιδί. Και η Αλεξάνδρα μου δεν δεχόταν ευχάριστα το οτριζαλίν, πόλεμο έκανε δηλαδή, αλλά μετά από ένα περιστατικό του ΣΚ κάθεται. Προσπαθούσα με την αδερφή μου ,που επίσης ήταν μπουκωμένη, να της καθαρίσω τη μύτη και δεν καθόταν. Ξαφνικά η αδερφή μου σταματάει τις προσπάθειες και της λέει σοβαρή και με έντονο ύφος 'Αλεξάνδρα είσαι πολύ τυχερή που σου καθαρίζουμε τη μύτη. Και εγώ θα ήθελα κάποιον να μου χώσει αυτό το εργαλείο στη μύτη για να αναπνεύσω αλλά δεν το έχω. Γι' αυτό κάτσε φρόνιμη'. Κορίτσια δεν ξέρω τι κατάλαβε, αλλά έκατσε Παναγία και από τότε κάθεται. Μουτρώνει λίγο, αλλά την καλοπιάνω και κάθεται. Μπορεί να ήταν και τυχαίο....

Fast ο Νικόλας πριν από 7 μήνες ήταν 84 εκ. ; Πολύ ψηλός!!!! Εμείς είμαστε ακόμα 81,5 εκ.:-(:-(:-(:-(:-(

Βατραχάκι άνοιξες δουλειές πρωινιάτικα από ότι διάβασα. Τον καθάρισες το μαρκαδόρο από παντού; Εγώ αυτό ευτυχώς δεν το έχω ζήσει και ούτε και έχω κρύψει στυλο, μολύβια κλπ. Όταν παίρνει κάτι τέτοιο ζητάει και χαρτί και μουτζουρώνει εκεί.

Σας αφήνω για την ώρα. Πάω για μανικιούρ - πεντικιούρ :lol::lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα περαστικά! Αυτό που έπαθα ήταν πολύ περίεργο...ξύπνησα στις 3 το βράδυ με κρυάδες και έναν απίστευτο αιφνίδιο πονόλαιμο. Εντελώς ξαφνικά πονούσε απίστευτα ο λαιμός μου σαν να είχα πύον στις αμυγδαλές. Πήρα ντεπόν, το πρωί σηκώθηκα χάλια..δεν έκανα πυρετό, είχα και μπούκωμα αλλά ένιωθα πάρα πολύ κομμένη. Πλακώθηκα στα αλατόνερα και comtrex και νιώθω πολύ καλύτερα ευτυχως! Το έλεγα εγώ, όταν είναι να βγω κάτι θα τύχει..τι γκαντέμω που είμαι! :lol: Ελπίζω να ήταν απλά κρύωμα και να την γλιτώσει το Ευάκι...

Μαμαλευτεράκη καλώς μας ήρθες ξανά και περαστικά στο αντράκι σου!

Μαρίνα για το εμβόλιο η παιδίατρός μου μου είπε ότι είναι απόλυτα ασφαλές, δεν μεταδίδει. ό,τι ακριβώς είπε και η δική σας δλδ. Τι κάνει η μπουμπούκα? Ο Γωγούλης?

Κικο περαστικά και σε εσάς!

Βατραχάκι το έκανε το θαύμα του πάλι ο Τιμούλης ε??? Πω πω κι αυτά τα ανεξιτιλα για τα cd δεν βγαίνουν με τίποτα! Τι να κάνεις? Ηθελε το παιδί να αφήσει τη σφραγίδα του...:lol:

Σαρδελάκι ακόμα ο Αστεράκος ταλαιπωρείται μα το μπούκωμα ε? Ελπίζω να είναι καλύτερα τώρα..

Fast μου τέλειος ο Νικόλα στις μετρήσεις! Μπράβο σας!

giovanna μου μην αγχώνεσαι με το ύψος! Και η Εύα έκανε ένα μπαμ πριν 2 μήνες πήρε 3 μαζεμένους και τώρα πάλι 1.5 και έφτασε 84. Καλή χαλάρωση!

Τι άλλο? Γραψατε και πολλά...Ρίτα τα είπαμε, joa, Νατάσα, Σουλίτσα, Βίκυ Φωτεινή, stone(ελπίζω να μην ξέχασα καμιά..) τα φιλιά μου σε όλες! Η Deleni δεν φάνηκε καθόλου ε?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Φωτεινη μου απο μικρη το ιδιο παθαινα και εγω με τα πονσταν αλλα πλεον δεν το παθαινω.. Παιρνω ακομα ποτε ποτε γιατι οι πονοκεφαλοι και εμενα μονο με πονσταν μου περνανε.

arma μου περαστικα σου. Κρυωσες?

Μαμαλευτερακι και ο Νικολας ηταν με βροχιολιτιδα για αυτο και οι μασκες.

Ριτακι τι καλο κανεις να παρω καμια ιδεα....?

Σουλαααα με νιωθεις...

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Εννοείται ότι δεν σας διάβασα...που να προλάβω τόσα που γράφετε άυπνη γυναίκα δε με λυπάστε καθόλου!!!!:lol::lol::lol::lol:

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια μας το ίδιο....

Εγώ όπως μάλλον καταλάβατε πάλι το έχω ρίξει στον ύπνο (προσπαθώ τουλάχιστον) να συμπληρώσω κανένα τετράωρο ύπνου προσθέτοντας μισάωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ζυγιστήκαμε και είμαστε πλέον 3150 (απο 2730) και 52 εκ (απο 50)... μεγαλώνει ο μπουμπούκος μου!!!!:D:D:D

Ελπίζω αύριο να καταφέρω να σας γράψω και να σας διαβάσω!!! Πολλά φιλιά σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...