Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ριτακι καλως ηρθατε στο κλαμπ με τις γουρουνες χαχαχα!

κι εμεις την εχουμε αραγμενη στο σαλονι οποτε την θυμηθει την καβαλαει αλλιως παει εκει που θελει και την κανει σκαλοπατι για να ανεβει οχι που δεν θα εβρισκε τροπο να την χρισιμοποιησει το θηριακι μου αχαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας !

Βγηκαμε κουνιες,καφεδακι,φαγητο και μετα πηγαμε ολοι μαζι με το νονο του τζαμπο να του αγορασει παλι παιχνιδια..επεμενε και δεν μπορεσα να πω οχι..

Είχε και τη γιορτή του παιδί, δικαιούται ανανέωση των παιχνιδιών του! Τώρα πού θα τα βολέψεις όλα χμμμμ:rolleyes:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γιοβάννα ζήλεψα λίγο τις βολτίτσες χάρηκα όμως που περάσατε τόσο καλά, γιατί αρκετά ταλαιπωρηθήκατε κι εσείς τελευταία!

Φάστ ελπίζω αύριο να είναι απύρετη η κόρη σου και όσο για τα σάλια νομίζω ότι πέρα από τα δόντια έχει να κάνει και με το αν περνάει καμιά λαρυγγίτιδα, φαρυγγίτιδα!

Άρμα μεγειά τα μαλλάκια σας, καλέ επίτηδες τα άφησε λίγο πιο μακρυά από τη μία μεριά η κομμώτρια για να μη ματιάζεται το κοριτσάκι σου!

Πετρούλα να περάσετε τέλεια και ρίξε και ένα χορό και για μας!

Έγώ είμαι λίγο κομμάτια σήμερα γιατί από χτες βράδυ η τοσοδούλα δε με αφήνει να κοιμηθώ ούτε καν δύωρο συνεχόμενο! Ελπίζω σήμερα το βράδυ μας να είναι καλύτερο! Πάω να ταίσω και ίσως τα ξαναπούμε αργότερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

με τοσα παιχνιδια οπως ειπε η Ριτα σε λιγο εμεις θα φυγουμε απο το σπιτι.

και το θεμα ειναι οτι τα μικρα τα βαριουντε, ειναι και η ηλικια δυσκολη, δεν ξερουν με τι να ασχοληθουν

Φάστ ελπίζω αύριο να είναι απύρετη η κόρη σου και όσο για τα σάλια νομίζω ότι πέρα από τα δόντια έχει να κάνει και με το αν περνάει καμιά λαρυγγίτιδα, φαρυγγίτιδα!

Moυ το ειπε και η γιατρος αυτο... Χειροτερευει την κατασταση.

Σου ευχομαι ενα ξεκουραστο βραδυ με παραπανω ωρες υπνου...

Το ξέρω βατραχάκι μου και η μικρή την είναι εδω βαριέται με τα παιχνίδια και μετά έρχεται από πίσω μου…πόσες φορές κόντεψα να την πλακώσω και να πέσω από πάνω της…ούτε ψίχουλο δεν θα βρεθεί θα την κάνω λιώμα:):)

Fast τελικα είναι λαρυγγίτιδα .. φαρυγγίτιδα του Νικόλα η Ανια έχει πυρετό τώρα ?

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς κορίτσια. Απόψε είχαμε ένα ανέλπιστα ήρεμο βράδυ. Εντύπωση μου έκανε. Φτου - φτου μην μας ματιάσω. Τι θα κάνετε σήμερα; Παίζει καμιά βολτίτσα; Εδώ πάλι βρέχει γμτ. Μας κούρασαν φέτος αυτές οι βροχές πάρα πολύ. Σας αφήνω για την ώρα και τα λέμε μετά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!

και εδώ βρέχει Γιοβάννα μου...:-( Θέλω και λίγο ήλιο, τον πεθύμησα τόσες μέρες...;) αντε ελπίζω η μικρούλα σου να μην γκρινιάζει σήμερα...:D

Εγώ τα έχω παίξει απο την αυπνία, χθες αποφάσισα να μην τον ξυπνήσω για φαγητό και σηκώθηκε μόνος του στις 2.30 οπότε και τρώγαμε μέχρι τις 5.00:shock::shock::shock::shock::shock: με ένα στυλ, θηλάζω-κοιμάμαι-ξυπνάω-θηλάζω -κοιμάμαι και μου έσπασε τα νεύρα:?:?:?:? και μετά τον άφησα και σηκωθηκε στις 8.30... δεν άντεχα παραπάνω...

Ενώ προσπαθούσα να αποφύγω τις αντλήσεις για όσο καιρό κάθομαι νομίζω ότι τελικά θα υποκυψω...

Ρίτα μου το ίδιο είμαστε και εμείς με την κουζίνα και τα υπόλοιπα που της πήρανε τα Χριστούγεννα...χαμός!!!:D:D:D

Πάω να μαγειρέψω και επανέρχομαι!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

καλημερα κι απο μενα!

εδω ετοιμος ο καιρος για βροχη!

πολυ βαρετος ο χειμωνας ...ουφφφ!

γιοβανα μου μπραβο στην κουκλιτσα σου.μαλλον εχει περασει η ιωση και ηρεμησε!

ελενη μου κουραγιο κοριτσι μου.μην τα παρατας.

περιπου καθε ποση ωρα θηλαζει?

αν εχεις διαπιστωσει ανα δυωρο , καλο ειναι να τον ξυπνας γιατι μετα δεν θα χορταινει.

40 μερες ετσι θα ναι μεχρι να εδραιωθει το γαλα σου και καλο ειναι για αρχη να προτιμησεις τον θηλασμο παρα την αντληση γιατι με τις θηλαστικες κινησεις που κανει το μωρο στο στηθος θα κατεβαζει και πιο πολυ γαλα.

σιγουρα αυτα θα τα ξερεις, κι εσυ ξερεις πως λειτουργει ο μπεμπης σου.:wink:

παω κι εγω να μαγειρεψω φιλες μου!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...