Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   9 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Expand  

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας φιλενάδες.

Άρμα μπράβο στο Ευάκι. Σούπερ οι μετρήσεις της. Άρα μάλλον εμείς παίρνουμε τον τίτλο του πιο αδύνατου μωρού. Ρε θα σας φάμε όλες στο ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ 2028 :lol::lol::lol::lol: Το κούρεμά μας πέτυχε, ήταν πιο ήσυχη από τις προηγούμενες φορές και δέχτηκε να καθήσει και στην καρέκλα που έχει για τα μικράκια, αλλά μάλλον της τα έκοψε πολύ. Τώρα έχει ένα μοντέρνο κονύο κουρεμάτακι 'αλά γκαρσόν'. :lol::lol::lol::lol:

Βίκυ εγώ που μπαίνω απόγευμα δεν έχω ελπίδες να δω τη Φωτεινούλα σε φωτογραφία. :-(:-(:-(:-(:-(

Ρίτα μου κουράγιο. Πάντως το έχω ακούσει και από άλλους ότι τα 2 είναι δύσκολη ηλικία. Θέλουν να τα κάνουν όλα μόνα τους, αλλά δεν μπορούν να κάνουν και πολλά και γίνονται όλα μαντάρα. Τι να πούμε και εμείς που έχουμε μόλις 13 δόντια; Ε ρε γκρίνιες που θα τραβήξουμε!!!!

Κορίτσια για το θέμα της ομιλίας, νιώθω την ανάγκη να κουκουβαγίσω. Η Αλεξάνδρα λέει πολλά, μετράει ως το πέντε μόνη της, ένα, γίο, τία, τεεα,πέντε και τα πιο ωραία που είπε χτες ήταν το 'κινητό' και 'μάσα μωό' καθώς τάϊζε το μωρό της (ότι ακούει λέει). Κατά τα άλλα ξέρει και αυτή όλες τις προσταχτικές 'πάτο, φέτο, σήκω, κάτσε, πάμε, έλα κλπ'

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Νικη μου ειχες απολυτο δικιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν καταλαβα απολυτως τιποτα!!!! Ουτε καν ενοχληση!!!!! Ευτυχως με πηρε η Arma τηλεφωνο και μου ειπε αυτα που εγραψες χθες,γιατι εγω δε μπηκα καθολου στο forum !!!!! Μου ειπε οτι το μεταλλικό σπιραλ εχει 99% επιτυχια αλλα δεν σε προφυλασσει απο εξωμητριο.

Μαρινα το καναμετο εμβολιο σημερα και μας ειπε οτι δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας.

Γιαννα με το καλό !!!!!!

Τη Φωτεινουλα δεν τη προλαβα ουτε μια φορά!!!!!

Και το μυστηριο λυθηκε...

Γρηγορης,παρα πολυ κοκκινο αυτακι =αντιβιωση...

Μα ειναι φοβερο..να εχει να αρρωστησει απο περισυ τον Απριλη ουτε μυξα εχω δει και να παθαινει ωτιτιδα.Προφανως επειδη ειναι απο τη μερια του τραπειτη που ειναι σε αθλια κατασταση ερεθιστηκε,συν το κρυο,συν το ρουθουνισμα που προφανως ηταν απο τα δοντακια να η ωτιτιδα...

Καλα που πηγα τελικα..στο τσακ τη γλυιτωνουμε καθε φορα.

Οποτε λογικο το παιδι να αντιδρα ετσι απο οτι μου ειπε η γιατρος ειχε τρελο πονο.

Το καμαρι μου εκατσε αψογα και ας ηταν η πρωτη φορα που την ειδε τη συγκεκριμενη.Φυσικα πηρα και τη γιατρο μας και της τα ειπα και συμφωνησε απολυτα ως προς τις δοσεις κλπ.

Γιοβαννα τελεια η μικρη!!!Να τη φτυσεις την κουκλιτσα.Ελατε μια μερα σπιτι να σας μαθουμε να μετρατε και αγγλικα!!χαχαχα :lol:

Πικουλινι ξεμπερδεψες βρε..αχ σε ζηλευω!:lol:

Ααα το καινουργιο που λεμε

Γρηγορη που θα παμε διακοπες?

Αγγλια

Με ποιον θα παιζεις?

ΓΙΟΥΝΑ(UAN)

και τι θα λετε?

