Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σούλα καλά θα κάνετε νομίζω και θα πάτε χωρίς τη μικρή. Νομίζω ότι η ταβέρνα τέτοια ώρα θα ήταν ψιλοταλαιπωρία και για εσάς και το παιδί! Αφού υπάρχει η εναλλακτική και αφού είναι πολύ λίγες οι φορές που βγήκατε κι εσείς σαν ζευγάρι είναι ευκαιρία!

Αχ βρε κορίτσια μου κι εγώ θα ήθελα α την πάρω και τη μικρή αλλά με τέτοιο καιρό, δε νομίζω! Δε θα σαραντήσει, ποιός μας πιάνει τότε...Βέβαια πώς θα βγάζω βόλτα μόνη μου δύο παιδιά, δεν ξέρω!!! Το ένα στο μάρσιπο και το άλλο στο καρότσι! Πόσα μέτρα λέτε να κάνουμε?Ούτε μέχρι τη γωνία!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑλησπερα..τελικα καναμε μια βολτιτσα στη γειτονια και ειπαμε μια και ειχε ωραιο καιρο να παμε σε μια ταβερνουλα εδω κοντα να παρουμε κατι να φαμε για το σπιτι. Ομως οταν φτασαμε μας υποδεχτηκαν τοσο θερμα και ειπαν μαλιστα σε ολους οτι τωρα που ηρθε το μωρο δεν θα καπνισει κανεις στο μαγαζι που μας κατασκλαβωσανε και τελικα μειναμε να φαμε εκει.. (αλλο που δεν θελαμε..περασαμε υπεροχα). Ο μικρος συνηλθε οσο ημασταν εξω αλλα μολις γυρισαμε σπιτι τον ξαναεπιασε κριση βηχα. Ευτυχως με το σολντεσανιλ συνηλθε. (καναμε και μια βολτα στην καταψυξη να δουμε τι υπεροχα πραγματα εχει μεσα..

Στονε εχω ακουσει οτι με την Halls χειροτερευει η ενδειξη του αλκοολ. Κατι εχει μεσα...

Για σοκολατα ξερω και εγω που ειπε η φωτεινη η να μασησεις καπνο εχω ακουσει ( αλλα δεν ξερω αν ισχυει μην το κανετε εσεις για καλο και για κακο...)

Μαρινακι μπορεις να κανεις μια βολτιτσα για να νιωσεις καλυτερα ειτε με την μικρη ειτε χωρις. Η αληθεια ειναι οτι εγω βγηκα απο την πρωτη μερα γιατι δεν γινοταν αλλιως. Πηγαινα την μικρη σχολειο -χορο κτλ.. και δεν ειχα κανεναν να μου κρατησει το μωρο ή να πηγαινοφερνει την Ανια. Το καροτσι σας δεν εχει σκαλακι πισω να ανεβασεις το δευτερο μωρο? Δες μηπως πουλανε καπου ..Θα το ευχαριστιεται κι ολας να ανεβαινει εκει. Παντως μην ανησυχεις θα τα καταφερεις. Θα βρεις τροπο ειμαι σιγουρη να τα βολευεις και τα δυο.

giovanna μου υπομονη με την πεθερα. Αφου ο αντρας σου το καταλαβαινει μην στεναχωριεσαι για τιποτα.Εχετε παντως μεγαλη κοντρα μεταξυ σας ε? Η μια την λεει στην αλλη συνεχως απο οτι καταλαβα

Εδώ είμαι κι εγώ! Στις παλιές συνήθειες... Κορίτσια η δουλειά μ' έχει φάει! Τη σκέφτομαι συχνά και όταν ξυπνάω και πριν κοιμηθώ και καμιά φορά και κατά τη διάρκεια της νύχτας αν τύχει για οποιοδήποτε λόγο και ψιλοξυπνήσω....

Κατά τα άλλα η μικρούλα μου είναι μια γλύκα σκέτη... μου κάνει τρελά νάζια! Τί να πώ, με εκπλήσσει καθημερινά!

