Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

το βρηκα γιοβαννα αφιερωμενο :lol::lol::lol:

Τση πεθεράς μου εδάγκωσε τον πόδα ένα λιακόνι και το… λιακόνι εψόφησε κι εκείνη ζει ακόμη!

Την πεθερά μου έβαλα ψηλά στον Ψηλορείτη να την ε βλέπουνε οι οχτροί να μην πατούν στην Κρήτη!

Άμε να πεις τση μάνα σου να κόψει τα κουμάντα… να πάει να δίνει διαταγές στο εδικό τση άντρα!

Θε μου μεγαλοδύναμε, πάρε την πεθερά μου… κι εγώ θα γράψω τση εκκλησιές ότι χω στʼ ονομά μου!

Την πεθερά μου οψές αργά στον ύπνο μου την είδα και θάρρουνα πως πάλευα με τη λερναία ύδρα!

Όταν κοντά στο σπίτι μου η πεθερά ζυγώνει, με πιάνει σοκ αλλεργικό και παίρνω… κορτιζόνη!

Κακό είναι συναπάντημα να δεις παπά μπροστά σου, μα πιο κακό είναι το πρωί να δεις την πεθερά σου!».

Εγώ είδα και τον Χάροντα, μα εμένα δεν με νοιάζει, το μόνο που κατάλαβα της πεθεράς μου μοιάζει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

KALO+MHNA.jpg

Καλημέραααα & Καλό μήνα και απο εμένα.

Τι κάνετε καλέ;σας έχασα 3 μέρες τώρα.

Να σας πω τα νέα , πάντως και όχι να λέγατε εγώ θα σας τα πω.χιχιιχ

Λοιπόν περάσαμε τέλεια στα Καμμένα Βούρλα , εγώ έκανα και SPA (ναι ,ναι τρομάρα μου) ο Αναστάσης οργίασε , τον έμαθε όλο το ξενοδοχείο , εν τωμεταξύ είχε και μια εκδήλωση με τους συνταξιούχους της Εθνικής και το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο από ηλικίες των 70 και άνω. Ο Αναστάσης είχε καταμπερδευτεί το πουλάκι μου , όποιον έβλεπε τον φώναζε γιαγιά και παππού , όλοι είχαν ξετρελαθεί μαζί του, τον βγάζανε φωτογραφίες , τι αγκαλιές , το Σάββατο βράδυ είχε και ζωντανή ορχήστρα και είχε μπει στην πίστα ο Αναστάσης , ψιλοχόρευε και ήταν αποθέωση.

Πάντως επειδή διάβασα σήμερα ένα σχόλιο σχετικά με πεθερές να σας πω ένα σκηνικό που έγινε με ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο ξενοδοχείο.

Καθόμασταν εμείς στο σαλόνι του ξενοδοχείου και πίναμε καφέ και πάει ο μικρός σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κοντά και τους αποκάλεσε γιαγιά και παππού , πάει ο σύζηξ κοντά και λέει " όποιον βλέπει ο μικρός έτσι τον φωνάζει και απαντάει η γιαγιά "φωνάζει τη γιαγιά του γιατί του λείπει, αλλά βλέπεις οι νύφες δεν τις θέλουν τις γιαγιάδες , ειδικά τις πεθερές" ώπα λέω , να τη η σπόντα , γενικό το κακό βλέπεις, και απαντάω εγώ η γλωσσού "αν επεμβαίνουν οι πεθερές στα νέα ζευγάρια , λογικό είναι να μη τις θέλουν οι νύφες" με ακούει η γιαγιά μου λέει " ναι μωρέ και οι δύο φταίνε τι να κάνεις" .Λέω του άντρα μου τα βλέπεις , όλες οι πεθερές ούτε με τον εαυτό τους δεν μπορούν να κάνουν , πόσο μάλλον με τις νύφες τους.χιχιχιχ

