Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   6 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Την πέμπτη μέρα μετά την ωοληψια πήγα στο γιατρό να με κάνει υπέρηχο σε λίγο μου ήρθε σαν περίοδος, είναι περίοδος ή απλά αίμα μετά την εξέταση;  Βέβαια θα πάρω τηλ κ τον γιατρό αύριο αλλά σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; Λίγο αγχώθηκα 

Expand  

Καλημέρα. 5 ημέρες μετά την ωοληψια ήρθε και σε εμένα η περίοδος.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

SOULA33 είπε:
Αχ το βγαλαμε το ονομα.Η μια μου τη λεει μπουζουκτσου η άλλη παιδι της νύχτας ........Πως θα το παντρεψω βρε το κοριτσακι μου ??????????

καλε τοσα παλικαρια σφαζονται στα ποδια σας κι εσυ σκεφτεσαι πως θα το παντρεψεις :lol::lol::lol:

Σουλα τι λεει ο αντρας σου για τα μπλοκα θα παραμεινουν;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

SOULA33 είπε:
Αχ το βγαλαμε το ονομα.Η μια μου τη λεει μπουζουκτσου η άλλη παιδι της νύχτας ........Πως θα το παντρεψω βρε το κοριτσακι μου ??????????

Τι πως θα την παντρέψεις καλέ με τόσους γαμπρούς στα πόδια της??? :lol: :lol: :lol:

Βατραχάκι μου καλά αποτελέσματα!

fast πως είναι ο Νικόλας? Ελπίζω να είχατε ήρεμο βράδυ...

Εμείς την τσικνοπέμπτη θα πάμε(λέμε τώρα..) Γλυκερία-Καραφώτη. Κάνει χορό η δουλειά του νονού της Ευας και επειδή ειχε και γενέθλια θα τα κάνει εκεί. Και λέω λέμε γιατί κάθε φορά που κανονίζω κάτι για βράδυ η Εύα έχει άλλα σχέδια...:rolleyes:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάρες!!!

Είπα να μπω για μια γρήγορη καλημέρα :D

Με χάσατε και σας έχασα αλλά πραγματικά είμαι πολύ πιεσμένη χρονικά :(

Ελπίζω να είστε όλες καλά και από τον άλλο μήνα που θα βγω σε άδεια να τα λέμε συχνότερα :D

Πολλά φιλάκια στα ζουζούνια σας!!!

1200223.png

1210897.png

κικο μου σβησε αν μπορεις σε παρακαλω την παραθεση που εκανες στο λινκ της φωτογραφιας για να μπορεσω να την σβησω και εγω.

σας ευχαριστω κουκλες.ηρθε η μισθοδοσια και δεν σας παρακολουθω σορρυ.

φιλια σε ολες

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα και από εμάς!!!!!

Κορίτσια ακούω πως τα παιδάκια σας αρχίζουν και αλλάζουν και βλέπω και την Ραφαέλα μου και παίρνω κουράγιο.Γιτατί το λέω αυτό??? Γιατί τελευταία έχει γίνει πιο επίμονη κλαίει αν δεν της κάνεις το χατήρι και γενικά επειδή έχουν σκάσει και πολλά δοντάκια είναι πιο ανησυχη μερικές φορές.Εχει αρχίσει και λέει και πολλά και καταλαβαίνετε!!!! ΧΑΜΟΣ!!!!!

Κατα τα άλλα αρχίζω και βαραίνω και είμαι ώρες ώρες κάπως!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Stone είπε:
Ααα Αρμα αυτο δεν ειναι τσικνισμα, μπουζουκοβραδιά με τα όλα της ειναι!!Πολύ ωραιο προγραμμα.. Α παρτε καλέ και την Ανδρεανα μαζί, καλή παρεα θα ειναι...:lol::lol:

Φτου σου Πετρούλα και σε ειχα και για φιλη.(χα χα)

Κικο μου οντως μακρυα μας πεφτεται και εγω δεν αφηνω το κοριτσακι μου να ξενιτευτεί βρε!!!!!!

Γιάννα μου καλημερα .Μας ελειψες κοριτσαρα μου.

Αντε με το καλό να ερθει το νινακι σου

Διαφημίσεις

Πωπω λαλιστατες σας βρισκω...κικο ορεξατη σε βρισκω σήμερα ..λειπει το boss??

yannaf καλως μας ηρθες!!!!μας ελειψες!!!πως παει η εγκυμοσυνη??ο μικρος καλα?

Αρμακι ο Χρηστος ειναι καλυτερα σήμερα βηχει ελαχιστα ..οπως παμε πιστευω οτι μπορει να καταφερουμε να κανουμε και το εμβολιο μας που το παλευουμε απο πριν τα Χριστουγεννα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα στα γρηγορα!

Τι κανετε?

Εμεις καλα..μολις τωρα ειδα οτι βγηκε τελικα αλλος ενας τραπεζιτης..για να δουμε θα φαμε τιποτα?!

Ενω προχθες ηθελε να εχουμε ολα τα φωτα αναμμενα για να κοιμηθει εχθες με τα πολλα απαιτουσε το απολυτο σκοταδι..αβυσσος...

Μια χαρα ειμαστε τωρα λυσσαμε!

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα79 είπε:
Καλημερα στα γρηγορα!

Τι κανετε?

Εμεις καλα..μολις τωρα ειδα οτι βγηκε τελικα αλλος ενας τραπεζιτης..για να δουμε θα φαμε τιποτα?!

Ενω προχθες ηθελε να εχουμε ολα τα φωτα αναμμενα για να κοιμηθει εχθες με τα πολλα απαιτουσε το απολυτο σκοταδι..αβυσσος...

Μια χαρα ειμαστε τωρα λυσσαμε!

Φιλια

Kαλημέρα Ριτάκι, αφού κοιμηθήκατε πάλι καλά. Όλα αυτά απο τα δόντια θα είναι μωρέ , πονάνε και αυτά τα έρημα τι να κάνουνε.... εμείς πιστοί έχουμε μείνει με 12 δοντάκια.

Βικάκι όλα οκ. το έσβησα, τα ξεχνάω συνέχεια η χαζοβιόλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...