Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!

τι κανετε;

εδω δεν βρεχει αλλα εβρεχε ολο το βραδυ!

εμεις θα φαμε τα φρουτα μας και σημερα εχουμε εξοδο θα παμε για φαγητο εξω και μετα για καφεδακι!

φιλια καλα να περασετε!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανούλες!!!!!

Ιωάννα, συνηλθε επιτελους η Αλεξάνδρα!!Της εκανε καλό η χτεσινη βολτίτσα σας

Ελένη, λίγο ταλαιπωρεισαι...Αν τον αφηνεις 20 λεπτακια νομιζεις δεν θα χορτασει;;; Εχεις σκοπό να αντλεις το βραδυ ενα γευμα και να του το δινεις (κατα τις 3) μολις ξυπναει;;Μια κι εξω..

Χτες ήταν μια πολύ ωραια βραδια, ειμασταν σε χορο συλλογου στο Ρετζικι, με ζωνατνη μουσική και εξαιρετικο φαγητό.Γυρω στη μια που αποφασισαμε να φυγουμε φαγωθηκαμε οι γυναικες να πάμε και στον Κουρκούλη, οι αντρες δεν ειχαν πρόβλημα και ειπαν να μας κανουν το χατήρι..Στη διαδρομή επειδη με τα εργα του μετρό βγηκαμε εκτος προορισμού και ήδη ειχαμε αργησει αρκετα συμφωνησαμε να πάμε για παγωτάκι και μια μικρή βολτα στην παραλία. Πάνω που βρηκαμε να παρκαρουμε, ενας κυριος με φακό μας εκανε νοημα να μπουμε δεξια και μολις ο καλος μου ανοιξε το παραθυρο του, του εχωσε στο στομα τον μετρητη αλκοόλ (να φανταστειτε οτι μεχρι εκεινη τη στιγμή νομιζαμε ότι ήταν ο παρκαδορος χαχαχα!!!)

Τον βρηκαν λίγο πιο πάνω απο το οριο (0,24 ειναι το οριο και 0,28 ειχε ο καλος μου) και μας εδωσαν μια ωραιοτατη κλισουλα 200  που αν την πληρωσουμε μεσα σε 10 μερες μειώνεται στο μισό..Πριν απο εμας λοιιπόν ήταν και ενας γιατρός που ειχε 0,50 και του πήραν το διπλωμα και δεν του επετρεψαν να πάρει το αυτοκινητο του..Τον εστειλαν με τα πόδια!Λιάρδα ο γιατρός...Εκεινος ελεγε στο οργανο, "Κυριε Αστυνομε, πάρε μια καρτούλα, αχρειαστος να'μαι..." (να τον τουμπάρει προσπαθούσε χαχα)κι ο αστυνομικος "Θα τον σκεφτω γιατρε μου... αντε να πας να κοιμηθεις τώρα!"

Οπως καταλαβαίνετε ούτε στον Κουρκούλη πήγαμε ούτε όμως και για παγωτό.μας χάλασε το περιστατικό, όμως ετσι πρεπει να γινεται και χρειαζεται πολύ προσοχή, όταν πίνουμε και το ριχνουμε λίγο εξω να υπάρχει και καποιος που θα φροντισει μετα να ειναι νηφαλιος 100% για να οδηγησει με ασφάλεια για όλους.

Σήμερα η μερα θα κυλήσει σε χαλαρούς ρυθμους..Θα παμε στα πεθερικα μου για φαγητό και το απόγευμα στη νονα μας για καφεδακι...

Οσο για τις δουλεις που ρωτησες Giovanna εχτες και εγω με τον μικρο μες τα ποδια μου πολύ δυσκολευομαι..Δεν θελω όμως να τον πηγαινω στις γιαγιαδες όταν κανω δουλίτσες. Σιγουρα κανω ξεσκονισμα, σκουπισμα και τζαμια με τον μικρό και σφουγγαρισμα κανω όταν κοιμαται το μεσημερι, εχει τρελα με τον κουβα και πηγαινει τον κουβαλάει με αποτελεσμα να το ριχνει και να γινεται μουσκεμα.Σιδερωμα κανω όταν ειναι και ο συζυγος εδω, τις βραδινες ώρες.

Μπαλκόνια και αυλή κανω λιγοτερο συχνά μιας και με το στεγνωτηριο σωθηκα..δεν πλένω συνεχεια πια όταν ειναι να απλώσω..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα και από μενα.

Τελικά βγήκαμε χθες και περασαμε ωραια.

