Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σούλα Αγροκτηματα Εβρου ΑΓΡΟΚΗΠΙΟ λέγεται (η φακή)

Βατραχακι μεχρι τωρα ερθχνα το vanish πάνω στο λέκε και το αφηνα εκει με αποτέλεσμα καθε φορα που το επλενα να φευγει ο αρχικος λεκες και να μενει σταμπα με το vanish (τελειως γκαγκα!)

Αυτο που κανω τωρα ειναι πριν το βαλω στο πλυντηριο να ριξω λίγο πάνω στο ρουχο.. Το μουλιασμα θα κανει καλύτερη δουλεια καθως το απορρυπαντικο διαλύεται πρωτα στο νερο και δεν ερχεται σε αμεση επαφη με το ρουχο

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κι εγω ξερω οτι ειναι πολύ δυσκολος λεκες ...

θα το βαλω με υγρο πιατων και vanish στο πλυντηριο κι οτι γινει..

Εγω απο φακη που ειδα διαφορα με αλλες μαρκες ειναι μια που ειναι δεμενη με κορδονακι (μου διαφευγει το ονομα τωρα) σε 40 λεπτα εχω φαγητό και ειναι και νοστιμη..

Αν το θυμηθείς καποια στιγμή γραψτο μου γιατι τον τελευταιο καιρο δεν μπορω να πετύχω καλή.

Αχ επιτελους σε λιγο σχολαω.Ουφ ουφ ουφ!

Διαφημίσεις

Αντε καλή ξεκουραση !!! Δυσκολη μερα η σημερινη...

Φιλια στο κοριτσακι σου!

Βατραχακι εσεις τι καλό φαγατε;;

Εσυ ολο κατι περιεργα και δυσκολα φτιαχνεις..

Επεξεργάστηκαν by Stone

Βατραχακι εσεις τι καλό φαγατε;;

Εσυ ολο κατι περιεργα και δυσκολα φτιαχνεις..

χαχα μπα σημερα εκανα ευκολο εκανα για εμας ψητα λουκανικα χωριατικα με πατατουλες και για τον μικρο τραχανο με τυρακι αλλα τσιμπισε και λιγο λουκανικο ;)

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Παρόλο που το είχα στον alpha δεν έβλεπα και ο ήχος ήταν χαμηλός, είδα κάποια στιγμή έναν κύριο αδύνατο με δακρυσμένα ματια άλλα δεν το έδωσα σημασία.

Αυτές η ιστορίες ζωής είναι να σε σπαράζουν την ψυχή, αδέλφια χωρισμένα από βρεφική ηλικία, υιοθετημένα παιδιά να ψάχνουν τους γονείς και το αντίθετο…..δύσκολες κατάστασης.

Πριν από λίγο παρέδωσα την αγαπούλα μου στην μάνουλα της, γενικά 2 μέρες με έβγαλε knock out, μόνο στο φαί έχει πρόβλημα, με κεφαλοκλειδωμα να προσπαθώ να την βάλω μια μπουκιά στο στόμα…… το ξέρω σας έχω κουράσει με το θέμα αυτό άλλα κορίτσια αν δεν το ζήσετε δεν μπορείτε να φανταστείτε τι δύσκολα είναι.

Ας έχει την υγεία της η μικρούλα μου και όλα τα παιδάκια του κοσμου και θα το παλέψουμε που θα πάει

Καλό μεσημέρι και με το καλό τα λεμε το βραδύ…κάπως έτσι θα ειμαι χα χα χα

557916hebbqy3n4o.jpg

Ωραιο το λουκανικακι Βατραχακι μου εμενα ομως με πειραζει..

Φετος εκανε ο μπαμπας μου δικα του και τα εκανε πιο ελαφρια απο του εμποριου-φανταζομαι και αυτα που εκανες δικα σας ειναι - και σημερα τα θυμηθηκε ο καλος μου το μεσημερι να ψησουμε το βραδυ στο τζακι

Φωτεινή οσο τρωει να το παλευεις το παιδι..

Κεφαλοκλειδωμα, κεφαλοκλειδωμα τι να κανεις..Αμα ειναι να φαει, πνίξτο κιολας!!!χαχα

Ολο κτ πετυχημενες φωτογραφιες ανεβαζεις!!!Γαντι σου ταιριαζουν!!!

Να και απο μενα μια...

2567449er03n0us0x.gif

Επεξεργάστηκαν by Stone

Θα σου στειλω Βατραχακι, νομιζω επειδη φευγουν και τα πολλά λιπη γινεται και λιγο πιο ελαφρυ ετσι...

1290359ffunrxf6tb.gifΠρος το παρον σε κερναω να διαλέξεις ενα αναψυκτικακι για να χωνεψεις εσύ, γιατι σ'εμένα η φακη ούτε στο κουφιο το δοντι πήγε...χαχα

Ξαναπείνασα!!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...