Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

σ'ευχαριστω πολυ!!!

εχει πυρετο ο μικρος η οχι;

Χτες πρωί είχε 37.8 και ο βραδύ φτάσαμε στο 39.4 τώρα δεν έχει καθόλου είχε να κάνει πυρετό από πέρση τέτοια καιρό ένα χρόνο ακριβώς ….

Αν κάνει και το βραδύ πυρετό αύριο θα πάμε να τον δει η παιδίατρος

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααα... Ειχα πει να μην σας βλεπω απο τη δουλεια γιατι μου ανοιγετε την ορεξη αλλα σημερα μπηκα και αρχισα να βλεπω μοσχαρακια μπυρας παλι...κακουργες!!!!!

Βατραχακι μου εργο τεχνης ο υπολογιστης -πληκτρολογιο- πατωμα ε?

Το πρωι που σηκωθηκε ο μικρος του εβαλα παλι μασκα και νευριασε. Μου εριξε και μια τσιμπια απο τα νευρα του. Τουλαχιστον δεν εχει βηχα πολυ. Την μικρη δεν την εστειλα ακομα σχολειο. Ειναι 2 μερες χωρις πυρετο αλλα εχει πολυ κρυο εξω..ειχαν και γυμναστικη σημερα και φοβηθηκα γιατι τα βγαζουν στην αυλη. Αυριο σκεφτομαι να την στειλω αλλα δεν ειμαι και παλι πολυ σιγουρη.

Ουφ πεινασα παλι..εφαγα ενα κουλουρι σουσαμενιο αλλα δεν επιασε...

ε βρε φιλενάδα με το κουλούρι δεν γεμίζει η κοιλιά αν βλέπεις και τις λιχουδιές για τις οποίες μιλάμε εδώ.

Ακούστε να γελάσετε...δίνω το πιάτα με το φαγητό στον άντρα μου να ταίσει τον μικρό και μου λέει ο άντρας μου "δεν καίει αυτό;" του λέω όχι...αλλά πρίν προλάβω να απαντήσω εγώ λέει ο Αστέρης "ζεματα" (ζεματάει) :lol:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

ε βρε φιλενάδα με το κουλούρι δεν γεμίζει η κοιλιά αν βλέπεις και τις λιχουδιές για τις οποίες μιλάμε εδώ.

Ακούστε να γελάσετε...δίνω το πιάτα με το φαγητό στον άντρα μου να ταίσει τον μικρό και μου λέει ο άντρας μου "δεν καίει αυτό;" του λέω όχι...αλλά πρίν προλάβω να απαντήσω εγώ λέει ο Αστέρης "ζεματα" (ζεματάει) :lol:

χαχαχα ο πολυλογας!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Συμπεθέρα μου για τη νύφη σου όλα είναι "κυο" (κρύο) .

Χθες που πήγα να της δωσω φαγητο μου ελεγε συνεχεια κυο κυο εγω της ελεγα οχι παιδι μου το ζεστανε η μανούλα αλλα που!!!!!!!!!!!!!

μαμαλευτερακι περαστικα σας !

fast οχι καλή μου εδώ μεσημέρι ειδικα δεν συμφέρει .Είχαμε την Μαργαρίτα με τις γαργαλιστικές συνταγες , τσουπ να και η συμπεθέρα μου που μας προεκυψε αστερι.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...