Η μικρη φυσικα χοροπηδουσε τη γιαγια μεχρι τις 1 .σημερα ξύπνησε 11 αλλα με βολεψε μια που κοιμηθηκα λιγο και εγω.

Μετα γκρινιαζω που την αφηνουν οι γιαγιαδες!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τελως παντων .Σημερα ειναι μεσα την τρελη χαρα.

Εβαλα φαγητακι και τωρα θα την κανουμε μπανακι.

Πετρούλα μου κακός ανθρωπος ο παρκαδόρος και ακριβός .200 ευρω????:tongue:

Αχ μωρε συμβαινουν και αυτα.

Εεμες είμαστε καλεσμενοι σε ενα τραπεζι το βραδακυ αλλα δεν ξερω τι να κανω με τη μικρη.

Να την αφησω παλι στην πεθερα δεν λεει.

Απο την αλλη αυτος που μας καλεσε ειναι φιλος του αντρα μου και οσες φορες και να μας καλεσε δεν μπορεσαμε να παμε.

Το φαγητο θα ειναι σε ταβερνα και σκεφτομαι να παρω τη μικρή ????:confused:

Πολλα φιλακια

Πραγματι Σούλα, το parking μας κοστισε αρκετα!!χαχα

Να την πάρεις μαζί σου την μικρή, να αρχισει να μαθαινει και το εξω σιγα-σιγα μιας και τωρα που θα αρχισει να ανοιγει ο καιρος θα την παίρνετε πια μαζι σας.

Μην το σκεφτεσαι, θα ειναι λίγο ανησυχη, αλλά σε καθε περιπτωση κοίτα να την απασχολεις..Κι εγω οταν βγαινουμε και τον παιρνουμε μαζί, συνηθως με αυτον ασχολούμαι, πάρε κανα παιχνιδακι μαζί και καρεκλάκι.Αστην καιλίγο να τσιμπολογαει μονη της και κυριως οτι και να κάνει μην αισθανθεις αβολα, όλα τα παιδια ετσι ειναι..Εγω βάζω στοχο τη μια ωρα, αν τα καταφερουμε χωρις να σηκώσουμε το μαγαζι στο πόδι, εχει περασει το τεστ!!χαχα

Kαλημερα και απο εμενα.

Πετρουλα οσο και αν ηταν δυσαρεστο το περιστατικο σας του εδωσες μια ευχαριστη νοτα και πραγματικα πολυ γελασα...Καλα δεν ειχε κανενα περιπολικο κοντα ή κατι που να καταλαβετε οτι ηταν απο την τροχαια?

Τουλαχιστον κοιμηθηκατε τελικα σχετικα νωρις.

Σουλιτσα παρτην μαζι σου..αφου δεν εχεις που να την αφησεις τι το σκεφτεσαι? Ετσι και αλλιως δεν εχει να σηκωθει το πρωι να παει στο σχολειο για να ανησυχεις μηπως καθυστερησει να κοιμηθει ενα βραδυ :D :D :D

Σημερα η Ανια ξυπνησε απυρετη, ο Νικολας ομως χειροτερεψε. Ολη νυχτα εβηχε το πουλακι μου. Τι σολντεσανιλ εδωσα ..τι τα παραθυρα ανοιγα... τιποτα

Και τωρα το πρωι βηχει. Θα τον ντυσουμε καλα να τον βγαλουμε εδω γυρω μια βολτα για να εισπνευσει κρυο αερα και υγρασια μηπως συνελεθει λιγακι.

Φιλια προς το παρον σε ολες

Διαφημίσεις

Γεια σας! Μόλις γυρίσαμε απο την βόλτα μας.

Για παιδική χαρα έκανε κρύο, για παιδότοπο δεν το συζητώ με τόσα παιδάκια και τελικά πήγαμε mall. Λύσαξε ο μικρός να τρέχει, δεν είχε πολύ κόσμο και ήταν super.

sardelaki μου περαστικά στον Αστέρη σου! Την άρπαξε στο χωριό?

fast μου τελικά κόλλησε ο Νικόλας ε? Τόσο χάλια μωρε? Ξεκίνησες και τα εισπνεόμενα? Περαστικά του.

Σουλίτσα μου να την πάρεις μαζί σου, ελπίζω να καθήσει και να περάσετε καλά! Εμείς μέχρι 10 λεπτά το πολύ να καθήσουμε κάπου εξω. Ούτε για φαϊ πάμε, ούτε για καφε.

