Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριτακι υπομονη..ειναι δυσκολη περιοδος.

Σημερα για να βαλουμε τις μασκες στον μικρο ημασταν 2 ατομα. Ο αντρας μου τον κρατουσε και εγω του τις εβαζα. Το τι κλαμα και χτυπημα εριξε δεν λεγεται.

:-(

περαστικα του βρε αγαπη μου.εμεις με τις μασκες δεν εχουμε προβλημα ευτυχως.μολις την δει χαμογελαει και ετοιμαζεται να την κανει.παταει και μονη της το σπρευ .

ερχομαι σε λιγο με την φωτο που δεν προλαβατε χθες.

αααααα καλημερα καλε

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα και απο 'μένα.

Περάσαμε μια δύσκολη νύχτα μπορώ να πω, μπορεί να περάσαμε καλά στα Καμμένα Βούρλα αλλά στην επιστροφή ο μικρός μπούκωσε για τα καλά. Εχθές ανα 2 ώρες είμασταν όρθιοι γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά το πουλάκι μου και σηκωνόταν συνέχεια. Μακάρι μόνο να είναι μόνο μπούκωμα και να μη μας το γυρίσει σε κανένα βηχαλάκι.

Αρμάκι , μπράβο μια χαρά η μικρούλα τη βλέπω , πάντα χαρούμενοι να γυρνάτε από την παιδίατρο.

Το ξενοδοχείο που μείναμε είναι το Galini, είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις αφού το χωριό σου είναι εκεί κοντά γιατί είναι σχετικά γνωστό.

Λίγο ακριβούτσικο μεν αλλά πολύ καλό σε όλα .

Ριτάκι, διάβασα τα δικά σας κατορθώματα και ειλικρινά δεν θέλω να το σκέφτομαι τι θα επακολουθήσει μιας και η δική μας επαναστατική περιόδος έχει ήδη ψιλοαρχίσει.Όπως είπε και η Νατάσα επειδή δεν μπορεί να μιλήσει καλά την άρνησή του μας την εκφράζει με ξύλο. Έχουμε φάει κάτι σφαλιαρίτσες εμείς τι να σου λέω.

Είναι και ο καιρός χάλια βρε κορίτσια, βρέχει ασταμάτητα απο χθες το βράδυ και δεν λέει να σταματήσει.

Βατραχάκι όπως λένε και τα κορίτσια πάνω απ'όλα μίλα με το γιατρό σου.

Λαζαρένια χαράς το κουράγιο σου τόσες μέρες μόνη σου.

Φαστ περαστικά σας , μπράβο που δεν ήταν τίποτα. Διάβασα καλά παίρνει λεφτά η γιαγιά για να κρατάει το παιδί;

Πάντως και εγώ σκέφτομαι στο μέλλον μια σίγουρη μέθοδο αντισύλληψης αλλά ομολογώ πως το σπιράλ με φοβίζει κάπως.

Να σας πω να γελάσετε το ΣΚ που είμασταν στο ξενοδοχείο , ρωτάγανε οι παππούδες τον Αναστάση "πως σε λένε αγάπη μου;" και εκείνος απαντάει "ΤΑΤΣΗΣΣΣ" και λέγανε μετά οι παππούδες " Ααα Τάκης εεε, ωραίο όνομα".

Στο μέτρημα και εμείς λέμε μόνο τσια (δηλαδή τρία) και σηκώνουμε τα 2 δαχτυλάκια του χεριού. Γενικά όμως ότι του λές το επαναλαμβάνει μόνο την κατάληξη. Αφασία είναι. Πες νερό, (ο) , πες τυρί (ι) , πες πίτσα (τσα).κοκ

Καλημέρα και από μενα.

Μαρακι μου η ευα μας πήρε φόρα .Μπραβο στο κοριτσακι μας.

Λαζαρενια μου κοιτα να γεμίσεις τις μπαταριες σου οσες μερες θα ειναι εκει ο συζηγος γλυκεια μου !!!

