Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη, έχετε να προτείνετε κάποιο καλό εργαστήριο για εξεταση κυστικης ινωσης 99% και για κατακερματισμο σπέρματος; 

Για κατακερματισμό ή ζεγκινιαδου ή Λυμπέρη. Για κυστική δεν γνωρίζω δυστυχώς έκανα μόνο τη μία μετάλλαξη

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν ξερω Νατασα, υποψιαζομαι δοντια, εχει σκασει ο ενας τραπεζιτης απ'όσο εχω δει, δεν βλεπω άλλον..Απο χτες που εφαγε μιση μπανανα, λίγο ψαρακι και μισο τοστ στον παιδοτοπο, σημερα όλη μερα μισο αυγο..Ευτυχως δεν μειωσε καθολου το γαλα του που παραμενει 300μλ σε καθε γευμα.

Βατραχακι κατσε να δεις τι θε γινει και με τους αγροτες σημερα-αυριο θα βγαλουν καποια απόφαση νομίζω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ξερω Νατασα, υποψιαζομαι δοντια, εχει σκασει ο ενας τραπεζιτης απ'όσο εχω δει, δεν βλεπω άλλον..Απο χτες που εφαγε μιση μπανανα, λίγο ψαρακι και μισο τοστ στον παιδοτοπο, σημερα όλη μερα μισο αυγο..Ευτυχως δεν μειωσε καθολου το γαλα του που παραμενει 300μλ σε καθε γευμα.

Stone μου μη σκας! Κατι τον ενοχλει, προφανως δοντακια! Δοκιμασε να του δωσεις κατι που του αρεσει πολυ! Για να δουμε... αμα δλδ του δωσεις κιντερ θα αντισταθει?

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Stone μου μη σκας! Κατι τον ενοχλει, προφανως δοντακια! Δοκιμασε να του δωσεις κατι που του αρεσει πολυ! Για να δουμε... αμα δλδ του δωσεις κιντερ θα αντισταθει?

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!!!!!

Ψήνω πιτούλα τωρα και εχω βαλει σπανακι που κρατησα απο χτες, για να δούμε..

Θα παμε το βραδακι και σε γενεθλια, ελπίζω κι απο εκεινες τις λιχουδιες κτ να τσιμπήσει..

Καντο πρωι τοτε ρε Βατραχ. μην ταλαιπωρεισαι, κρίμα είναι..

Νατασα 4 μερες ελεγες θα λείψει ή εχω μπερδευτει;;

ναι κι εγω ετσι λεω θα ερθει να με παρει κι ο αντρας μου απο το αεροδρομιο αν εχει φτασει εως τοτε :lol: φανταζεσται εκεινος θα φυγει παρασκευη πρωι λετε εγω να παω σαββατο μεσιμερι κι ακομη να ειναι στο δρομο;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ναι κι εγω ετσι λεω θα ερθει να με παρει κι ο αντρας μου απο το αεροδρομιο αν εχει φτασει εως τοτε :lol: φανταζεσται εκεινος θα φυγει παρασκευη πρωι λετε εγω να παω σαββατο μεσιμερι κι ακομη να ειναι στο δρομο;

:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Νατασα!!Κι εγω αυριο θα κατεβω Θεσ/νικη για δουλειες στο ΙΚΑ..

Βατραχακι τα πας περιφημα με την διατροφή!Τι καλά που θα γεννησεις και δεν θα σου εχουν μεινει κιλάκια..

Στονε δοντάκια βγάζετε και έχετε αφαγίες; Έλα βρε εμείς έχουμε τροφαντά παιδάκια, δεν πειράζει αν δεν φάνε και λίγο χεχε...αν πεινούσε σίγουρα θα έτρωγε!

την κυριακή έχω κι εγώ τραπέζι...τα πεθερικά και την θεία!

m57Zp2.png

Σαρδελακι αυτο υποψιάζομαι μιας και εχει σκασει πίσω το ενα, αλλά δεν βλέπω άλλα συμπτωματα..Η διαθεση ειναι τρελή για αυτο παραξενεύομαι..

Θα ερθουν σε εσενα για το τραπέζι ή θα τους το κανεις στο χωριο;;;

Μπαίνω στα γρήγορα γιατί ήδη ξύπνησε ο Γωγουλίνος, εκτός του ότι η μπουμπούκα παιδεύεται με τρελό λόξυγγα!

(τι να κανει το παιδι που παντου του εχω το αρκουδι)

Σπίτι μας μένετε???:lol:

Γιάννα με το καλό το νέο μπεμπάκι σας! Καιρό έχουμε να τα πούμε όποτε ευκαιρείς να μπαίνεις να μας λες τα νέα σας!

Α, ρε κίκο μην πηδηχτείς κι εσύ από το παράθυρο, αν δεις τα ζόρια έλα να κάνουμε μαζί κοιλιακούς! Άντε να περάσουν οι 40 μέρες μπας και κουνηθώ λίγο γιατί το 5κιλο δε βλέπω να φεύγει, αφού τρώω δύο-δύο τις πάστες!

4 βατραχάκι???Καλέ είσαι σούπερ!!! Φτού, φτού κοπέλα μου, με τη διατροφή που κάνεις στάνταρ θα είσαι πολύ πιο αδύνατη μετά τη γέννα! Δες τη θετική πλευρά!!! Εγώ να μη σου πω ότι τα 4 κιλά τα πήρα μέσα στον τελευταίο μήνα όπου η μασέλα μου δε σταματουσε!!!:mad:

Καλέ το σημαντικότερο: Ένα μεγάλο μπράβο στην Ευούλα αλλά κι στη μαμά που πιασανε το 10κιλό! Αλήθεια μήπως ρώτησες Άρμα την παιδίατρο για το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς που συζητούσατε στο τηλ με την Πικουλίνα? Πού είναι αυτή η ψυχή? ΄Σήμερα δεν είχε το ραντεβού με τη γυναικολόγο?

Βατραχάκι πολύ-πολύ οριακά θα προλάβεις το γάμο! Σχεδόν πάντα έχει και μια ψιλοκαθυστέρηση, βέβαια το θετικό είναι ότι δεν έχεις βαλίτσες! Το πολύ-πολύ θα πας απευθείας στη χαιρετούρα του γάμου! Τώρα διάβασα ότι είναι πολιτικός ο γάμος, δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά οι πολιτικοί τελειώνουν τσακ-μπαμ! Καλύτερα να πάρεις την πρωινή πτήση!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...