Πετρούλα μου ωραία η εξοδος σας αλλά λίγο ακριβή. Εμείς όταν βγαίνουμε (όταν βγαίναμε κάποτε...) στην επιστροφή οδηγούσα πάντα εγώ που δεν πίνω. Και όταν με σταματάνε για αλκοτεστ, η καλυτερη μου:D!

Κώνκων αυτό ακριβώς αντιμετωπίζω άδω και 2 χειμώνες από τον 3οροφο εγώ είμαι στον 5, αν και έχω σφραγίσει τον καπνοδόχο έκλεισα και το καλπε, όταν ανάβει ο 3ος εγώ ντουμανιάζω, αν μαγειρεύω. Αν και τους είπα το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με έχουν σύνδεση κανονικα:confused::confused: εχω βαλε και εγω χριστουγενιατικα κεραμικα σπιτακια με φωτακια και ειναι πολυ ωραιο

Φωτεινή μου τραβάει την κάπνα απο τις καπνοδόχους που είναι δίπλα δίπλα. Και σβηστά να τα έχουν πάλι τραβάει ο απορροφητηρας και μυρίζει. Αυτό που κάνω είναι με το που ανοίγω απορροφητηρα να ανοίγω και 2 δάχτυλα το παράθυρο.:confused:

armaki μου με γειά το κούρεμα της Ευας!

Ριτάκι μου χαμός μ'αυτά τα παιχνίδια! Εμεις απο οταν πηραμε την τσουλίθρα και την τραμπάλα το σαλόνι έγινε παιδική χαρά. Βέβαια αν καθόταν να παίξει και λίγο δε θα με πείραζε...

Φωτεινή μου τραβάει την κάπνα απο τις καπνοδόχους που είναι δίπλα δίπλα. Και σβηστά να τα έχουν πάλι τραβάει ο απορροφητηρας και μυρίζει. Αυτό που κάνω είναι με το που ανοίγω απορροφητηρα να ανοίγω και 2 δάχτυλα το παράθυρο.:confused:

καλησπερα μανουλες

αυτο κανω κωνκων μου με το παραθυρο:confused::confused: και οταν κανει κρυο παγωνουμε γιατι ειμαι γωνια και ψηλα

Πετρούλα ντα ντα ντα τον κακό παρκαδόρο:):)…..σας βγήκε λίγο ξυνό …άλλα πρέπει να το διασκεδάσατε κιόλας από την περιγραφή και μόνο έτσι ακούγετε:):). Δεν μου λες ....για τις σοκολάτες δεν ξέρεις το κόλπο:?::?::?: τρως ένα κομμάτι και δεν δείχνει σωστά το τεστ Όχι ότι το έχουμε εφαρμόσει ποτέ η τουλάχιστον δεν έτυχε και χτυπώ ξύλο γιατί ξέρουμε που είναι τα μπλόκα:wink:;-):wink:;-)

Σαρδελάκι και fast περαστικουλια στα παιδάκια σας

Giovanna φτου φτου φτου στην Αλεξανδρα

Ελενη δυσκολα εως οτου παρει μια ρεγουλα το μκρουλι

Εγώ μόλις συμμάζεψα και έφαγα και την σαλατούλα μου μια και περιμένω το απόγευμα τα περίφημα σουτζουκάκια από το μαγαζί μας και δεν χαλνώ την όρεξη μου με τίποτα άλλο. Ακούω ράδιο Θεσσαλονίκη με πολύ καλή Ελληνική μουσική και έτσι απόλαυσα και δουλείες και ελαφρύ φαγητό

Εδω ο καιρος ειναι τελειος, λαμπερος ηλιος διχως συννεφα

Καλησπέρα κοριτσάκια. Όμορφα περάσατε από ότι διαβάζω.

Φαστ περαστικά και στο Νικόλα. Η Άνια πώς είναι σήμερα;

Sardelaki από ότι διάβασα και ο Αστέρης αρρωστούλης. Περαστικά και σε εσάς. Να φύγει ο Χειμώνας κορίτσια για να ηρεμήσουμε. Εγώ έχω σκοπό φέτος το Καλοκαίρι να την πηγαίνω κάθε μέρα για μπάνιο.

Stone και μη χειρότερα. Αφού έδειξε μόνο 0,28 τυχεροί ήσαστε. Χαλάλι σας. Γιατί δεν οδήγησες εσύ; Είχες πιει παραπάνω; Και εμείς όταν βγαίνουμε, όπως και η Κωνκων, στην επιστροφή οδηγώ εγώ.