Μαργαριτα με αγχωνεις.Αν συμπεριφερεται ετσι ο Γρηγορης μας που ειναι τοσο συνεργασιμο παιδι τι θα κανουν τα δικα μας οεο???

Η ΄κόρη μου χθες το βραδυ παλι επιασε 1 για να κοιμηθεί και μετα ξύπνησε κατα τις 5 μεχρι τις 7 και μισή.Φυσικα ηταν με το μπαμπα της μια που δεν δουλευει αυτος γιατι εγω εδω και τοσες μερες κουτουλαω στη δουλεια δεν ειναι για παραπανω.

Παντως το απόγευμα πήγαμε μια βολτα οικογενειακως στα sprider και στα ΚΟΥΚΟΥ και η κορη μου με αφησε αφωνη.

Ηταν πολύ ηρεμη , χαζευε τα ρούχα μεχρι και τα καρτελακια με τις τιμες κοιτουσε με ενα υφος(χα χα)

Και στο ΚΟΥΚΟΥ παρόλο που φοβομουν με τοσα παιχνιδια ηταν κυρια.

Βεβαια στολη δεν βρηκα και αντε να δουμε τι κανουμε.

δειτε πως μεγαλωσε το μαλλι μας.

δεν μπορω να την μεγαλωσω χωρις να χαλασω την αναλυση γμτ

Επεξεργάστηκαν by vickypap

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Βικυ ειναι μια κουκλίτσα!!!Δειχνει να το χαίρεται..Φτου σου αγαπη μου!!

Αφου σου ειπα πως θα τη μεγαλώσεις, πριν την ανεβασεις επρεπε να επιλέξεις μεγαλύτερη διασταση

Το ματι μου με εχει τρελάνει εδω και 3 μερες "παιζει" πολυ σε σημειο ενοχλητικό και εκνευριστικό.Μου΄ρχεται να το κλείσω, εχετε καμια ιδεα;;

Πάντως κι ο δικος μου χτες ενα αγριμι ήταν, εκανε ολο τα αντιθετα απ'όσα του ελεγα..Εχει σκασει ο ενας τραπεζίτης και εφαγε πολύ λίγο.. Μηπως εχει και καμια πανσεληνο τις προσεχεις ημερες;;;

Πάντως ειναι με τις φασεις τους..Δεν μπορουμε να πουμε σε αυτη την ηλικια οτι το παιδακι ειναι ησυχο και παραμενει συνεχεια ετσι, πότε μια ενοχληση , πότε το μουρουνελαιο (χαχα), ποτε απο τη χαρα τους, παιδακια ειναι και θα ξεφυγουν απο τον ελεγχο και τις συνεχεις παρατηρησεις μας. Εκει που ειναι ησυχα και υπάκουα εκει κανουν και μια μικρη επανασταση..Αρα μαμαδες με ταρζανοπαιδια η επομενη φαση μας θα ειναι η υφεση...

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βικυυυυυυυυ!!!!!!!!!Πεθαίνωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!Είναι τέλεια με το μαλλί!!!χαχαχαχαχα!!!!!! Απίστευτη φώτο! Βγάλτε τη καλέ και με μία κανονική να την κάνουμε πόστερ!

Αρμα Μπραβο της, όλα εχουν μπει σε μια πολύ καλή σειρά για αυτο και η παιδιατρος σας ρώτησε για δευτερο..

Για Τσικνοπέμπτη τι εχετε κανονισει μανουλες;;;

Μωρέ σε μια σειρά μπήκαν, αλλά δεν ακούς τι γίνεται??? Εκεί που λες όλα έφτιαξαν, μετά όλα χαλάνε! Καλά εδώ που τα λέμε δεν είναι αυτό το θέμα μας για το δεύτερο..σας τα έχω πει..κι εγώ θέλω να κλείσει τα 2 με το καλό και από εκεί και πέρα να ξεκινήσω..αυτό που μένει είναι να πείσω τον καλό μου!:mrgreen:

την παιδιατρο σου την θελωωω κι εγωωωω!!!

