Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Που είστε καλέ όλες????

Εξαφανιστήκατε.

Προσοχή σας απειλώ.Θα αρχισω παλι το τραγούδι!!!!

Ιωάννα που είσαι να κανουμε ντουετακι???(καλα λεφτακια βγαλαμε την αλλη φορα εε?)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσαρες τι κανετε;

εμεις ολα καλα στο βαρος ειμαι στασιμη εδω κι εναμιση μηνα κι αυτο ειναι καλο συνεχιζω με την διατροφη και οι τιμες μου ειναι καλες!

αυτα απο τον γιατρο μετα πηγαμε και πηραμε και παπουτσια τον μικρο απο το μουγερ πολυ ωραια και μονο 40ευρω συμφερει τωρα που εχει εκπτωσεις!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Φαγαμε 3μιση γεμιστα!!!

Εσκασε το σκατουλι μου..

Αχ τελικα αυτα τα δοντια ειναι μεγαλο προβλημα για τα μικρακια μας..

Μου φαινεται κοντευουμε, αν τα μετραω σωστα αυτη τη φορα ενα θελουμε...μαλλον..:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

vatraxaki μου ευχαριτσα τα νεα από το γιατρό.

Αντε συνεχισε την καλη δουλειά.

Και εγώ θελω να παρω παπουτσακια στην μικρή αλλα το σκεφτομαι γιατι σε ολα μπορει να ειναι παναγιτσα , παπουτσακια δεν καθεται να δοκιμασει με τιποτα.

Θελω να τις παρω και μποτακια για μεσα στο σπιτι γιατι αυτα που εχουμε ιδρωνει πολυ το ποδαρακι της.

αλήθεια εσεις μεσα στο σπιτι τι τους φορατε?

Μαργαρίτα μου ,

Βλεπω συμπλήρωσε το φαγητακι απο τις αλλες μερες ο Γρηγοράκης.

Αντε να βγουνε αυτα τα δόντια να ηρεμησετε.

Ρε κορίτσια μου τη δινει που σκεφτομαι ότι παιδευονται τοσο (και μας παιδευουν) για δόντια που σε λίγο καιρό θα πέσουν!!!!!

Διαφημίσεις

Ηρθε το ντουετο!!!και με πολλα κεφια ...

Βουρκωμενη Δευτεραααααααα , η χειροτερη μεραααααααα

Σουλα εμεις εχουμε παρει παντοφλακια απο το μουγερ ,βεβαια τα ακριβοπληρωσαμε αλλα σε μας δεν γινεται και διαφορετικα , πολυ ωραια εχει και το πρεναταλ

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σουλα κι εγω παντοφλακια του φοραω σαν παπουτσακια που ειναι αλλα εμεις εχουμε ενα θεμα δεν θελουμε να φοραμε τιποτα ουτε καλτσες ολη μερα αυτη τη δουλεια κανουμε εκεινος τα βγαζει εγω του τα βαζω μπορει να τα βγαλει και 30 φορες τι να πω σ'αυτο εμοιαξε εμενα κι εμενα με στεναχωρουν οι καλτσες και μικρη τα ιδια εκανα στη μαμα μου!

παντως τωρα με τις εκπτωσεις συμφερει το μουγερ εχει και στη θεσ/κη καταστημα στοκ δεν το ηξερα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

να ΄μαι κι εγώ. Έκανα ατομικές πιτσούλες σήμερα για μεσημέρι...τεμπέλικες. Πήρα πίτες με τις οποίες φτιαχνουμε σάντουιτς και έβαλα σάλτσα πάνω, ζαμπόν κασεράκι κτλ. κι έγιναν μούρλια.

Εμείς στο σπίτι όπως κι ο Γρηγόρης φοράμε τις κάλτσες μας τις οποίες βγάζουμε συνέχεια γκρρρρρρρρρρ...έχουμε και παντόφλες τις πήρε η γιαγιά του 40?.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Η Ανδρεάνα θελει να ειναι με τις καλτσες αλλα παταει πολύ στα πλακακια και κρυωουν τα ποδαρακια της γι' αυτο της φοραω αυτα τα παπουτσοπαντοφλακια .

Αυτες τις κάλτσες που Μαργαρίτα η μικρή δεν τις αντέχει ούτε λεπτό.

Την πρώτη φορά που της τις φορεσα σηκωνε τα πόδια της σαν τον τσολια στο συνταγμα για να μην πατησει κατω.

Σουλα εμας ουτως ή αλλως δεν επιτρεπονται τα καλτσακια με τις πατουσες αλλα του ειχα παρει για να ξεκουραζονται λιγο τα ποδαρακια του αλλα μια που τις πηραμε και μια που τις εβγαλε , ε το δοκιμασαμε καμια 30αρια φορες και τις βαλαμε στο ντουλαπι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

το παραξνο στη δικη μας περιπτωση ειναι η αφαγια και το καλοκαιρι με τουςκυνοδοντες και τωρα τα ιδια..

Ξυπνησε καναδυο βραδια τη νυχτα και αναψε το φως του και φωναζε μαμακααα μπαμπακααααα και μετα μου ζητησε τσισα αλλά δεν εκλαιγε.

Η αφαγια ηταν το κατι αλλο απο το σαββατο μονο με γαλα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...