Περάσαμε και ένα κρύωμα αυτή τη βδομάδα μαζί. Της έδωσα αμέσως αντιβηχικό και της πέρασε σε 4 μέρες. Εμένα μου 'μεινε λίγο και είναι και βουλωμένα τα αυτιά μου. Πολύ σπαστικό!

jovanna σημασία έχει πως τα 'βγαλες από μέσα σου. Δεν παθαίνει τίποτα η πεθερά!! Αλλά κι εμένα η δικιά μου μου τη σπάει που το παίζει οτι μας προλαβαίνει στα πάντα.. Εδώ την κρατάει 3 μέρες τη βδομάδα και με ρωτάει με ύφος το πρωί "τί θα φάει το παιδί". Εγώ το θεωρώ δεδομένο οτι όποιος την κρατάει πρέπει να βλέπει τί έχω αφήσει στο ψυγείο από κρέας ή χθεσινό φαγητό π.χ. και να της δίνει ή να φτιάχνει ένα φαγάκι. Δεν καταλαβαίνει οτι οι 9 ώρες που λείπω από το σπίτι δεν μου επιτρέπουν να είμαι σε όλα "πρώτη". π.χ. δεν μπορώ καθημερινά να μαγειρεύω και να προβλέπω το φαί της επόμενης ημέρας, (γιατί να το κάνω άλλωστε) δεν μπορεί όλα τα ρούχα να είναι πλυμένα, ούτε όλα τα πράγματα μαζεμένα όταν έρχεται το πρωί. Έτσι δεν είναι; Καμιά φορά μου τη δίνει που κάνει δουλειές. Της έχω πει πως δεν θέλω να κάνει. Βέβαια τελικά βολεύει, αλλά δεν μου αρέσει να αισθάνομαι οτι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Κάτι που μπορώ να το κάνω, θέλω να το κάνω εγώ, και ας το κάνω λίγο αργότερα.

Γενικά οι πεθερές όσο να 'ναι ζηλεύουν τις νύφες. Είναι λογικό! Είμαστε πιο νέες, έχουμε τους γιούς τους και τα γλυκά μας τα μωράκια που τα θεωρούν "δικά τους".

marina κάνε αυτό που αισθάνεσαι και μην σκέφτεσαι τί θα γίνει αν δεν πάρεις τη μισή ευχή. Τίποτα απολύτως! Τα μωρά είναι ευλογημένα όπως και να 'χει.

Επεξεργάστηκαν by sunsun

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Εδώ είμαι κι εγώ! Στις παλιές συνήθειες... Κορίτσια η δουλειά μ' έχει φάει! Τη σκέφτομαι συχνά και όταν ξυπνάω και πριν κοιμηθώ και καμιά φορά και κατά τη διάρκεια της νύχτας αν τύχει για οποιοδήποτε λόγο και ψιλοξυπνήσω....

Κατά τα άλλα η μικρούλα μου είναι μια γλύκα σκέτη... μου κάνει τρελά νάζια! Τί να πώ, με εκπλήσσει καθημερινά!

Περάσαμε και ένα κρύωμα αυτή τη βδομάδα μαζί. Της έδωσα αμέσως αντιβηχικό και της πέρασε σε 4 μέρες. Εμένα μου 'μεινε λίγο και είναι και βουλωμένα τα αυτιά μου. Πολύ σπαστικό!

