Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι τον ηρεμει πολυ βατραχακι μου αλλα αναρωτιεμαι μεχρι ποσες μερες μπορω να του δινω...και του αρεσει του ερμου ανοιγει το στομα σαν πουλακι με το που βλεπει το ντεπον..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

οποιος εχει ανακαλυψει το otrisalin εγω παντως θα του αναψω λαμπαδα!!!θαυματουργη συσκευη!!!

έτσι έτσι κι εγώ...το τι πράγμα έχουμε βγάλει δε λέγεται. Τώρα πάω για μια γύρα ορό και otrisalin στον γιο μου...άντε κλάμματα πάλι! :-(

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

αχ ειμαι κακουργα με πηρε ο αντρας μου να μου πει αν θελω αυριο να παμε με παρεα για ρετσινουλα του ειπα οκ αν κρατησει καποιος τον μικρο και μετα μου ειπε οτι μου εκλεισε ειητηρια για την αθηνα αλλα τα εκλεισε 230 ευρω κι εγω νευριασα και του ειπα γιατι τα εκλεισε τοσο ακριβα και μου λεει ε εγω για σενα το εκανα να μην ταλαιπορηθεις!

αχ νιωθω χαλια τωρα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Δοκιμαστε αντι για ορο το sinomarin το παιδικο...κλασεις ανωτερο και απο τον ορο και απο το physiomer.

To ιδιο μου ειπε και η εφεδρικη παιδιατρος χθες.

Εγω στον εαυτο μου που εβαλα οταν αρρωστησα ειδα τρομερη διαφορα..απορω πως δεν πνιγονται με εκεινον τον ορο τα μικρακια μας.

Η Αρμα ειναι αρρωστουλα!Περαστικα της!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγώ θα δώσω βραβείο όχι μόνο σε αυτόν που ανακάλυψε τη συσκευή otrisalin αλλά και σε αυτόν που θα βρει ένα τρόπο να κάθεται ακίνητο το παιδί για να τραβήξουμε τη μύξα.

Βρε κορίτσια του τραβάω αλλά να φανταστείτε εχθές έφαγα μια κλωτσιά που μου μάτωσε τα χείλη ο άτιμος για να κάτσει.

Καλά κυρία Φωτεινή πολύ καλό το σχόλιο , σχετικά με τη σημαία και τη μύξα.:P:p:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Εμεις Κικο ειμαστε παντα 2 μη σου πω 3 για να κανουμε αυτη τη δουλεια...

Ευτυχως εχω απο περισυ να το κανω εντατικα.Εχθες που το εκανα μια φορα (αδικος κοπος δλδ γιατι δε βγηκε τιποτα)εγινε το ελα να δεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τσικνοπεμπτη μαλλον θα κατσουμε μεσα.Γιατι η γιαγια μας εχει τραπεζι και δε μπορουμε να φυγουμε.Ισως παει ο καλος μου στο μαγαζι να φερει κανα κοψιδακι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...