Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα στην παρέα καλή Σαρακοστή να έχουμε. Εύχομαι όσες δεν έχουν δει θετική χοριακη να πάνε όλα καλά και να την δουν και όσες είναι έγκυες να έχουν τελειομηνες εγκυμοσύνες. Εχω πολύ καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω κατά διαστήματα. Ήθελα να ρωτήσω τις εγκύουλες με δίδυμα (και όσες φυσικά γνωρίζουν) αν έχουν κάνει την εξέταση nipt ή αμνιοπαρακέντηση. Να θυμίσω είμαι στην 24 βδο. και 5μερες με δίδυμα έχω κάνει και β επιπέδου. Ήταν όλα καλά απλά το ένα είναι λίγο πιο μικρό από το άλλο και στον ομφάλιο λώρο έχει 2 αγγεία αντί για 3 που πρέπει. Ο γιατρός είπε ότι αργότερα μπορεί να χρειαστεί να το δει παιδιοκαρδιολογος. Εγώ χτες έκανα την nipt αλλά μήπως να κάνω και αμνιοπαρακέντηση; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Stone είπε:
εδω ειμαστε και εμεις

Σερφαρω λίγο αγκαλια με το γιο μου καθως ξυπνησε πριν λίγο.

τον κοιμισα νωρις για να κοιμηθει νωρις-νωρις και στη γιαγια του μιας και σημερα θα βγουμε σε λαϊκή βραδια...

Ιωαννα ομορφα περασατε

Λαζαρενια εγω σημερα δεν ειδα καθολου τβ, ακουω πιο πολύ μουσικη όταν συμμαζευω και κανω δουλιτσες γιατι μου αποσπα την προσοχή και μετα τα ριχνω στον κοκορα...

Mια απο τα ιδια..Ακομα δεν εχω ανοιξει την τηλεοραση. Προτιμω να χαζευω στο ιντερνετ...

Η μικρη σημερα μεχρι 37.5 ανεβασε. Δεν πρεπει να ειναι ουρολοιμωξη. Ποναει και ο λαιμος της. Ο μικρος καλα.. Σπανια βηχει και οι μυξες μειωθηκανε..αλλα βρε κοριτσια..πολυυυυυυυ σαλιοοοο. Δεν το πιστευω οτι εχει φτασει σε αυτη την ηλικια και ακομα εχει τοοοοσαα πολλα σαλια. 500 σαλιαρες την ημερα αλλαζουμε και οταν αρρωσταινει χειροτερευει.

Τωρα ειναι στο υπνοδωματιο μου και βλεπουν dvd. το περα απο το φραχτη το 2. Εχει κατουρηθει στο γελιο ο μικρος με μια σκηνη και η μεγαλη τη βαζει συνεχεια σε replay.

Ριτακι ωραια περασατε δλδ... Αυτο το κακο με τα παιχνιδια.... και εγω σημερα τα εβαζα σε ταξη (εφιαλτης) Σκεφτειτε ποσα εχω απο την μεγαλη εδω και 7 χρονια και ποσα εχουν προστεθει απο τον μικρο.. αν δεν τα "συμμααζευω" μια στο τοσο δεν χωραμε ... Σημερα πεταξα μια σακουλα σκουπιδιων απο παλια -σπασμενα- της πλακας.

Γενικα αυτο ηταν ενα Σκ συμμαζεματος. Συμμαζεψα και τα cd kai dvd. Αλλος χαμος εκει. Πολλα αχρηστα. Ευτυχως δεν εχω καθαρισμα και τετοιες δουλειες.

Βατραχακι πολυ καλη προσφορα τα παμπερς. Εμεις παιρνουμε απο τα lidl και ειναι πιο φτηνα γενικοτερα.

Στονε καλα να περασετε στη λαικη βραδια

arma με γεια το κουρεμα

giovanna μου και εσεις τζαμπο ε? Ωραια ειναι να καταφερνεις να πιεις και ενα καφεδακι με το παιδι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτα79 είπε:

Ο Γρηγορης στα τζαμπο σε παρακρουση,ο μπαμπας μας με υπογλωσσια διοτι ο μικρος ηθελε ντε και καλα να παρουμε μια Ντορα κουκλα με τα αδερφακια της κατι μωρακια...ο Νονος με το χερι στην τσεπη πληρωνε και εγω κουβαλουσα :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: και ο δικος μου με υπογλωσσια θα ηταν αν ζητουσε ο μικρος ντορα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κωνκων είπε:

Φωτεινή μου μια απο τα ίδια. Αν έχω απορροφητήρα ανοιχτο και κλειστα όλα τα παράθυρα τραβάει κάπνα και απο τα άλλα τζάκια της πολυκατοικίας που καίνε. Οι καπνοδόχοι είναι δίπλα δίπλα. Το καίγαμε τα 3 πρωτα χρόνια αλλά το καθάριζα μόνο εγώ:mad:

Καλησπερα μανουλες

Κώνκων αυτό ακριβώς αντιμετωπίζω άδω και 2 χειμώνες από τον 3οροφο εγώ είμαι στον 5, αν και έχω σφραγίσει τον καπνοδόχο έκλεισα και το καλπε, όταν ανάβει ο 3ος εγώ ντουμανιάζω, αν μαγειρεύω. Αν και τους είπα το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με έχουν σύνδεση κανονικα:confused::confused: εχω βαλε και εγω χριστουγενιατικα κεραμικα σπιτακια με φωτακια και ειναι πολυ ωραιο

ριτα79 είπε:

Του πηρε μια μηχανοκινητη γουρουνα και μεχρι πριν απο λιγο οπου στεοκομουν ακουγα ενα σβιιιιν και εβλεπα το Γρηγορη μεσα στο σπιτι να τρεχει με το οχημα.

