Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eυχαριστω κοριτσια για τα περαστικα.

Ξανανεβασε 38 η μικρη.Της εδωσα ντεπον .Αντε να δουμε πως θα παει το βραδυ.πωω..πωω. καλα ειχαμε ησυχασει τοσο καιρο χωρις πυρετους.

deleni εισαι πολυ τυχερη που πετυχες αυτη τη καλη κυρια να κραταει τα παιδακια σου. Ειναι παρα πολυ σημαντικο να εισαι ησυχη.

giovanna γιατι εχετε τοση δουλεια? Καλο κουραγιο το ΣΚ.

Και εγω θελω τζακι....:-P:-P:-P

(και ενα λουκανικο να ψηνεται με μια πατατουλα ολοκληρη μεσα στο τζακι)

batraxaki ο μπαμπας σου ακουσε για την ζολι?:lol::lol: Να επιβεβαιωσουμε την πληροφορια της στονε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα φαστ μου αυτο σου το επιβεβαιωνω εγω που το ακουσα χωριζουν λεει τις περιουσιες τους και η κηδεμονια θα ειναι κοινη παντρεμενοι δεν ηταν!

:lol::lol::lol:

ασχετο αλλα αφου δεν ηταν παντρεμενοι γιατι χωριζουν τις περιουσιες τους?

:D:D

Μαρινα μεχρι ποτε θα ξυπνας τη μπουμπου για φαγητό;;Μολις πιασετε τα 4 κιλα;;

Δεν την ξυπνάω συνήθως ξυπνάει μόνη της στο τρίωρο, μόνο κατά τις 12.30 το βράδυ προσπαθώ να την ξυπνήσω για να πέσω κι εγώ για ύπνο ήσυχη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Δεν την ξυπνάω συνήθως ξυπνάει μόνη της στο τρίωρο, μόνο κατά τις 12.30 το βράδυ προσπαθώ να την ξυπνήσω για να πέσω κι εγώ για ύπνο ήσυχη!

Α ναι..κι εγω φροντιζα το τελευταιο γευμα να το φαει λιγο πριν κοιμηθώ για να αυξησω τα χρονικα περιθωρια υπνου..Κτ ομως δεν εκανα καλά, μιας και ειτε ετρωγε είτε οχι εκεινη την ώρα, το επόμενο ξυπνημα ήταν πάντα στις 3..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ελενη και Μαρινα σιγουρα η περίοδο που διανύεται είναι η καλύτερη από άποψη ότι έχετε τα παιδάκια σας και τα δυο, στιγμές μοναδικές, άλλα είναι και κούραση ώσπου να πάρουν τη ρέγουλα τους με τον ύπνο και θηλασμό. Εσείς να τρωτε σωστά για να έχετε δύναμη και αντοχή, να είστε ήρεμες και μην κάνετε δίαιτα για χάσιμο κιλών, αν και δεν νομίζω να έχετε παραπανίσια κιλα
;

Έχουμε, έχουμε (για τον ευατό μου μιλάω!) αλλά πού κουράγιο για δίαιτα! Πλάκα έχει που σε κάθε μεταμεσονύχτιο ξύπνημα της μικρής πριν ξεκινήσω το τάισμα τσακίζω κι από ένα (τουλάχιστον) σοκολατάκι!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Stone και Vatraxaki έχουμε τόση δουλειά γιατί το Πρωτοδικείο Κέρκυρας (όπου εργάζομαι) είναι μια υπηρεσία που έχει 30 οργανικές θέσεις αλλά υπηρετούν μόλις 15 υπάλληλοι!!! Όταν κάποιος λείπει αντικαθιστά κάποιος άλλος αλλά πάντα μαζεύεται δουλειά γιατί σαφώς αυτός που αντικαθιστά δεν ξέρει και πάντα καλά το αντικείμενο. Εμένα αυτή την εβδομάδα μου έκατσε στραβή γιατί έλειψα Δευτέρα και Τρίτη για την Αλεξάνδρα και χτες ήμουν 'γραμματέας έδρας' (κρατάμε τα πρακτικά στις δίκες). Οπότε πάλι δεν ασχολήθηκα με τη δικιά μου δουλειά, μαζεύτηκαν και οι χθεσινές εκκρεμότητες συν η καθαρογραφή και η διεκπεραίωση των αποφάσεων της έδρας. Δεν ξέρω αν έγινα και πολύ αντιληπτή. Τεσπά.......δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω. :-(:-(:-(:-(:-(:-(

Επιπλέον το κοριτσάκι μου έχει πολλή γκρίνια και είμαι και μόνη μου. Πριν από λίγο κοιμήθηκε, αφού μου έκανε και έναν εμετό (την έπιασε βήχας στο γάλα). Ευτυχώς το είδα να έρχεται και πρόλαβα και πήγαμε στο μπάνιο. Διαφορετικά θα μετακόμοιζα απόψε για τη μαμά μου. Μετά ήθελε και το υπόλοιπο γάλα, αλλά δεν το διακινδύνεψα. Μετά ήθελε τον μπαμπά, έκλαιγε κ.ο.κ

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

. Κριμα γιατι ειχα σκεφτει μετα τα ψωνια να πηγαιναμε για φαγητο καπου 2 μας και γενικα να περνουσαμε την μερα μας "κοριτσιστικα".