μπραβο στην ευουλα σου και να κανετε μωρε και ενα δευτερο αν νιωθετε ετοιμοι...

τωρα αυτο για την ομιλια καλα τα λεει η παιδιατρος σου.σημασια εχει να καταλαβαινουν αυτο που τους λεμε.

παντως το καθε παιδι ειναι διαφορετικο γιατι ενταξει εγω παραπονο απο την λαζαρενια δεν εχω ,και πολλα λεει και τα παντα καταλαβαινει αλλα εχω μια φιλη εδω που το κοριτσακι της ειναι 20 μηνων (το εχω ξαναπει το το θεμα)

και μιλαει τοσο τεεελεια σαν 4 χρονω!

μου εκανε εντυπωση πιο πολυ που ξερει σωστα και τους χρονους.δηλ συνηθως τα παιδακια οταν τους ρωτα εφαγες?λενε ναι εφαγες

ενω αυτο εχει καταλαβει να πει ναι εφαγα.

εδωσα καλο παραδειγμα?

Άντε Λαζαρένια μου αν έρθετε εδώ με το καλό θα την αποκτήσεις κι εσύ την παιδίατρο μου!

Όσο για την ομιλία πραγματικά σ'αυτή τη φάση δεν έχει σημασία αλλά και εγώ τα χαίρομαι πολύ τα παιδάκια που μιλάνε!

Με το γιογιο μεγαλη απογοητευση ..Βλεω τον Χρηστο να ετοιμαζεται για κακα του λεω

Χρηστο τι κανεις?

κακα?

το γιο γιο που ειναι ??

εκει?

θα τα κανουμε στο γιογιο??

οχι!!!ο μπαμπας!!!

Απο οτι καταλαβατε το γιο γιο το πηραμε για τον μπαμπα μας!!

χαχαχαχαχα!!! Καλά φοβερός ο Χρηστάκος! Με τον βήχα σας πως πάτε?

Αρμάκι , μπράβο μια χαρά η μικρούλα τη βλέπω , πάντα χαρούμενοι να γυρνάτε από την παιδίατρο.

Το ξενοδοχείο που μείναμε είναι το Galini, είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις αφού το χωριό σου είναι εκεί κοντά γιατί είναι σχετικά γνωστό.

Λίγο ακριβούτσικο μεν αλλά πολύ καλό σε όλα .

Αναστάση "πως σε λένε αγάπη μου;" και εκείνος απαντάει "ΤΑΤΣΗΣΣΣ" και λέγανε μετά οι παππούδες " Ααα Τάκης εεε, ωραίο όνομα".

Στο μέτρημα και εμείς λέμε μόνο τσια (δηλαδή τρία) και σηκώνουμε τα 2 δαχτυλάκια του χεριού. Γενικά όμως ότι του λές το επαναλαμβάνει μόνο την κατάληξη. Αφασία είναι. Πες νερό, (ο) , πες τυρί (ι) , πες πίτσα (τσα).κοκ

Κίκο μου σ'αυχαριστώ πολύ! όσο για το ξενοδοχείο δεν το γνωρίζω, είμαστε κανα 45λεπτο από τα Καμ. Βούρλα αλλά θα ήθελα πολύ να παω! Μακάρι να τα καταφέρουμε!!! Ειδικά το καλοκαίρι νομίζω ότι θα είναι και πολύ εύκολο με την Εύα!

Για την ομιλία και η Εύα το κάνει αυτό, ή το τελευταίο ή το πρώτο! Άντε κι εσύ μαζί με το Σωτηράκη να τα ''λένε'' τα παιδάκια μας..Λέτε να μας ζαλίσουν όμως από την πολύ ομιλία? :lol: :lol: :lol:

Παντως το απόγευμα πήγαμε μια βολτα οικογενειακως στα sprider και στα ΚΟΥΚΟΥ και η κορη μου με αφησε αφωνη.