jovanna σημασία έχει πως τα 'βγαλες από μέσα σου. Δεν παθαίνει τίποτα η πεθερά!! Αλλά κι εμένα η δικιά μου μου τη σπάει που το παίζει οτι μας προλαβαίνει στα πάντα.. Εδώ την κρατάει 3 μέρες τη βδομάδα και με ρωτάει με ύφος το πρωί "τί θα φάει το παιδί". Εγώ το θεωρώ δεδομένο οτι όποιος την κρατάει πρέπει να βλέπει τί έχω αφήσει στο ψυγείο από κρέας ή χθεσινό φαγητό π.χ. και να της δίνει ή να φτιάχνει ένα φαγάκι. Δεν καταλαβαίνει οτι οι 9 ώρες που λείπω από το σπίτι δεν μου επιτρέπουν να είμαι σε όλα "πρώτη". π.χ. δεν μπορώ καθημερινά να μαγειρεύω και να προβλέπω το φαί της επόμενης ημέρας, (γιατί να το κάνω άλλωστε) δεν μπορεί όλα τα ρούχα να είναι πλυμένα, ούτε όλα τα πράγματα μαζεμένα όταν έρχεται το πρωί. Έτσι δεν είναι; Καμιά φορά μου τη δίνει που κάνει δουλειές. Της έχω πει πως δεν θέλω να κάνει. Βέβαια τελικά βολεύει, αλλά δεν μου αρέσει να αισθάνομαι οτι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Κάτι που μπορώ να το κάνω, θέλω να το κάνω εγώ, και ας το κάνω λίγο αργότερα.

Γενικά οι πεθερές όσο να 'ναι ζηλεύουν τις νύφες. Είναι λογικό! Είμαστε πιο νέες, έχουμε τους γιούς τους και τα γλυκά μας τα μωράκια που τα θεωρούν "δικά τους".

marina κάνε αυτό που αισθάνεσαι και μην σκέφτεσαι τί θα γίνει αν δεν πάρεις τη μισή ευχή. Τίποτα απολύτως! Τα μωρά είναι ευλογημένα όπως και να 'χει.

sunsun προσπαθησε οταν φευγεις απο τη δουλεια σου να σκεφτεσαι μονο την μικρουλα σου. Ολα τα αλλα να τα διωχνεις απο το μυαλο σου. Θα εισαι πιο ηρεμη ετσι και λιγοτερο αγχωμενη. Καποτε εκανα αυτο ακριβως και εχανα πολυτιμες στιγμες με το παιδι μου. Οσο για την πεθερα σου...αν ερθει το πρωι και εισαι ανω κατω και δεν το καταλαβαινει...ενα πραγμα σημαινει ..δεν δουλεψε ποτε στη ζωη της. Η καλυτερη λυση ειναι να της πεις ακριβως τι επιτρεπεις και τι δεν επιτρεπεις να κανει ...οπως επισης τι μπορει να κανει για να σε βοηθησει.

Για να σου δωσω ενα παραδειγμα...εγω εχω γυναικα ανα 2 βδομαδες που ερχεται για το καθαρισμα. Ετσι της εχω πει οτι αν θελει να με βοηθησει ας κανει ποτε ποτε κανενα σιδερωμα (αφου δεν της αρεσει να μαγειρευει) κανενα απλωμα η μαζεμα και το κυριοτερο οταν ερχομαι να ειναι το σπιτι συμμαζεμενο (ρουχα- παιχνιδια ). Βεβαια απο μονη της κανει πολυ περισσοτερα ..βαζει καμια σκουπα... πλενει κανενα πιατο κτλ αλλα εμενα με ενδιαφερουν κυριως αυτα. Οσο για το φαγητο ..την ιδια ερωτηση ακουω και εγω καθε πρωι.

Θα πω και κατι αλλο ...επειη εχω περασει απο φασεις διαφορες ..δλδ και να εχω νταντα..και να πηγαινει το παιδι μου παιδικο απειρες ωρες αλλα και να εχω την γιαγια να το κραταει.. ειλικρινα ειναι καλυτερο να ειναι η γιαγια που ξερεις οτι πραγματικα το αγαπαει το παιδι σου και ας μην κανει οσα θα μπορουσε παρα να ειναι μια "ξενη" η ενας παιδικος σταθμος. Σας το λεω εγω που ειμαι η μονη που ξερω που πληρωνει τη γιαγια για να κραταει το εγγονι της. Ελπιζω να μη με παρεξηγεισετε αλλα μεσα σε αυτο το μηνυμα λεω και τον καημο μου εκτος απο τις εμπειριες.

