Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βατραχακι μια απο τα ιδια ξυπναει στις 1-1.30 και κλαει σπαρακτικα και τα κακα του ειναι επισης μαλακα . ειναι δοντακια !! εσεις τραπεζιτες εμεις κυνοδοντες ..

κι εμας τα ιδια κλαιει και δεν ηρεμει ευκολα ενω αλλες φορες οταν ξυπνουσε μολις τον επαιρνα αγκαλια ηρεμουσε τωρα μας ακουει η γειτονια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμας μαργαριτακι εχει μειωμενη ορεξη αλλα δεν ανησυχω μιας και απο κιλα καλα κραταμε..

εμενα ο μονος απο κομιξ που εχει σε εκτιμηση ειναι ο mc queen αντε και ο γουινι (τι να κανει το παιδι που παντου του εχω το αρκουδι)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κι εμας τα ιδια κλαιει και δεν ηρεμει ευκολα ενω αλλες φορες οταν ξυπνουσε μολις τον επαιρνα αγκαλια ηρεμουσε τωρα μας ακουει η γειτονια!

Ετσι και εμας βατραχακι ...κανουμε αμαν να τον ηρεμησουμε ..ευελπιστω οτι θα βγουν τα δοντια και θα ηρεμησουν ..Αληθεια τα δευτερα δοντια ποτε βγαινουν ??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

χαχα εμας του αρεσουν ολοι οι ηρωες..τους ξερει με τα ονοματα τους.

Βλεπει καθε πρωι στην Ετ1 τα παιδικα μεχρι τις 10 περιπου και ξετρελαινετε.

Καλα ουτε εγω ταραχτηκα ιδιατερα με την αφαγια απλα οσο να ειναι ειναι ψυχοφθορο να προσπαθεις να ταισεις και να μην τρωει μπουκια και το κρεατακι ειναι απαραιτητο.

Ενταξει παντως επανηλθε δριμυτερος!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ετσι και εμας βατραχακι ...κανουμε αμαν να τον ηρεμησουμε ..ευελπιστω οτι θα βγουν τα δοντια και θα ηρεμησουν ..Αληθεια τα δευτερα δοντια ποτε βγαινουν ??

α νομιζω οτι αργουν καντα στα 6 θα μας πει και η Ελενη για σιγουρα αλλα ολα τα παιδακια που βλεπω φαφουτικα ειναι καπου εκει ηλικιακα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κορίτσια τι να πω?

Παιζει η συμπεριφορά της μικρής το βραδυ το ξυμ=πνημα δλδ όχι το ωραριο που κοιμόμαστε να ειναι από τα δόντια.

Παντως καποια στιγμή που την είχε πιασει κριση αφαγίας ηταν οι κυνοδοντες , οπως μου ειχε πει και η Μαργαριτα τοτε.

Ξερω και εγω το καθενα αντιδραει διαφορετικα.

Οσο για αγαπημενους ηρωες η κορη μου εχει ενα ευρυ φασμα .

Η μεγαλύτερη αγαπη μας ομως ειναι οι παπιες και οι ιποπποταμοι σε ολες τις εκδόσεις τους.

Αφού να φανταστείτε εκανα το λαθος να της παρω μια πυτζαμουλα με ενα παπακι μπροστα και δεν τη βγαζει από πανω της.

Εμεις τραβαμε να της την βγαλουμε για να την ντυσουμε και αυτη απο την αλλη τραβαει για να μην την βγαλουμε.

Είναι ενας απο τους λογους που ακουω το κλαμα της κορης μου.

Εν τωμεταξυ η πυτζαμουλα μας κοντυνε και αλοιμονο μου αν δε βρω ιδια

Σουλιτσα δοντια ειναι .δε μπορεις να φανταστεις τι εχω περασει...οσο για την προ υπνου συμπεριφορα νομιζω οτι πρεπει να το αποδεχτουμε.Ετσι θα ειναι οσο μεγαλωνουν.

Διαβαζα εναν πατερα προχθες στο φορουμ του parents και ηταν σα να περιεγραφε το γρηγορη σε αυτη τη φαση...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Σίγουρα Μαργαρίτα μου θα αλλάξει η συμπεριφορά τους .

Από μωράκια γίνονται παιδακια , συλλεγουν εμπειρίες πλεον, γίνονται πιο ανεξαρτητα, οπότε θεωρω αδυνατον να μην αλλαξει και η συμπεριφορά τους όσο ιδια και αν κανουμε εμεις καποια πραγματα.

Και από ότι καταλαβαίνω η ηλικία αυτη και η φάση που "μπαινουν " τωρα ειναι από τις δυσκολότερες.

Ασε μην τα συζητας...μου δινει εντολες ο κυριος.

''κατω'',''πανω'',''φως'',γιο-γιο'',''καλτσες'' κτλ

Αχου το σκληρό μου το αντράκι!!!

Σκέψου Μαργαρίτα σε λίγο καιρό τον Γρηγόρη αραχτο στον καναπέ και να φωναζει "μάνα κάλτσες", "μανα φαί" !!!(χα χα)

Α εγώ ξέχασα να σας πώ .

Ειπα στη μικρή προχθες " δεν ξερω εγώ ο πατερας σου ξέρει" και της κόλλησε το "πατερας".

Και τώρα οταν φωναζει μπαμπα και δεν γυριζει ο αντρας μου φωναζει "πατελααααα".

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...