Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλε εδω ειστε;;;

Ηρθαμε απο τα γενεθλια και το θηριο αντι να κποιμηθει, ουρλιαζει μες τη μαυρη νυχτα!!!

Ρίτα περαστικά στον Γρηγορη και τελικα καλά εκανες και τον πήρες μαζι σου στη γιατρό,το προλαβατε τουλάχιστον..Και που να το καταλαβεις μωρε το παιδι, ο δικος μου όλο ναι λέει.."σε ποναει η τουτου;;" "ναιιιι" εκεινος "το κεφαλι;;" ναιιι πάλι, "το ποδαρακι "ναιιιι" τι να πρωτοπιστεψω η καημενη..Οχι δεν ξερει να λέει ακομη..

Φαστ εγω ειπα για το σπιραλ οτι η αδερφη μου ειχε αιμοραγιες ναι μεν όταν εβαλε σπιραλ αλλά ειχε καποιο αλλο προβλημα που επιταθηκε απο αυτό..

Στους πόντους ο Νικολας ειναι μαζι με τον Αναστάση!Μπραβο σας!!

Νομιζω πως η ωτιτιδα μπορει να προκληθει και απο νερο που εχει μεινει στο αυτακι..

Πικουλίνα χαιρομαι που όλα πήγαν ανέλπιστα καλά!!Αντε καλορίζικο!χαχα

Δεν θυμαμαι τπτ άλλο..Πάω για υπνο γιατι αυριο θα σηκωθω κατα μια ώρα νωριτερα..

Καλο Βράδυ!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινα το καναμετο εμβολιο σημερα και μας ειπε οτι δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας.

Αφού μιλήσαμε στο τηλ θυμήθηκα ότι και για το MMR το είχαμε συζητήσει επειδή θα ήμουν στο μήνα μου και επέμενε ότι δεν έχουμε κανένα λόγο για να μην το κάνουμε! Ελπίζω να μην έχει καμία παρενέργεια στον Παναγιωτάκη γιατί η γιατρός μου είπε ότι κι αυτό ρίχνει το ανοσοποιητικό. Σε καμιά 20αριά μέρες είναι η σειρά μας!

Ρίτα πού να πάει το μυαλό σου ότι σας περιτριγυρίζει ωτίτιδα? Τελικά κάθε παιδάκι έχει κάπου ευαισθησία και το παραμικρό το χτυπάει εκεί! Εμάς η "αχίλλειος πτέρνα¨" μας είναι στο αναπνευστικό νομίζω, όχι ότι το γαστρεντερικό μας είναι τέλειο αλλά λέμε!!!

Φαστ συνήλθε καθόλου ο μικρός σου?

Πικουλινάκι θέλεις να μας στείλεις καμιά εβδομάδα τον Παναγιωτάκη να τον κάνει η μάνα μου θρεφτάρι??? Ο Γώγος από τις 22-1 που τον είδε η γιατρός μας και είχε ήδη πάρει καμιά 300γρ. (10.750), τον ζυγίσαμε σήμερα στη ζυγαριά της μπουμπούς και ...11.150! Να πανηγυρίσω?Ήταν το προσωπικό στοίχημα της μάνας μου τώρα που ήταν σπίτι!!! Και δώστου τραχανά, δώστου πίττες μέχρι και μουσακά έφαγε ο Γωγουλινος!:lol::lol::lol:Ριτάκι επίσης εδώ και καμιά εβδομάδα ακολούθησα τη συμβουλή σου και πίνουμε κι εμείς γάλα σε ποτηράκι με καλαμάκι! Μας παιδεύει λίγο περισσότερο και θέλει περισσότερη ώρα αλλά αξίζει τον κόπο γιατί όταν πάει πάλι σταθμό δε θα έχω το χρόνο α ασχοληθώ το πρωί με αυτό! Ελπίζω να τα καταφέρουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας φιλεναδες.πηγατε ολες για νανι?εγω παντα τετοια ωρα χαλαρωνω...

αλλα δεν θα το ξενυχτησω πολυ ..ελπιζω!

δεν σας διαβασα τελειως αναλυτικα αλλα μια ιδεα πηρα.

ριτα περαστικα στον γρηγορη.περιεργο παντως ωτιτιδα χωρις πυρετο αλλα απο την αλλη και η λαζαρενια πολλες φορες εχει ιωσουλα χωρις κανενα συμπτωμα εκτος απο αφαγια.αντε να καταλαβεις εσυ τωρα!

γιοβανα να κουκουβαγισεις κοριτσι μου .γιατι οχι?πολλα λεει μπραβο στην αλεξανδρα!εμεις δεν μετραμε πολυ καλα.το ενα δεν το λεει καθολου και οταν αρχισω εγω ''ενα'' συνεχιζει ''ντυο'' ''τια'' πεντε ''ετά'' ''ντεκα''

υπολοιπα κοριτσια πως ειστε?

ποσα δοντια εχετε?ειναι κανενα μωρο που τα χει βγαλει ολα?

η λαζαρενια βγαζει τους κοινοδοντες και εχει σκασει ο δεξιος πανω και ετοιμαζετε και το αριστερο.αφου εσασε ηρεμησε αλλα δεν αντεχω αλλο .