Τελικα τους εδιωξα και τον πηγαν στον πεζοδρομο να κανει με την ησυχια του.

Ααααχχχχ βρε Ρίτα μου φάνηκε τόσο κωμική αυτή η σκηνή :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μονο να μην χτυπήσει το χρυσουλι μου

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!

Πετρούλα μου καλά να περάσετε κούκλα μου.

Λοιπόν κορίτσια σήμερα η Ραφαέλα με έβγαλε το λάδι.Ηαν πού κακό κορίτσι.

Από χθες πονάνε τα δοντάκια της και είναι μέσα στην γκρίνια και στην αταξία.Όλα τα πειράζει για όλα κλαίει και αν δεν την πάρω αγκαλιά γίνεται χαμός!!!!!!!!!!!Κοιμηθήκαμε το μεσημέρι ηρέμησσε λίγο αλλά τώρα πάλι τα ίδια.

Της έδωσε λίγες σταγονούλες Apotel μήπως και ηρεμήσει λίγο γιατί θα με ξεκάνει!!!!!

Καλά που είναι και ο μπαμπάς της σήμερα σπίτι γιατί δεν θα άντεχα!!!!!

Φαστ τι κάνετε κοπέλα μου????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και από μενα.

Ολη μερα τρεχω με τις δουλειες εχω και αομα το μπουκωμα ουφ!

Η μικρη μου σημερα ηταν πολυ ηρεμη ισως επειδη ειχε τη μανουλα της;)

Εφαγε τραχανα με κοτοπουλακι (μονη της) και το απόγευμα τσακισε μια τεραστια ντοματα ενα μανταρινι και ενα κομματι κοτοπουλο παλι!

Μια χαρα.

fast περαστικα σας κοριτσαρα μου.

Arma μεγεια το μαλλακι σας.

Μαργαριτα μου ετσι οπως τα λες σε λιγο οντως θα μετακομισετε για να χωρανε τα παιχνιδια σας.

Ευακι μου υποφερει το γλυκουλι μου μωρε δεν ειναι κακο παιδακι

Αντε παω να κανω ενα μπανακι και μπορει!!!!! να παμε καμμια βολτιτσα.

Πολλα φιλακια

Καλησπέρα και από εμένα. Το μπουμπουκάκι μου κοιμήθηκε πολύ εύκολα και φτύνω τον κόρφο μου για να μην το ματιάσω. Φτου, φτου, φτου. Δεν είμαι συνηθισμένη σε τέτοια. Ελπίζω να μην μου τη φυλάει για τη νύχτα.......μπρρρρρρ τρομάζω και στην ιδέα μόνο.

Εγώ το απόγευμα πήγα 2 ώρες στη δουλειά, μήπως και καταφέρω να ξελασπώσω λίγο. Έβαλα μια τάξη και τουλάχιστον δεν θα βρω το χάος τη Δευτέρα. Φυσικά και δεν έβγαλα όλη την εκκρεμότητα, αλλά τα έβαλα σε μια σειρά.

Σουλίτσα καλά να περάσετε. Αξίζει να το ρίχνουμε και λίγο έξω.

Ρίτα σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ολόκληρο σπίτι από αυτά που έχουν στους παιδότοπους έχω στο σπίτι μου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κα Φωτεινή σας τσάκωσα. Γιατί αλλάξατε τη φώτο; Η teenager ήταν πιο ωραία. ;););)

Εύα και η Αλεξάνδρα έχει ενοχλήσεις στα δόντια αλλά έχουμε σωθεί με τη μουντισόλ. Αφού τώρα όταν πονάει ζητάει μόνη της 'κέμα - κέμα'. :-):-)

Διαφημίσεις

ευα μου σε νιωθω.. και εμενα με ξετιναξε ο μικρος με την γκρινια σημερα. Ξυπνησε το μεσημερι αφου κοιμηθηκε κανενα 45λεπτο και ηθελε μιση ωρα να ειναι στην αγκαλια μου και να τον χαιδευω στην πλατη αλλιως εκλαιγε.. Δεν μου το εχει ξανακανει. Πριν απο λιγο εφτασε το ποτηρακι με το νερο που ηταν στην αλαξιερα και το εριξε ολο μεσα στο κρεβατι του. Μολις τον ειχα βαλει για υπνο ..Ξανα αλλαγμα ολοκληρος, αλλο υπνοσακο,σεντονι μαξιλαρι κτλ.. Ολη την ωρα τρεχω...ααααχ! να παω στην δουλεια να ξεκουραστω λιγακι..χαχαχα

Φωτεινη ωραια εικονα εβαλες... μαζι μεσα μας βλεπω

Καμία δεν είναι εδώ; :-(:-(:-( Πάω τότε και εγώ να χαλαρώσω λίγο στο χαζοκούτι. Καληνύχτα κοριτσάρες.

κοριτσια εδω ειμαι βλεπω alter μια σειρα που μου αρεσει:):):):):) αλλαξα την φωτο ...μου φανηκε λιγο προκλητικη:):)

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

κι εγω εδω!!!

σημερα περιποιηθηκα λιγο τον εαυτο μου εβγαλα φρυδια εκανα καθαρισμο προσωπου εκανα και μπανακι ξυριστηκα ετοιμη :lol:

για που ομως δεν ξερω χαχαχα μαλλον για το κρεβατι μου!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...