Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

Καλημέρα σ ολες κορίτσια 

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε 😘😘

Μαλλον πρόσεξα το μαλλί εγώ και δεν μου έμεινε το μουσάκι χαχαχχα

1 hour ago, little miracle είπε:

Καλημερα κοριτσια.

@MK2012 εγραψες καπου οτι δεν ξερεις μεχρι ποτε θα χεις περιοδο. ακομα ομως και να ξερες ρε παιδι μου, θα αλλαζες κατι; σκεψου οτι αυτη τη στιγμη κανεις το καλυτερο δυνατο, καθε μηνα παιρνεις το ωαριο. δηλαδη αν ηξερες οτι θα χεις περιοδο αλλους 10μηνες, το ιδιο δεν θα κανες; κι αν σταματησει, εγω σου λεω το χειροτερο σεναριο, θα ξερεις πλεον πως η δωρεα ειναι μονοδρομος, θα το επεξεργαστεις και θα προχωρησεις ετσι. γενικα εγω θεωρω πως κανεις το καλυτερο δυνατον. και να επιβραβευεις και να αγκαλιαζεις τον εαυτο σου. παλεψε το οσο αντεχεις κι οταν φτασεις στο οριο σου, εδω θα ειμαστε να δουμε τα επομενα βηματα. ποτε δεν ξερεις ομως ποτε θα βρεθει το ενα το καλο. οσο για τη δουλεια, που ειναι τοσο απαιτητικη, γκαζωσε τωρα που μπορεις θα σου πω εγω και μετα οταν φουσκωσεις κι ερθει το μωρο σου, δως τους μια μουτζα και κατσε να το απολαυσεις καθε λεπτο. 

@Alex@ δεν τα ηξερα αυτα κοριτσι μου! εσυ, πως καταλαβες οτι εγινε η διασπαση 7η μερα; δηλαδη ειχες βαλει μια βλαστοκυστη και κατεληξες σε δυο εμβρυα ; (συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει)

@Makelen οι περισσοτεροι γιατροι βαζουν μια ακομα επαναληψη χοριακης καμια βδομαδα μετα τη δευτερη και μετα αναλογως αριθμου σου λενε αυτοι ποτε θα σε δουν με υπερηχο. εγω παντως θα σου λεγα αν οι χοριακες ανεβαινουν καλα κι αν αντεχεις, να κανεις μια και καλη μεταξυ 6ης κι 7ης εβδομαδας. θα χεις ξεκαθαρη εικονα και ποσα προχωρησαν και θα ακουσεις/δεις και καρδια. δυστυχως οι υπερηχοι μεχρι τοτε ειναι απλα να μας ξεαγχωνουν (η να μας αγχωνουν) για λιγο, δεν δινουν ασφαλη συμπερασματα ουτε σαφη εικονα. στο λεω απο οσα εζησα σε 3 κυησεις. φυσικα αν υπαρχει λογος, πχ ω μη γεννειτω η χοριακη δεν ανεβαινει καλα η εχει καποια αιμα κλπ, εκει εχει αξια και νωριτερα για να δουν τι συμβαινει.

Καταρχάς 2η μέρα μετά την ετ το σκυλάκι μας είχε παράξενη συμπεριφορά, ήταν ανήσυχο και ήθελε να είναι συνέχεια δίπλα μου, δεν ξέρω αν κατάλαβε ότι κάτι  αλλά το πήραμε ως καλό σημάδι.

Στον πρώτο υπέρηχο που έκανα φαινόταν σαν να είναι σε ένα σάκο τα μωρά, ο γιατρός είπε ότι αυτό δεν είναι καλό, εκεί ξεκίνησα να ψάχνω λίγο παραπάνω και βρήκα πως ένα έμβρυο ανάλογα τη μέρα που διασπάται προκύπτουν κάποια χαρακτηριστικά, αν διασπαστεί 4η με 8η μέρα είναι μονοχοριακα αλλά σε σάκους, τα δικά μου χωρίζονται από μια μεμβράνη που άργησε να φανεί στον υπέρηχο. Να φανταστείς έτσι προκύπτουν τα σιαμαια που η διαίρεση γίνεται μετά τη 13η μέρα και είναι ατελής!!