Διαφημίσεις

Εδώ δεν ήρθε να με βοηθήσει βρε Stone όταν ήμουν λεχώνα. Τώρα την έπιασε ο πόνος; Και το καλύτερο.....πήρε τηλέφωνο τον άνδρα μου και του είπε τα περιστατικά και τα άκουσε και από αυτόν :lol::lol::lol::lol:

Αυτο ειναι λυπηρό πραγματικά.Να ειναι μεσα στα ποδια σου, να μη δουλευει και να μην ερθει να σου προσφερει την παραμικρη βοηθεια τη στιγμη που την εχεις αναγκη. Οσο για τον συζ. που ετρεξε να του τα αραδιασει, απο την αρχη αυτο φανηκε, οτι ήταν μια προσπαθεια εντυπωσιασμου, να δειξει οτι ενδιαφερεται..Οι γιαγιαδες πρεπει να ειναι διακριτικες αν θελουν να κρατησουν ισορροπίες αναμεσα στη σχεση με τα παιδια τους.

Αρχίζω να φρικάρω λίγο μέσα, θέλω να βγω έστω μία ωρίτσα και σκέφτομαι μέσα στην εβδομάδα να πάρω τη μισή ευχή και να βγω για λίγο! Θα προτιμούσα να έπαιρνα και τη μπουμπού μαζί αλλά είμαι αρκετά συντηρητική για να το κάνω!

Μαρίνα, πάρε τη μιση ευχή και βγειτε μια βολτιτσα με τον καλό σου.Εγω θα αφηνα τα παιδια στο σπίτι (και για τη μικρούλα πιστευω ειναι νωρις να τη βγαλεις εξω, ασε να στρωσει λίγο ο καιρός..) Φτιαξου όμορφα για να ανεβεις, κανε μια κουρα ομορφιας και βγειτε τα 2 σας για ενα φαγακι. Εγω πριν σαραντισω σηκώθηκα ενα Σαββατο στις 8 το πρωί (μου την ειχε δωσει) εβαλα το μωρο στη θεση που κοιμομουν, (έχω και φωτο πως κοιμουνται οι δυο τους διπλα-διπλα) πήγα κομμωτηριο και μετα πήγα αγορασα 2-3 ρουχαλάκια. Στις 10 που επέστρεψα ο καλός μου τραβουσε τα μαλλια του καθως το μωρο δεν ειχε βαλει γλώσσα μεσα..χαχαχα (ειπαμε ο δικος μου μεχρι 3 μηνων εκλαιγε συνεχεια)

Το ευχαριστηθηκα πολύ ομως!

Sunsun εγω πιστευω οτι τουλάχιστον στο θεμα του φαγητού πρεπει να το λες στην πεθερα σου οτι αν βρισκει λίγο χρονο θα ήθελες να ασχολειται με αυτο καθως με όλα τ'άλλα αν πάνε και λίγο πίσω τα προλαβαίνεις (πχ σιδερο, σκουπισμα, κρεβατια), το φαγητό ομως ειναι κτ που πρεπει να γινεται στην ώρα του και να υπάρχει.

