Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ε σαρδελακι κοιτα να φωτογραφισεις μου ετρεξαν τα σαλια!Για τις φωτο που ρωτουσες στο μασα μπορεις να τις επεξεργαζεσαι εδω

http://www.picnik.com/

Σου δινω ενα σχετικα απλο on line προγραμμα

θα προσπαθήσω να βγάλω με το κινητό...όλες με το κινητό τις βγάζω τώρα (γιαυτό δεν είναι και τόσο καλές) γιατι μου χάλασε η φωτογραφική.

Καλά τα ρολάκια είναι πολύ νόστιμα...εγώ τα λατρεύω...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ τι εκανε το καμαρι μου!!!!

δυο λεπτα τον αφησα και πηγα στην κουζινα και ανεβηκε πηρε ενα μαρκαδορο και τα ζωγραφισε ολα!!!

την οθονη το πληκτρολογιο το πατωμα ολα!!!!!

Πω πω...εγω τα εχω κρυψει ολα μολυβια,στυλο ,μαρκαδορους δεν υπαρχει τιποτα εδω μεσα...

Υπομονη

...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πω πω...εγω τα εχω κρυψει ολα μολυβια,στυλο ,μαρκαδορους δεν υπαρχει τιποτα εδω μεσα...

Υπομονη

...

αχ αυτο ειναι μαρκαδορος που γραφει στα cd το ειχε προχθες ο αντρας μου και το ξεχασαμε ε κι ο μικρος ολα τα βλεπει τιποτα δεν του ξεφευγει!!!!!!!!!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ριτάκι , έβαλα τον άντρα να αγοράσει το σινομαρίν, ελπίζω να φέρει καλύτερα αποτελέσματα.Ο άτιμος έχει παραιτηθεί απο το οτριζαλίν εδώ και καιρό και έτσι ότι κάνω το κάνω μόνη μου γι'αυτό και με κακοποιεί έτσι ο μικρός.

Εμείς δυστυχώς την Τσικνοπέμπτη συμπίπτει με μια γιορτή που πρέπει να πάμε και έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά.

Υπομονη

...

Και εγώ έχω κρύψει όλα τα στυλό , μαρκαδόρους κλπ κλπ, έλα μου ντε όμως που τις προάλλες πήρε την πρίζα από την ηλεκτρική σκούπα που είχα αφήσει στην κουζίνα και με αυτή έγδαρε τον τοίχο της κουζίνας και το μισό χώλ. πέντε πέντε ερχόντουσαν τα εγκεφαλικά.:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

α κικο το παιδκο να του πεις να παρει ετσι?

Παλι τις ρουφας μετα τις μυξες...αυτο ειναι αντι ορου..

δεν το γλιτώνω το ρούφηγμα ρε γ@#@#@ μου.

Περαστικά και απο μένα στην Άρμα.

Επεξεργάστηκαν by kiko

Διαφημίσεις

Vatraxaki μου το παιδακι σου εχει καλλιτεχνικες ανυσηχιες.

Αχ τα ατιμα.Το δικο μου το γραφειο δεν φαινεται πλεον τι χρωμα εχει.Η μικρη εχει φροντισει γι'αυτό.

φυσικα τωρα της εχω αφησει μονο ξυλομπογιές που βγαινουν αλλα προλαβε το καλο μου!

Οπως επισης και τα ριχταρια στο σαλόνι μου εχουν πλεον και κατι ωραιοτατες ροζ μωβ μπλε αποχρωσεις .

ριτάκι και το Physiomer γράφει 100% θαλασσινό νερό...τώρα μόλις το είδα...χμμμμμμμ κάνω λάθος;

οχι το ιδιο ειναι δεν κανεις λαθος απλα σαν εφαρμογη το βρηκα καλυτερο το αλλο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

οχι το ιδιο ειναι δεν κανεις λαθος απλα σαν εφαρμογη το βρηκα καλυτερο το αλλο.

ααααααααααααααααααα ΟΚ...λες ε; Η αλήθεια είναι ότι το Physiomer με δυσκολεύει κι εμένα λίγο στην εφαρμογή , το έχω ξαναπεί.

Πάντως του βάζω τώρα που είναι μπουκωμένος και κάνει καλύτερη δουλειά από τον ορό! :-)

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...