Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια και εγώ πάω να πλύνω πιάτα και μετά νάνι. Καληνύχτα και τα λέμε αύριο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόλις τέλειωσα με το τάισμα και σας διάβαζα κατά τη διάρκεια τώρα ξέχασα τι ήθελα να γράψω!:confused:

κ. Φωτεινή κι εγώ σας καταλαβαίνω απόλυτα με το ζόρι που τραβάτε με το τάισμα! Το περνάμε κι εμείς κατά καιρούς και είναι απίστευτα αγχωτικό και κουραστικό! Ας ελπίσουμε με το μουρουνέλαιο να της ανοίξει η όρεξη της Φωτεινούλας!

Γιοβάννα πολύ τρέξιμο στη δουλειά ε? Καλό κουράγιο!

Ρε Πετρούλα λαπ τοπ είναι αυτό ή τζάκι??? Εμείς έχουμε τζάκι αλλά η αλήθεια είναι δεν έχουμε αξιωθεί να το εγκαινιάσουμε ακόμα αφού έχει γίνει πια η φωλίτσα του Γώγου μου και δε θέλω να του το χαλάσω!

Άντε σας αφήνω, καλό βράδυ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!!!!! Μέχρι να σας διαβάσω θα ξυπνήσει και ο μικρός.

κωνκωνακι που εισαι?εισαι καλα?
λαζαρενια μου καλά είμαστε όλοι. Χθες είχε πολύ καλή μέρα και το απογευμα βρήκαμε για ψωνια του μικρού. Αυριο έρχετε η μανούλα μου:D και μεσοβδομαδα φευγει ο καλός μου Θεσ/νικη για την εκθεση.
Giovanna εγώ που έχω τζάκι παρόλο που μου αρέσει , δεν το έχω χαρεί γιατί

όταν το ανάβω δεν μπορώ να ανάψω αποροφητήρα γιατί είναι πάρα πολύ

δυνατός και τραβάει την κάπνα

Φωτεινή μου μια απο τα ίδια. Αν έχω απορροφητήρα ανοιχτο και κλειστα όλα τα παράθυρα τραβάει κάπνα και απο τα άλλα τζάκια της πολυκατοικίας που καίνε. Οι καπνοδόχοι είναι δίπλα δίπλα. Το καίγαμε τα 3 πρωτα χρόνια αλλά το καθάριζα μόνο εγώ:mad:, πόσο να αντέξω! Τωρα με τον μικρό φυσικά δεν το ανάβω, ας μεγαλώσουν λίγο τα παιδάκια μου και βλέπουμε.

fast μου περαστικά στη κορούλα σου!

2204557jyqi5y9mz6.gif

Καλημέρα σας! Τι κάνετε? Εμείς πήγαμε εχτές για κούρεμα, το κοριτσάκι μου το καταευχαριστήθηκε! Έχω πάθει πλάκα. Δεύτερη φορά την βλέπει την κομμώτρια και πήγε κατευθείαν στην αγκαλιά της! Να μου πείτε, που είναι το περίεργο...για την Εύα είναι πολύ περίεργο γιατί για να πάει αγκαλιά σε κάποιον πρέπει να τον ξέρει πολύ καλά. Το κακό είναι ότι η κομμώτρια επειδή της έχει τρελλή αδυναμία πιο πολύ παίζανε παρά την κούρευε και όταν γυρίσαμε σπίτι καταλάβαμε ότι από τη μία πλευρά της τα έχει αφήσει πιο μακριά τα μαλλιά :lol: Μετά βολτάραμε και γενικά περάσαμε πολύ όμορφα. Επιτέλους ξέσκασε λίγο το κοριτσάκι μου!

Ρίτα το εκμέκ πρέπει να σκότωνε ε? Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει ούτε ψίχουλο σήμερα???

Ριτα δε τη κανεις σιγα σιγα;;; Μας εκδικησε μου φαινεται;;;;

Καλα δε σκεφτεσαι ουτε εμας που εχουμε γεννησει και πρεπει να χασουμε κανα κιλό,

Σιγά καλέ τα κιλά που έχεις να χάσεις! Μην την ακούτε! Μας δουλεύει!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ειπα να κανω θεαματικη εισοδο!!!

Γεια σου ρε φαστ με τη θεαματική είσοδο! :lol: :lol: :lol:

Περαστικά στα παιδάκια σου! Πως είναι σήμερα?

Deleniμου μεγάλη υπόθεση να είσαι σίγουρη ότι η κυρία που κρατάει την μικρή είναι καλή! Είναι πολύ δύσκολο να βρεις άνθρωπο εμπιστοσύνης...

αρμα πως ειναι η ευουλα με τα δοντια?

Λαζαρένια μου σταθερη θα την χαρακτήριζα την κατάσταση..:-)

κωνκωνακι με το καλό να υποδεχτείς την μανούλα σου! Άντε να χαλαρώσεις κι εσύ λίγο!

Φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες! Πάω να μαγειρέψω γιατί μετά το πρόγραμμα έχει βόλτες! Να περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Φαστ μου περαστικα στα παιδακια σου! Ευχομαι να μην ειναι ουρολοιμωξη αυτο που εχει η Ανια, να ειναι μια απλη ιωσουλα...