Τωρα σε αυτό επίτρεψε μου να μη συμφωνησω 100% αν και εχω δει πολλά περιστατικά που αποδεικνυουν αυτα που λες. Είναι καθαρα στον άνθρωπο.. Η δικη μου απο την αρχη δεν εδειξε κανενα ιχνος ζηλιας, αδιακρισιας και επεμβασης όμως φροντισαμε και εμεις να μην γινει κτ τετοιο στη συνεχεια. Νομιζω πως τον κυριοτερο ρολο σε αυτο παιζει ο συζ. Οπως ειπε και η Ιωάννα παραπάνω.. Ας πουμε εχω ακουσει και εγω την πεθερα μου να παίρνει τηλ. κτ Κυριακες στη 1 το μεσημερι και να ρωταει τον αντρα μου "τι θα φατε;;Αν δεν εχετε φαγητό ελάτε σε εμας" και εκεινος να της απανταει "μαγειρεψε η Πετρουλα μαμα, δεν μπορουσες να πάρεις τηλ νωριτερα κι εσυ;;" Ενα παραδειγμα καθημερινο αναφερω στο οποιο ο καλος μου δεν εδωσε "τροφη" για συνεχεια, όταν ομως και οι μαμαδες βλέπουν λίγο ανοιχτο το παραθυρο απο τος γιους, μπουκαρουν μεσα και τα κανουν όλα λαμπογυαλο

Θα πω και κατι αλλο ...επειη εχω περασει απο φασεις διαφορες ..δλδ και να εχω νταντα..και να πηγαινει το παιδι μου παιδικο απειρες ωρες αλλα και να εχω την γιαγια να το κραταει.. ειλικρινα ειναι καλυτερο να ειναι η γιαγια που ξερεις οτι πραγματικα το αγαπαει το παιδι σου και ας μην κανει οσα θα μπορουσε παρα να ειναι μια "ξενη" η ενας παιδικος σταθμος. Σας το λεω εγω που ειμαι η μονη που ξερω που πληρωνει τη γιαγια για να κραταει το εγγονι της. Ελπιζω να μη με παρεξηγεισετε αλλα μεσα σε αυτο το μηνυμα λεω και τον καημο μου εκτος απο τις εμπειριες.

Εχεις δικιο Φαστ οπου υπάρχει η δυνατοτητα καλά ειναι τα παιδια να μεγαλώνουν με τις γιαγιαδες. Τωρα αν κατάλαβα καλά, εσυ πληρωνεις τη γιαγια για να κοιταει τα εγγονια της;;;;:confused::confused:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε!

Περάσαμε ένα τέλειο σκ η Εύα ξεσάλωσε, πήγαμε και για το καφεδάκι μας μόνοι, γενικά είχε απ'όλα. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί βέβαια γιατί η Εύα ξύπνησε από τις 8.30 με έντονα κλάμματα και ήταν πολύ μπουκωμένη. Τις έβαλα ορό έβγαλε δυο τεράστιες μύξες και τώρα ακούγεται καθαρή και είναι ήρεμη..θα δείξει..Σήμερα έτσι κι αλλιώς έχουμε παιδίατρο οπότε θα την δει.

Stone μου κρίμα που σας βγήκε η βόλτα τόσο ακριβή, αλλά γέλασα τόσο πολύ διαβάζοντας ότι περάσατε τον τροχονόμο για παρκαδόρο! :lol: :lol: :lol: Πάλι καλά τουλαχιστον που ήταν οριακό και δεν σας πήραν κανα δίπλωμα..προσοχή λοιπόν από εδώ και πέρα στο αλκοόλ!

Μαρίνα μου την μικρούλα κι εγώ θα σου έλεγα να μην την βγάλεις, αλλά εσύ να βγεις οπωσδήποτε! Είναι απαραίτητο πιστεύω λίγο ξέσκασμα στην περίοδο της λοχείας!

giovanna διαβάζοντας το αρχικό σου ποστ για την πεθερά σου αναρωτιόμουν που ήταν το κακό...όταν διάβασα τη συνέχεια, κατάλαβα πως προφανώς υπάρχει άσχημο παρελθόν οπότε μια χαρά τα είπες! Θέλει κότσια, ειλικρινά δεν ξέρω αν θα το έκανα(ως τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα βέβαια οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά..), αλλά αφού είχες και την υποστήριξη του καλού σου νομίζω ότι έκανες την καλύτερη δουλειά! :-)

fast μου πως είναι τα παιδάκια σου σήμερα? Κι εγώ συμφωνώ απόλυτα ότι είναι καλύτερα η γιαγιά παρά μια ξένη ή ένας παιδικός, αλλά είναι και τι ανθρώπους έχεις γύρω σου...πόσο ακολουθούν τη δική σου γραμμή(καλά, απόλυτα να σε ακολουθούν δεν γίνεται..), πόσο τους εμπιστεύεσαι, τι σχέση έχεις μαζί τους..ένα σωρό παράγοντες...

