Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Τα πάντα έχω ξεκινήσει. Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να την κάνω. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι οτι ειναι παιδι μου αλλα δεν ειναι θεα!!!(ψωνιο μανα!)

Επεξεργάστηκαν by vickypap

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βικυ μου αν και ειμαι ασχετη οπως θα ξερεις εγω φωτο βαζω απο αυτο

http://www.imageshack.us

ευχαριστω κουκλιτσα μου!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπες Φωτεινή μου για την Μενεγάκη.Εκείνο που δεν έχω καταλάβει προς τι η ανακοίνωση του χωρισμού τους.Ποιοί είναι τέλος πάντων????

Είδατε τελικά πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

ΘΕΑ Βικάκι μου εννοείται...

καλέ δεν σας είπα πως μετράει ο γιος μου για να γελάσετε...

ένα, ντιο, ετα, οτω, νεκαεννια, εικοσι (ενα, δυο, εφτα, οχτω, δεκαεννια, εικοσι) ΕΛΕΟΣ :mrgreen::lol:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Α συμπεθέρα μου δεν παίζεται ο γαμπρος μου.

Η νυφη σου μετραει μεχρι το δεκα.

ενα , ζιο, τια, τεσεεα, πεντε, ναι (συμφωνει μαζι μου οταν λεω εξι) , ετα , οτω (ναι και παλι συμφωνει μαζι μου) ντεκ.......

Τι παει στραβα με το εξι και το εννια δεν εχω καταλαβει.(χι χι)

Α και ενα παραδοξο.

Αν τη ρωτησεις τι εισαι λεει "πεπελα" κοινως κοπέλα μαλλον γιατί αν της δειξεις φωτο από κανενα μοντελο πχ. λεει "κοπελα".Λετε να εννοει κατι που εγω η γαιδουρα μανα δεν καταλαβαινω??

Αν τη ρωτήσεις

Να πω οτι αυτο το θεμα με την ανακοινωση μου φανηκε πολυ παραξενο ..δλδ στην τελικη ποιοι ειναι ???ουτε ο βασιλιας καρολος της αγγλιας τετοιες ανακοινωσεις...Ολα στον βωμο του χρηματος και της τηλεθεασης ..δεν σκεφτηκαν αυτα τα παιδακια που θα πανε σχολειο σήμερα ,το τι θα ακουσουν απο τους συμμαθητες τους ???

αμα δεν τα πηγαινε καλα με τον ανδρα της ας χωριζε αθορυβα επρεπε να μοιρασει ανακοινωση ??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κοριτσακια μου ευχαριστουμε πολυ για τα ομορφα σχολια σας για την μικρουλα μας,θα την σβησω ομως τωρα γιατι δεν θα μπορω απο το σπιτι.

σε λιγο θα φυγω οποτε σας χαιρετω απο τωρα.

καλο μεσημερι κουκλες.

σουλα περιμενω.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...