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακια μου ευχαριστουμε πολυ για τα ομορφα σχολια σας για την μικρουλα μας,θα την σβησω ομως τωρα γιατι δεν θα μπορω απο το σπιτι.

σε λιγο θα φυγω οποτε σας χαιρετω απο τωρα.

καλο μεσημερι κουκλες.

σουλα περιμενω.....

Bικάκι δεν την πρόλαβα την κουκλίτσα σας αλλά εμπιστεύομαι το υπόλοιπο κοινό και θεωρώ πως είναι κουκλάρα. Να τη χαίρεστε μαμά και γιαγιά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ααααααααααααααα συμπεθέρα πρώτη η νύφη μου...σουπερ τα πάει με το μέτρημα !

τον έβαλα για ύπνο τον μπόμπιρα και αερίζω και πάλι το σπίτι για να φύγουν τα μικρόβια! Έφαγε και μακακόνια με κυμά όπως λέει ...(μακαρόνια με κυμά)

m57Zp2.png

Συμπεθερα μου η νυφη σου δεν τα παει καθολου καλα με τα μακαρονια με κιμα.

Ειναι ικανή να φτυνει ενα ενα τα κοματακια του κιμα!!!

Α ξεχασα να σας πω χθες της εκανα φακες και επεμενε να φαει μονη της.

Ε ηταν για βιντεο.Πήρε το κουταλάκι της και εσκυβε κιόλας πανω από το πιατάκι της για να μην ρίξει κατω!

Διαφημίσεις

φιλάκια κοριτσάρες πάω να ξεβουλώσω την μυτουλα του γιου μου κι έπειτα φεύγω για μάθημα!

Γειά σου και εσένα Σαρδελάκι και περαστικά. Και εμείς μία απο τα ίδια είμαστε , μετά την επιστροφή μας μπούκωσε για τα καλά το μαναράκι μου. Θα έχουμε ξενύχτια πάλι προβλέπω.

Να βάλω μελάνι είπαμε στη μύτη;;;:confused::tongue:

Γεια σας κοριτσια!!!

Τα εφτυσα παλι σημερα...

Κικο πολυ χαρηκα που περασατε καλα! Πως ειναι ο μικρουλης σου σημερα? Καλα κι εγω με αυτο το "Θα πηδηχτω απο το παραθυρο" εχω πεθανει στα γελια! Πρεπει να δεις πως τον κοροιδευουν τον Λεβεντη στο Ραδιο Αρβυλα! Πολυ γελιο λεμε!!!:lol::lol::lol:

Καλα για το μετρημα, δε θα μιλησω... Εμεις παρολο που εχουμε εναν αβακα και μετραμε ολη μερα, δε λεμε τιποτα...:-( Μονο στο τελος μολις πω "δεκα", λεει και ο Σωτος "καααααααααα" και χειροκροταει εκστασιασμενος. Ξεχασα να σας πω οτι τις προαλλες που ειχαμε παει στον παιδιατρο τον ρωτησα παλι για την ομιλια και παλι με γειωσε... Ειναι μωρο λεει ακομα...:rolleyes:

Σουλα κι εμεις τον κιμα δεν τον γουσταρουμε καθολου. Ειναι ικανος να κατσει να ξεχωριζει με τις ωρες τον κιμα απο τα μακαρονια...:lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

Εύχομαι ο Φλεβάρης να είναι καλύτερος από το Γενάρη.

Κίκο τι όμορφα που τα περιγράφεις! SPA εεεε; Ζηλέυω. Να είστε καλά να ξαναπάτε.