πολυ μου αρεσε αυτο...με φανταστηκα με την κορη μου τωρα...με σκλαβωσες νικη μου!!!

περαστικα σας ευχομαι και καλο κουραγιο κοριτσι μου!!!

Καλε κοριτσια, χωρισε η Μενεγακη....:shock:

Απιστευτο!

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!που το ακουσατε αυτο??αυτη ελεγε θακανει και τεταρτο...

παιδια δεν το πιστευω αυτο!!!

fast μου περαστικα σας.

καλε ναι κι εγω τωρα το εμαθα το ανακοινωσαν

Η επίσημη ανακοίνωση, που εξέδωσε το ζευγάρι, ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους, έχει ως εξής:

Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους.

κοριτσια δεν το πιστευω!!!

ουφ αλλη μια μερα περασε.αυριο παλι στον αγωνα μας...

κοριτσια προσπαθω να σας διαβασω και να σας γραψω απο το πρωι αλλα δεν μπορεσα.

γιοβανα μου σε ευχαριστω πολυ γιατις πληροφοριες σου.να σαι καλα .

διαβασα και για την αλεξανδρα οποτε ουστ η παλιοιωση να μην ξαναρθει ποτε!!!

κα φωτεινη ξερω τι μαρτυριο ειναι να μην τρωει!μεγαλο.

σας καταλαβαινω απολυτα και να μην το ξαναπειτε οτι μας πρηξατε!!!

αρμα πως ειναι η ευουλα με τα δοντια?

ριτα τελειο το εκμεκ.κολαση!

πικουλινι τι γλυκα που ειναι η μπουμπου?πως μεγαλωσε ετσι κι αυτη?

μαρινακι και ελενη ολα καλα?τα μωρακια μας?

στονε κι εγω θελω τζακι οπως και η βατραχουλινα αλλα δεν υπαρχει φορητο:lol::lol::lol:

κωνκωνακι που εισαι?εισαι καλα?

ανα08 φευγει ο συζ σου?

σας αφηνω να δω σακηηηηηη!!

1654096yn4fep17z7.gif

Νίκη περαστικά στη μικρούλα σου. Πήρες τηλέφωνο την παιδίατρο; Με το Νικόλα τι θα κάνεις; Κρίμα είναι να κολλήσει και αυτός.:-(:-(:-(

Αυτό πάλι με τη Μενεγάκη :confused::confused::confused::confused: Τελικά είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουν τις σχέσεις τους αυτοί που εκτίθενται καθημερινά στα φώτα της δημοσιότητας. Πάντως έμοιαζαν ότι δεν θα χωρίσουν ποτέ......

Διαφημίσεις

σας αφηνω να δω σακηηηηηη!!

Αχ εσύ μας αφήνεις για να δεις Σάκη και εγώ για να γράψω καμιά απόφαση.:-(:-(:-(

Καταλαβαίνω Ιωάννα, εισαι και πρακτικογραφος και παριστασαι στις δικες και μετα κανεις και απομαγνητοφωνηση.. Αυτη η δουλεια μονο σου τρωει μια μερα.Φανταζομαι πηγαινεις και απογευματα στις συνεδριασεις, ετσι;;

Θα συνελθει η Αλεξανδρα σου, για απόψε ομως μην της δωσεις αλλο γαλα..

στονε κι εγω θελω τζακι οπως και η βατραχουλινα αλλα δεν υπαρχει φορητο:lol::lol::lol:

Υπάρχει, υπάρχει!!!Ειχα δει παλιοτερα στο Παπαδακη αλλά δειτε κι αυτό...

newegolarget7612050261.jpg

Που να το ψησεις ομως το λουκανικο εδω;;;

Υπάρχει, υπάρχει!!!Ειχα δει παλιοτερα στο Παπαδακη αλλά δειτε κι αυτό...

newegolarget7612050261.jpg

Που να το ψησεις ομως το λουκανικο εδω;;;

χαχαχχα ουτε τα φρανκφουρτης δεν χωρανε χαχααχαχχα αρε στονε ελιωσα παλι!!!:lol::lol::lol:

κοριτσια στεβαχωρηθηκα για την μενεγακη!!

λετε να το κανουν για τηλεθεαση??

μπααα

μαλλον ο ανταγωνισμος τους εφαγε!!!κριμα!!

επομενο ζευγος?

τατιανα-ευαγγελατος

1654096yn4fep17z7.gif

Μαλλον τοσταρισμενα θα βγουν παρα στα καρβουνα...

Μπαααα, Τατιανα -Ευαγγελάτος καλά κρατει!!!

Αυτοι φαινονται πολύ ερωτευμενοι!!!Τον ζηλευει πολύ η Τατιανα ομως..

Καληνυχτα απο μενα κοριτσια...

Παω για υπνο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...