Ηταν πολύ ηρεμη , χαζευε τα ρούχα μεχρι και τα καρτελακια με τις τιμες κοιτουσε με ενα υφος(χα χα)

Και στο ΚΟΥΚΟΥ παρόλο που φοβομουν με τοσα παιχνιδια ηταν κυρια.

Βεβαια στολη δεν βρηκα και αντε να δουμε τι κανουμε.

Ορίστε βρε που το κατηγορείς το κοριτσάκι σου! Μια χαρά παιδί είναι! Εντάξει είπαμε, είναι ξενύχτησα αλλά τα παιδιά της νύχτας είναι καλά παιδιά! :mrgreen:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημερα!!!

εδω ξυπνησαμε κι ολα ειναι χιονισμενα και χιονιζει πολυ!!!

αρμα φτου φτου σας αντε και θα μας περασετε σε λιγο!!!

φαστ μου δεν καταλαβα η γιαγια πληρωνετε για να κραταει το μωρο;:cool:

περαστικα σας πως ειναι σημερα ο μικρος;τι σας ειπε ο γιατρος ιωση η οχι;

εγω εχω ραντεβου στον ενδοκρινολογο και θα παμε με τον καλο μου γιατι δεν θελει να αδηγαω με τετοιο καιρο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

εδω ξυπνησαμε κι ολα ειναι χιονισμενα και χιονιζει πολυ!!!

Βατραχακι αλήθεια;;;Τι ωραία!!!Δευτερο κύμα ε;; Καλή επιτυχια με τον γιατρό, θα σε δει πως πήγες με τη διατροφή;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Bικάκι είναι τέλεια , πολλά φιλάκια να της δώσεις.να τη χαίρεστε, ούτε εγώ δεν έχω τέτοιο μαλλί . Κάπως έτσι έλεγα μήπως ντύσω και εγώ τον μικρό , αντί να του πάρω κλασσική στολή , να αυτοσχεδιάσω εγώ πάνω του. Θα πέσει πολύ γέλιο.

Επεξεργάστηκαν by kiko

Ορίστε βρε που το κατηγορείς το κοριτσάκι σου! Μια χαρά παιδί είναι! Εντάξει είπαμε, είναι ξενύχτησα αλλά τα παιδιά της νύχτας είναι καλά παιδιά! :mrgreen:

Αχ το βγαλαμε το ονομα.Η μια μου τη λεει μπουζουκτσου η άλλη παιδι της νύχτας ........Πως θα το παντρεψω βρε το κοριτσακι μου ??????????

Βατραχακι αλήθεια;;;Τι ωραία!!!Δευτερο κύμα ε;; Καλή επιτυχια με τον γιατρό, θα σε δει πως πήγες με τη διατροφή;;

ναι γλυκια μου ελεγχει τις τιμες που γραφω οταν μετραω!!

εκει δεν χιονιζει;τι καιρο εχετε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αρμάκι , να κανονίσετε να πάτε οπωσδήποτε στο ξενοδοχείο αυτό, Θα περάσετε σούπερ να το δείς. Είναι πολύ καλό ξενοδοχείο και έχει και τέλειο φαγητό (το πιο σημαντικό)

Βατραχάκι ,λίγο χιονάκι απο'δω θα δούμε ή μπα;;;

Αχ το βγαλαμε το ονομα.Η μια μου τη λεει μπουζουκτσου η άλλη παιδι της νύχτας ........Πως θα το παντρεψω βρε το κοριτσακι μου ??????????

WE DO, WE DO εμείς , αλλά μας πέφτετε λίγο μακριά και επειδή εγώ θα είμαι κακιά πεθερά δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω το γιόκα μου να φύγει μακριά απο τη μαμά του. Επίσης θα πρέπει όταν θα κάνουν κοριτσάκι να δώσουν το όνομά μου, είναι κανόνας .χιχιχιχχιχι:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...