Soula καλά κάνατε κορίτσι μου και διασκεδάτσατε. Πάντως η Ανδριάννα σου δεν έχει ωράριο μωρού, αλλά ωράρια μπουζουξούς (όπως έλεγαν και σε ένα επεισόδιο οι Απαράδεκτοι).

Άρμα να μας γράψεις τα νέα από την παιδίατρο. Τα καλύτερα εύχομαι και το Ευάκι να έχει μόνο ένα μπούκωμα. Τι έγινε με το κούρεμα; Διορθώθηκε το ασσύμετρο; :lol::lol::lol: Εμείς θα πάμε σήμερα. Άντε να δούμε μέχρι που θα ακουστούμε.

Κορίτσια. επειδή εγω άνοιξα το θέμα με τις πεθερές, να διευκρινήσω κάποια πράγματα για τη δικιά μου. 1ον δουλεύει από τις 6 το απόγευμα και μετά, είναι μαγείρισα, και αυτός είναι ένας λόγος που αποφασίσαμε να πάει η Αλεξάνδρα στο Σταθμό, καθώς αν την κρατούσε δεν θα είχε χρόνο να κάνει τις δουλειές της. 2ονΔεν είναι κακιά. Είναι κουτοπόνηρη. Π.χ. μπροστά μου θα πει τα καλύτερα για το Σταθμό, ενώ σε άλλους λέει ότι πρέπει να βγάλουμε το παιδί και να το μεγαλώσει αυτή ή η ατάκα που είπε στη μητέρα μου, ότι και καλά το αυτί του παιδιού ήταν γεμάτο υγρό. Μετά, όπως έγραψα χτες, με εκνευρίζει αυτό που κάνει και κουβαλιέται στην καφετέρια και καλά για να δει την Αλεξάνδρα. Δεν καταλαβαίνει ότι εκεί δεν έχει θέση; Θέλει να το παίξει καλή γιαγιά στους άλλους; Γιατί δεν προτείνει να πάρει εκείνη την ώρα την Αλεξάνδρα μια βόλτα; Έχει παραπάνω από χρόνο να μας καλέσει σπίτι της για φαγητό ενώ εγώ σε αυτό το διάστημα το έχω κάνει 5 φορές. 3ον Όσες φορές κράταγε την Αλεξάνδρα το Καλοκαίρι δεν έκανε ποτέ αυτό που της έλεγα. Π.χ. την άφηνε να κοιμάται με τις ώρες το πρωί και άλλο σημαντικότερο, δεν την τάϊζε σε καρεκλάκι, παρά κάνανε βόλτες στη γειτονιά, κάτι που για εμένα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Δεν μπορώ βέβαια και να μην πω ότι όσες φορές αρρώστησε η Αλεξάνδρα και της ζητήσαμε να έρθει δεν το έκανε. Τεσπά.....ας μην το συνεχίσουμε άλλο γιατί πρέπει να το ζήσετε για να το καταλάβετε.

Επεξεργάστηκαν by GiovannaXA

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλησπερα κοριτσια,

μπηκα να σας πω το πονο μου.Αυριο παω να βαλω το σπιραλ και εχω καταφοβηθεί. Ετσι δε φοβομουνα ουτε για τη γεννα!!!!!

Φιλια σε ολες.

Νομιζω οτι το θεμα με τις πεθερες, λιγο πολυ ολες θα μας βρει συμφωνες. Εγω πραγματικα δεν εχω προβλημα με τη πεθερα μου, αλλα πολλες φορες με εκνευριζουν διάφορα!!!

αχ εχω ενα σιδερο θα ερθει καμια για βοηθεια;

πικουλινακι μου δεν ειναι τιποτα μην φοβασαι εδω δυο παιδια εκανες στο σπιραλ θα κολλησεις;

ηθελε να βαλει και η κουμπαρα μου αλλα οταν γεννησε το τριτο της παιδι την φοβησαν στην κλινικη οι μαιες οτι δεν ειναι αξιοπιστο 100% και τελικα δεν εβαλε.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...