ουαν,του,θι,φο,πεντεεε

χαχαχαχα

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Βρε τον καϋμενούλη το Γρηγόρη. Είπα και εγω; Μετάλλαξη έπαθε το παιδί; Περαστικά Ρίτα. Να του δώσεις πολλά - πολλά φιλάκια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλα Ριτα που να το φανταστεις? Αυτο ειναι πρωτακουστο! Να εχει το παιδι ωτιτιδα και να μην κανει πυρετο? Που να παει το μυαλο σου??? Παντως για την αντιβιωση μη σκας! Εχει μεσολαβησει πολυ διαστημα... Εχει ευαισθησια φαινεται στα αυτακια... Καλα για το μετρημα τι να πω? Εμεις ακομα παλευουμε με τα ελληνικα!:lol::lol::lol::lol:

Πικουλινακι, κι εγω σε ζηλευω που ξεμπερδεψες!!! Να δουμε εμεις ποτε θα ξεμπερδεψουμε..

Εχουμε καινουρια λεξη κοριτσια στο πλουσιο λεξιλογιο μας (των 15 λεξεων το πολυ)!!!!!! Λεμε νελο (νερο)!!!!!!!!!!! Θαυμα!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

ana08 είπε:
Καλα Ριτα που να το φανταστεις? Αυτο ειναι πρωτακουστο! Να εχει το παιδι ωτιτιδα και να μην κανει πυρετο? Που να παει το μυαλο σου??? Παντως για την αντιβιωση μη σκας! Εχει μεσολαβησει πολυ διαστημα... Εχει ευαισθησια φαινεται στα αυτακια... Καλα για το μετρημα τι να πω? Εμεις ακομα παλευουμε με τα ελληνικα!:lol::lol::lol::lol:

Πικουλινακι, κι εγω σε ζηλευω που ξεμπερδεψες!!! Να δουμε εμεις ποτε θα ξεμπερδεψουμε..

Εχουμε καινουρια λεξη κοριτσια στο πλουσιο λεξιλογιο μας (των 15 λεξεων το πολυ)!!!!!! Λεμε νελο (νερο)!!!!!!!!!!! Θαυμα!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εσεις ειστε ακομα μικρες ,εχετε χρονια μπροστά σας .....

Διαφημίσεις

Ασε ρε Νατασσα...σιγουρα εχει ευαισθησια..

Και τις 2 φορες περσι παλι για αλλο την ειχα φωναξει και ειχε βρει την ωτιτιδα..παλι χωρις πυρετο και χωρις ιδιατερη ενοχληση.

Φετος το υγρο τυχαια..ηρθε για εμβολιο και το ειδε..

Και τωρα το κοκκινο αυτι (ειναι ενα βημα πριν την ωτιτιδα μου ειπε)παλι τυχαια..

Ε μου εχουν μπει ψυλοι στα αυτια με αυτο το θεμα εμενα.

Οσο για το Σωτηρακο θα δεις θα τα πει ολα και δεν θα τον προλαβαινεις!!Νεο λεμε εμεις το νερο οποτε εσεις το λετε σωστοτερα!;)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα μου περαστικα σας!!!

περιεργο ομως χωρις πυρετο τιποτα να παθει ωτιτιδα μηπως να πατε καποια στιγμη και σ'ενα ΩΡΛ;

σου το λεω γιατι και η ανυψια μου το ιδιο επαθε και το παιδι ελεγε μου ποναει το αυτι και κανεις δεν το πιστευε γιατι δεν ειχε τιποτα ουτε μυξες ουτε πυρετο και τελικα πηγαν και ειπε η γιατρος οτι μπορει να ειναι και αλλεργικο.

πικουλινι μου αντε αδικα φοβοσουν!

τελικα μιλησα με τη γιατρο μου κι ολα οκ μπορω ανετα να ταξιδεψω αεροπορικως!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ΤΟ εχω συζητησει και αυτο...θα εκανε πυρετο αν δεν το ανακαλυπταμε εγκαιρα...

Δεν υπηρχε περιπτωση να μην κανει μου εχει πει απλα το προλαβαινουμε στην αρχη ευτυχως..συν οτι ο Γρηγορης μια φορα εχει κανει πυρετο ολη και ολη δεν ειναι ευκολος σε αυτο.

Ολα αυτα απο εμενα τα εχει παρει,και εγω μονιμως μικρη με αντιβιωση ημουν για τα αυτια και πυρετο σπανια..

Θα τον παω σε ωρλ καποια στιγμη να το δουμε διοτι ειναι οντως παραξενο χωρις ιωση ή μυξα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Το αστειο ειναι οτι μας το ειπε...τον ρωτησε προχθες ο ανδρας μου αν τον πονει το αυτακι και ειπε ναιιι με μεγαλο παραπονο και εδειχνε το σωστο αυτι με το προβλημα.

Εγω δεν πολυεδωσα σημασια διοτι κατα τα αλλα δεν ειχε τιποτα απολυτως απο μυξα κτλ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...