Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτα δε τη κανεις σιγα σιγα;;; Μας εκδικησε μου φαινεται;;;;

Καλα δε σκεφτεσαι ουτε εμας που εχουμε γεννησει και πρεπει να χασουμε κανα κιλό, αλλα ουτε τα κοριτσια που εχουν γινει φουσκοκοιλίτσες και δε πρεπει να παρουν κιλα!!!!

Για να σοβαρευτώ τελειο το εκμεκ!!!!!! Φοβερό!!!!!

Ρε Ρίτα θα με κάνεις να πέσω στα 'βαριά'. Είχα από 2/1 να φάω γλυκό και μόλις είδα το εκμέκ τσ'ακισα 2 σοκολατάκια.:-):-):-):-):-) Πάντως δεν είχα σκεφτεί ποτέ την εκδοχή να βάλω στο εκμέκ ξηρούς καρπούς. Βάζω σιρόπι και κανέλα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ειπα να κανω θεαματικη εισοδο!!!

Δεν ειναι να λειψει κανεις πανω απο μια μερα..οργιασατε παλι..10 σελιδες σε μια μερα βρε κακουργες? Πως να τα διαβασω ολα αυτα..καπου πηρε το ματι μου να συναντιουνται σαρδελιτσα με βικακι... Εγινε η συναντηση? Πως περασατε κοριτσια..?

Εγω αυτες τις μερες τρεχω (δεν ξερω γιατι) Σημερα η μεγαλη μου ανεβασε πυρετο 38 Μολις ανεβαζει πυρετο αυτο το παιδι πανικοβαλομαι. Παντα κανει 40αρια... Της ποναει και ο λαιμος γιαυτο δεν νομιζω να ειναι ουρολοιμωξη. Φυσικα θα προσεχω και αν δω οτι παραανεβασει πυρετο θα τρεξω για εξετασεις ουρων και αντιβιωση. Ο μικρουλης ειναι με τον κλασικο βηχα-συναχι. Απο τη μια δινω ντεπον και θερμομετρα και απο την αλλη βαζω ορους και οτρισαλιν.. Ενα πτωμα νιωθω.Ευτυχως ειναι χαλαρη η δουλεια μου αλλιως την ειχα βαψει.

Εσεις ειστε ολες καλα? Δεν διαβασα τπτ

Αυριο τι να μαγειρεψω με 2 αρρωστα μωρα και χωρις ψωνια? Δεν θα μπορω να τους βγαλω και εξω να ψωνισω. Με κοτοσουπα βλεπω να την βγαζουμε ΣΚ

Εν το μεταξυ σημερα ειχα την μεγαλη στη δουλεια μου. Ειχαν ερθει εκδρομη και την κρατησα εκει. Πηγαμε για στολη και αγορασαμε ενα ξωτικο της νυχτας. Μεσα στο μαγαζι αρχισε να μην νιωθει καλα και να μαυριζουν τα ματακια της. Την πηρα αρων αρων και ηρθαμε σπιτι οπου διαπιστωσα οτι ανεβασε πυρετο. Κριμα γιατι ειχα σκεφτει μετα τα ψωνια να πηγαιναμε για φαγητο καπου 2 μας και γενικα να περνουσαμε την μερα μας "κοριτσιστικα".

Τωρα μου εμεινε ο μικρουλης να του παρω στολη.. Τιποτα δεν μου αρεσε απο τα αγοριστικα μπεμπε... Εσεις τι θα τα ντυσετε?

Giovanna ακριβως τα ιδια με τη δουλεια! Απλα δεν υπαρχει... Κεφαλι δε σηκωνω ολη μερα.. Ενταξει δουλεια δεν παιρνω σπιτι, αλλα προβλεπω ολο το Φεβρουαριο να με πηγαινει ετσι! Αντε περαστικα στο παιδι και επισημα πια! Πολυ ταλαιπωρηθηκατε ρε παιδι μου...

Deleni τοσο νωρις επιστρεφεις ε? Λογικο το βρισκω, τι να κανεις? Υπομονη λοιπον...

Κοριτσια εσεις οι Αθηναιες!!! Μου ειπανε καποιοι γνωστοι που παρακολουθουν τον καιρο οτι την Τεταρτη θα χιονισει και μεσα στην Αθηνα! Ετοιμαστειτε για χιονοπολεμους! Το μονο που σκεφτομαι ειναι τον αντρα μου που πεταει ο ερημος Πεμπτη πρωι. Ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα με την πτηση του...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

fast μου περαστικα σας.

καλε ναι κι εγω τωρα το εμαθα το ανακοινωσαν

Η επίσημη ανακοίνωση, που εξέδωσε το ζευγάρι, ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους, έχει ως εξής:

Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχακι η παιδίατρος μας είπε για τις βιταμίνες,….οσο για το τζάκι αν είναι το σπίτι σου μονοκατοικία μήπως θα βόλευε να βάλεις το τζάκι και καπνοδόχο εξωτερικά?

