Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Sunshine. είπε:

Εγώ έχω άσχημα νέα πρωί πρωί. Μου είπε ο γυναικολόγος ότι μαλλον θα ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορά γιατί ανέβηκε η tsh  sto 7(!!!). O ενδοκρινολόγος από την άλλη μου διπλασίασε τη δόση και είπε ότι θα τη ρίξουμε. Πριν ένα μήνα ήταν 0,3. Απορρυθμίστηκε με τα οιστρογόνα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια από εσάς; Τσάμπα τόσα φάρμακα...

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

changeling.jpg

Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ CHANGELING

του Κλιντ Ίστγουντ

με τους Αντζελίνα Τζολί, Τζον Μάλκοβιτς

Υπόθεση: Λος Άντζελες 1928: Ένα Σάββατο πρωί η Κριστίν Κόλινς (Αντζελίνα Τζολί) αποχαιρετά, όπως κάθε μέρα άλλωστε, τον 9χρονο μοναχογιό της Ουόλτερ και πηγαίνει στη δουλειά της. Όταν όμως επιστρέφει, ο γιος της έχει μυστηριωδώς εξαφανιστεί… Μετά από πολλές αποτυχημένες έρευνες, ένα αγόρι εμφανίζεται από το πουθενά και ισχυρίζεται πως είναι ο γιος της. Η Κριστίν, μπερδεμένη από τα συναισθήματά της, αλλά και από την πίεση που υφίσταται από τους δημοσιογράφους και την αστυνομία, δέχεται και φιλοξενεί το παιδί για μια νύχτα, γνωρίζοντας κατάβαθα πως το αγόρι αυτό δεν είναι ο Ουόλτερ της… Όταν πιέζει τις Αρχές να συνεχίσουν τις έρευνες προκειμένου να βρεθεί το παιδί της, η Κριστίν συνειδητοποιεί πως οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να προκαλούν το σύστημα γιατί το πληρώνουν ακόμα και με την ίδια τους τη ζωή… Μοναδικός της σύμμαχος σε αυτήν την άνιση μάχη, ένας ακτιβιστής ιερωμένος (Τζον Μάλκοβιτς) που τη βοηθά να παλέψει ενάντια στο διεφθαρμένο σύστημα για να ανακαλύψει μια αλήθεια που δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο!

το ειχε εχθες στο nova το ειδε καμια;ωραιο εργακι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

changeling.jpg

Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ CHANGELING

του Κλιντ Ίστγουντ

με τους Αντζελίνα Τζολί, Τζον Μάλκοβιτς

Υπόθεση: Λος Άντζελες 1928: Ένα Σάββατο πρωί η Κριστίν Κόλινς (Αντζελίνα Τζολί) αποχαιρετά, όπως κάθε μέρα άλλωστε, τον 9χρονο μοναχογιό της Ουόλτερ και πηγαίνει στη δουλειά της. Όταν όμως επιστρέφει, ο γιος της έχει μυστηριωδώς εξαφανιστεί… Μετά από πολλές αποτυχημένες έρευνες, ένα αγόρι εμφανίζεται από το πουθενά και ισχυρίζεται πως είναι ο γιος της. Η Κριστίν, μπερδεμένη από τα συναισθήματά της, αλλά και από την πίεση που υφίσταται από τους δημοσιογράφους και την αστυνομία, δέχεται και φιλοξενεί το παιδί για μια νύχτα, γνωρίζοντας κατάβαθα πως το αγόρι αυτό δεν είναι ο Ουόλτερ της… Όταν πιέζει τις Αρχές να συνεχίσουν τις έρευνες προκειμένου να βρεθεί το παιδί της, η Κριστίν συνειδητοποιεί πως οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να προκαλούν το σύστημα γιατί το πληρώνουν ακόμα και με την ίδια τους τη ζωή… Μοναδικός της σύμμαχος σε αυτήν την άνιση μάχη, ένας ακτιβιστής ιερωμένος (Τζον Μάλκοβιτς) που τη βοηθά να παλέψει ενάντια στο διεφθαρμένο σύστημα για να ανακαλύψει μια αλήθεια που δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο!

το ειχε εχθες στο nova το ειδε καμια;ωραιο εργακι!

ωραία ταινία φαίνεται βατραχάκι, κυκλοφορεί σε dvd γιατί δεν την έχω ματαξαναδεί.

Επίσης μου είπαν συνάδελφοι ότι παίζεται στο σινεμά το "πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέη" και είναι αρκετά καλό, αυτό ομολογώ θα ήθελα να το δω γιατί το έχω διαβάσει και πρόσφατα το βιβλίο.

Αχ συμπεθέρα μου τελεια ιδεα ο Λεωνίδας.

Κουκλί θα είναι ο γαμπρος μου.

Δεν μου δινεις και μενα καμμια ιδεα να μην παιδευομαι η γυναικα!

πριγκήπισσα βεβαίως βεβαίως...μια και είναι κιόλας! :):wink:

m57Zp2.png

ωραία ταινία φαίνεται βατραχάκι, κυκλοφορεί σε dvd γιατί δεν την έχω ματαξαναδεί.