sunsun πόσο μεγάλωσε το κοριτσάκι σου καλέ!!!! Κούκλα είναι..! όσο για την πεθερά, νομίζω ότι λογαριασμό για το αν προλαβαίνεις ή όχι δεν έχεις να δώσεις σε κανένα. Αυτά που μπορείς, αυτά κάνεις. Αν τώρα εσένα δεν σε ενοχλεί και σε βολεύει σε ορισμένες φάσεις να σε βοηθάει, άστην να το κάνει.

Στο θέμα ''ζήλειας'' δεν συμφωνω. Είναι θέμα ανθρώπου καθαρά και όχι θέμα πεθεράς-νύφης. Καμιά φορά τυχαίνει να έρθει η πεθερά μου και να είμαστε άνω- κατω και της λέω ''πω πω το σπίτι είναι χάλια'' και πάνα μου λέει ''καλά είσαι με τα καλά σου?με παιδί στο σπίτι έτσι είναι τα χάλια σπίτια? δεν έχεις δει μου φαίνεται..''. Αν τύχει να πάμε για φαγητό εκεί πάντα θα μου πει ''να κάνω και το φαί της Εύας να κάνεις ριλάξ σήμερα?'' :-) Επίσης με την Εύα πάντα θα πει μια καλή κουβέντα για το πως την έχω μάθει κλπ..Δεν έχω νιώσει ποτέ ότι με ανταγωνίζεται, αντίθετα νιώθω ότι με έχει ακριβώς όπως έχει τις κόρες της.

Επανέρχομαι με τα υπόλοιπα

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημέρα φιλεναδούλες...

μαράκι μου χαίρομαι που περάσατε όμορφα!

Ο Αστέρης ακόμη μπουκωμένος και λίγα φλεμματάκια...βάζουμε πολύ ορό κι ευτυχώς και με το otrisalin γίνεται δουλειά. Θαυματουργό πραγματάκι. Το πρωί και το βράδυ βάζουμε και otrivin στην μυτούλα και επίσης παίρνουμε πρωί και βράδυ trebon!

m57Zp2.png

Καλημέρα κοριτσια μου.

Εμεις χθες στο τραπεζι περασαμε ομορφα αν και το φαγητο ηταν χαλια και σαν να με πειραξε και λίγο!!!!!

Η μικρή φυσικά στις 12 που γυρίσαμε δεν κοιμόταν και συνεχισε το παιχνίδι της μαζι μας για καμια ωρίτσα !!Τελικα πρεπει να το παρω απόφαση εχω ξενυχτισα κορη.

Συμπεθερα μου να δωσεις πολλα φιλακια στον μπουκωμενο γαμπρουλη μου.

Ρε κορίτσια εφτασε η Τσικνοπέμπτη και ακομα στολη δεν πηγα να της παρω.Δεν εχω ιδεα τι να τη ντυσω.Σκεφτομαι κατι σε ζωακι αλλα ολα εχουνε κατι για το κεφαλι αυτακι καπελακια κτλ και η μικρη αποκλειεται να τα κρατησει.

Βικάκυ θελω να μιλήσουμε λίγο .Τι ωρα μπορω να σε παρω τηλ??

Διαφημίσεις

Σαρδελάκι μου περαστικά στον Αστεράκο σου! Ελπίζω να του φύγει γρήγορα το μπούκωμα. Τι είναι το trebon???

Σουλίτσα μου χάρηκα πάρα πολύ που βγήκες! Μπράβο κορίτσι μου, άντε να ξεσκάσεις κι εσύ λίγο!