Σούλα εγώ δεν θα την έπαιρνα στην ταβέρνα. Αν ήταν στο σπίτι ναι, αλλά μέσα στην κάπνα και στα χνώτα οποιουδήποτε; Ας την κρατήσει ένα βράδυ ακόμα η γιαγιά, δεν βγαίνετε και συνέχεια. Θα είσαι και ε΄συ πιο ήρεμη.

Εγώ είχα σκοπό, λόγω βροχής, σήμερα να μην κατέβω αλλά τελικά έβγαλε ήλιο και άλλαξαν τα σχέδια. Με πήρε τηλέφωνο μια φίλη μο που έχει ένα αγοράκι 3,5 χρονών και πήγαμε στην καφετέρια που ήμουν και χτες. Εντωμεταξύ συνέβη το εξής. Το πρωί με παίρνει η πεθερά μου τηλέφωνο (20 φορές με έχει πάρει από την Παρασκευή που έφυγε ο καλός μου :mad::x:x:x:x:x) για να με ρωτήσει τι κάνει η Αλεξάνδρα, αν χρειάζομαι βοήθεια, αν θέλω να έρθει σπίτι κλπ. Σε κάθε 'δεν χρειάζομαι τίποτα και δεν είναι ανάγκη' που έλεγα μου απαντούσε με 'σίγουρα;'. Τεσπά, με ρωτάει αν θα κατέβω και της είπα όχι. Τα σχέδιά μου όμως άλλαξαν όπως έγραψα παραπάνω. Την ώρα που ήμουν για καφέ χτυπάει το κινητό μου και ήταν αυτή. Με ρωτούσε που ήμουν και ευτυχώς έδωσα αόριστες πληροφορίες, γιατί συνήθως όταν είμαι με φίλους και την Αλεξάνδρα για καφέ και με πάρει τηλέφωνο και της πω που είμαι, μετά κουβαλιέται και αυτή και καλά για να δει την Αλεξάνδρα :mad::x:x:x:x:x Δεν κάθεται βέβαια ώρα, αλλά αυτό είναι κάτι που ενοχλεί τους φίλπυς μου και δίκιο έχουν. Τώρα στα σημερινά. Τι είχε κάνει η κυρία; Είχε έρθει σπίτι μου και καλά για έκπληξη (έχουμε 10 χλμ απόσταση) :confused::confused::confused::confused::confused:. Μάλιστα μου το λέει με δήθεν παράπονο 'και εμείς θέλαμε να σας κάνουμε έκπληξη' και της απάντησα 'δεν πειράζει σας την κάναμε εμείς, αλλά δεν θα βγάζω και έκτακτο ανακοινωθέν όταν φεύγω από το σπίτι μου'. Μετά συνεχίζει την κουβέντα 'έχεις ντύσει καλά το παιδί;' και της απαντάω 'όχι γιατί μου αρέσει να τη βλέπω να ψήνεται στον πυρετό'. Εκεί κάπου κλείνουμε και το τηλέφωνο με την πρόφαση ότι πρέπει να πιάσω την Αλεξάνδρα. Με έχει πρήξει ρε κορίτσια και της τα φυλάω από την προηγούμενη εβδομάδα. Με είχε ρωτήσει αν χρειάζομαι βοήθεια όταν θα πήγαινα την Αλεξάνδρα στο γιατρό και της είχα πει όχι γιατί θα την πήγαινα με τον μπαμπά μου. Ε, κουβαλήθηκε και αυτή και μετά ήρθε και η κουνιάδα μου που θα τη γύριζε και σπίτι και βρεθήκαμε να περιμένουμε σε ένα ιατρείο φίσκα, τέσσερις ενήλικες για ένα μωρό. Μετά έπιασε και τη μάνα μου και της είπε ότι δήθεν το αυτί του παιδιού ήταν γεμάτο υγρό, που το είδε δεν ξέρω αφού εγώ την είχα αγκαλιά, και ότι καλά θα κάνουμε να τη σταματήσουμε από τον Παιδικό και να την προσέχει αυτή. :mad::x:x:x

Αυτή η κουβέντα για τον παιδικό έγινε και σήμερα, του στυλ 'θα την πας αύριο σχολείο;' και της απάντησα 'φυσικά, γιατί το παιδί θέλει παιδιά και όχι γερόντους'.

Το ξέρω ότι είμαι και εγώ στην κόντρα, αλλά θέλει συνέχεια να ανακατεύεται.