Αυτο με την Μενεγακη κοριτσια ειναι αληθεια, αφου βγηκε και δελτιο τυπου. Κατι μου λεει οτι η εκπομπη της τη Δευτερα θα κανει τρελα νουμερα τηλεθεασης..

Λαζαρενια μου ναι φευγει ο αντρας μου την Πεμπτη για 5 μερουλες...

t7fQp3.png

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια. Απόψε το βράδυ μας ήταν ήσυχο και το μπουμπούκι μου ακόμα κοιμάται. Θα την ξυπνήσω σε λίγο για να δει ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ :-):-):-):-).

Πάλι βρέχει :mad::x:x:x:x:x:x Που να την πάω μια βόλτα να ξεσκάσει; Οέο; :confused::confused::confused::confused: Σε παιδότοπο ξεχάστε το, γιατί εκεί μάλλον τσιμπήσαμε την τελευταία ίωση.......από εκείνο το κοριτσάκι που την άρπαξε και τη φίλαγε.

Φαστ πώς είναι η Άνια σου; Έχει πυρετό; Εσύ δεν ρώταγες για μπεμπέ στολές; Εγώ την Αλεξάνδρα θα την ντύσω ποντικίνα. Σύντομα θα βάλω και φώτο. Δες εδώ www.e-seasons.gr

Κοριτσάρα μου που θα πάει ο αντρούλης σου και θα σε αφήσει μόνη???

Παιδιά για την Μενεγάκη το ακουσα καιεγώ λέτε να είναι αλήθεια.Το πρ'οτυπο οικογένειας χάλασε και αυτό???? Να σας πω μου φάνηκε πολύ περίεργο.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλημεραααα !!!

Πίνω καφεδακι και εφυγα να πάω Σ/Μ..Τι μου παρηγγειλε ο καλος μου να μαγειρεψω νομιζετε....

Μακαρονια βεβαια , τι άλλο;;;; Με εχει καταβολεψει κτ τετοιες μερες που βαριεμαι να κουνηθώ πάντως, χαχαχα

Μαρία ειναι πολύ θετικό που καθεται η μικρή στην κομμωτρια.

Αφου θα ξαναβγειτε σημερα πεταξε την απο εκει να τα ευθυγραμμισει΄λίγο..

Ευα σε χασαμε βρε!!!Η μικρη καλά ειναι;;

Νατασα μου'ερχεται να πάρω αδεια για να δω τη Μενεγακη...χαχαχα!!!!

Κωνκων, αντε να ξεκουραστεις λίγο και εσυ με τη μανουλα σου.. Θα ξεγνοιασεις λιγο καιρο, θα κατσει πολύ;;

Οι περισσότερες ειστε ανευ συζυγου ε;;; Ε, εχει και καποια θετικά αυτη η ιστορία, τουλαχιστον σε μενα εντοπίζονται στην τηλεοραση και στη μανια του με τα αθλητικά..:wink:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρα μου που θα πάει ο αντρούλης σου και θα σε αφήσει μόνη???

Ιταλια θα παει Ευακι μου, για δουλεια... Δε με πειραζει που θα μεινω μονη μου, την γκρινια του Σωτηρη σκεφτομαι που θα του λειπει πολυ και θα τον ψαχνει παντου το αγορακι μου...

t7fQp3.png

την γκρινια του Σωτηρη σκεφτομαι που θα του λειπει πολυ και θα τον ψαχνει παντου το αγορακι μου...

Αχ αυτή την γκρίνια την ένιωσα και εγώ χτες. Άντε να δούμε σήμερα.

Giovanna, γνωμη μου ειναι να μη τη βγαλεις σημερα εξω..Εχετε και πολύ υγρασια..Βρειτε να κανετε κτ μεσα στο σπίτι να ξεδωσει λίγο το παιδι..Εμεις πρωί-πρωί χορεψαμε το

Καναμε μια ενεση..Τωρα για το επόμενο της μερας θα ειναι ντουρος!!!χαχαχα

Ιταλια θα παει Ευακι μου, για δουλεια... Δε με πειραζει που θα μεινω μονη μου, την γκρινια του Σωτηρη σκεφτομαι που θα του λειπει πολυ και θα τον ψαχνει παντου το αγορακι μου...

Νατασα σε καταλαβαίνω, ειναι καποιες φορες που κι εγω νοιωθω αορατη...

Ξεκινησε απο πιο παλια, θυμαστε που σας ελεγα οτι μεχρι 16 μηνων με φωναζε μπαμπα;;;Τοτε νομιζα οτι ήταν τυχαιο ή δεν ειχε διαχωρισει τις εννοιες, τωρα τι ειναι;;;Τον εφερε ο μπαμπας του το πρωί που ξυπνησε στο κρεβατι μας και πήγε τουαλέτα, και εγω του εκανα αγκαλιτσες και χαδακια και εκεινος φωναζε "μπαμπααααα" λες και ήταν μονος του...

Καλο ταξιδι στον καλό σου..

Νατάσσα μου καλό ταξίδι να έχει ο καλός σου και καλές δουλειές!!!!

Και μένα βρε κορίτσια με το που ξυπνάει φωνάζει μπαμπάς???????Τον ψάχνει συνέχεια.

Πετρούλα μου μια χαρά είναι η μικρή μας έχει τρελάνει με τα καμωματά της!!!!!

Ο Αναστάσης πως είναι το πουλάκι μου????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...