Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου,δεν μπορεσα να διαβασω και πολλα,πνιγομαι σημερα παλι....

πετρουλα στελνω πμ

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια καλημέρα και απο'μένα , τι κάνετε; εμείς πάλι δεν κοιμηθήκαμε καλά , η μύξα έχει πήξει αρκετά και δυσκολεύεται και άλλο στην αναπνοή του το καημενάκι.

Ριτάκι περαστικά στον Γρηγοράκη και σε όλα τα αρρωστούλικα της παρέας.

Υπάρχει περίπτωση όταν το παιδί έχει κερί στο αυτάκι του αρκετό να σημαίνει ότι τον τριγυρίζει ωτίτιδα, γνωρίζετε;

Μαμάλευτεράκι , πόσο μηνων είναι το μωράκι σου και θηλάζει ακόμα;

Πάντως και εμάς όλη μέρα ο μικρός μας είναι με το χερί στο στόμα , λέτε να βγάλει και άλλα δοντάκια;

Καλημέρα κοριτσια μου.

Και εμείς στο ξενύχτι παλι το ριξαμε χθες.

Κοιμήθηκε ηρεμα γυρω στις 12 αλλα μετα από τις 3 γκρινιαζε

Μια εψαχνε την πιπιλα μια ηθελε εμενα μια το μπαμπα της , απλα δεν ηθελε να κοιμηθει τελικα.

Α και κατι που με προβληματιζει ρε κοριτσια.Εδω και δυο βραδυα ο αντρας μου της κανει γαλα οταν ξυπναει.Το πινει βεβαια αλλα εγω αγχωνομαι μην το παρει συνηθεια παλι και ξυπναει για γαλα.

Το γαλα μεσα στη νυχτα το εκοψε μονη της εδω και μισο χρονο λετε να το ξαναρχισει?

συμπεθέρα μου επειδή το έκανα κι εγώ αυτό το λάθος θα σου έλεγα να το κόψετε όσο είναι νωρίς. Εγώ του το έκανα για κανά δυο βδομάδες κάθε βράδυ και είχα γίνει ζόμπι...οπότε μιά μέρα λέω "τέλος, δεν έχει άλλο γάλα το βράδυ" ζορίστηκε κανα δυο βράδυα και τέλος μετά!

m57Zp2.png

Συμπεθέρα μου ,

Και εγω αυτης της αποψης ειμαι αλλα ο αντρας μου θεωρει οτι η μικρη μπορει να πειναει και ξυπναει γι' αυτο της κανει γαλα.

Ξερω και γω προβληματιζομαι!

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Κικο εγω η ειδικος θα σου απαντησω!χαχαχα

Λοιπον θεωρητικα το κερι στο αυτι κανει καλο διοτι προστατυει απο ωτιτιδες,υγρασια κτλ

Ο Γρηγορης ας πουμε ποτε δεν ειχε πολυ κερι(εκανε εντυπωση και στην παιδιατρο αυτο) και για αυτο ειναι πιο ευαιασθητος.

Ομως οταν το παιδι εχει πολυ κερι υπαρχει περιπτωση να ξεγελιεται ο γιατρος και να μη βλεπει φλεγμονη απο κατω.Οποτε συστηνουν να καθαριστει απο ωρλ ή παιδιατρο.Καλυτερα να ρωτησεις.

Και θα το ξαναπω ,σορρυ αν γινομαι κουραστικη, οταν ακουτε πηχτη μυξα και πισω να φοβαστε για ωτιτιδα.

Σουλιτσα κι εγω θα ελεγα να της το σταματησετε εμεις το κοψαμε 12 μηνων και δεν του ξαναεδωσα ποτε πριν τις 7 το πρωι.

Αποκτουν συνηθεια με αυτο.Καλυτερο θα ηταν να την ταιζετε λιγο πριν κοιμηθει φαγητο ή καποιο σνακ και να ειστε σιγουροι οτι πινωντας και το βραδινο γαλα δε θα πειναει.εγω δινω κατα τις 9μιση το βραδυ κατι να τσιμπησει ωστε να ειμαι σιγουρη.

Εμεις κοιμηθηκαμε τελεια!!!Δοξα το Θεο δειχνει να ηρεμησε!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερααααααααααα...

Και εμεις πολυ γκρινιουλα χθες ...και χθες του εδωσα ντεπον και ηρεμησε αλλα του δινω εδω και 3 μερες ντεπον 3 βραδια σερι ..ξερετε μεχρι ποσες μερες μπορει να πινει ντεπον ??του δινω μονο μια φορα την μερα αλλα τα σπαει ολα αμα δεν του δωσω πολλη τρελη γκρινια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα!!!

πως ειναι σημερα τα αρωστουλικα;

ριτα ηρεμησε ο Γρηγορης ε;μωρε ο καημενος ειχε τον πονο του ποσες μερες θα παρετε αντιβιωση;

κικο μου γιατο κερι που ρωτησες καποια στιγμη που ειχαμε παει στη γιατρο μου ειπε οτι το ενα του αυτακι ειχε πολυ κερι και δεν μπορουσε να το δει μετα απο λιγες μερες πηγα σε ωρλ για μενα γιατι ειχε βουλωσει το αυτι μου και το ρωτησα και μου ειπε στην ηλικια που ειναι τα μικρα μας ειναι πολυ δυσκολο να κατσουν να τα καθαρισουν τα αυτακια κι ετσι μου εδωσε κατι ειδικες σταγωνες για να το πεταξει εξω το κερακι τις βαλαμε για 3-4 μερες και μετα που το ειδε η γιατρος ηταν οκ το αυτακι μας!

φαστ κι αυτη η ξαδερφη τοτε βρηκε να παντρευτει;αμαν :lol:

κι εμεις εχουμε ενα περιεργο μπουκωμα αλλα οχι συνεχεια και ξεμπουκωνει μονος του μυξες τις τελευταιες μερες που τις ρουφαμε δεν βγαζει τιποτα λετε να ειναι απο τα δοντια αυτο το μπουκωμα-ξεμπουκωμα;

Μαρινα μου και η δικη μου η μαμα ετσι τον κυνηγαει ολη την ημερα να φαει αν παρει αδεια θα της τον παω μπας και βαλουμε κανα γραμμαριο :lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αυτο το χουρχουρητο στη μυτουλα ειχε και μενα ο μικρος βατραχακι τις τελευταιες μερες και προφανως ηταν απο τα δοντια οπως αποδειχθηκε.

Απο εχθες δεν το εχω ξαναακουσει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...