τι δοντια βγαζει κι αυτη η καημενη?

λυκου???

καληνυχτα!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Παω και εγω να χαζεψω καμια ταινια και να κοιμηθω επιτελους στο κρεβατι μου γιατι αυτες τις μερες ολο καπου αλλου κοιμομουν..μια με την μεγαλη γιατι ειχε πυρετο μια με τον μικρο να προσεχω μην βηχει. Μεχρι και ο αντρας μου παραπονεθηκε.. Σημερα μου λεει δεν εχει να κοιμηθεις αλλου εχω εγω σειρα...χαχαχα

Καλο βραδυ σε ολες

Αν πινουν απο καλαμακι τα παιδακια σας ειναι πολυ απλο.Μην το φοβαστε ισα ισα το ευχαριστιεται περισσοτερο ο μικρος μου και το πινει και πολυ γρηγορα.

Αν παλι δειτε οτι δεν τους αρεσει αφηστε το για αργοτερα.

Εγω το εφαρμοσα επειδη με το μπιμπερο ως λαιμαρος που ηταν δεν μπορουσε να πιει πολυ γρηγορα και βαριοταν.

Εχω σωθει με το ποτηρακι.

Για τον πυρετο και την ωτιτιδα που λετε να σας ξεμπερδεψω λιγο ετσι οπως το εχω καταλαβει εγω συζητωντας το θεμα..Ο πυρετος δεν προυπαρχει της ωτιτιδας αλλα ειναι αποτελεσμα αυτης..δλδ πρωτα κοκκινιζει το αυτακι και μπορει να παραμεινει καιρο ετσι μεχρι να ξεσπασει .Οταν καταληξει σε ωτιτιδα η φλεγμονη κανει πυρετο οποτε αν το προλαβεις δεν καταλαβαινεις και πολλα και ειναι σχετικα ανωδυνο μετα το 1ο 24ωρο της αντιβιωσης φυσικα η οποια ειναι αναποφευκτη.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ θα μπαίνω συχνά να τα λέμε και από δω βλέπω…!!

Πολλά αρρώστα μωράκια περαστικά σε όλα ..

Και εμείς έχουμε πυρετό σήμερα αλά με αντιπυρετικό έπεσε άλλα δεν έχουμε ούτε βήχα ούτε μυξούδλες ελπίζω να το περάσουμε ανώδυνα τώρα παίζει με την μπάλα είναι περδικάκι είχε ένα χρόνο να κάνει πυρετό και με έπιασε ένας πανικός το πρωί όταν είδα το 37.8 ……

:tongue::tongue:

lazarenia ο δικός μου έχει 16 δοντάκια από το καλοκαιροί και τώρα είδα έσκασαν και κάτω άλλα δυο περιμένουμε τα τελευταία δυο από πάνω ίσως από εκεί να είναι ο πυρετός που έχουμε

Διαφημίσεις

Ρίτα περαστικά στον Γρηγορη και τελικα καλά εκανες και τον πήρες μαζι σου στη γιατρό,το προλαβατε τουλάχιστον..Και που να το καταλαβεις μωρε το παιδι, ο δικος μου όλο ναι λέει.."σε ποναει η τουτου;;" "ναιιιι" εκεινος "το κεφαλι;;" ναιιι πάλι, "το ποδαρακι "ναιιιι" τι να πρωτοπιστεψω η καημενη..Οχι δεν ξερει να λέει ακομη..

Η αληθεια ειναι οτι με τα μικρα δε βγαζεις ακρη αν και στη συγκεκριμενη περιπτωση εδειχνε κιολας το σωστο αυτακι...

''Οχι'' εμεις λεμε μονο οταν θελουμε.Το χρησιμοποιουμε με φειδω προς το παρον και το λεει καπως μασημενο..οκιιιι

Μαμαλευτερακι σε χασαμε βρε κοπελια!Ολα καλα?Περαστικα στο ζουζουνακι σου.Πες κανα νεο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ΘΗΛΑΖΩ η μάνα τι να κάνω .? αφού δεν τρώει τίποτα άλλο ποτέ δεν ζήλεψε φαγητό ποτέ ……….. ε το πήρα και εγώ απόφαση πλέων και δεν αγχώνομαι είναι ψιλός χοντρός και χαμογελαστός κάθε φορά που επιχειρούσα να το δώσω φαγητό έκλεγε ε σταμάτησα και εγώ και είναι μέσα στα χαμογελά

Καλό ξημέρωμα και αύριο όλα τα μωράκια να είναι γερά και χαμογελαστά

Επεξεργάστηκαν by μαμαλευτερακι

καλημέρα ζουζούνες...σήμερα είμαι από τις 6 ξύπνια γιατι έτσι το ήθελε ο γιος μου...με τα πολλά στις 7 του έδωσα γάλα και κατά της 7.30 κοιμήθηκε ξανά...άντε να δούμε.

λαζαρένια υπομονή! Θα βγούνε και τα δοντάκια και θα ηρεμήσετε.

περαστικά σε όλα τα νινάκια...κι ο δικός μου ακόμη μπουκωμένος!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...