Κατα τ'άλλα , εμείς φάγαμε του σκασμού , πολύ φαγητό βρε κορίτσια , πρέπει να πήρα τουλάχιστον 2 κιλά αλλά το καταευχαριστήθηκα. Τελικά είναι ωραίο μία στο τόσο να μπορείς να φεύγεις και πηγαίνεις κάπου να ξεκουραστείς. Το καλύτερο ήταν ότι η ηλικία του Αναστάση είναι ιδανική πλέον για τέτοιου είδους διακοπές, μιας και δεν χρειάστηκε να ανησυχήσουμε για τίποτα , όλα τα είχε αναλάβει το ξενοδοχείο , φρουτόκρεμες κτλ. Το βράδυ όταν κατά τις 12 τον μαζεύαμε να πάμε για ύπνο χτυπιότανε και δεν ήθελε με τίποτα ο σκατούλης , ακουγόμασταν σε όλους τους διαδρόμους , μέχρι όμως να πιει το γάλα είχε δει ήδη το τρίτο όνειρο. Ήταν πολύ ωραία, ειδικά το spa το καταευχαριστήθηκα, δεν είχα ξανακάνει η άμοιρη ποτέ στη ζωή μου τέτοιο πράγμα και ομολογώ πως από την πολύ χαλάρωση με πήρε ο ύπνος για ένα τέταρτο. Το άσχημο είναι ότι χθες το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε καθόλου καλά γιατί ο μικρός μπούκωσε για τα καλά και κλασσικά δεν μπορούσε να ανασάνει καθόλου. Ελπίζω να μην είναι τίποτα και να είναι όλο αυτό απλά από την αλλαγή κλίματος. Να πω ότι μια μικρή ταλαιπωρία περάσαμε στη διαδρομή που είχαν κλείσει τους δρόμους οι αγρότες αλλά ευτυχώς δεν αργήσαμε ιδιαίτερα να φτάσουμε. Στεναχωρήθηκα επίσης πολύ όταν έμαθα ότι η Μενεγάκη χώρισε, τι ήταν και τούτο πάλι , είπα "θα τρελαθώ, θα πηδηχτώ απο το παράθυρο"΄.

Εδώ που τα λέμε δεν μου έκανε και τρομερή εντύπωση γιατί δυστυχώς όλοι αυτοί του star system δεν μπορούν να στεριώσουν δυστυχώς με ένα μόνο σύντροφο.

Σήμερα έχω βάλει τη μητέρα μου να παρακαλουθήσει το πρωινό καφέ και περαιτέρω νέα.

Να μην το ξεχάσω , δεν έχω καταφέρει να σας διαβάσω για όλες αυτές τις μέρες αλλά πήρε το ματάκι μου απάντηση σε μήνυμα της Ρίτας.

Ρίτα καλώς ήρθες και πάλι.

Όπως είδατε τα σάρωσα πάλι όλα.

μπράβο κικο που περάσατε τόσο όμορφα, χαίρομαι! Αχ ΣΠΑ, τι τέλεια! Από την εγκυμοσύνη έχω να κάνω, αλλά είχα κάνει μόνο καθαρισμό τότε. Λέμε με τον σύζυγο να πάμε κανένα ΣΚ σε λουτρά για να δούμε πότε θα το αποφασίσουμε...το λέμε εδώ και έναν χρόνο!

Όσο για την Μενεγάκη σιγά να μην σκάσω...αυτή σκάει για μένα;;;; :mrgreen:

Τί θα ντύσετε τα μικράκια σας; Εμείς σαν εθνικηστές :lol: :lol: θα τον ντύσουμε ΛΕΩΝΙΔΑ...πολύ όμορφη η στολή!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

να πατε σαρδελινα μου ειναι πολυ ωραια!

εμεις θα ντυθουμε spiderman αλλα δεν βλεπω να την φοραει και πολυ ωρα ενω μου λεει να την βαλουμε μολις την βαζουμε θελει να την βγαλει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλε κατω τα χερια απο της πεθερες !!!! χα χα χα χα και εσεις πεθερες θα γινετε καποια μερα χα χα χα

Όντως κυρία Φωτεινή και ο άντρας μου λέει ότι θα γίνω η χειρότερη απο αυτές που κοροϊδεύω.

"ΠΕΘΕΡΕΣ ΕΦΤΑ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"

Καλέ πλάκα κάνω για τη Μενεγάκη, σιγά μη στεναχωρήθηκα κιόλας και δεν φάω το μεσημέρι, εδώ δε στεναχωριέται αυτή εγώ θα στεναχωρηθώ. η μητέρα μου μου είπε που μιλήσαμε προ ολίγου ότι στα κανάλια λέγεται πως ένας σαραντάχρονος ξεμυάλισε την Ελένη και μία 35χρονη τον Λάτσιο.

Το "θα πηδηχτώ απο το παράθυρο" το είχε πει ο Λεβέντης στο x-factor , πολύ γέλιο αν θυμάστε.

χαχαχα!!!!Βατραχακι υπέροχο!!Που το ανακάλυψες καλέ...

Φωτεινή εσυ όπως εχουμε πει εισαι η Φωτεινή Εξαιρεση στον κανονα!!!

Κικιτσα πολύ ωραια μας τα μετεφερες τα νεα σας!Ανανεωθηκατε ε;;Μπραβο στον συζ. και κλαιγοσουν κιολας, με Spa και πισινες τετοιο διημερο ολες το θελουμε!!

Ιωαννα την αρπαξε ο Χρηστακης;;Πως ειναι ο καιρος στην Αθηνα;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...