Σας έπρηξα; Συγγνώμη......τουλάχιστον τα έβγαλα από μέσα μου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ηρθα και εγώ...

Αχ τι τα μελετουσαμε τα τζακιααααα, έβγαλε εναν νοτια και γεμισε το σπίτι καπνό, εχει τσουξει ο λαιμος μας και η μυτη μας!!Τωρα εχω ξεπαγιασει γιατι τα εχουμε όλα ανοιχτα..Πρωτη φορα το παθαινουμε αυτό:(:(

Περαστικά στο Νικόλα και στον Αστερη.Γρηγορα να γινουν καλά τα παιδακια μας!

Κωνκων και Ιωάννα, ο καλος μου οταν ειμαστε μαζί θελει να οδηγαει εκεινος. Για μενα οι δρομοι της πόλης (αν και κατεβαινω στο κεντρο σπάνια) ειναι γνωστοι ωστόσο δεν θεωρησαμε οτι επρεπε να οδηγησω εγώ γιατι πραγματικά δεν ήπιε τοσο ωστε να εχει αμφιβολία για την ικανοτητα οδηγησης.

Κι ο αστυνομικος αυτο τους ειπε, αλλη φορα όταν πίνετε εστω και λίγο το τιμονι στα κοριτσια λέω κι εγω Κε Αστυνομε κι εμεις τα τσουξαμε λιγακι ο φιλος μας του'λεγε αφησε μας βρε κε αστυνομε, τα κοριτσια πρεπει να τα επιστρεψουμε στο σπίτι, θα εχουν προβλημα με τους γονεις τους :lol::lol: εκεινος το χαβα του..Οτι και να τους λέγαμε τπτ..πόσα να εχουν ακουσει αραγε, πόσες ιστοριες....

Φωτεινή αυτο με τη σοκολατα το γνωριζαμε αλλά που να τη βρισκαμε εκεινη την ώρα...Του δωσαμε να φαει halls και να πιει νερό μεχρι να ερθει η σειρα του να ξαναφυσηξει...

Η αλήθεια ειναι οτι εγω ήπια λίγο παραπάνω και γενικότερα πίνω, μονο ομως κρασί.Δλδ ήπιαμε ενα κιλο (και κτ) κρασι οι δυο μας και ήταν στο οριο το αλκοτεστ..Εαν μεσα σε ενα χρονο ξανακανει την ιδια παραβαση θα του αφαιρεσουν το διπλωμα για ενα 6μηνο.

Ιωάννα μια χαρα τα ειπες στην πεθερα, στενος κορσες σας εγινε;;

Αληθεια δεν θελεις καπου-καπου να σε βοηθαει ή εχουν προηγηθει και αλλα σκηνικά τα οποια σε εχουν χαλάσει;;

Αυτες οι ξαφνικες επισκεψεις που δεχομαι και εγώ απο συγγενεις των πεθερικων μου πολύ με τρελαίνουν.Εχεις δεν εχεις ορεξη να πρεπει να τους ακους και να σταματας εκεινη την ώρα οτι κανεις για να καθεσαι και να σαχλαμαριζουν!

Οσο για τα παιχνιδια τα μισα και παραπάνω και ειδικα οσα ειναι ογκώδη τα εχω στειλει στην πεθερα μου και τα παιζει εκει.Αυτη τη γουρουνα που εχουμε κι εμεις και το συνεργειο του mcqueen και τα ντραμς απο τα Χριστουγεννα τα εχω εκει..Εδω εχω 4 παιχνιδοκουτα που καθε βραδυ τα μαζευω όλα απο το πάτωμα και τοπρωί η πρωτη δουλεια που θα κανει ειναι να περασει απο όλα και να τα γυρισει τουμπα, μετα απο αυτο πίνει το γαλα του βλέποντας τα...

Επεξεργάστηκαν by Stone

Εδώ δεν ήρθε να με βοηθήσει βρε Stone όταν ήμουν λεχώνα. Τώρα την έπιασε ο πόνος; Και το καλύτερο.....πήρε τηλέφωνο τον άνδρα μου και του είπε τα περιστατικά και τα άκουσε και από αυτόν :lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Fast μπράβο στην Άννια σου που συνήλθε κι ελπίζω το ίδιο να μας πεις και για το γιόκα σου αύριο! Να γιατί είχε τόσα πολλά σάλια το παιδί! Παθαίνουμε ακριβώς το ίδιο λίγες μέρες πριν ξεσπάσει ο παλιοβήχας!