Κι εγώ δεν ξέρω τι θα την ντύσω ακόμη, οι στολές που έχω δει μέχρι τώρα δεν μου αρέσουν καθόλου. Τα υφάσματα ρε γμτ είναι τρισάθλια. Το μόνο που έχω δει που μου άρεσε λίγο ήταν μια στολή κινέζας, αλλά δεν τρελλάθηκα κιόλας. Επίσης το πρόβλημα με στέκες κορδέλες καπέλα κλπ το έχουμε κι εμείς..κορδέλα ή σκούφο κρατάει μόνο όταν είμαστε έξω γιατί ξέρει ότι της το βάζω για το κρύο..

Ρίτα τι έγινε? Μεγειά τα παιχνίδια! Ο Γρηγόρης κατέβηκε καθόλου από την γουρούνα ή κοιμούνται αγκαλιά? :lol: :lol: :lol:

Α, Να και το κινέζικο ημερολόγιο για αγόρι -κορίτσι. Όταν το είχα κάνει δεν έβγαινε με την Εύα γιατί έβαζα την κανονική μου ηλικία. Πρέπει όμως να προσθέσεις +9 στην ηλικία σου και μετά να δεις τους μήνες. Σε εσάς βγαίνει? http://www.parentingweekly.com/pregnancy/pregnancy_information/chinese_calendar.htm

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

συμπεθέρα μου χάρηκα που περάσατε καλά χθες που βγήκατε...όντως πάντως η νύφη μου είναι ξενύχτησα...καλέ θα τρώει όλα τα φράγκα του γιου μου στα μπουζούκια :lol:

μαράκι μου το trebon είναι βλεννολυτικό και αποχρεμητικό...πολύ καλό πάντως!

m57Zp2.png

καλημερα!!!

τι κανετε;

εχθες χαθηκα αλλα απο το πρωι που φυγαμε επιστρεψαμε το βραδυ περασαμε τελεια κι ο μικρος ξετρελαθηκε με τις βολτες βεβαια το βραδυ μας ηταν πολυ ανυσηχο εως της 2:30 ειχε γκρινια και μου φανηκε λιγο ζεστος τελικα δεν ειχε πυρετο αλλα του εδωσα λιγο ντεπον και ηρεμησε κοιμηθηκε σας πουλακι!

σαρδελινα μου περαστικα στον Αστερακο!

στονε μου μια χαρα σας βγηκε το παρκιν;:lol::lol::lol:

εμεις ευτυχως δεν εχουμε προβλημα με το αλκοολ ο αντρας μου δεν πινει εγω ειμαι το γερο ποτυρι αλλα εχουμε αλλο πιο σοβαρο προβλημα το θεμα της ταχυτητας εκει εχουμε φαει κλησεις και την τελευταια φορα καλυτερα να μην το θυμαμαι γιατι ακομη λιγο θα την βγαζαμε στη ψυρου!

αρμακι ευχομαι να μην ειναι κατι το μπουκωμα της Ευας κι εμεις σχεδον ολοι την εβδομαδα εχουμε μυξουλες και βαζουμε ορο.

για τις πεθερες τι να πω ειναι θεμα ανθρωπου και του ανθρωπου που εχεις διπλα σου!

καπου ειχα διαβασει ενα ωραιο στιχακι για τις πεθερες αν το βρω θα σας το βαλω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερααααααααα

Μετα απο ενα υπεροχο ΣΚ να μαστε παλι ..Το Σαββατο το πρωι πηγαμε στο φλοισβο μιας και ειχε υπεροχη μερα αλλα μετα μαλλον εκει ξαναματακρυωσε και εχουμε βηχα παλι ..Χθες δεν τον πηγα πουθενα μην μου χειροτερεψει αλλα περασαμε και ομορφα τα δυο μας σπιτι !!

Περαστικα και σε ολα τα υπολοιπα παιδακια μας ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...