Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   9 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Expand  

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ριτα79 είπε:
Εμενα εχει ξετρελαθει με αυτες τις καλτσες διοτι του περνω με ηρωες που ξερει και μαλιστα θελει να χωνουμε και τα μπατζακια μεσα για να φανονται χαχα

Καλέ , ακριβώς τα ίδια κάνουμε και εμείς, σαν τους κρητικούς , μόνο η λίρα μας λείπει και να αρχίσουμε να τραγουδάμε το "΄ήτανε μια φορά μάτια μου".

Υπάρχει περίπτωση και το δικό μας μπούκωμα να οφείλεται σε νέο δοντάκι;

Βατραχάκι μπράβο , μια χαρά , εφόσον είσαι σταθερή στα κιλά σου μη φοβάσαι τίποτα. όχι σαν εμένα που έχουν περάσει 19 μήνες από τη γέννα και αυτό τον καιρό μου λένε όλοι στη δουλειά αν είμαι πάλι έγκυος. Καλά μιλάμε κορίτσια με έχουν παιθάνει στην κυριολεξία , κάτι πρέπει να κάνω με αυτή τη μπάκα , δεν γίνεται αλλιώς "θα τρελαθώ , θα πηδηχτώ απο το παράθυρο".

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χχαχαχαχαχα ολες μαζι θα παμε..το χορο του Ζαλογγου!

Κικο και ο δικος μου ειχε ενα ρουθουνισμα αλλα μυξα δεν εχω δει..

Παντως το απογευμα θα παω στην γιατρο του ταμειου να γραψει τα εμβολια και θα τον παρω μαζι να του δει τα αυτακια διοτι και την αλλη φορα με το υγρο τιποτα δεν ειχα παρει χαμπαρι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλα κι εγω τα ειχα τα κιλακια μου απο πριν κι ευτυχως σ'αυτη την εσκυμοσυνη δεν θα εχω να χασω πολλα εως τωρα πηρα 4 ε ποσα να παρω μεχρι να γεννησω αφου κανω διατροφη;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

SOULA33 είπε:
Αχου το σκληρό μου το αντράκι!!!

Σκέψου Μαργαρίτα σε λίγο καιρό τον Γρηγόρη αραχτο στον καναπέ και να φωναζει "μάνα κάλτσες", "μανα φαί" !!!(χα χα)

Ετι σε λιγο καιρο?Αυτο το κανει και τωρα...

Τι σας λεω?Δραααααααμα :lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

vatraxaki είπε:
καλα κι εγω τα ειχα τα κιλακια μου απο πριν κι ευτυχως σ'αυτη την εσκυμοσυνη δεν θα εχω να χασω πολλα εως τωρα πηρα 4 ε ποσα να παρω μεχρι να γεννησω αφου κανω διατροφη;

Καλε οταν θα γεννησεις θα εχεις χασει κιολας θα δεις..

Η φιλη μου με το ζαχαρο που σου ελεγα τελικα ηταν -3 οταν γεννησε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ριτα79 είπε:
Καλε οταν θα γεννησεις θα εχεις χασει κιολας θα δεις..

Η φιλη μου με το ζαχαρο που σου ελεγα τελικα ηταν -3 οταν γεννησε..

ναι ε;να κι ενα καλο απο ολη την υποθεση χαχαχα!!

Βατραχακι μην αγχωνεσαι Μια χαρα ειναι το μωρακι της απλα η ιδια κουραστηκε με τη διαιτα και τα λοιπα αλλά και εχασε κιλακια και ενα υγιεστατο μπουμπουκι γεννησε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα μανούλες….πριν από λίγο σχόλασα :):)….βατραχάκι δεν θα πάρεις άλλα κιλά κούκλα μου,

με την διατροφή που κανεις άντε να πάρεις 2-3 το πολύ. Θα γεννήσεις με το καλό και θα είσαι και λιγότερο από πριν …:):) θα λανσάρεις και δικό σου πρότυπο διατροφής για αδυνάτισμα …θα λέγετε η δίαιτα της Βατραχουλινας….η εγκυμοσύνη ..δηλαδη;)….

Κάπου διάβασα που γράψατε για μουγερ στοκ στην Θεσσαλονίκη. Εκτός άπο το mega outlet που αλλού υπάρχει και δεν το ξέρω:?::?:

Ε τότε θα μείνω πάλι έγκυος , όχι τίποτε άλλο για να τους κλείσω το στόμα. Μου λένε που μου λενε πως έχω κάνει κοιλιά ας έχω λόγο απο εδώ και στο εξής για αυτή την κοιλιά βρε αδερφέ.

Αα καλά και εγώ βρε κορίτσια δεν τον καταλαβαίνω γρι τι λέει.

μου έλεγε συνέχεια εχθές "αγγάλι, αγγάλι, αγγάλι" του λέω δεν σε καταλαβαίνω αγόρι μου τι θές; με παίρνει που λέτε νευριασμένος από το χέρι και με πάει στο παράθυρο και μου δείχνει το φεγγάρι, του λέω "ααα αυτό εννοούσες αγάπη μου" και μου ρίχνει μια σφαλιάρα και μου λέει "ναιιιιι". κατάλαβες κύριε τρώμε και ξύλο επειδή δεν έχω μάθει ακόμα τα κινέζικα.

ριτα79 είπε:
Βατραχακι μην αγχωνεσαι Μια χαρα ειναι το μωρακι της απλα η ιδια κουραστηκε με τη διαιτα και τα λοιπα αλλά και εχασε κιλακια και ενα υγιεστατο μπουμπουκι γεννησε.

ναι μωρε ειναι καποιες φορες που σου τη δινει και λες αχ να φαω τωρα κατι !!!!!

fotinipap είπε:
Καλησπέρα μανούλες….πριν από λίγο σχόλασα :):)….βατραχάκι δεν θα πάρεις άλλα κιλά κούκλα μου,

με την διατροφή που κανεις άντε να πάρεις 2-3 το πολύ. Θα γεννήσεις με το καλό και θα είσαι και λιγότερο από πριν …:):) θα λανσάρεις και δικό σου πρότυπο διατροφής για αδυνάτισμα …θα λέγετε η δίαιτα της Βατραχουλινας….η εγκυμοσύνη ..δηλαδη;)….

Κάπου διάβασα που γράψατε για μουγερ στοκ στην Θεσσαλονίκη. Εκτός άπο το mega outlet που αλλού υπάρχει και δεν το ξέρω:?::?:

κι εγω τοσα λεω κανα δυο ακομη να παρω θα ειμαι μια χαρα!

στη θεσ/κη αυτο που ειπες στη γεωργικη σχολη 43 απλα εγω δεν ηξερα οτι εχει νομιζα μονο αθηνα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...