Deleni κουράγιο! Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Χτες κοιμήθηκα 2 δυμισάωρα και ένα δυωράκι το πρωί και πήρα τα πάνω μου!Αυτά είναι τα ζόρια με το θηλασμό, μόλις πάνε να φάνε τα παίρνει ο υπνος, τα βάζεις για ύπνο και πάλι από την αρχή! Εμένα χτες από τις 4-5 το ξημέρωμα έκανε 3 φορες κακά! Μόλις θήλαζε και ρευόταν την έβαζα στο κρεβάτι και μπρρρρ! Μετά πλύσιμο, πάλι τάισμα και πάει λέγοντας! Χαλάλι της όμως αφού σήμερα τη ζύγισα και έπιασε το τρίκιλο! Γιούπι!!!

Πετρούλα όντως ακριβούτσικη σας βγήκε η βόλτα, αλλά όπως λες κι εσύ καλύτερα να είμαστε προσεχτικοί με το ποτό κι ας μας στοιχίζει λίγο ακριβά με καμιά κλήση για να μαθαίνουμε! Το τσούζεις όμως κι εσύ ε???:lol:

Γιοβάννα θέλει να τα ακούσει μου φαίνεται η πεθερά σου! Άκου σου κουβαλιέται στις καφετέριες!:rolleyes: Κι αυτό με τον παιδικό...μια χαρά της απάντησες!

Αρχίζω να φρικάρω λίγο μέσα, θέλω να βγω έστω μία ωρίτσα και σκέφτομαι μέσα στην εβδομάδα να πάρω τη μισή ευχή και να βγω για λίγο! Θα προτιμούσα να έπαιρνα και τη μπουμπού μαζί αλλά είμαι αρκετά συντηρητική για να το κάνω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας!

Φαστ μου περαστικα! Να γιατι ειχε σαλια το παιδι... Πως ειναι σημερα?

Ιωαννα καλα τα ειπες! Ελεος! Τουλαχιστον εχεις την υποστηριξη του αντρα σου.. κατι ειναι κι αυτο! Ακου να σου κουβαλιεται στους καφεδες! Αυτο παραπαει... Απο την αλλη εσυ ξερεις καλυτερα.. Για να σε εχει φερει στον αμην κατι ξερεις...

Μαρινακι σε καταλαβαινω απολυτα! Να βγεις, να πας μια βολτα οπωσδηποτε κι ας μην εχεις παρει τη μιση ευχη, και τι εγινε? Η κουμπαρα μου τα εβγαζε απο την πρωτη εβδομαδα. Τη μικρη που ειναι τωρα 4 μηνων (ειναι και τριτο παιδι οποτε ειναι γενικα cool) την εβγαλε την 6η μερα. Απο τοτε ειναι καθε μερα στους δρομους!:lol: Μεγαλη σουρτουκο η μικρη! Τιποτα δεν εχει παθει, την ντυνει σωστα και την κανουν καθε πρωι. Κι εκεινη ειναι μια χαρα και χαρουμενη και η μικρη εχει γινει ακρως κοινωνικη!

Stone μου κι εμενα ετσι ειναι ο αντρας μου... Δε μου δινει το αυτοκινητο με τιποτα οσο και να εχει πιει... Θα μας κατσει καμια φορα το αλκοτεστ και θα τρεχουμε, του το εχω πει, δε θελει να το καταλαβει και μου σπαει το νευρικο μου συστημα...:mad::mad::mad::mad:

t7fQp3.png

Καλησπέρα και από μενα.

Τελικα θα την αφησουμε τη μικρη και θα παμε μονοι μας.

Φαστ περαστικα γλυκεια μου.

συμπεθερα μου πολύ φοβαμαι και εγω τι κολησα τη νυφουλα σου συναχι γιατι σημερα φταρνιζεται συνεχεια.

Περαστικ αστον γαμπρούλη μου.

Ιωάννα καμμια φορα ο μονος τροπος για να καταλαβουν ειναι να τους τα πεις χοντραΆφου σε στηριζει και ο αντρας σου μη μασας.

Μαρινάκι μου εγώ πηρα τη μιση ευχουλα και πηρα και την Ανδρεάννα και΄βγηκαμε.Απο εκεινη την ημερα δεν βαλαμε τον π.. πο μας κατω!!;)

αν παλι εσυ εν θελεις να βγαλεις τη μικρη να βγεις μονη σου να ξεσκασεις λιγο.

Φιλακια πολλα.

Θα τα πουμε αυριο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...