Επίσης μου είπαν συνάδελφοι ότι παίζεται στο σινεμά το "πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέη" και είναι αρκετά καλό, αυτό ομολογώ θα ήθελα να το δω γιατί το έχω διαβάσει και πρόσφατα το βιβλίο.

kiko μου ναι κυκλοφορει και σε dvd να παρεις να την δεις ειναι αρκετα καλη!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

ωχ αθλητικα φανταζομαι ε;

εμάς πάλι που κάθε Κυριακή , εκτός από την τηλεόραση γίνεται κατάλειψη και στο ραδιόφωνο γιατί δεν μας ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μας αλλά και πως πάει το πρωτάθλημα γενικώς.

ή είμαστε φίλαθλοι ή όχι.

Ξέχασα να πω στη Σουλίτσα ότι σκέφτομαι να ντύσω καουμπόυ, το ξέρω είναι κλασσική στολή αλλά την είδα σε μια βιτρίνα και ξετρελάθηκα, νομίζω πάντως ότι θα του ταιριάζει γάντι. Μπορεί βέβαια να πάρω και ένα λευκό σεντόνι και να του το βάλω στο κεφάλι γύρω γύρω σαν τους ταλιμπάν γιατί αυτή η στολή είναι το φυσικό του.

Πετρούλα , ξέχασα να πω ότι τρομερό σκηνικό με τον παρκαδόρο, φτηνά τη γλιτώσατε. Σας αφαιρέθηκαν και μπόνους;

Επεξεργάστηκαν by kiko

καλημερα σας.πως ειστε?

προσπαθω να βρω λιγο χρονο αλλα δεν γινεται!!!

θελω να σας βαλω μια φωτο της μικρης και την εχω στον υπολογιστη μου.πως θα το κανω?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα και Καλό μήνα κορίτσούδια μου!!!!!

Εγώ το Σαββατο σας είπα ταλαιπωρήθηκα λίγο με την μικρή αλλά την Κυριακή περάσαμε όμορφα.Σηκωθήκαμε το πρωί ήπιαμε καφεδάκι, ελιχα όρεξη έκανα κάποιες δουλίτσες...έκανα τα μπαλκόνια , έκανα ηλεκτρική και σφουγγάρισα.Μετά ο μπαμπάς μας ετοίμασε ρετσινούλα με μεζεδιλίκια και φάγαμε και στις 14,30 που έπαιζε ο Αρης πήγαμε να κοιμηθούμε με την μικρούλα μου.Κορίτσια κοιμηθήκαμε 2 ώρες...ξυπνήσαμε στις 16,30 και στις 17,30 πήγαμε για καφεδάκι με την αδελφή μου και τα ανήψια μου.Μετά μας πήρε τηλ.η νονά της Ραφαέλας και πήγαμε από το σπίτι τους όλοι μαζί και έγινε πανζουρλισμός με τα παιδιά.Παίξανε , γελάσανε γενικά περάσαμε πολύ όμορφα, γυρίσαμε αρκετά αργά , η Ραφαέλα κοιμήθηκε αμέσως και εγώ είδα την συνέχεια του Τιτανικού που είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου έργα.Μη γελάσετε όταν το είχε πρωτοβάλει στους κινηματογράφους πήγα και το είδα 7 φορές!!!!!!:P:p:p

Βατραχάκι το έργο που είδες πρέπει να είναι πολύ ωραιο, πρέπει σήμερα να το έχει επανάληψη , θα ψάξω να βρώ το πρόγραμμα του Nova για να το δω.

Πετρούλα μου , βρε κορίτσι μου ξινή σας βγήκε η βολτίτσα , αλλά δεν πειράζει και αυτά είναι στο πρόγραμμα!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Κικο ανανεωμένη γύρισες και χαίρομαι που περάσατε καλά,:)

Πετρούλα μου να σου πω ότι εγώ δεν είμαι ο κανόνας καθόλου, αν θέλεις να στο επιβεβαιώσει και η κόρη μου ότι εχω κανει λαθη.

Αν είναι ομως να πω τι γνώμη μου θα την πω και στο γαμπρό μου και στην μαμα του για πραγματα που με πειραζουν και αν είχα νύφη πιστεύω ότι θα ήμουν λιγο στριμμένη :(:(:( γιατι μιλαω με ανοιχτα χαρτια, ΑΛΛΑ δεν επιβάλω την γνώμη μου πάρα μόνο όταν εγώ απόλυτο δίκαιο

Θα μπορούσα να σας γράψω ένα κατεβατό για το πώς πρέπει μια πεθερά της νύφης να είναι και να φέρετε απέναντι στην νύφη …και να το πω μόνο από εμπειρία άλλα θα ξεσηκώσω θύελλα και δεν το θέλω

Και εγώ παρεξηγούμε από τον γαμπρό μου άλλα δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ βεβαία δεν θα μπω ανάμεσα στο ζευγάρι με τίποτα και να είστε σίγουρες ότι ΠΑΡΑ πολλές φορές τα έψαλα στην κόρη μου γιατί ειχε άδικο

Όσο για την Μενεγακη μην την κλαίμε,:rolleyes::rolleyes: παίρνει τα καλά της τα λεφτουδάκια έχει της σπιταρόνες της τους υπηρέτες της:-P:-P ….εεεε δεν θα βρει και κανένα να την δροσίζει :?::?::?:…έτσι θα μείνει το κορίτσι:?::?::?:… και ο άλλος ο αγέλαστος με την μοσχαροκεφαλή κάτι θα κάνει και εκείνος δεν μπορεί:rolleyes::rolleyes:

εεεεε κουκλες μη με δειρετε για τα παραπάνο που εγραψα...την γνωμη μου λεω:):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...