Εννοώ μια τρυπά στον τοίχο και το τζάκι να είναι ευθεία με τον εσωτερικό

τοίχο

Giovanna εγώ που έχω τζάκι παρόλο που μου αρέσει , δεν το έχω χαρεί γιατί

όταν το ανάβω δεν μπορώ να ανάψω αποροφητήρα γιατί είναι πάρα πολύ

δυνατός και τραβάει την κάπνα

Fast περαστικά στα παιδάκια σου

Ριτα και Πετρουλα και η δυο μου ανοιξατε την ορεξη :D:D η μια με το

λουκανικο και η αλλη με το επιδορπιο

Η ειδηση για την Μενεγακη βομβα….μα δεν υπάρχει ιδανικό ζευγάρι

πουθενά μόνο στον απλό κόσμο :confused::confused: δηλώνουν παραίτηση

πολύ εύκολα :confused::confused:

Καλά εγώ νόμιζα ότι ήταν πλάκα η είδηση του διαζυγίου....:lol::lol::lol:

Βατραχάκι μου ναι, ήδη έρχεται τα πρωινά (η κυρία είναι 50 χρονών...;)) και τη βλέπω πλέον και εγώ πως είναι κοντά στην Αναστασία και πραγματικά ησυχάζει το κεφάλι μου.... είναι πολύ καλή!:D

Όσο για τη δουλειά ελπίζω τις πρώτες μέρες να πηγαίνω χαλαρα και λίγες ώρες...μακάρι:cool::cool:

Φαστ περαστικά σας.....ελπίζω να μην χρειαστείτε αντιβιώσεις...

Φωτεινή μου έλεγα στον άντρα μου για το μουρουνόλαδο της Φωτεινούλας και μου είπε ότι είναι απο τις χειρότερες αναμνήσεις του... και εκείνον τον κυνηγούσε η μαμά του για να φάει (και τώρα τον κυνηγάω εγώ για να μην τρώει..:lol::lol::lol::lol:)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Το απόγευμα ελειπα σε δουλεις και όταν γυρισα ο καλος μου ειχε ετοιμασει τα λουκανικακια και με περιμεναν..Τα τσακισαμε και τωρα να δω ποτε θα χωνεψουμε...

Καλε κοριτσια, χωρισε η Μενεγακη....:shock:

Απιστευτο!

Ναι καλέ, μου το ειπε ο καλος μου οταν επεστρεψα..Κι εδειχναν τοσο αγαπημενοι και ευτυχισμενοι..

παει αλλος ενας διασημος γαμος.. εγω θα στεναχωρεθω αν χωρισει ο πιτ απο τη ζολι.

μου αρεσουν πολυ και οι δυο

Και για αυτους κατι τετοιο πήρε τ'αυτί μου εχτες

Ριτα και Πετρουλα και η δυο μου ανοιξατε την ορεξη :D:D η μια με το

λουκανικο και η αλλη με το επιδορπιο

Οριστε να σου κανουμε το τραπέζι!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα. Κορίτσια η δουλειά που είχα σήμερα στο γραφείο απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Να φανταστείτε πήρα δουλειά για το σπίτι και θα πρέπει να πάω και για κανένα δύωρο Σάββατο και Κυριακή αν θέλω να ξελασπώσω Ουφ!:mad: Να δω βέβαια πώς θα τα καταφέρω αφού η αγάπη μου φεύγει σήμερα.:-(

Καλα ρε Ιωάννα δεν υπάρχει καποιος αλλος να σε αντικαθιστα τις μερες που λειπεις;;;Δλδ καθε φορα που παίρνεις αδειες μετα θυσιαζεις τα σαβ/κα σου να τακτοποιείς εκκρεμοτητες;;;

8 Φεβρουαρίου Βατραχάκι μου, αρχικά για λίγες ώρες και μετά βλέπουμε....

Τα λέμε αργότερα, με φψνάζει η μικρούλα!

Καλη επιστροφη Ελένη και καλες ευκολιες γενικότερα!!!Αν η Αναστασια τα πάει καλά με την κυρια και φαινεται να συνεργαζεται μαζι της, θα εισαι και εσυ πιο ήσυχη...

Πηγαμε για στολη και αγορασαμε ενα ξωτικο της νυχτας. Μεσα στο μαγαζι αρχισε να μην νιωθει καλα και να μαυριζουν τα ματακια της. Την πηρα αρων αρων και ηρθαμε σπιτι οπου διαπιστωσα οτι ανεβασε πυρετο. Κριμα γιατι ειχα σκεφτει μετα τα ψωνια να πηγαιναμε για φαγητο καπου 2 μας και γενικα να περνουσαμε την μερα μας "κοριτσιστικα".

Χαλασαν τα σχεδια σου Νικη..Δεν πειραζει, να ειστε καλά και θα εχετε πολλες ευκαιρίες να κανετε shopping και λοιπά γυναικεια καμωματα...Περαστικα σας!

Φωτεινη μου μπα ουτε κι αυτο γινεται γιατι στα μερη που βολευει να γινει απο την μια πλευρα ειμαστε στο οριο και δεν μπορουμε να βγαλουμε κι απο την αλλη εχει τοιχιο που δεν σπαει οποτε η μονη λυση ειναι αυτη που ειπα πριν ;)

deleni μου ευτυχως πετυχες καλο ανθρωπο γιατι δυσκολα εμπιστευεσαι καπου τα παιδια σου τι λεει και με τα δυο θα τα βγαλει περα;

η μαμα μου απο τωρα το σκεφτεται τι θα κανει οταν θα τα κραταει καποια απογευματα και τα δυο!

στονε μου κι εμενα μου το ειπε ο μπαμπας μου για την μενεγακη(βλεπει σταρ :lol:) και του ειπα ναι σιγα αλλα τελικα δικιο ειχε!

στονε μου κι εμενα μου το ειπε ο μπαμπας μου για την μενεγακη(βλεπει σταρ :lol:) και του ειπα ναι σιγα αλλα τελικα δικιο ειχε!

Αααα, ο μπαμπας του καλλιτεχνικου ρεπορταζ βλέπω ειναι...χαχαχα

Αααα, ο μπαμπας του καλλιτεχνικου ρεπορταζ βλέπω ειναι...χαχαχα

ααα βλεπουμε ολες τις ειδησεις ολη την ημερα σχεδον βλεπει ειδησεις μολις τελειωνει το ενα βαζει το αλλο :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...